مزاياي لنز جديدcanon 16-35 f2.8L II نسبت به مدل قديمي آن
با سلام از دوستان محترم خواهشمندم اگر كسي از مزاياي لنز وايد زوم canon 16-35 f2.8L IIسري جديد(type II) نسبت به مدل قديميتر (type I) اطلاع دارهراهنمايي كنه...:::happy:::
از لحاظ قيمتي حدود 100000تومان با توجه به سايت نور نگار اختلاف قيمت داره
type I=1480000
type II=1570000
عكسباران
TYPE II=1600000
پاسخ: مزاياي لنز جديدcanon 16-35 f2.8L II نسبت به مدل قديمي آن
دهانه لنز هم از 77mm به 82mm افزايش پيدا كرده كه از مزاياش بي اطلاع هستم.شايد در sharpness & brithness تصوير تاثير گذار باشه...:::happy:::
سلام
تا جايي كه يادمه تفاوت اپتيكي بسيار زيادي كرده ( بيش از 100 هزارتومان) و فكر كنم در سايت مايك ريچمن درباره ي تفاوت هاشون خونده بودم. اگه مطلب رو پيدا كردم لينك مي دم .
کد:
http://www.bobatkins.com/photography/reviews/canon_ef_16-35_II.html
سلام
خوب مطلبي كه من خونده بودم اين بود :
کد:
http://www.luminous-landscape.com/reviews/lenses/canon-17-40.shtml
در واقع در ريويوي 40-17 و در نتيجه گيري پايان صفحه اشاره ي كوتاهي به Superior بودن هردو لنز جديد ( 35-16 جديد و 40-17 ) كرده است.
و اما ببينيم يهترين و مهمترين مرجع ريويوي لنزهاي كنن در اين باره چه مي گويد :
کد:
http://www.the-digital-picture.com/Reviews/Canon-EF-16-35mm-f-2.8-L-II-USM-Lens-Review.aspx
و اين ابزار بسيار مهيج اين سايت كه من خيلي از آن بهره مي برم كار مقايسه را براي شما بسيار آسان مي كند. فقط بايد طريقه ي بازي با ماوس را بلد باشيد :
کد:
http://www.the-digital-picture.com/Reviews/ISO-12233-Sample-Crops.aspx?CameraComp=0&FLIComp=0&APIComp=0&Lens=114&Camera=9&Sample=0&FLI=0&API=0&LensComp=412
تغییر دهانه 77 به 82 خودش یعنی یک تغییر فاحش!
از تقسیم دهانه لنز بر بازترین دیافراگم قدرت روشنایی لنز بدست می آید و این یعنی کیفیت بالاتر المانهای اپتیکی و تصویر به مراتب روشنتر در f/2.8 در مقایسه با ورژن پایینتر.
به نظر من ارزش پرداخت 100 هزار تومان بیشتر را دارد.
سلام،
من پیشاز این سری قدیمی را داشتم، مدتی سری جدید را گرفتهبودم که آن را هم به دوستی فروختم و الآن دوباره میخواهم یکی از سری قدیم بخرم. شکی نیست که لنز سری جدید بهتر است، بهنظر من بوکهی زیباتری داشت و اثر Flare روی آن جالبتر (ولی نه کمتر!) بود. تنها مسالهای که باعث شد تا دوباره به سمت سری قبل حرکت کنم همین اندازهی دهانهی لنز است. تمام لنزهای ۳۵ میلیمتری من دهانهی ۷۷ دارند، تمام لنزهای مدیوم فرمتام هم دهانهی ۷۷ دارند و دو لنز Large Formatام تبدیل به ۷۷ شدهاند. در طی چند سال هم مجموعهی بهنسبت کاملی از فیلترهای مختلف جمعآوری کردهام که با اینکه خیلی از آنها بهکار دیجیتال نمیآیند اما بعضی هم با ارزش هستند، برای مثال برای پولارایزر B+W Kaesemann نازک ۷۷ میلیمتری نزدیک به ۲۰۰ پوند هزینه کردهام و خوب دوست نداشتم که پولی بابت یک پولارایزر بزرگتر بدهم و لنز جدید Canon را نگهدارم.
از طرفی، همراه بردن چند فیلتر و نگهداری آنها هم دردسرهای خاص خودش را دارد و خلاصه یکلنز «ناجور» میتواند بهشدت مزاحم باشد! البته موقع خرید نسخهی جدید هیجانزده بودم و از طرفی با خودم میگفتم این تفاوت اندازه زیاد مهم نیست اما یکی دوبار که با لنز محترم مسافرت کردم کمکم مشکلات نمایان شدند.
پیشنهاد بنده: از آنجاییکه اکثر لنزهای سری L شرکت Canon دهانهی ۷۷ دارند، و از آنجا که یک زوم اولتراواید لنزی است که بهاحتمال زیاد درجاهایی با آن عکاسی خواهید کرد که در بیشتر موارد (حداقل) به پولارایزر نیاز خواهید داشت، اگر از پیش مجموعهای از لنزهای L دارید یا برنامهای برای تکمیل لنزهایتان دارید، نسخهی پیشین گزینهی بهتری است.
