کمی به داخل فشار دهید و بچرخانید
کمی به داخل فشار دهید و بچرخانید
ممنون جناب کوروش عزیز
خوشبختانه باز شد
instagram.com/amirali.hgni
از عزیزانی که این لنز رو دارن خواهش میکنم یه کمکی به بنده بکنن. یه عکس از ماه در آخرین فوکال این لنز لازم دارم بدون کراپ. ولی اگه به نسبت سایز کلی عکس کوچک بشه هم فرقی نمیکنه. میخوام ببینم چه سطحی از کل تصویر با ماه اشغال میشه تا بزرگنمایی برام بهتر قابل درک باشه. ممنون میشم دوستان اگر دارند این لنز رو کمک کنن.
سپاس.
اسماعیل کارگر
.::فَارَالتَّـنُّـور::.
سلام.
دوستان من دوربین D5300 دارم که روی خودش لنز 18-55 بود. الان میخوام یک لنز بهتر براش بگیرم.
موندم 18-105 خوبه یا 18-140 یا حتی 18-200.
یک سری اشکالات شنیدم هر کدوم دارن که نمیدونم کدوم رو بخرم
من یک آماتور هستم که استفاده اصلیم از دوربین عکاسی پرتره هست و استفاده های معمولی برای عکسهای خانوادگی در مسافرت و ...
کدوم لنز رو پیشنهاد میکنید که هم قیمت مناسبی داشته باشه هم کارآییش از 18-55 بهتر باشه.
۲۰۰_۱۸ هم نگیرید!
اون دو لنز هر دو لنزای خوبین، خیلی راحت و کاربردی، من با هر سه تا کارکردم، از این دوتا راضی بودم ، فقط لنز ۱۴۰ محکمتره با مانت فلزی و فوکال بلندتری داره، در عوض ۱۰۵ ارزونتره، به نظر من خوشدست تره.
راستش اگه خودم محدودیت بودجه نداشتم و جای شما بودم احتمالا به خاطر عدم نیاز به فوکال بلند میرفتم یه ۵۰_۱۷ سیگما یا تمرون میگرفتم، یا ۵۰_۱۸ سیگما اگه گیر بیا، یا ۷۰_۱۷ سیگما!
ولی به شخصه ۱۰۵_۱۸ رو توی روز فوق العاده خوب تصور میکنم!
موفق باشید
ویرایش توسط bartash : Sunday 19 June 2016 در ساعت 15:26
ممنون واقعا لنز های جالبی رو معرفی کردین. مخصوصا 70-17 سیگما که امتیاز های بالایی هم گرفته. چندتا سوال: لنز های HSM سیگما روی سری 5000 و 3000 نیکون فوکوس خودکار دارند ؟ در کل HSM بودن معنی فوکوس خودکار داشتن هم میده ؟ از روی سمپل ها به نظر میاد 105-18 اندکی از لحاظ کیفیت عکس و شارپنس بهتره از 140-18 نظر شما چیه ؟
با تشکر
سلام خدمت دوستان. من یه بادی d7000 دارم بخاطر اینکه پولم کم بود نتونستم لنزش رو بخرم. حالا یه لنز کارکرده هست میگه تله بیشتر از 70 میلی متر کار نمیکنه. میخام اینو بخرم. تا حدود 150 تومن هم راضی هست فروشنده ش. نظرتون چی هست؟ آیا هزینه ی تعمیرش زیاد میشه. ممنون میشم از پاسختون