-
AF-S DX Nikkor 16-85mm f/3.5-5.6G ED VR
AF-S DX Nikkor 16-85mm f/3.5-5.6G ED VR هم معرفی شد و باید از تاپیک شایعات خارج شد.
http://www.dpreview.com/news/0801/08...kkor1685vr.asp
http://img2.freeimagehosting.net/uploads/b581fb15b7.jpg
واید بسیار خوب و تله نسبتا معقول از مشخصات این لنز است. لرزش گیر نسخه 2 یا Vibration Reduction II که بنا به ادعا تا 4 استاپ سرعت پایین تر را ممکن میکند. دوتا ED glass و 3 عدد a-spherical lenses از مشخصات دیگرند.
قیمت 642 یورویی از جذابیت این لنز میکاهد
http://img2.freeimagehosting.net/uploads/b494de4f71.jpg
http://img2.freeimagehosting.net/uploads/1b8d555498.jpg
http://img2.freeimagehosting.net/uploads/6563a612cb.jpg
-
پاسخ: AF-S DX Nikkor 16-85mm f/3.5-5.6G ED VR
چرا اینقدر گرون شد؟! قرار بود جز لنزهای ارزون نیكون باشه. با من خیلی كمتر از اینا صحبت كرده بودند:::happy:::
-
سلام
بله بنده هم توی این تاپیك عرض كردم كه به نظر خیلی گرون میاد.
اینقدر هی گفتین نیكن لنزاش ارزونه و .... كه تقش در اومد :biggrin:
درسته 2 میلیمتر واید تره ولی هنوز 200-18 جذاب تره.
-
این قیمت اولیه رو جدی نگیرید... مخصوصا که به یورو باشه!
کدام دوربین و لنز رو ما به یورو خریدیم که این دومیش باشه؟
شما روی ۵۰۰ هزارتومان برای استارت حساب کنید که تا ۴۰۰ هزارتومان بعد از یکسال افت قیمت میکنه...
و اگر این لنز رو روی کیت خریداری کنید احتمالا ۳۰۰ هزارتومان براتون آب میخوره....
گمانم به صرفه باشه...
اینطور هم که معلومه... کیفیتی بسیار بیشتر از توقع عموم از لنز کیت داره.
-
من هم فكر میكنم زیاد نباید این قیمت را جدی گرفت. به طور قطع قیمت واقعی پایین تر است.
-
۱۸-۲۰۰ نیکون رو الان میشه کمتر از ۷۵۰ هزارتومان در تهران خرید... یعنی چیزی کمتر از ۵۵۰ یورو....(تازه این لنزی بود و هست که همه نیکون داران میخواستن داشته باشن و تیراژ تولید اون بسیار بیش از توان کمپانی بوده... ولی در مورد این تازه وارد چنین شوری برپا نخواهد بود.)
-
اول اینكه قیمت های ابتدایی رو زیاد جدی نگیرید...نهایتا به 650 تا 700 ختم خواهد شد...البته بنده نظرم روی 550 هزار تومان است...
و بعد اینكه این لنز رقیب كدام لنز در برند همسایه است؟؟؟
قیمت اون لنز رو می دانید؟حدود 550 هزار تومان!!!
پس قیمت معقولی است برای یك لنز با این مشخصات...
یك لنز معقول دیگر به لنز های جذاب نیكون اضافه شد...
-
کد:
اول اینكه قیمت های ابتدایی رو زیاد جدی نگیرید...نهایتا به 650 تا 700 ختم خواهد شد...البته بنده نظرم روی 550 هزار تومان است...
و بعد اینكه این لنز رقیب كدام لنز در برند همسایه است؟؟؟
قیمت اون لنز رو می دانید؟حدود 550 هزار تومان!!!
پس قیمت معقولی است برای یك لنز با این مشخصات...
یك لنز معقول دیگر به لنز های جذاب نیكون اضافه شد...
لنز 85-17 کنون با کراپ 1.6 میشود بالای 27 و 85-16 نیکون با کراپ 1.5 میشود 24 که گرچه تفاوت زیاد نیست اما در این بازه خیلی هم کم نیست. در ضمن کنون 85-17 از اف 4 است و این از اف 3.5
باید منتظر تستهای لنز هم ماند و نتیجه را دید چون این از همه چیز مهمتر است. واقعا اگر Vr نسل دوم تا 4 استاپ سرعت کمتر جوابگو باشد که خیلی خوب است.
-
خیلی رنج خوبی داره ...
كاملا شهریه ! لرزشگیر هم که داره ...
با نظر کاوه جان کاملا موافقم که جذابه :::love2:::
-
نقل قول:
لنز 85-17 کنون با کراپ 1.6 میشود بالای 27 و 85-16 نیکون با کراپ 1.5 میشود 24 که گرچه تفاوت زیاد نیست اما در این بازه خیلی هم کم نیست. در ضمن کنون 85-17 از اف 4 است و این از اف 3.5
سلام
چند نكته رو فراموش نكنیم :
1- كنن این لنز رو در سپتامبر 2004 معرفی كرده است. همه می دانیم كه 4 سال در صنعت دوربین دیجیتال یعنی یك قرن :eek:
2- لنز كنن به عنوان یك لنز كیت ارزان سازی شده است ولی بعید می دونم نیكن این لنز رو بهش با دید لنز كیت نگاه كرده باشد پس قاعدتا باید كیفیت بهتری داشته باشد ( 4 سال هم جدید تر است) پس بعید است خیلی ارزان شود.
3- به همین دلیل به نظرم به زودی شاهد مارك II این لنز كنن باید بود.(شایعه ! :biggrin: )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
چند نكته رو فراموش نكنیم :
1- كنن این لنز رو در سپتامبر 2004 معرفی كرده است. همه می دانیم كه 4 سال در صنعت دوربین دیجیتال یعنی یك قرن :eek:
2- لنز كنن به عنوان یك لنز كیت ارزان سازی شده است ولی بعید می دونم نیكن این لنز رو بهش با دید لنز كیت نگاه كرده باشد پس قاعدتا باید كیفیت بهتری داشته باشد ( 4 سال هم جدید تر است) پس بعید است خیلی ارزان شود.
