ویرایش توسط MSRS : Friday 15 June 2012 در ساعت 21:11
بااحترام-صادقعَظُمَ الْخَالِقُ فِی أَنْفُسِهِمْ فَصَغُرَ مَادُونَهُ فِی أَعْیُنِهِمْ
خدا در جانشان بزرگ است. پس غیر در نگاهشان کوچک
جدیداً Sigma از ماده ای به نام Thermally Stable Composite یا TSC استفاده میکنه که در این لنز مورد استفاده قرار گرفته که هم کیفیت تصویر را در محیطهای دمایی مختلف ثابت نگه میداره و اثر انبساط و انقباض را به حداقل میرسونه و هم باعث کاهش حجم و اندازه و وزن لنز میشه.
The latest version is an entirely new design, smaller than the existing lens and incorporating 'Thermally Stable Composite' (TSC) construction. TSC is a material currently used exclusively by Sigma, designed to minimize barrel expansion or contraction with extreme temperature variation
بااحترام-صادقعَظُمَ الْخَالِقُ فِی أَنْفُسِهِمْ فَصَغُرَ مَادُونَهُ فِی أَعْیُنِهِمْ
خدا در جانشان بزرگ است. پس غیر در نگاهشان کوچک
سلام
آیا تو بازار پیدا میشه؟ کسی قیمتی هم داره؟
موفق باشید
سلام
میتونید از این تاپیک کسب اطلاعات کنید دوست عزیز.
پاسخ گويي فروشگاه پيكسل به پرسش هاي شما
افشین زبرجد
"Sometimes you have to go up really high to understand how small you are" - Felix Baumgartner"
با سلام
دوستان من می خواهم لنز 250-18 یا 200-18 سیگما را برای دوربین D7000 تهیه کنم ولی در خریدشان مرددم و نمی دانم کیفیت این لنزها در مقابل 200-18 نیکون چگونه است.
ولی خوب از نظر قیمتی تقریبا یک میلیون تومان و یا کمی بیشتر لنز نیکون گرانتر است.
منتظر راهنمایی شما هستم با تشکر .
این لنز بر روی بدنه های بدون موتور فوکوس ( سری 3000 و 5000 ) نیکون قابل استفاده هست؟
سلام به دوستان.
آيا كسي تجربه كار با اين لنز رو داره ؟
مى خواستم ببينم تفاوت زيادي از نظر شارپ بودن با ١٨-١٠٥ نيكور داره يا نه چون قصد خريدش رو دارم.
ممنون
درود
کلا از فکر خرید لنزهای سوپر زوم بیایید بیرون!
بهترین انتخاب همان 105-18 هست.
بنده تجربه استفاده از 200-18 را روی بدنه کنون دارم!
واقعا کیفیتشون ارزش اینقدر پول دادن نداره. تازه اگر هم اصرار به خرید دارید بهترین گزینه همان 200-18 های خود نیکونه!
در کنار این لنزهای سوپر زوم بنظرم اول نیکون و کنون، بعد یک مدل 270-18 تامرون بود که نسبت به بقیه بد نبود!
بقیه هم کلا دورشون رو خط بکشید و همانطور که دوستمون گفتند 105-18 را تهیه بفرمایید.
دوستان نظرتون راجع به لنزهای سیگما برای دوربین کراپ کنون به طور کلی و راجع به این لنز به طور خاص چیه؟ اگه اشتباه نکنم یه برند آمریکایی هست، لنزهایی که داخل ایران هست چه قد تنوع دارن وآیا به تنوعی که تولید میشه وارد میشه وآمریکایی هستن یا تولید چین وتایوان و...؟ من دیشب چند ساعتی داشتم عکس های لنزای مختلفشو رو دوربین های کنون بررسی میکردم وبه نظرم تصاویر خیلی خوب بودن ودر خیلی از موارد قیمت هام لاقل به دلار مناسب بودن. لنزی که درحال حاضر روی دوربین 70 دی خودم دارم کنون 18-135 اس تی ام هست وتوفکر یه لنز پرایم احتمالا 50 میلی متر هستم ولی از چند تا از پرایم ها ولنز کیت های این برندم خیلی خوشم اومد. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
دوست عزیزم جناب msh2200 دلیل مخالفت شما با خرید این لنزها چیه چون تو یکی دوتا تاپیک پایین ترم دیدم مخالفتی با مضمونی شبیه به پستتون در این تاپیک کرده بودین. تشکر.
70D+EF-S 10-18+EF-S 18-135 STM+EF-S 24+EF 50 f1.8 STM