با سلام دوستان من هم این لنز رو در بدنه نیکون d800 انداختم و اینکه آیا از لنز 24-120 بهتر هستش یا نه ؟؟؟
با سلام دوستان من هم این لنز رو در بدنه نیکون d800 انداختم و اینکه آیا از لنز 24-120 بهتر هستش یا نه ؟؟؟
برای من که با d610 بود
فکر کنم برای d800 هم باشد
من این لنز رو جدا خریدم و کیت نخریدم و اینکه چون پولم کم بود و توان خرید لنز 24-120 رو نداشتم مجبور به خرید 24-85 شدم و یه مدتی مجبورم سر کنم با این لنز
چرا دوستان میگن که حتما این لنز رو عوض کنم و 24-120 بگیرم مگه این لنز مشکلی در دوربین ایجاد میکنه و نمیتونه کارم رو راه بندازه
تو رو خدا راهنمایی کنید منو گیج شدم
آقا من متاسفانه به حرف دوستان این لنز زو که خیلی شارپنس خوبی داشت دادم رفت با تمام ضرر و زیان لنز 24-120 f4 خریدم
اما شارپنس لنز 24-85 فوق العاده بود
آیا با خرید این لنز 24-120 ضرر کردم یا کار درستی انجام دادم
دوربین نیکون d800
مقایسه سایتها و اشخاص معتبر و دوستان واز همه مهمتر نظر وتجربه شخصی معمولا کسی که دوربینی در سطح دی 800 میگیره انتظار میره انتخاب درستی داشته باشه زود زود پشیمان نشه هر کدام از این دو لنز مزایا و معایبی به نسبت قیمت دارند هر دو لنزهای خوبی هستند شما اگر معیارتون بهترین بودن هست خودتون هم میدونید 24-70 چیز دیگریست بنظرم از عکاسی لذت ببرید من دامنه واید دوربینم رو با d28-80 پوشش میدم و راضی هستم با قیمتی کمتر از یک فیلتر خوب!!!