ببخشيد در ادرس فايل اشتباه كوچكي رخ داده بود.
http://digitalcamera.akkasee.com/files/spec.pdf
ببخشيد در ادرس فايل اشتباه كوچكي رخ داده بود.
http://digitalcamera.akkasee.com/files/spec.pdf
براي اين فايل متشكرم
كاوه قرباني
Canon EOS 40D + Canon Lens 17-85 mm + Canon EOS Digital Rebel (300D) + Canon Lens 18-55 + Canon Lens 100-300 mm
Kaveh3727@gmail.com
بابا توي راهنمايي مردم براي خريد لنز قيمتش رو توي ايران هم در نظر بگيريد. ببينم٬ چندتا از شما اين لنزا رو خودتون داريد؟ بله لنز ماه و خوش قيمتي مثل 40-17 كانون يا 200-70 f4.0 تو آمريكا قابل خريد و نسبتا ارزونه ولي تو ايران قربونش برم....
به نظر من براي آماتورها توي ايران بهترين لنز كانون 105-28 f3.5-4.5 ميتونه باشه كه كيفيتش از قابل قبول هم بالاتره. (حواستون باشه نوع f4-4.5 اون لنز از معمولي هم پايين تره ٬ نه بخاطر اون نيم استاپ٬ بلكه بخاطر كيفيت اپتيكينازلاش).
الان يه بحثي توي دنيا هست ميگن وقتي دوربين هاي SLR ديجيتال توي ايزو هاي بالا اينقدر تصوير كم نويز و خوبي دارند يه آماتور يا نيمه حرفه اي به جي گشادگي ديافراگم ميتونه دغدغه ديگه اي براي خريد لنز داشته باشه يا از اين طريق پول كمتري هزينه كنه.
simeakhar@hotmail.com
بسم الله الرحمن الرحيم
سلام
كلام شما كاملا متين ... البته اين رو هم در نظر بگيريد كه بحث كلي بود ...
در ضمن 135-28 كه لرزش گير هم داره به نظر شما مناسب تر نيست ؟
والسلام
HeSSaM
USM f/4 90-300 هم خیلی مناسبه با قیمت 40.000 ین ( 1 ین = 7 تومان )
كاوه قرباني
Canon EOS 40D + Canon Lens 17-85 mm + Canon EOS Digital Rebel (300D) + Canon Lens 18-55 + Canon Lens 100-300 mm
Kaveh3727@gmail.com
حسام عزيز اون لنز خيلي عالي ولي قيمتش توي آمريكا 330 هزار تومانه ولي اينجا 250 تومن گرونتره و آدم زورش مياد. تازه جديدا كمياب هم شده. ولي اينم بگم كه سيستم لرزش گير لنز رو خيلي پيچيده ميكنه و تعميراتش همه جا عملي نيست(البته من خودم از طرفداران اين لنز هستم و منتظرم تا پسر خاله گرامي از آمريكا هوس ديدار والدينش رو بكنه تا يكي سفارش بدم٬ البته اگه بياره!).
يه چيز ديگه بگم اينكه اگر عكاسي خبري يا ورزشي نميكني و كارت خيلي حساس نيست ٬ به عبارت ديگه اگه ميتوني عكساي تله فتويي كه ميگيري هر كدومو سه چهار بار تكرار كني معمولا يكيش لااقل شارپ و عالي از آب در مياد (اينو خودم تجربه كردم). اينو ميگن يه سيستم لرزش گير اقتصادي!
اين اختلاف قيمتو ميشه با خريد مثلا يه فلاش 550 خرجش كرد.
البته ياد آوري كنم كه اين روش شايد حداكثر تا 200 ميليمتر جواب بده٬ نه بيشتر!
بله !
دقيقا از زير خاك در اومده...
در مورد اون نكته*اي كه گفتين من هم خوندم و چيزي نفهميدم!
به هر حال حافظ معصوم نبوده و گاهي چيزهايي گفته چه برسه به آرش عاشوري نيا!;)
البته گمان مي*كنم بيشتر اشكال در عدم توجه هنگام ارسال بوده... خيلي اوقات در حال دويدن مي*نوشتم و مي*نويسم.
اما در مورد اين بحثهاي قديمي...
اين اطلاعات و راهنمايي*ها همه كهنه شدند!
و غير قابل مراجعه...
همانطور كه بسياري از توليدات اون موقع ديگه غير قابل استفاده شدند...
در مورد دوربينهاي ديجيتال كه همه مي*دانيم كه پيشرفتها چگونه بوده...(حالا بخشي تجاري و بخشي فني) و چه مدلهايي به بازار اومده....
اما اين پيشرفت و يا بهتره بگم تغييرات در مورد لنزها بسيار به چشم مي*خوده... لنزهاي مخصوص دوربينهاي ديجيتال بسيار با كيفيت، ارزان، سبك هستند و رنجهاي بسياري عملياتي تري رو پوشش مي*دن...
سلام...
حالا این خوبه ....
من یک تاپیک دارم که توش درخواست کمک برای خرید یک دوربین فیلمی کردم و توش خواستم که ایزو بین 100 تا 6400 داشته باشه...........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :confused: :confused:
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson