خريد لنزي براي CANNON 500D
با سلام
در آينده نزديك:mlaugh: قصد خريد 500D را دارم كه احتمالاً با كيت 55-18 خواهد بود حال با توجه به علاقه ام به عكاسي از طبيعت :cool:و پرتره:::happy::: و هزينه 300 هزار توماني باقيمانده :( شما دوستان در خواست راهنمايي را دارم ...
ضمناً براي خريد گويا جمهوري كمي كاسب كم انصاف دارد ... براي خريد كجا را مناسب تر ميدانيد ؟
من براي همين كيت 30 آذر قيمت 795 تومان با گارانتي ايده آل و لنز و بدنه به قول فروشنده جاپوني و نه تايواني را ميگفت دارم ،مناسب است ؟:think:; ( در جمهوري).
پاسخ: خريد لنزي براي CANNON 500D
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoorabad
با سلام
در آينده نزديك:mlaugh: قصد خريد 500D را دارم كه احتمالاً با كيت 55-18 خواهد بود حال با توجه به علاقه ام به عكاسي از طبيعت :cool:و پرتره:::happy::: و هزينه 300 هزار توماني باقيمانده :( شما دوستان در خواست راهنمايي را دارم ...
ضمناً براي خريد گويا جمهوري كمي كاسب كم انصاف دارد ... براي خريد كجا را مناسب تر ميدانيد ؟
من براي همين كيت 30 آذر قيمت 795 تومان با گارانتي ايده آل و لنز و بدنه به قول فروشنده جاپوني و نه تايواني را ميگفت دارم ،مناسب است ؟:think:; ( در جمهوري).
فروشنده خوب و بد همه جا است. با گارانتی معتبر خریداری کنید.
قیمت هم خوب است. به شرط اینکه مشروط به خرید لوازم جانبی از فروشنده نباشد.
برای عکاسی طبیعت با آن بودجه باقی مانده، لنزی بهتر از همان لنز کیت 55-18 پیدا نمی کنید.
برای لنز پرتره هم (با بودجه 300 تومان) انتخابهای محدودی دارید. به تاپیک انتخاب لنز مناسب براي پرتره مراجعه کنید.
دوستان خواهشمند است از باز کردن تاپیک های اضافی خوددداری کنید
امروز که روز باز کردن تاپیک های بی مورد بود
کمی وقت در فروم بگذارید تاپیک مناسب با سوال شما پیدا خواهد شد
علاوه بر لینکی علی طالبی معرف کرده
انتخاب لنز Walk Around برای دوربینهای کانن
گاهی اوقات دوستان به بعضی از این تاپیک ها پاسخ می دهند و ادم روش نمیشه تاپیک مربوطه را معرفی کند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hamid Moradi
دوستان خواهشمند است از باز کردن تاپیک های اضافی خوددداری کنید
امروز که روز باز کردن تاپیک های بی مورد بود
کمی وقت در فروم بگذارید تاپیک مناسب با سوال شما پیدا خواهد شد
علاوه بر لینکی علی طالبی معرف کرده
انتخاب لنز Walk Around برای دوربینهای کانن
گاهی اوقات دوستان به بعضی از این تاپیک ها پاسخ می دهند و ادم روش نمیشه تاپیک مربوطه را معرفی کند
حق با شماست حمید جان. گمان کنم یا اعضای جدید باید پیش از نهایی شدن ثبت نام و مرحله به مرحله از قوانین و نحوه فعالیت در فروم آگاه بشوند، یا اینکه حداقل باز کردن تاپیک جدید باید کمی دشوار تر و با فیل*تر های خاصی همراه شود.
البته من جواب می دهم به امید اینکه مدیران محترم و واقعا زحمتکش، لطف کنند و سوال و جواب را به تاپیک مربوطه منتقل کنند. وگرنه در صورت معرفی تاپیک به اعضاء ، حاصلش دو پست مشابه در دو تاپیک (یکی مربوطه و دیگری نامربوطه;) ) خواهد بود.
پاسخ: انتخاب لنز Walk Around برای دوربینهای کانن
Camera Labs Lens Buying Guide
Canon lenses for general-purpose, everyday photography
کد:
http://www.cameralabs.com/lenses/lens_buyers_guide/Canon_EF_lenses/Which_general-purpose_lens/Which_Canon_general-purpose_lens.shtml
مقاله اصلی در مورد انتخاب لنز مناسب در سیستم Canon EOS
How to choose your next Canon lens:
what kind of photos do you want to take
کد:
http://www.cameralabs.com/lenses/lens_buyers_guide/Canon_EF_lenses/Recommended_Canon_lenses.shtml
پاسخ: انتخاب لنز برای 7دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
EvereX
من میخوام 7d بخرم و فروشنده گفت + لنز 18-200 قیمت دوربین 1800 میشه ... میخواستم ببینم به نظر شما اگر به جای 18-200 بخوام 70-200 بگیرم + یک لنز دیگه برای ماکرو و ... که زیاد هم قیمتش بالا نباشه چی بگیرم ؟
البته هنوز با فروشنده صحبت نکردم ببینم اصلا لنزو برمیداره یا نه !
مطمئن هستید کیت 7D با 18-200 را اینقیمت گفتند ؟
بدنه این دوربین در حال حاضر 1600 تا 1700 قیمت داره
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=6930
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hamid Moradi
بله همین امروز صبح این قیمت رو گرفتم . مطمئن هستم که فروشنده همین لنز رو گفت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
EvereX
بله همین امروز صبح این قیمت رو گرفتم . مطمئن هستم که فروشنده همین لنز رو گفت
نخير مطمئنا اشتباه كرده ايد. احتمالا ايشون اشتباه فهميده اند و قيمت 50D با 200-18 را بهتون داده اند.
پاسخ: انتخاب لنز Walk Around برای دوربینهای کانن
حق با شماست فروشنده اشتباه کرده بود