3- به همین دلیل به نظرم به زودی شاهد مارك II این لنز كنن باید بود.(شایعه ! :biggrin: )
بله فرهاد جان اما!
در صنایع لنز و اپتیك 4 سال زیاد طولانی نیست.
مثلا همین 100-400 چند سال است همه منتظر آپگرید آن هستند؟
یا مثلا چند سال طول كشید تا 16-35 و 17-35 به 17-40 تبدیل شد؟
17-85 هم از ابتدای ورود قیمت بالایی داشت.بعد ها قیمت آن پایین آمد.
مثلا در بدنه بعدی نیكون ( فرضا دی 90 ) احتمالا این لنز به عنوان لنز كیت با قیمت مثلا 3/2 قیمت اصلی ارائه خواهد شد.
واید بهتر و دیافراگم باز تر و لرزه گیر ( یقینا موثر تر ) باعث میشه كه این لنز جذاب باشه...
این لنز یك چیزی است در مایه های 16-80 زایس سونی !!!( البته اون دیافراگم بهتری داره و به نظرم از این لنز شارپ تر و بهتر باشه ) البته هنوز معلوم نیست:::love2::::::love2::::::love2:::
-
المپوس و پاناسونیک و لایکا 60-12 را دارند...
برادران اهل سونی 80-16 زایس را...
و حالا جماعت نیکونباز 85-16...
کانن نمیخواد یه تکونی به خودش بده؟! http://dingo.care2.com/c2c/emoticons/stoneage.gif
-
لینک سایت نیکن
کد:
http://press.nikonusa.com/2008/01/nikons_new_afs_dx_nikkor_1685m.php
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezakh
۱۶-۸۵ بشدت جذاب است ولی ارزش این رو دارد بخاطر ۱ میلیمتر واید اینهمه پول بپردازیم ؟
۱۷-۸۰ ورژن قبل بنظرم هنوز حرفی برای گفتن دارد
کد:
http://press.nikonusa.com/2008/01/nikons_new_afs_dx_nikkor_1685m.php
رضا جان وجود لرزه گیر موثر و اپتیك مناسب تر و رنج بسیار بیشتر چه در واید چه در تله ارزش این پرداخت را حتما توجیه خواهد كرد...
این لنز نسخه بعدی از 18-70 نیست!
باز هم عرض شود نیكون 17-80 ندارد:::big grin:::
-
کد:
۱۷-۸۰ ورژن قبل بنظرم هنوز حرفی برای گفتن دارد
امان از پیری رضا جان توی تاپیک همسایه هم که.....:biggrin: منظور رضا 70-18 است.
دوباره من و کاوه خط رو خط شدیم
-
۳ نفر عاقل عقل شهادت دادند که من باید به تاپیک سالمندان عکاسی هدایت شوم
نمیدونم چرا امروز من ۱۸-۷۰ نیکن رو اینجور تصور میکنم که ۱۷-۸۰ است .و اینکه ۱۶-۸۵ رو هم مثل ۱۷-۸۰ میبینم(چون خودم درگیر خرید آینده d70هستم لابد)
آقا اصلا ۱۷-۵۵ از همه بهتره
-
نقل قول:
این لنز یك چیزی است در مایه های 16-80 زایس سونی !!!
کلا زیاد با مقایسه یک لنز کراپدار با فول فریم موافق نیستم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a80300d
کلا زیاد با مقایسه یک لنز کراپدار با فول فریم موافق نیستم.
آریو جان خوب هر دو كراپ دار هستند كه!
هم نیكون كه DX است و هم زایس كه DT است.
پسوند DT در لنز های سونی به معنای كراپ دار بودن آنها است.
Sony CZ DT 16-80/3,5-4,5
-
حالا که نیکون این لنز جدید خودش رو به بازار فرستاده , من چند مورد به فکر رسید که خواستم باهاتون مشورت کنم . چون از بازار هیچی نمیدونم :
اول اینکه من میخواستم لنز 18-200 بخرم ولی به دلیل پیشامد مالی نتونستم و پولم الان در حد خرید 18-135 هست . موقعی که خواستم بخرم این لنز 16-85 به بازار اومد . من حالا چند تا سوال برام پیش اومده که اگه ممکنه راهنماییم بکنین :
1- با اومدن این لنز جدید , لنزهای 18-200 یا 18-135 ممکنه ارزون تر بشن ؟
2- اگه من لنز 18-135 رو بخرم و مثلن 5 ماه یا 8 ماه یا نهایت یکسال دیگه پول خرید 18-200 رو جور کردم , لنز منو مثلن 300 تومن خریده باشم , خیلی ارزون میخرن و ضرر میکنم ؟
ممنون میشم نظرتونو بگین که چیکار باید بکنم و کدوم راه بهتره ؟ صبر برای کاهش قیمت ؟ خرید 18-135 ؟ بازم صبر تا یکسال برای 18-200 ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sshiiva
حالا که نیکون این لنز جدید خودش رو به بازار فرستاده , من چند مورد به فکر رسید که خواستم باهاتون مشورت کنم . چون از بازار هیچی نمیدونم :
اول اینکه من میخواستم لنز 18-200 بخرم ولی به دلیل پیشامد مالی نتونستم و پولم الان در حد خرید 18-135 هست . موقعی که خواستم بخرم این لنز 16-85 به بازار اومد . من حالا چند تا سوال برام پیش اومده که اگه ممکنه راهنماییم بکنین :
1- با اومدن این لنز جدید , لنزهای 18-200 یا 18-135 ممکنه ارزون تر بشن ؟
2- اگه من لنز 18-135 رو بخرم و مثلن 5 ماه یا 8 ماه یا نهایت یکسال دیگه پول خرید 18-200 رو جور کردم , لنز منو مثلن 300 تومن خریده باشم , خیلی ارزون میخرن و ضرر میکنم ؟
ممنون میشم نظرتونو بگین که چیکار باید بکنم و کدوم راه بهتره ؟ صبر برای کاهش قیمت ؟ خرید 18-135 ؟ بازم صبر تا یکسال برای 18-200 ؟
اول اینكه در زمان فروش لنز حداقل 20% تا 50 % بنا به قیمت و محبوبیت و كیفیت لنز و اوضاع آن از قیمت اش كم می شود.در لنز های ارزان مثلا 300 تومانی تا 100 هزار تومان هم عادی است.
