سلام
ممنون از همه دوستان عزیزی که منو راهنمایی کردند.
این ۱۰ روز گذشته مزاحم حدود۵ نفر از دوستان عزیز عکاس شدم و از همه راهنمایی گرفتم
واقعا تعجب کردم از این همه انتقال تجربه ای که به من کردید.
امروز این لنز رو خریدم و در قدم اول از ماه عکس گرفتم (شهر تهران غبارآلود)
photo868332187436558268.jpg
تشکر از همه عزیزان
اسماعیل کارگر
.::فَارَالتَّـنُّـور::.
سلام
متاسفانه اینگونه انجمن ها که خیلی خیلی مفید بود خلوت شده .. و کسب اطلاعات از دوستان که تجربه ای در زمینه مربوطه دارند دشوار است ..
من میخوام این لنز رو بگیرم. هر چند الان تو بازار کم شده .. با توجه به بررسی های که کردم و صحبت های دیگر دوستان مانند آقای نژادی ، به نظرم نسبت به قیمت لنز خوبی هست .
خواستم ببینم اونایی که این لنز رو دارند و چند وقت هست استفاده کرده اند در نهایت راضی هستند. و به نظرتون از کجا تهیه کنم بهتره .. تشکر
سلام
بنده این لنز رو حدود 2 سال قبل خریدم ..از دبی.. با هر دو دوربینی که دارم شاتهای زیادی زدم..5 مارک 3 و 7 دی.. و نهایتا دیدم که کیفیت و شارپنس و دقت فوکوس روی 5 مارک تری به مراتب بهتر از 7 دی هست ..هرچند با 7 دی هم عکسهای خوب و راضی کننده ای گرفتم ولیکن اوج کیفیت این لنز رو باید در ترکیب با فول فریمها جستجو کنید ..
بسیار لنز خوب و قابل اعتماد و با کیفیتی هست..به نسبت قیمتش البته.. وزنش هم خوبه و میشه روی دست عکاسی کرد و از پرنده های در حال پرواز هم به راحتی عکس گرفت ..بر خلاف سری اسپورت که خیلی سنگینتره و روی دست آدم رو از پا درمیاره.. سیلینگ خوبی داره و بر خلاف نمونه تامرونی که المانهای جلو لنز خیلی زود پر گرد و خاک.میشه این لنز هنوز اینجوری نشده در صورتی که بیشتر اوقات در مناطق پر گرد و خاک استفاده میکنم.. همیشه هم.چک میکنم و هنوز گرد و خاک ندیذم داخلش.. دقت فوکوسش با 5 بسیار خوبه.. با 7 دی بعضی از عکسهام فوکوسش خوب نمیشد که نفهمیدم از لنزه یا دوربینه یا اشکال از خودمه... روی هر دو دوربین تست بک.فوکوس کردم و اصلا مشکل بک و فرانت فوکوس نداره.. سرعت فوکوس هم کاملا قابل قبوله هرچند گاهی اوقات هم دستپاچه میشه و کمی طول میکشه تا جایی که مد نظره رو فوکوس کنه..ظاهرن با آپدیت بازم بهتر میشه ولی من راضیم و آپدیت نکردم.. لرزشگیرش هم عالیه.. صداش هم کمه.. دیگه همین..
خلاصه در خریدش شک.نکنید..من بسیار راضیم ... ترجیحا در صورت امکان از دبی خرید کنید ..چند ماه پیش کیت این لنز همراه با یه تله کانورتور 1.4 سیگما به بازار اومده بود که قیمت کیت از قیمت لنز موقع خرید من کمتر بود که دلیلش رو نفهمیدم.. شاید اشتباه قیمت دادن ولیکن هرچه بود باعث شد 8 ماه دچار افسردگی بشم !
پ.ن: عکسهایی که در تاپیک حیات وحش قرار دادم تماما با این لنز گرفته شده
مبر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز
جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی ...
"حامد "
منم 1 ساله این لنز و دارم و روی بادی 600 دی و 70دی استفاده میکنم از نظر مشکلات گردوغبار خیلی بهتر از نمونه تامرون هستش کییفیت و شارپ خوبی هم داره البته تنها مشکل من با این لنز سرعت پایین فکوس بود که بعد از خرید داکت و اپدیت فریمور واقعا سرعت فکوس سرع شد و به دوستان این لنز جان تازه ای گرفت
در مورد خرید هم میتونید از شرکت وارد کننده خرید کنید سه ماه قبل برای یکی از دوستانم خریدم ایشون هم راضی هستند
علی فرد
من که خریدم 3400 درهم ولیکن الان بنظرم 3100-3200 باشه.. قیمت روز رو ندارم ...شاید هم کمتر باشه..
تفاوتش با اسپورت در وهله اول در سیلینگ هست که سری اسپورتش سیلینگ فوق العاده ای داره ظاهرن... البته با توجه به تبلیغات خود سیگما ... باید دید نظر دوستانی که اسپورت رو داشتن چیه...در وهله دوم هم شارپنس و کنتراست بهتر اسپورت که اونم یادمه در دیجیتال پیکچرز چک کردم و دیدم اختلاف وحشتناکی ندارن.!!! به هر حال من که مدتیه به 600 تایپ دو کانن و ترجیحا دست دومش می اندیشم ! تا ببینم جیب مبارک هم با بنده هم عقیده هستن یا خیر !
مبر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز
جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی ...
"حامد "
البته هزینه سفر به دبی رو هم باید به قیمت تمام شده لنز اضافه کنیم. مگر اینکه راه دیگه ای برای خرید وجود داشته باشه
میشه دوستان چند تا عکس از کیفیت ساخت لنز و نمونه عکس خروجی اون بگذارند ؟
Mehrdad Dehkordi
Nikon D750+Sigma Art 85mm , Nikkor 24-120G ED