اگر میتوانید قید فوکال لنت بالای 105 ( به معیار اعداد روی لنز ) را بزنید ترکیب مورد اشاره فرهاد خان ترکیب خوبیست
اگر قید آلترا واید تا ابتدای نرمال را میتوانید بزنید ترکیب علیرضا غفاری هم ترکیب خوبیست
اگر فاصله 24 تا 200 برایتان از اهمیت یکسانی برخوردار است ( ظاهرا با اشاره شما اینگونه نیست ) و آلترا واید هم یک ضرورت در اینصورت پیشنهاد میدهم قید 105-24 را بزنید 200-70 در شرایط یکسان از دیده من ارزشمند تر از 105-24 بود هنوز هم که اندکی گران شده باز هم ارزش خود را دارد تفاوت این لنز با نسخه بدون لرزشگیر آن فقط همین لرزشگیر نیست بلکه کیفیت تصویر بهتری هم دارد.
اما با توجه به اشاره شما
ظاهرا حذف 200-70 لرزشگیر دار منطقی تر است. با این اوصاف بنظرم پیشنهاد فرهاد برای شما منطقی است اگر که قید فوکال لنت بالا را بزنید البته اگر فکر میکنید هر از گاهی نیاز به فوکال لنت بالای 105 پیدا میکنید در کنار ترکیب فرهاد میتوانید به این گرینه ارزان قیمت هم فکر کنید Canon EF-S 55-250mm f4-5.6 IS که البته در قیاس باقیمت پرداختی کیفیت معقول و خوبی در اختیار شما خواهد گذاشت.البته بیشتر از رنج 10 تا 70 استفاده میکنم ولی میخواهم یک بار و برای اخرین بار!یک مجموعه خریداری کنم