سلام
راستش دارم گیج و گیج تر می شم ! می خوام از سالن تاتر و حیات وحش عکس برداری کنم . دوربین 7دی دارم و لنز خودم رو مناسب نمی بینم ( 18-135) ، شما دوستان و اساتید چه پیشنهاتدی دارید .
من تا آخر هفته بعد وقت دارم تا این پروژه رو قبول کنم .
متشکرم
سلام
راستش دارم گیج و گیج تر می شم ! می خوام از سالن تاتر و حیات وحش عکس برداری کنم . دوربین 7دی دارم و لنز خودم رو مناسب نمی بینم ( 18-135) ، شما دوستان و اساتید چه پیشنهاتدی دارید .
من تا آخر هفته بعد وقت دارم تا این پروژه رو قبول کنم .
متشکرم
با سلام
دوست عزیز تاپیکهائی در این باره وجود دارد که اطلاعات خوبی به شما خواهد داد ولی تلگرافی عارضم که برای تئاتر شما به لنزی مانند 24-70 (2.8) و 200-70 (2.8) و همچنین اگر منعی برای استفاده از فلش ندارید یک 580 هم واجب هست و برای حیات وحش نیز شما در برند کنن انتخاب زیادی دارید مقل 100-400 و 400 فیکس و 600 اف 4 و به بالا با یک تک پایه و مهمتر از همه پول کافی
درود
قبل از هر چیر یادتان باشد محدودیت بودجه دارید تا 2 میلیون پس توقع نداشته باشید با این مبلغ هم یک لنز High End برای عکاسی حیاط وحش بشود تهیه کرد ، هم یک لنز با فاصله کانونی مناسب و دیافراگم باز برای داشتن نور بیشتر برای عکاسی تاتر . و اصلا فکر نمیکنم هر دوی اینها یک پروژه باشند و همزمان لازم باشند.
پس بهتر هست با یک دست بیشتر از یک هندوانه بر ندارید ، دوست عزیزمان برای تاتر لنز های مناسب رو که هر دو دیاراگم بازی دارند ( برای داشتن نور بیشتر ) که همان 24-70 و 70-200 F2.8 بود را به شما معرفی فرموند اما با توجه به محدودیت بودجه ای که فرمودید هست یکی از آنها را میتونید تهیه کنید اگر میتوانید نزدیک شوید به سوژه تان 24-70 را بردارید اگر نمیتوانید نزدیک شوید به سوژه تان که فکر میکنم همین طور هم باشد 70-200 را بردارید. پروژه عکاسی تاتر را انجام بدهید سر فرصت به فکر انتخاب لنزی تله برای عکاسی حیاط وحش باشید.
موفق باشید
انوش
درود
قبل از هر چیر یادتان باشد محدودیت بودجه دارید تا 2 میلیون پس توقع نداشته باشید با این مبلغ هم یک لنز High End برای عکاسی حیاط وحش بشود تهیه کرد ، هم یک لنز با فاصله کانونی مناسب و دیافراگم باز برای داشتن نور بیشتر برای عکاسی تاتر . و اصلا فکر نمیکنم هر دوی اینها یک پروژه باشند و همزمان لازم باشند.
پس بهتر هست با یک دست بیشتر از یک هندوانه بر ندارید ، دوست عزیزمان برای تاتر لنز های مناسب رو که هر دو دیاراگم بازی دارند ( برای داشتن نور بیشتر ) که همان 24-70 و 70-200 F2.8 بود را به شما معرفی فرموند اما با توجه به محدودیت بودجه ای که فرمودید هست یکی از آنها را میتونید تهیه کنید اگر میتوانید نزدیک شوید به سوژه تان 24-70 را بردارید اگر نمیتوانید نزدیک شوید به سوژه تان که فکر میکنم همین طور هم باشد 70-200 را بردارید. پروژه عکاسی تاتر را انجام بدهید سر فرصت به فکر انتخاب لنزی تله برای عکاسی حیاط وحش باشید.
موفق باشید
انوش
15-85 و 70-200 اف 4 لرزهگیر دار ؟
باسلام
این لنز ها لنزهای خوبی هستند نسبت به قیمت حتی بعضی ها 15/85 را در حد سری Lکنون می دانند.
البته یک مقداری دیاف تنگتر است حالا نمی دانم این را می شود مثلا با ISO یا سه پایه و تک پایه حل کرد.
لنزی که دوستان معرفی کردن24/70 لنز واقعا عالیست وشاید توی این رنج بهترین لنز کنن باشد(هست)
اگر فاصله زیاد نیست با احتساب ضریب کراپ1.6 انتخاب عالی تریست ،یک نکته 24/70 لرزه گیر ندارد ویک مقداری سنگین است اما لنز ماندگاریست.
این هم از آن حرف هایی است که توی فروم داره پا می گیره. بنده همینجا عرض کنم که خیر همچین چیزی نیست. درسته که لنز خوبیه و به نسبت قیمت می ارزه اما با 70-24 و امثالش قابل قیاس نیست. فقط کافیه یک شات با هردوتا بزنید تا متوجه شوید.این لنز ها لنزهای خوبی هستند نسبت به قیمت حتی بعضی ها 15/85 را در حد سری Lکنون می دانند
دقیقاً نکته مهمی را فرمودید بنده که با 70-24 عکاسی می کنم (با 50دی) بعد از یک ساعت مچم درد می گیره و باید مدام حواستان به لرزشش هم باشد.،یک نکته 24/70 لرزه گیر ندارد ویک مقداری سنگین است اما لنز ماندگاریست.
مجموعاً پیشنهاد من برای این دوستمون 200-70 اف4 است. پولشان به 200-70 اف 2.8 جدید که نمی رسد. با 7دی و 200-70 اف4 می توان عکاسی راحت را تجربه کرد. به جای یک استاپ دیافراگم هم می توان روی لرزش گیر خوب و وزن سبک 200-70 حساب باز کرد. همچینین کیفیت 200-70 هم از هر لحاظ ارضا کننده است. بقیه پول را هم دوستان برایش نقشه بکشند . . . شاید همین 85-15 خوب باشد.