سلام
كسي از دوستان با مبدل 1.4 و 2 رو روي لنز 70-200 IS f4كار كرده؟ آيا نقطه فوكوس مركزي عمل ميكنه يا خير؟
و اينكه كدوم مبدل(با توجه به بالانس مزيت ها و معايب) انتخاب بهتريه؟
سلام
كسي از دوستان با مبدل 1.4 و 2 رو روي لنز 70-200 IS f4كار كرده؟ آيا نقطه فوكوس مركزي عمل ميكنه يا خير؟
و اينكه كدوم مبدل(با توجه به بالانس مزيت ها و معايب) انتخاب بهتريه؟
Canon 5D MarkIII & Canon 24-105 L IS & Sigma 135 f1.8 & 70-200 f2.8II L IS
سلام دوست عزيز
من لنز كانن 200-70 آي اس اف4 دارم و با تله كانورتر 2X كنكو درنور كافي مشكلي از لحاظ فوكوس ندارم (دوربين 500D)فقط فوكوس كمي كند ميشود.
يعني برخلاف مواقع عادي و بدون تله كانورتر كه تقريباً آني و درهمان باراول فوكوس كامل ميكند،
وقتي از تله كانورتر استفاده ميكنم معمولاً دو سه بار فرايند فوكوس تكرار ميشود تا به نتيجه دلخواه برسد.
اما بطور كلي حتي با اف بالاتر مثلاً اف 5.6 كه باتله كانورتر ميشود 11.2 اگر نوركافي باشد اتوفوكوس كارميكند.
طبعاً براي لنز و دوربين كانن،تله كانورتر كانن بهترين كيفيت را به دست ميدهد.
ولي من چون نمي خواستم زياد هزينه كنم تله كانورتر كنكو را كه تعريفش را زياد شنيده بودم به قيمت ارزان 130 دلار خريداري كردم.و راضي هستم.
Canon 5D II | Canon EF 16-35 f/2.8 LII USM| Canon EF 70-200 f/4 LIS USM l Canon 430 EX II
l Canon EF 100mm f/2.8 Macro LIS USM l
يوسف جمسي
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
با سلام
نکته ای که بنظرم آمد مگر این نیست که عدد اف هر پله دو برابر قبلی است.( میزان نور ورودی)
پس با این حساب دو استاپ همواره به مفهوم ضربدر دو میباشد.
مثلا : اف 2.8 ضربدر دو به 5.6 میرسد زیرا بین آن 4 قرار دارد.
یا مثلا 5.6 چون ضربدر دو میشود به 11 میرسد و بین آن عدد 8 قرار دارد.
این یعنی گزینه اول و دوم هر دو به یک مفهوم است. آیا درست است یا خیر؟ ممنون میشوم دوستان پاسخ دهند.
با تشکر
Canon 5D MarkIII & Canon 24-105 L IS & Sigma 135 f1.8 & 70-200 f2.8II L IS
پاسخ كوتاه اينه كه : نه ! در كاربردهاي عمومي ارزش نداره.
ولي فرض كنيد مي خواهيد كادرهايي ببنديد كه بسته تر از كادر 200 م م باشد.مثلاً 300 م م، آنوقت كانوورتر 1.4 تقريباً راه حل مناسب براي شما خواهد بود.
افزايش رنج تله با كانورتر فقط زماني توجيه دارد كه با حداكثر رنج لنز موجود نتوانيد تصوير اپتيكي بقدركافي بزرگي به دست بياوريد كه با زوم اپتيكال كيفيت قابل قبولي داشته باشد.
آنگاه با استفاده از تله كانورتر ميتوانيد به مقصود خودبرسيد.
Canon 5D II | Canon EF 16-35 f/2.8 LII USM| Canon EF 70-200 f/4 LIS USM l Canon 430 EX II
l Canon EF 100mm f/2.8 Macro LIS USM l
يوسف جمسي