نيکون بد جوري بازار لنزهاي تيلت و شيفت رو نشونه رفته فکر نکنم هيچ برندي همچين تنوعي تو اين نوع لنز داشته باشه
http://www.dpreview.com/news/0807/Ni...lenses-001.jpg
قابل توجه رضا خليلي عزيز حالا انتخابهاي بيشتري داري عجله نکن
Printable View
نيکون بد جوري بازار لنزهاي تيلت و شيفت رو نشونه رفته فکر نکنم هيچ برندي همچين تنوعي تو اين نوع لنز داشته باشه
http://www.dpreview.com/news/0807/Ni...lenses-001.jpg
قابل توجه رضا خليلي عزيز حالا انتخابهاي بيشتري داري عجله نکن
اينم از قيمت اين لنزها.**
The PC-E Micro NIKKOR 45mm f/2.8D ED and PC-E Micro NIKKOR 85mm f/2.8D lenses are scheduled to become available through Nikon authorized dealers in the U.S. beginning in August 2008 for an estimated selling price of $1,799.95 and $1,739.95, respectively
بابک خان ممنون که به فکر ما هم هستید :::big grin:::
این لنز ها خیلی خیلی خیلی تخصصی هستند .مخصوصا ۸۵ میلیمتری که فکر نکنم بجز تبلیغات طلا و جواهر و ساعت بدرد دیگه ای بخوره .:(
ضمن عرض سلام خدمت اساتید محترم، سوالی برای بنده پیش اومده و اون اینه که برای عکاسی معماری و صنعتی-تبلیغاتی کدام فاصله کانونی لنزهای تیلت شیفت کاربرد بیشتری دارد و با توجه به تکنیکهای فوکوس استاکینگ ، کنترل اعوجاج و دیگر روشها برای عکاسی صنعتی خرید این لنزها توجیه داره یا نه ؟بزرگنمایی آنها واقعا چقدر هست ؟ اگه اشتباه نکنم نصف لنزهای ماکرو1-1 معمولی هست ، اگر هم عزیزی هست که تجربه کار با این لنزها رو داره ممنون میشم کمی من و دیگر دوستان را راهنمایی کنید ، یه جورایی این نوع لنزها غریب واقع شدند و کسی از کارایی های اونها اطلاعات دقیقی نداره و به نوعی این تاپیک هم یکی از غریب ترین تاپیکهای فروم هست ، با سپاس
کسی با لنز NIKON PC-E NIKKOR 24MM F3.5D ED کار کرده کیفیت تصویرش چطوریه؟ به بدنه کراپدار میخوره
بنده با توجه به این که عکاس معماری هستم 24 میلیمتر پرایم دیاف 3.5 که در زیر اسمش آمده / فکر میکنم برای عکاسی معماری وشب هنگام کافی باشد وگرنه یک لنز توکینا 11-20 میخریدم ولی چون این لنز در تصویر اعوجاج میدهد و سطوح هندسی ساختمان رو اعوجاج میندازد یا هر لنز وایدی اینطورری رفتار میکند دارم سرمایه میگذارم برای خرید این لنز کمرشکن دوستان اگر نظری دارن محبت میکنند؟
درسته / از طرفی برای کار حرفه ای بدنه فقط فول فریم و یک لنز فوق حرفه ای همین لنزی که اشاره کردم که 7 میلیون قیمتش هست و برای عکاسی طبیعت هم میشه استفاده کرد 24 میلیمتری هم خیلی خوبه واسه واید من یک دوستی دارم با 33 میلیمتری مدیوم فرمت چه عکسایی که میگیره / پس میشه با یک تیر دو نشان زد به جای خرید یک لنز واید که برای عکس معماری تماماً پر از اعوعجاج است و باید توی فوتوشاپ باید به اصلاح عکس پرداخت و اصلاح عکس هم از کیفیت عکس میکاهد لنز کمرشکن بهترین لنزه ولی تو بازار مشتری نداره مگر عکاسانی که واسه عکاسی معماری استفاده حرفه ای بخوان بکنند.