و بعد اینكه این لنز را به هیچ وجه رقیب و یا همرده 18-200 نمی دانم.
18-200 یك اعجوبه بود و هست.یان لنز شاید قیمت نزدیك به آن داشته باشد ولی همه چیز قیمت نیست.
و بعد اینكه 18-135 هم زیاد لنز مناسبی نیست( البته برای شما و اگر نه لنز بسیار خوبی است )
به نظرم صبر كنید پولتان جمع شود و 18-200 را بخرید ( چون با شما و كارهایتان آشنا هستم )
-
د ( چون با شما و كارهایتان آشنا هستم )[/QUOTE]
این قسمتش مشکوک میزنه ها :::big grin::: خیلی خبیثانه بود lol پر از منظور بود
ولی مرسی . انگار تو هم میدونی من شرارت دارم :::big grin::: ولی باور کن ارشاد شدم ... هر چند ... حالا بگذریم :::big grin2::: راستش پولشو دارم اما چند تا مساله هست و اونم اینکه نمیدونم خرید درستیه یا نه ؟ اینقدر پول دادن بهش ؟ و اینکه 18-55 خودمو چیکار کنم ؟ و بعد هم رنج قیمت خیلی متفاوته من از 700 تا 850 قیمت دارم و اینم منو گیج کرده و اینکه نمیدونم لنزی که میخرم آکبنده یا دست دو ؟ بازار ایرانه دیگه .... من فکر کردم 18-135 بخرم تا حدی کارم راه می افته و بعد موقع فروش هم فوقش 30 - 40 تومن ضرر میکنم ولی اینکه یهو 100 تومن بره پایین , اصلن به گروه خون من نمیخوره :::big grin::: بعد هم اینکه این 18-55 خودمو چیکار کنم ....:confused: میبینی ؟ هوارتا مشکلات فجیع
-
نقل قول:
هر دو كراپ دار هستند كه!
الان پست شما رو خوندم
نمیدونم چرا یک عمر تصور میکردم این لنز فول فریم هست ! ( زایس رو میگم )
حتی یادمه یکجایی خونده بودم یا شاید دو تا ورژن داره؟
زیاد دچار توهم شدم. خلاصه از دوستان بابت اشتباه و سوتفاهمی که پیش اومده عذر خواهی میکنم.
چون این رنج روی فول فریم برای بنده بسیار جذاب خواهد بود و بنظرم ترکیب جالبی با 200-70 خواهد داشت. یعنی در کل واید خوبی میده. و برای همین بشدت منتظر تولید فول فریم اون از طرف کنن هستم !
البته نمیدونم شاید انتظار تولید فول فریم اون انتظار بیهوده ای هست. خلاصه لطفا اگر خبری یا نظری یا دلیل واضحی راجع به تولید نشدن فول اون دارید بنده رو در جریان بذارید.
ممنون.
-
بله آریو جان رنج جذابی می شود.
خوب این رنج توی فول فریم ها میشه بین 24 تا 28 م م كه در كراپ دار ها ( چه كراپ 1.5 و چه 1.6 ) چیزی است بین 16 تا 18 م م .
شاید علت اینكه مثلا لنز 18-85 فول فریم نداریم موضوعاتی مثل امكانات ساخت و اینكه ممكن است اف بسیار بسته ای داشته باشیم و همین طور امكان دارد كه برای داشتن یك اف نرمام مجبور شوند وزن را افزایش دهند و دهانه لنز را بسیار گشاد بسازند و محدودیت های اپتیكی و هندسی و از این دست مشكلات كه ساخت لنز هایی با یان رنج را كمی دشوار می كند.
همین طور شید از نظر هندسی و نور امكان آن بسیار مشكل باشد.
اكثر لنز های فول فریم در این رنج بین 17 یا 18 و نهایتا تا 55 مم ساخته می شوند.
مثلا همین 24-105 را اگر كراپ دار بگیریم می شود چیزی در حدود 16-70 كه نمونه های كراپ دارش به وفور موجود است.
كلا این موضوع لنز های زوم هم داستانی است برای خودش.
حالا اگر یك 16-85 فول فریم را تصور كنیم در كراپ دار می شود یك لنز 10-60 كه به نظرم هیچ گاه این رنج تولید نشود.
ولی لنز هایی مثل 18-200 در فول فریم فراوان هستند لنز های 28-135 و این رنج ها...
این وسط می ماند كه چرا كانن 18-200 اش را معرفی نمی كند.كار زیاد مشكلی نیست.
حالا اگر فول فریم اش 18 باشد می شود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
موضوعاتی مثل امكانات ساخت و اینكه ممكن است اف بسیار بسته ای داشته باشیم و محدودیت های اپتیكی و هندسی و از این دست مشكلات كه ساخت لنز هایی با یان رنج را كمی دشوار می كند.
همین طور شید از نظر هندسی و نور امكان آن بسیار مشكل باشد.
اكثر لنز های فول فریم در این رنج بین 17 یا 18 و نهایتا تا 55 مم ساخته می شوند.
مثلا همین 24-105 را اگر كراپ دار بگیریم می شود چیزی در حدود 16-70 كه نمونه های كراپ دارش به وفور موجود است.
خیلی ممنون کاوه جان از راهنمایی تا حد زیادی موضوع برایم روشن شد. حتی زمانی که زایس این لنز رو زد بنده فکر کردم چنین مشکلاتی که میفرمایید حل شده که گویا در خواب غفلت بودم.
نقل قول:
حالا اگر یك 16-85 فول فریم را تصور كنیم در كراپ دار می شود یك لنز 10-60 كه به نظرم هیچ گاه این رنج تولید نشود.
البته بیشتر به 50-18 نزدیکه ظاهرا سیگما چنین لنزی رو برای سایز APS داره. یعنی همان رنج مورد علاقه بنده .
در غیر اینصورت اینطور که میفرمایید ظاهرا بنده تنها فردی هستم که به این رنج علاقه دارم.
