سلام
دوستان این مسئله رنگ لنز 70-200 قبلا هم درباره اش بحث شده بود تو فورم
ظاهرا کنون به هر دلیلی این لنز ها را در 2 رنگ تولید می کنه (نه بخاطر لرزه گیر ، نه تاریخ ساخت ، و نه هر دلیل فنی)
من چند روز پیش برای خرید یک 70-200 اف 4 معمولی تقریبا به همه جا سر یا زنگ زدم ، و رنگ هم برام مهم بود ، اما تقریبا همه جاهایی که قیمتشون مناسب تر بود ، رنگ کرم این لنز رو داشتند و من هم به تبع از همون رنگ کرم گرفتم
اما وقتی رنگ لنزم رو با رنگ سفید شیری مقایسه میکنم ، اصلا نمی تونم با قاطعیت بگم رنگ سفید زیبا تره یا اینکه رنگ کرم زشته ! ( این رو به این دلیل عرض میکنم که من قبلا ذهنیت بدی نسبت به رنگ کرم این لنز ها داشتم ، اما وقتی از نزدیک دیدم نظرم عوض شد )
چند تا نکته هم عرض کنم که فکر کنم خالی از لطف نباشه :
- این اسمی که برای دو رنگ این لنز ها گذاشته شده ( سفید شیری و کرم ) فکر کنم اگر بخواهیم روش دقیق بشیم خالی از اشکال نباشه ، چه بسا به قول دوستمون رنگ کرم اصلا بژ باشه ! ، اما خوب از اونجایی که دیگه مصطلح شده و همه به همین لفظ اطلاق می کنند ، به نظرم نباید زیاد روش مانور داد ، چون ملاک عرف است.
- دوستی به من میگفت که مزیت رنگ کرم این است که چرک پسند تر است ( یعنی دیر تر کثیف می شود) ، و نسبت به رنگ سفید کمتر توی چشم است
من به تجربه دریافتم که این مسئله خیلی نمیتونه درست باشه ، چون این 70-200 ها اونقدر بزرگ هستند که کاملا جلب توجه کنند (خصوصا در جاهایی که نباید بکنند-البته بسته به شرایط هر فرد ، ممکن است تفاوت داشته باشد- )
ضمنا از نظر کثیف شدن هم تا حالا برای من موقعیتی پیش نیومده که تست کنم و مقایسه کنم ( باید منتظر فصل سرد باشم و بارون و گل و لای ! )
اما به هر حال توصیه من به دوستانی که مثل خودم از بابت رنگ این لنز ها احساس نگرانی می کنند این است که کلا جای نگرانی نیست ،
به این دلیل که به لحاظ فنی رنگ لنز هیچ گونه ارتباطی با کیفیت ساخت ، نوع درز بندی، لرزه گیر بودن یا نبودن و ... ندارد.
به لحاظ ظاهری هم نظر من این است که رنگ این لنز ها از نزدیک ، از عکسشان زیبا تر است !!!