نوشته اصلی توسط
vinchester
سلام به همگی.
من یه 400D کانن دارم با یه کیت 55-18. حدود 6 ماهه عکاسی (خبری) میکنم. میخواستم یه لنز زوم بخرم.
اساتید و دوستان:
فکر میکنید چه لنزی برای عکاسی خبری مناسبتر و در درجه اول و مهمتر برای یک عکاس خبری مورد نیاز باشه. البته منظورم لنزهای تله نیست. از اونجایی که در این نوع عکاسی لنزهای متعددی میتونه استفاده بشه مهمترینش در مرتبه اول کدومه ؟
البته من خودم نظرم 200-70 است.
دوستان ، نظر شما چیه ؟
سلام: یکی از لنزهایی را که بسیار مناسب عکاسی خبری میدانند با توجه به دوربینتان لنز کانن 35 اف 1.4 است. چه روی فول فریم چه روی کرپ فکتورها این لنز روی کرپ فکتور معادل 56 خواهد شد. که نزدیک به 50 میلیمتر است. فوکال لنتی که سال ها روی دوربین های فول فریم بعنوان تک لنز عکاسان استفاده میشد. البته روی فول فریم هم بسیار دیده ام از آن استفاده کرده اند . روی فول فریم ( به هر شکل چه خبری چه غیر آن ) توصیه به پرتره های کلوزاپ نمیشود چون اثر پرسپکتیو روی چهره را افزایش میدهد. ظاهرا این فوکال لنت زیاد استفاده شده است با توجه به دیاف باز آن قدرت مانور بیشتر را در اختیار شما خواهد گذاشت. من تجربه ای در زمینه عکاسی خبری ندارم ولی هر جایی در باره لنز مقاله ای میخواندم کمابیش صحبت هایی از این لنز بود مخصوصا در ارتباط با فوتوژورنالیست ها فرضا:
Long requested by professionals, it’s the standard lens for many photojournalists and others who value its low-light capability and performance
نمونه عکاسها از بابت قیاس فوکال لنت با توجه به کراپ دوربینتان و فول فریم ها را در اینجا میتوانید ببینید و بهتر میتوانید. نوع ثبت های این لنز را از بابت همخوانی با ثبت های خودتان ارزیابی کنید
کد:
http://www.pbase.com/cameras/canon/ef_35_14u
در مورد تله من نظر خاصی ندارم دوستان خوب دیگر که ثبت های خبری انجام میدهند همچون آرش و بقیه دوستان راهنمایی بهتری خواهند داشت. رد این لنز را در سایت ها دیدم که خدمت شما دوست خوب عرض شد. ظاهرا این لنز در تهران نایاب است.
پاینده باشید