به نظر شما بجز موارد فنی مشکل دیگه ای هم هست؟
نقل قول:
حالا اگر فول فریم اش 18 باشد می شود
دقیقا متوجه نشدم. یعنی 18 در لنز کراپدار باشه مثل نیکون
یا 18 روی فول باشه؟
اگر مورد دوم هست که خب در این صورت ساختن چنین لنزی از اون چیزی که بنده فرمودم سخت تر خواهد بود.
فقط میتونم بگم باید منتظر بود دید شرکتها به ساخت کدوم یک از فرمتهای دوربین علاقه بیشتری دارند.
آیا الان که ما دوربینهای کراپدار بیشتر داریم بخاطر مشکلات فنی ساخت و قیمت تمام شده لنزهاست؟
(چون در طی این سالها و مخصوصا سالهای اولیه برای شرکتها ساختن سنسور کرپدار بسیار راحت تر بوده)
یا بخاطر رنج مورد علاقه کاربران و نیاز به تله بیشتر؟
-
یاد آروزی امیر سوكی افتادم...
همیشه دوست دارد یك لنز 10-1000 با اف 2 ثابت و لرزه گیر داشته باشد و اینكه در كیف اش جا شود!( مخلص امیر هم هستیم )
خیلی فرق است بین مثلا 18-50 و 10-60 این 8 میلی متر پایین تر كلی مشكل ایجاد می كنند.وقتی شركت ها یك میلی متر واید تر می سازند بنده كلی ذوق می كنم كه بله شاید سال بعد شاهد مثلا 15-85 باشیم.
كلا اپتیك ها و لنز های زوم چند سالی است كه فراگیر شده یعنی بیشتر در دهه 1990 و در زمان آنالوگ لنز های فیكس كاربرد بسیاری داشتند به همین علت این صنعت مثل صنایع دیجیتال هنوز نو پا است و جای پیشرفت زیادی دارد.
اما مهم ترین مشكل برای ساخت اینچنین لنزی مثل اف بسته آن خواهد بود.
چه كسی است كه حاضر به خرید یك لنز 10-50 با اف 6.3 و مثلا 11 باشد؟
اولین مشكل به نظر بنده این موضوع است.
حالا وقتی كه بخواهند این موضوع را حل كنند شاهد یك لنز با دهانه مثلا 150 خواهیم بود كه اف 3.5 داشته باشد و وزن لنز از چند كیلو بالاتر رود كه باز هم عقلانی و عملی نیست ( این فرضیه ها با تكنولوژی امروز است و ممكن است 5 سال دیگر همه این لنز ها ساخته شوند )
بله منظور مثلا 18 بر روی فول فریم كه تبدیل می شود به مثلا 10 و یا 12 كه ساخت لنز 10-300 برای كراپ دار بسیار سخت است .
-
بررسی این لنز توسط Photozone.de
کد:
http://www.photozone.de/Reviews/46-nikon--nikkor-aps-c/377-nikkor_1685_3556vr
نتیجه نهایی اش هم جالب است:
probably still the best DX standard zoom lens in Nikon mount to date
-
بسیار جالبت و عجیب...
جز سریع ترین نقد هایی است كه توسط فتوزون منتشر می شود...
از شواهد امر پیدا است حرف ها دارد برای گفتن.از بسیاری از لنز های مشابه عملكرد بهتری دارد!
-
نقد این لنز توسط آقای کن راکول
کد:
http://www.kenrockwell.com/nikon/16-85mm.htm
گویا با توجه به فاکتور قیمت و رنج بهتر ، 18-200 رو ترجیح میده...
و مقایسه ای هم با 18-200 کرده ..
کد:
http://www.kenrockwell.com/nikon/16-85mm-vs-18-200mm.htm
-
کد:
این جناب كن گاهی حرفهایی میزنه كه كس دیگه ای باش موافق نیست مثل:
ترجیح 55-18 نسبت به 70-18
ترجیح مدل قدیمی 300-70 نیكون نسبت به 300-70 وی آر
ظاهرا 200-18 را هم در مقایسه با تمام لنزهای عالم توصیه میكند. در چندجا این توصیه را دیده ام.
در رویو 300-70 وی ار میگوید بهتر است به جای ان یا لنز 100 دلاری 300-70 جی را بخرید یا 200-80 را با 300 دلار گرانتر و یا 200-18 .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persian
کد:
این جناب كن گاهی حرفهایی میزنه كه كس دیگه ای باش موافق نیست مثل:
ترجیح 55-18 نسبت به 70-18
ترجیح مدل قدیمی 300-70 نیكون نسبت به 300-70 وی آر
ظاهرا 200-18 را هم در مقایسه با تمام لنزهای عالم توصیه میكند. در چندجا این توصیه را دیده ام.
در رویو 300-70 وی ار میگوید بهتر است به جای ان یا لنز 100 دلاری 300-70 جی را بخرید یا 200-80 را با 300 دلار گرانتر و یا 200-18 .
ترجیح 105 قدیمی به نسخه VR اون رو هم اضافه کنید!
-
كسي از ورود اين لنز به ايران خبري داره شديدا خواهانشم
اگر سراغ داريد قيمت چنده
-
سر و کله این لنز هم در ایران پیدا شد. با قیمت حدود 750 که فعلا گران است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nmroshan
سر و کله این لنز هم در ایران پیدا شد. با قیمت حدود 750 که فعلا گران است.