این لنز توانایی بزرگنمایی 0.37x و حداقل فاصله فوکوس 21 سانتیمتر هست با دهنه 77 که میشه گفت تقریباً قابلیت ماکرو هم داره ولی بیشتر برای طبیعت مکان ها ساختمانها عکس از یک پارک که دوست داری تیرچه های برق و فانوس ها همه توی خط عمود باشند و کجی نداشته باشن استفاده میشه
آدرس عکس های که گرفته شده به نظرم کیفیتش فوق العاده هست
http://www.nikonusa.com/en/Nikon-Pro...:image:ER1.jpg
دوست عزیز اگ مشکل اصلیتون اعوجاج هست طبق بررسی لینک زیر اعوجاج در لنز 11-20 و در 15mm تقریبا به صفر رسیده و در فوکال های بالاتر آن هم نسبتا مناسب هست
البته در 11 میلیمتر اعوجاج زیاده که میتونید از این فوکال استفاده نکنید.....
کد:https://www.camerastuffreview.com/tokina-lens-review/review-tokina-11-20mm-f-2-8-at-x-pro-dx-sd
پس اینطور که پیدا هست روی 11-20 تو کینا خیلی کار شده واقعا می ارزد 1/850 تومن! البته از دوست بندری لنز واقعا ارزشمندی محسوب میشود.
دوست من لنزهای تیلت شیفت به هیچ عنوان قابل مقایسه با لنزهای واید و یا تله نیستند ، ضمن اینکه کارکرد استفاده برای تصاویر ماکرو صنعتی هم دارند به گونه ای که تمام شی در فوکوس کامل قرار خواهد گرفت و این با ارزشترین مساله در کاربرد عکاسی ماکرو صنعتی محسوب میشه و کار کردهای فراوان این لنزها مثل فوکوس انتخابی و ...
فرمایشات شما بسیار مهم و تیزبینانه بود / هرچند دوستان از لنز واید مورد بحث درباره کم بودن اعوجاج صحبت میکنند ولی هیچ لنزی نیست که اعوجاج نداشته باشد بهرحال توکینا اصلاً در کلاس این لنز نیست کار ندارم میریم سراغ لنز خودمون بله همانطور که فرمودید لنز بسیار ارزشمندی هست همراه با فوکوس گیری پیشرفته / برای کار خودم نه 45 میلیمتر و 85 میلیمتر بلکه 24 میلیمتر مورد نظرم هست که حالت واید هم داشته باشم و فضای بازی برای عکس معماری و طبیعت داشته باشم اتفاقاً تا چند روز پیش میخواستم از دوست بندری همین 11-20 توکینا بخرم ولی از وقتی این لنز نیکون رو دیدم واقعا مات و مبهوت کیفیت عکسهایی شدم که براتون فرستادم لینکش رو حتما شما هم دیدی عکس ها رو؟
استفاده از لنزهاي تيلت شيفت براي اصلاح اعوجاج نيست، به خاطر اصلاح و كنترل پرسپكتيو است. فرض كنيد مي خواهيد از يك ساختمان چند طبقه عكس بگيريد و خودتان در سطح زمين قرار داريد. نتيجتاً مجبوريد دوربين را سربالا بگيريد كه باعث مي شود پرسپكتيو در عكس ساختمان به هم بريزد و نماي ساختمان به جاي مستطيل، ذوزنقه بشود. با استفاده از لنز تيليت شيفت اين مسئله مرتفع مي گردد.
كنترل انتخابي محدوده داخل فوكوس نيز از استفاده هاي ديگر اين لنزهاست.
زنده باشید، صحبت از لنزهای دیگر آف تاپیک محسوب می شود، باید عرض کنم بهترین انتخاب خرید این لنز است هرچند قیمتی بالایی دارد ولی کار شما را در اکثر نیازهایتان براورده خواهد کرد، البته نباید به این لنز به چشم ابر لنز همه کاره نگاه کرد و توقع زیادی از آن داشت چرا که ممکن است در بعضی ساختمانهای بلند به لحاظ محدود بودن زاویه دید لنز و دامنه کاری آن ممکن است نتایج خیلی رضایتبخش نباشد که قطعا باید فاصله لنز تا بنای معماری مورد نظر را نیز در نظر داشته باشیم چرا که گاهی اوقات پیش می آید که در یک کوچه تنگ مجبور به عکاسی از یک بنا میشویم که این امر خود محدودیتهایی به همراه دارد یا مثلا خرید این لنز برای عکاسی ماکرو صنعتی ، درست است که فوکوس انتخابی و دامنه گسترده فوکوس را در اختیار ما قرار میدهد ولی توقع ما از این دامنه چقدر است؟ آیا لنز میتواند بدرستی همه زوایارا تحت پوشش قرار دهد؟ مثلا یک عمق یک شی 20 سانتیمتری را کاملا در فوکوس داشته باشیم؟ یا فقط 10 سانتیمتر از آن را فوکوس خواهد نمود که البته همین 10 سانت هم ارزشمند است، عرضم این است که سعی کنید بسته به نیازتان و با بررسی بیشتر و بهتر ادام به خرید نمایید چرا که متاسفانه در کشور ما تست اینگونه تجهیزات کاری تقریبا غیر ممکن است نایندگی ها بسیار ضعیف عمل می کنند، بله نمونه ها را دیدم عالیست. ضمن اینکه نیکون اولین کمپانی ای بود که این لنز را اختراع نمود