ممنونم!
با توجه به مقايسه اي كه در سايت the-digital-picture نسبت به مدل قديميتر انجام شده (مخصوصادر فاصله 35mm )كه آدرس لينكشو دوست عزيزمون فرهاد فرستاده مدل قديميتر شارپنس بهتري داره (و مخصوصا در f8 ):::happy:::
البته به نظرمن:) زياد نميشه به اين مدل تستها اكتفا كرد چون در بعضي موارد در همين سايت به طور مثال شارپنس لنزهاي سيگما رو با مدل مشابه درلنز كانن حتي بهتر هم نشون ميده كه به نظر من صحيح نيست...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kakooch
سلام،
من پیشاز این سری قدیمی را داشتم، مدتی سری جدید را گرفتهبودم که آن را هم به دوستی فروختم و الآن دوباره میخواهم یکی از سری قدیم بخرم. شکی نیست که لنز سری جدید بهتر است، بهنظر من بوکهی زیباتری داشت و اثر Flare روی آن جالبتر (ولی نه کمتر!) بود. تنها مسالهای که باعث شد تا دوباره به سمت سری قبل حرکت کنم همین اندازهی دهانهی لنز است. تمام لنزهای ۳۵ میلیمتری من دهانهی ۷۷ دارند، تمام لنزهای مدیوم فرمتام هم دهانهی ۷۷ دارند و دو لنز Large Formatام تبدیل به ۷۷ شدهاند. در طی چند سال هم مجموعهی بهنسبت کاملی از فیلترهای مختلف جمعآوری کردهام که با اینکه خیلی از آنها بهکار دیجیتال نمیآیند اما بعضی هم با ارزش هستند، برای مثال برای پولارایزر B+W Kaesemann نازک ۷۷ میلیمتری نزدیک به ۲۰۰ پوند هزینه کردهام و خوب دوست نداشتم که پولی بابت یک پولارایزر بزرگتر بدهم و لنز جدید Canon را نگهدارم.
از طرفی، همراه بردن چند فیلتر و نگهداری آنها هم دردسرهای خاص خودش را دارد و خلاصه یکلنز «ناجور» میتواند بهشدت مزاحم باشد! البته موقع خرید نسخهی جدید هیجانزده بودم و از طرفی با خودم میگفتم این تفاوت اندازه زیاد مهم نیست اما یکی دوبار که با لنز محترم مسافرت کردم کمکم مشکلات نمایان شدند.
پیشنهاد بنده: از آنجاییکه اکثر لنزهای سری L شرکت Canon دهانهی ۷۷ دارند، و از آنجا که یک زوم اولتراواید لنزی است که بهاحتمال زیاد درجاهایی با آن عکاسی خواهید کرد که در بیشتر موارد (حداقل) به پولارایزر نیاز خواهید داشت، اگر از پیش مجموعهای از لنزهای L دارید یا برنامهای برای تکمیل لنزهایتان دارید، نسخهی پیشین گزینهی بهتری است.
ممنونم!
با توجه به پیشنهاد مدیرت محترم فروم و بررسی اینجانب...:::happy::: به نظر من هم مدل قدیمی بهتر است...البته در صورتی که در بازار یافت شود که در حال حاضر با گارانتی آفومار به قیمت 000/570/1 :mad:در فروشگاه کنون شماره 1بفروش میرسد.
در ضمن مدل جدید نیز با گارانتی نور نگار به قیمت 000/480/1 :cool:بفروش میرسد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aksavaran
با توجه به مقايسه اي كه در سايت the-digital-picture نسبت به مدل قديميتر انجام شده (مخصوصادر فاصله 35mm )كه آدرس لينكشو دوست عزيزمون فرهاد فرستاده مدل قديميتر شارپنس بهتري داره (و مخصوصا در f8 ):::happy:::
البته به نظرمن:) زياد نميشه به اين مدل تستها اكتفا كرد چون در بعضي موارد در همين سايت به طور مثال شارپنس لنزهاي سيگما رو با مدل مشابه درلنز كانن حتي بهتر هم نشون ميده كه به نظر من صحيح نيست...
سلام: نمیشه کاملا در مورد تفاوت کیفیت این دو تایپ در این خصوصی که اشاره داشتید صحبت کرد. اگر دقت کنید همانجا در همان تنظیمات یکی در مرکز شارپتر از گوشه ها نسبت به دیگری است و در 16 تایپ 2 کاملا نسبت به 1 برتر است. ظاهرا تغییر رفتاری مشاهده میشود در فوکال لنت های متفاوت بین این دو که بسختی بشود از بابت شارپ بودن تصمیم گرفت هر چند بنظر من در اوریج همه حالات(مرکز. کناره ها و فوکال لنت های متفاوت از 16 تا 35) تایپ 2 بهتر است از بابت CA و شارپ بودن. بنظرم تنها به همان دلایل از آقای کاوه رنجبر....... نخریدن آن منطقی است