این لنز تقریبا بیشتر از ۲ ماه هست که وارد ایران شده و قیمتاش نسبت به اون موقع (780 تومن )تا الان افت چندانی نکرده در صورتی قیمت جهانی این لنز الان خیلی پایین آمده ... (در سایتهای خارجی زیر 600 دلار فروش می رود )
البته من این شانس رو داشتم که ۱-۲ ساعت با این لنز کار کنم ... از نظر شارپنس ca دیستروشن و ... خیلی عالی هست شده VR آن هم کاملا موثر عمل می کند ! فقط تنها مشکلی که دیدم سرعت focus بسیار بسیار کند آن بود ! :( که شاید هر کسی نتونه با اون کنار بیاد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nikonian
این لنز تقریبا بیشتر از ۲ ماه هست که وارد ایران شده و قیمتاش نسبت به اون موقع (780 تومن )تا الان افت چندانی نکرده در صورتی قیمت جهانی این لنز الان خیلی پایین آمده ... (در سایتهای خارجی زیر 600 دلار فروش می رود )
البته من این شانس رو داشتم که ۱-۲ ساعت با این لنز کار کنم ... از نظر شارپنس ca دیستروشن و ... خیلی عالی هست شده vr آن هم کاملا موثر عمل می کند ! فقط تنها مشکلی که دیدم سرعت focus بسیار بسیار کند آن بود ! :( که شاید هر کسی نتونه با اون کنار بیاد
سرعت فکاس در مقابل ۱۸-۷۰ چطور است ؟
-
شايعاتي از وجود سايه در عکسهاي اين لنز هست يادم نمياد انگليسيش چي بود فکر کنم Guost ميشد
ايا شما با اين مسئله برخورد داشتيد و اگر مقدور هست چند نمونه از عکسهاتون بزاريد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nikonian
البته من این شانس رو داشتم که ۱-۲ ساعت با این لنز کار کنم ... از نظر شارپنس ca دیستروشن و ... خیلی عالی هست شده vr آن هم کاملا موثر عمل می کند ! فقط تنها مشکلی که دیدم سرعت focus بسیار بسیار کند آن بود ! :( که شاید هر کسی نتونه با اون کنار بیاد
خوب شارپنس و ديستورشن رو ميشه با فتوشاپ و ... درست كرد ولي سرعت فوكوس رو چيكار ميشه كرد !
-
سلام
اینم لینک مقایسه خانگی (و نه حرفه ای) بین 55-18 VR و 85-16 VR:
خروجی ها بنظرم خیلی شبیه هستن!!!
کد:
http://www.pbase.com/kocho/test_1685
[IMG]http://i36.*******.com/izrjah.jpg[/IMG]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezakh
سرعت فکاس در مقابل ۱۸-۷۰ چطور است ؟
خیلی کندتر .. اصلا قابل مقایسه نبود ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babakdin543
شايعاتي از وجود سايه در عکسهاي اين لنز هست يادم نمياد انگليسيش چي بود فکر کنم Guost ميشد
ايا شما با اين مسئله برخورد داشتيد و اگر مقدور هست چند نمونه از عکسهاتون بزاريد
من که چیزی ندیدم ... من در جایی با کسی آشنا شدم که این لنز رو داشت و آن موقع امکان نسخه برداری از عکسها نبود و الان هم دسترسی به اون شخصی ندارم :(
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
calligrapher
خوب شارپنس و ديستورشن رو ميشه با فتوشاپ و ... درست كرد ولي سرعت فوكوس رو چيكار ميشه كرد !
اگر همه چیز قابل درست کردن بود که دیگه لنزهای گران قیمت ارزشی پیدا نمی کرد ...
شاید من خیلی وسواس بودم ! چون سبک عکاسی این لنز (بخاطر رنج و دیاف خیلی تنگ ) کاربردهایی با سرعت فوکوس خیلی سریع لازم ندارد(نه همیشه ) خیلی ها این لنز رو خریدن و کاملا راضی هستند !
فقط توصیعه می کنم قبل از خرید کمی با این لنز کار کنید و اگر مشکلی با فوکوس آن نداشتید بخرید
۲ مورد دیگه در مورد این لنز شنیدم آن هم یکی کیفیت بد در Bokeh همینطور bad copy ... کسانی که در خارج از ایران زندگی می کنند اگر نسخه بدی از این به دست اشون برسد مشکلی ندارند ولی ما چطور ؟ :(
-
شاید مشکل فوکوس آن لنز هم بخاطر Bad copy بوده است. چون این طور که میفرمایید، مشکل عمده ای داشته است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nmroshan
شاید مشکل فوکوس آن لنز هم بخاطر Bad copy بوده است. چون این طور که میفرمایید، مشکل عمده ای داشته است.
یعنی اینقدر بدون حساب کتابه که همینطور بدون تست ok میکنن ؟ درسته توی هر 10000 تا شاید یکی بد در بیاد من فکر کنم اگر این لنز مشکل فوکوس داشت اصلا تولید نمیشد اونهم با این قیمت !
-
آیا این لنر در بازار موجود هست؟! من چند جا زنگ زدم ولی هیچ کدوم نداشتن!
نقل قول:
تنها مشکلی که دیدم سرعت focus بسیار بسیار کند آن بود !
فکر کنم این مشکل رو همون لنز داشته ! چون جایی ندیدم که از سرعت فوکوس گله کنن !
کد HTML:
http://reviews.cnet.com/camera-non-digital-accessories/nikon-af-s-dx/4505-6720_7-32893567.html
کد HTML:
http://www.slrgear.com/reviews/showproduct.php/product/1177/cat/13
کد HTML:
http://masterchong.com/v2/wide-angle-zoom/nikon-af-s-dx-nikkor-16-85mm-f3.5-5.6-g-ed-vr-sample.html
کد HTML:
http://www.nikonians.org/forums/dcboard.php?az=show_topic&forum=146&topic_id=128028&mesg_id=128028&page=
-
دوستان قیمت این لنز الان چند شده کسی اطلاع داره ؟
-
دوستان منم این لنز رو امروز گرفتم 625 تومن . تمام نظراتی که در مورد لنز به لحاظ کیفیت اپتیکی و شارپنس و CA و دیستورشن در سایتها و ریویو ها بویژه Photozone خوانده بودم کاملا درست بود فوق العاده بهتز از 18-200 عمل میکند و اون مشکل شارپ نبودن در کناره های عکس به میزان بسیار خوبی بهبود یافته . همچنین دقت فوکوس لنز خیلی خوب شده و سرعت خوبی هم داره ولی انگار 18-200 مقداری سریعتره ! نویز رو هم چک کردم تقریبا کم شده که احتمالا به خاطر بالا رفتن کیفیت و رزولوشن محشر لنز هست . VR هم عالی کار میکنه ونکتهء مهم اینکه در همه رنجها از 16 تا 85 افت تصویر خیلی ناچیزه و در 16 که دیگه شارپنس و تفکیک جزییات به حد بالایی میرسه . در 85 هم خیلی کم دچار سافتنس میشه ! رنگها هم در حالت دیفالت دوربین D90 بسیار طبیعی و به اندازه هست بر خلاف 18-200 که روی Vivid باید میگذاشتم. Ghosting هم اصلا نداره و ماکرو ها و پرتره های قابل قبولی داره فقط اگر F2.8 بود دیگه واقعا محشر بود :::love2::: . البته تو فکر ادامه رنج هستم که 70-200 گران رو بگیرم یا 70-300 Vr . فروشنده 1 دونه 80-400 vr هم داشت که 1550 بود !! با افش حال نکردم و گرنه در کنار 16-85 هم پوشانی خوبی پیدا میکنه راستی 18-200 رو هم 525 تومن فروختم
-
سلام آقای سعدی.