انشاالله اگر به نتیجه رسیدید و تهیه کردید از تجربه کار با این لنز برای ما هم بنویسید
شاد و موفق باشید
دقیقاً طبق فرمایشات کامل شما / ممنونم از شما جناب hosseinhmj میخوام آتلیه بزنم برم تو کار کاسبی تا بتونم این لنز ارزشمند رو بخرم ببرای یک همچین بدنه ای یک سنسور قوی هم لازمه بدنه فول هم یکی دست دوم میخرم نظرم روی 750 نیکونه توی تست نویز 810 شکست داده البته به راحتی تمام ولی از 810 آ مختص نجوم هم نمیشه گذشت تا 900 ثانیه یعنی 15 دقیقه شاتر ماندگاری تمام دارد!!! احسنت به مهندسین شرکت نیکون***
سامیانگ هم یه لنز تیلت 24mm داره به قیمت 800 دلار . دوستان کسی از کیفیتش اطلاع داره؟ در مقایسه با نیکون 2100 دلاری شاید ارزش بررسی داشته باشه
ببین لنز توکینا در حد و اندازه و کیفیتی نیست که بخوایم با یک لنز 7 تومنی اونم از مارک معتبری چون نیکون اونو بسنجی معلومه که این لنز وایده لنز واید در تصویر خودشو نشون میده از تیرچراغ برق گرفته تا خطوط هندسی ساختمونها تازه لنز نرمال که نزدیک به چشم انسان هست خالی از اشکال نیست لنز واید برای طبیعت عالیه ولی برای معماری به هیچ عنوان توصیه نمی شود هر چقدر که این لنز کارایی داشته باشد باز مسئله دارد مشکل فلر هم گویا در نسخه های پیشین وجود داشته دیگه از لنزهای مدیوم فرمت واید که هر کدومش 6 تومن قیمت دارن بالاتر که نداریم عکساهای مدیوم فرمت 30 میلیونی رو هم دیدم خالی از ایراد فنی نبوده و پر از ایراد های فنی اونم از عکس های بهترین عکاسای ایران من بشخصه منتظر عکس های گرفته شده معماری مثل برج و مسجد از نمای روبه رو با لنز توکینا توسط دوستان هستم<<<
از این گذشته لنز تیلت شیفت هم خالی از اعوجاج نیست فقط یک گزینه تو دنیای عکاسی اعوجاج ندارد که اونم مختص دوربین های لارج فرمت هستش
برای عکاسی معماری استفاده از لنزهای واید و اولترا واید مرسوم است و در بسیاری موارد راه دیگری نیست. اگر لنز واید یا اولترا واید تیلت شیفت داشته باشیم که دیگر می توانیم عکاسی تخصصی معماری انجام دهیم. برای نمونه همین لنز تیلت شیفت 17 م م کانن که لنز محبوب عکاسان معماری است و دیستورشن آن هم فقط 1.1 درصد است که عملاً محسوس نیست و نیازی به اصلاح ندارد:
Canon TS-E 17mm f/4 L - Tilt / Shift
اگه در کار با اینگونه لنزها تجربه دارید (حتی در حد اندک با استفاده از تجهیزات دیگران) و قصد انجام کار حرفه ای در زمینه معماری دارید انتخاب این نوع لنز کاملا منطقی خواهد بود.
فوکال 24mm برای عکاسی معماری یک فوکال استاندارد و مناسب هستش.
ریوی زیر از منصورف نسبتا کامل است
https://photographylife.com/reviews/nikon-24mm-pc-e
فقط توجه کنید که استفاده از این لنزها روی DX زیاد منطقی نیست هم بخاطر ضریب کراپ و هم بخاطر محدودیت حرکتی در بادی های کوچک تر.
ترکیب این لنز و D810 ترکیب بسیار مناسبی برای ژانر عکاسی مد نظر شماست.
در ضمن انتخابهای ارزانتری هم مانند سامیانگ هم وجود داره که با توجه به منوال بودن ذاتی این لنزها مشکل خاصی در این زمینه هم وجود نخواهد داشت.