اساتید محترم با صرف نظر از 5 میلیمتر اختلاف این دو لنز در وایدترین حالت کدام یک انتخاب بهتری چه از نظر کیفیت خروجی و چه از نظر شارپنس برای lanscape photography هستند.
اساتید محترم با صرف نظر از 5 میلیمتر اختلاف این دو لنز در وایدترین حالت کدام یک انتخاب بهتری چه از نظر کیفیت خروجی و چه از نظر شارپنس برای lanscape photography هستند.
سلام.
تا اساتيد پاسخ بدهند:
براي عکاسی از مناظر اتفاقا" آن 5 ميلي متر بسيار حياتي است. هر دوي اين لنز ها از سري EF-s كانن هستند و از نظر شارپ بودن تقريبا وضعيت يكساني دارند. (به نظرم 85-15 كمي شارپ تر است) CA و ويگنت در 22-10 كمي بيشتر است كه اين هم از خواص اولترا وايدهاست (البته در Vignetting)...
هيچ صيادي در جوي حقيري که به گودالي مي ريزد، مرواريدي صيد نخواهد کرد.
.
محسن سيفي
دقیقا برای عکاسی منظره اون 5 میلیمتر فوق العاده مهم و دستتون کاملا بازه. 15 به اندازه کافی واید نیست .از لحاظ شارپنس 22-10 رو به مراتب شارپتر دیدم.
امیر گروسی
هيچ صيادي در جوي حقيري که به گودالي مي ريزد، مرواريدي صيد نخواهد کرد.
.
محسن سيفي
به نظر من هم 85-15 شارپتر بود.(البته در کل به نظرم مقایسه درستی نیست)برای عکاسی از مناظر و مواردی که واید نیاز دارید مطمئن باشید که 1 مم هم تاثیر گذار هست.5مم که بسیار اختلاف زیادی هست...
فقط نکته اینجاست که آیا لنزهای دیگری هم دارید یا نه؟ چون 22-10 به عنوان تک لنز کار رو کمی مشکل میکنه...یا اینکه اصلا چقدر این عکاسی منظره براتون اهمیت داره؟
اگر هدف اصلی و جدیتون منظره هست و باقی ژانرهای عکاسی براتون مهم نیست که 22-10 ،ولی اگر نه 85-15 .
این رو هم از این جهت میگم که خود من با 85-15 عکاسی میکنم و تا به حال فقط چند مورد پیش اومده که احساس کمبود کنم.و دیگه اینکه یک وقتهایی شما مجبور به بستن کادر هستید که شاید یا 22-10 میسر نباشه...
اگر بیشتر توضیح بدید بهتر میشه نظر داد.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام
بهتر است سري به سايت the-digital-picture بزنيد و مقايسه كامل خروجي دو لنز را با هم مقايسه كنيد.
http://www.the-digital-picture.com/R...mp=0&APIComp=0
طبق داده های دیجیتال پیکچرز شارپنس کمی به سمت 85-15 سنگینی میکنه که البته خیلی ناچیزه. به هر حال هر دو این لنزها ( همینطور 55-17 ) جزو بهترینهای کنون در سری EFs هستند. من باز هم نظرم رو 22-10 هست. به خاطر الترا واید بودن که گاهی در این ژانر عکاسی ضروریه.
امیر گروسی
بله لنزهای دیگری هم دارم.(18-55)(55-250)(50 f1.8) که 2 تای اول دیگر جواب گوی انتظارات من نیستند.و تصمیم بر این داشتم که یک لنز 15-85 و یک لنز 70-300 بگیرم.ولی از اون جایی که زیاد به سفر می رم.این 10-22 وسوسم کرده.ولی از یک طرف موندم که اگر 10-22 رو خریداری کنم.بازه ی بین 22 تا 70 رو چه کار کنم.
این رو هم اضافه کنم که در بیشتر ژانرها عکاسی می کنم.
یک نکته دیگه اینکه در سایت lenstip.com در قسمت ranking لنز(10-22) در بین لنزهای واید رتبه آخر رو داره.
می خواستم ببینم آیا به این سایت میشه اعتماد کرد؟
ویرایش توسط rezanazemi87 : Tuesday 21 June 2011 در ساعت 15:55
سلام
با توجه به توضيحات شما قطعا 85-15 انتخاب بهتري خواهد بود هرچند با خريد 300-70 هم مخالفم چون اگر 250-55 جوابگوي انتظاراتتان نباشد قطعا 300-70 هم نخواهد بود و اگر مشكل بودجه نيست بهتر است بجايش به يكي از 200-70 ها فكر كنيد.
فرهاد حسيني