مبارکه :::love2::: لنز خیلی خوبیه.
ولی یه سوال.
شما که میخواستید 200-18 رو بفروشید و یک لنز با رنج کوتاهتر مثل 85-16 رو بخرید ، چرا کیت دی 90 رو نخریدید؟
به غیر از دیستورشن در 18 میلیمتر ، لنز 105-18 لنز شارپی هستا :::big grin:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirt2006
سلام آقای سعدی.
مبارکه :::love2::: لنز خیلی خوبیه.
ولی یه سوال.
شما که میخواستید 200-18 رو بفروشید و یک لنز با رنج کوتاهتر مثل 85-16 رو بخرید ، چرا کیت دی 90 رو نخریدید؟
به غیر از دیستورشن در 18 میلیمتر ، لنز 105-18 لنز شارپی هستا :::big grin:::
ممنونم . من میخواستم لنز بهتری از 18-200 رو بگیرم درسته 18-105 نسبت به قیمت لنز خیلی خوبیه موقع خرید D90 هم 10 تا شات زدم ولی خیلی کیفیتش به دلم نچسبید در ضمن Vr اون لنز چندان قوی نیست . و کلا ساخت خوبی نداره تو دست بگیری متوجه میشی کیفیت ساختش مثل 18-135
-
تعجب میکنم از اتفاقاتی که با خرید این لنز برایتان افتاده!
یعنی اگر ۲۴-۷۰ نانو هم میخریدید چنین اتفاقاتی عجیب مینمود و مینماید!
نقل قول:
نویز رو هم چک کردم تقریبا کم شده که احتمالا به خاطر بالا رفتن کیفیت و رزولوشن محشر لنز هست .
نقل قول:
رنگها هم در حالت دیفالت دوربین D90 بسیار طبیعی و به اندازه هست بر خلاف 18-200 که روی Vivid باید میگذاشتم.
نقل قول:
Ghosting هم اصلا نداره و ماکرو ها و پرتره های قابل قبولی داره فقط اگر F2.8 بود دیگه واقعا محشر بود
تست گوست هم به این سادگی ها نیست و من در ۱۸-۲۰۰ خدابیامرز مورد خاصی ندیده بودم...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arash
تعجب میکنم از اتفاقاتی که با خرید این لنز برایتان افتاده!
یعنی اگر ۲۴-۷۰ نانو هم میخریدید چنین اتفاقاتی عجیب مینمود و مینماید!
تست گوست هم به این سادگی ها نیست و من در ۱۸-۲۰۰ خدابیامرز مورد خاصی ندیده بودم...
خوب وقتی نمونه عکسهام رو مقایسه کردم کاملا تفاوت شدید رو دیدم مخصوصا در رنگ و دیستورشن و کناره های عکس. بعدش هم شما 24-70 که لنز high End هست رو با این مقایسه میکنید ؟ قطعا تفاوت فاحشی از همه لحاظ با لنزهای متوسط داره من فقط میتونم بگم تا زیر 1 میلیون این لنز در این رنج بهترین هست . اگر بودجه اجازه میداد ترکیب 24-70 و 70-200 رو انتخاب میکردم .
-
متوجه حرف آرش نشدید. منظورشان این بود که چیزهایی که شما در وصف این لنز گفتید، در 24-70 هم وجود ندارد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nmroshan
متوجه حرف آرش نشدید. منظورشان این بود که چیزهایی که شما در وصف این لنز گفتید، در 24-70 هم وجود ندارد.
نه نه من فقط با 18-200 قیاس کردم و نسبت به اون سنجیدم وگرنه به گرد پای 17-55 و سایرین نمیرسه . لنز بی عیب و نقص وجود خارجی نداره مثل کِلک بی عیب و نقص در خوشنویسی اصل کاری اون دید باز هنرمند هست نه ابزار گرچه ابزار خوب هنرمند رو سر ذوق میاره و کار برجسته تری خلق خواهد کرد .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
calligrapher
دوستان منم این لنز رو امروز گرفتم 625 تومن . تمام نظراتی که در مورد لنز به لحاظ کیفیت اپتیکی و شارپنس و CA و دیستورشن در سایتها و ریویو ها بویژه Photozone خوانده بودم کاملا درست بود فوق العاده بهتز از 18-200 عمل میکند و اون مشکل شارپ نبودن در کناره های عکس به میزان بسیار خوبی بهبود یافته . همچنین دقت فوکوس لنز خیلی خوب شده و سرعت خوبی هم داره ولی انگار 18-200 مقداری سریعتره ! نویز رو هم چک کردم تقریبا کم شده که احتمالا به خاطر بالا رفتن کیفیت و رزولوشن محشر لنز هست . VR هم عالی کار میکنه ونکتهء مهم اینکه در همه رنجها از 16 تا 85 افت تصویر خیلی ناچیزه و در 16 که دیگه شارپنس و تفکیک جزییات به حد بالایی میرسه . در 85 هم خیلی کم دچار سافتنس میشه ! رنگها هم در حالت دیفالت دوربین D90 بسیار طبیعی و به اندازه هست بر خلاف 18-200 که روی Vivid باید میگذاشتم. Ghosting هم اصلا نداره و ماکرو ها و پرتره های قابل قبولی داره فقط اگر F2.8 بود دیگه واقعا محشر بود :::love2::: . البته تو فکر ادامه رنج هستم که 70-200 گران رو بگیرم یا 70-300 Vr . فروشنده 1 دونه 80-400 vr هم داشت که 1550 بود !! با افش حال نکردم و گرنه در کنار 16-85 هم پوشانی خوبی پیدا میکنه راستی 18-200 رو هم 525 تومن فروختم
مبارکه! منم منتظرم که D90 به صورت Body به بازار بیاد تا با همین 85-16 بگیرم.
شما لنز رو با گارانتی نیکونگرش گرفتی یا ایده آل؟
این گارانتی ایده آل که بیمه کارآفرین هم داره روی کنن و فوجی و حتی خیلی از لپ تاپها هم هست! داستان چیه؟!
من از چند فروشنده پرسیدم گفتن که ایده آل با تعمیرگاه مرکزی دوربین قرارداد داره.
اما دوستمون در 41# از http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?p=91201 میگه الان دیگه خودشون تعمیرگاه دارن. :confused:
در ضمن تا دیروز (پنجشنبه 9 آبان 87) D90 با گارانتی نیکونگرش در مرکز خرید پایتخت موجود نبود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
calligrapher
نه نه من فقط با 18-200 قیاس کردم و نسبت به اون سنجیدم وگرنه به گرد پای 17-55 و سایرین نمیرسه . لنز بی عیب و نقص وجود خارجی نداره مثل کِلک بی عیب و نقص در خوشنویسی اصل کاری اون دید باز هنرمند هست نه ابزار گرچه ابزار خوب هنرمند رو سر ذوق میاره و کار برجسته تری خلق خواهد کرد .
نه! نکته مورد اشاره این هم نبود. بحث بر سر تفاوتهایی است که شما در نویز و رنگ این لنز ذکر کردید!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amirhosain
شما لنز رو با گارانتی نیکونگرش گرفتی یا ایده آل؟
این گارانتی ایده آل که بیمه کارآفرین هم داره روی کنن و فوجی و حتی خیلی از لپ تاپها هم هست! داستان چیه؟!
من از چند فروشنده پرسیدم گفتن که ایده آل با تعمیرگاه مرکزی دوربین قرارداد داره.
اما دوستمون در 41# از
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?p=91201 میگه الان دیگه خودشون تعمیرگاه دارن. :confused:
در ضمن تا دیروز (پنجشنبه 9 آبان 87) D90 با گارانتی نیکونگرش در مرکز خرید پایتخت موجود نبود.
ممنون
لنز رو بدون گارانتی گرفتم آخه گارانتی لنز زیاد معنی نداره در ایران ! ولی دوربین رو با گارانتی ایده ال که وابسته هست به آقای قاسمی در تعمیرگاه مرکزی دوربین. بیمه کار آفرین هیچ ربطی به گارانتی نداره و صرفا مخصوص سرقت و ضربه و صدمه دیدگی فیزیکی هست نه فنی .
شما اگر کمی صبر کنی چه بسا D90 با 16-85 بصورت کیت به بازار بیاد. شما 16-85 رو به عنوان تک لنز میخوای استفاده کنی ؟ بیشتر بخاطر رنجش پرسیدم اول ببین 85 برات کافیه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nmroshan
نه! نکته مورد اشاره این هم نبود. بحث بر سر تفاوتهایی است که شما در نویز و رنگ این لنز ذکر کردید!
کاملا واقف شدم به حرف جناب ارش خان ایشون به زبون بی زبونی گفتند زیادی غلو کردم در مورد نویز هنوز مطمین نیستم باید در شرایط کاملا مساوی با لنز قبلی عکسها رو کنترل کنم ولی رنگ رو از همون شات اول به خوبی متوجه شدم من با 18-200 روی D90 عکسهام کمی کمرنگ بود اما با 16-85 یه دفعه تغییر رنگ محسوس شد حتی شک کردم که نکنه توی حالت استاندارد در آپشن ها تغییری بوجود آمده. شاید 18-200 مشکل داشته !!! که خیلی بعیده یا این که من عینکم رو نزده بودم :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amirhosain
D90 الآن هم بصورت بدنه وجود دارد، نور نگار دي 90 را به همراه 55-18 وي آر بصورت مجزا عرضه ميكند (يك جعبه دي 90، و 55-18 هم در جعبه خودش بصورت جدا قرار دارند).
-
سلام به دوستان و استادان عزیز
بنده به علت سرقت تجهیزات مجددا قصد خرید دارم و فعلا بدنه دی 40 مد نظرم می باشد که ارزان ترین بدنه است و فعلا کافی. اما در انتخاب لنز با وجود نوع استفاده که از رنجهای باز استفاده می کنم ( البته اکثرا به هر حال از هر 10 شات شاید 2 تا هم تا 200 م م هست ) حالا ماندم این 16-85 رو بخرم یا 18-200 رو چون قیمتشون برابر است ولی اگر به نظر شما در رنج 18تا 85 لنز 18-200 سر تره یا برابر 18-200 رو بگیرم البته برای من 16 م م هم مهمه ولی اگر مجبور بشم می گذرم تا بعد که وضع بهتر شد یه 10-20 هم ردیف می کنم البته تا نظر شما عزیزان چی باشد؟:::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
calligrapher
ممنون
لنز رو بدون گارانتی گرفتم آخه گارانتی لنز زیاد معنی نداره در ایران ! ولی دوربین رو با گارانتی ایده ال که وابسته هست به آقای قاسمی در تعمیرگاه مرکزی دوربین. بیمه کار آفرین هیچ ربطی به گارانتی نداره و صرفا مخصوص سرقت و ضربه و صدمه دیدگی فیزیکی هست نه فنی .
شما اگر کمی صبر کنی چه بسا D90 با 16-85 بصورت کیت به بازار بیاد. شما 16-85 رو به عنوان تک لنز میخوای استفاده کنی ؟ بیشتر بخاطر رنجش پرسیدم اول ببین 85 برات کافیه ؟
فکر می کنم 85-16 برای استفاده روزمره جواب بده. درباره 200-18 خیلی Review خوندم، در مجموع میشه گفت که برای داشتن این رنج وسیع، باید چند پارامتر کیفیت به خصوص Distortion رو فدا کرد.:bye2:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
raffi
سلام به دوستان و استادان عزیز
بنده به علت سرقت تجهیزات مجددا قصد خرید دارم و فعلا بدنه دی 40 مد نظرم می باشد که ارزان ترین بدنه است و فعلا کافی. اما در انتخاب لنز با وجود نوع استفاده که از رنجهای باز استفاده می کنم ( البته اکثرا به هر حال از هر 10 شات شاید 2 تا هم تا 200 م م هست ) حالا ماندم این 16-85 رو بخرم یا 18-200 رو چون قیمتشون برابر است ولی اگر به نظر شما در رنج 18تا 85 لنز 18-200 سر تره یا برابر 18-200 رو بگیرم البته برای من 16 م م هم مهمه ولی اگر مجبور بشم می گذرم تا بعد که وضع بهتر شد یه 10-20 هم ردیف می کنم البته تا نظر شما عزیزان چی باشد؟:::happy:::
من فکر میکنم ترکیب 16-85 با 11-16 tokina خیلی عالیه :::blushing:::
-
سلام آقای سعدی
پس به نظر شما 16-85 در رنج خودش از 18-200 بهتر عمل می کنه و در مورد 11-16 من اطلاعی ندارم از 10-20 سیگما برتری در چه قسمتهایی دارد ممنون از لطف شما
-
از بابت 16-85 اره خیالت راحت باشه از همه لحاط از 18-200 سرتره. ولی توکینا رو از نزدیک باهاش کار نکردم ظاهرا نسبت به قیمتش لنز خوبیه . تاپیکش هم هست
کد:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=7958&page=3&highlight=11-16
توی photozone هم امتیاز 4 از 5 برای اپتیک گرفته که امتیاز خیلی خوبیه
کد:
http://www.photozone.de/canon-eos/379-tokina_1116_28_canon?start=2
-
راستی در مورد Vr اش باید بگم که مثل 18-200 میمونه و زیر 1/8 ثانیه در 85 مم دیگه چندان موثر عمل نمیکنه چه در نرمال چه در اکتیو مد . بین 70 تا 85 مم جالب نیست مخصوصا در 1/4 ثانیه و پایینتر . این تجربه رو با 100 تا شات تست کردم .
من به لرزشگیر این لنز نمرهء 2.785 از 5.000 میدم :cool:
-
اگر F این لنز 2.8 بود معرکه میشد واقعا با 17-55 برابری میکرد حیف که نیست ! تازه دارم حس میکنم f 2.8 چه نعمتیه
-
سلام دوستان
جناب آقای سعدی در مورد استفاده به عنوان یک لنز روزمره که فکر می کنم خوب باشه ولی در حالت پرتره با وجود 85 م م چطور عمل می کنه ؟و کلا در این رنج قیمت و البته کیفیت چه روقبائی دارد؟
از اساتید محترم هم یاری می طلبیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
raffi
سلام دوستان
جناب آقای سعدی در مورد استفاده به عنوان یک لنز روزمره که فکر می کنم خوب باشه ولی در حالت پرتره با وجود 85 م م چطور عمل می کنه ؟و کلا در این رنج قیمت و البته کیفیت چه روقبائی دارد؟
از اساتید محترم هم یاری می طلبیم
برای پرتره روی 85 کیفیت خوبی داره ولی خوب اگر F2.8 میبود خیلی ایده ال میشد . برای پرتره نیاز با دیاف باز داریم و لنزهای فیکس در این رنج 1.4 85f , 1.8f 85 بهترین ها هستند که بنده 6 ماهه به دنبال 1.4 85 میگردم و بالاخره گیرش میارم :::big grin2:::
-
نقد و بررسی این لنز توسط تام هوگان:
کد:
http://www.bythom.com/Nikkor16-85lensreview.htm
نقل قول:
Drawbacks
* Wide is a tad weak. Not the best performer at 16mm, though competent.
* Pricey. One of the more expensive consumer zooms Nikon has produced.
Positives
* All around competent. Even though 16mm is a bit weak, it's very respectable, and the rest of the focal range is generally excellent.
* Perfect fit. Balances great on the DX bodies.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
S E Y Y E D
نقد و بررسی این لنز توسط تام هوگان:
کد:
http://www.bythom.com/Nikkor16-85lensreview.htm
Highly Recommended گرفته :::love2:::
-
1 فایل پیوست
رویوی lenstip
کد:
http://lenstip.com/199.1-Lens_review-Nikon_Nikkor_AF-S_DX_16-85_mm_f_3.5-5.6G_ED_VR_Introduction.html
نقل قول:
Pros:
* good build quality,
* useful range of focal lengths,
* very good frame centre image quality at all focal lengths and aperture combinations
* good frame edge image quality (apart from the maximum aperture),
* low chromatic aberration in the middle of the focal lengths range,
* slight astigmatism,
* quick, accurate and silent autofocus
Cons:
* frame edge image quality should have been better at maximum aperture,
* too high chromatic aberration at the extremes of the focal lengths range,
* high distortion at the widest angle,
* visible coma,
* high vignetting,
* average work against bright light.
-
1 فایل پیوست
f:6/3
1/60
iso400
56mm
nikon d5000
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad_k
f:6/3
1/60
iso400
56mm
nikon d5000
موقعیتی که در آن عکس گرفتید, موقعیت چالش برانگیزی نیست که بتواند رفتار یک لنز را به تصویر بکشد یا قدرت و ضعف آن را نشان دهد .... (و حتی نتیجه جالبی هم حاصل نشده) در واقع هیچ ملاکی برای قضاوت در مورد لنز نیست.
در ضمن فاقد حداقلهای یک عکس قابل نمایش است (با عرض معذرت).
:)
-
ممنون از نظرتون
من در مقایسه با عکیهای قبلیم که با 18-200 انداخته بودم نظر خودم رو گفتم.
سعی میکنم عکس ها بهتری در محیط های باز و بسته بگیرم و در اختیار دوستان بزارم
ممنون میشم باز هم راهنماییم کنید.
-
من طبق تجربه ای که در کار با لنز زایس 80-16 و نیکون 85-16 داشتم، خیلی خلاصه در پست ششم لینک زیر توضیح دادم :
http://forum.akkasee.com/showthread....l=1#post220266
در مقایسه با 200-18 نیکون هم 85-16 دیستورشن کمتری داره و البته به نظر من کمی شارپ تر از 200-18 هست