سلام به همه
نزدیک به یکسالی هست که سیگما از تله کانور تور جدید خودش رونمایی کرده . تله کانورتوری که خیلی به ساختش میباله و ازش تعریف میکنه و جدیدا در حرکتی این تله کانورتور رو روی ۳ تا از محصولاتش بصورت باندل عرضه میکنه ...... در تست هایی که توی اینترنت از این تله کانورتور موجود هست برعکس همه تله کانورتور های موجود از برندهای دیگه که روی لنزهای زوم خروجی خوبی نمیدن این تله کانورتور خروجی استثنایی روی سه تا محصول خوب سیگما نشون میده ... یعنی لنزهای ۶۰۰-۱۵۰ - اسپورت - ۳۰۰-۱۲۰ اسپورا و ۶۰۰-۱۵۰ سری c
طبق معمول این تله کانورتور ۳۴۹ دلاری در بازار ایران نایاب هست و با توجه به دید بدی که تله کانورتور روی لنزهای زوم دارن کسی حاضر به داشتنش نیست اما بنده دل رو به دریا زدم و سفارش این تله کانورتور رو از دبی دادم که بعد از حدود ۳ هفته با قیمت ۱/۰۲۰/۰۰۰ تومان بدستم رسید و دوست داشتم تجربیات استفاده و تست این تله کانورتور رو با شما دوستان به اشتراک بزارم
150-600s+konv.jpg
طبق معمول اولین حسی که شما بعد از بدست گرفتن این کانورتور بهتون دست میده کیفیت عالی اون هست .یه کیف کوچک زیپ دار با کیفیت برای حمل این تله کانورتور ۱۹۰ گرمی تمام فلزی هم داخل کارتن وجود داره که بسته این کانورتور رو کامل میکنه......
دوربین مورد تست من ۵ دی مارک ۳ بود با بستن لنز و تله کانور تور روی دوربین اولین چیزی که کاربر دوست داره تست کنه و براش خیلی مهم هست سرعت و دقت فوکوس هست ..........
واوووووو باور نکردنی هست ! انگار شما اصلا تله کانور توری روی لنزت نبستی ! سرعت فوکوس عالی ..... قدرت فوکوس ۹۰ درصد حالت بدون کانورتور...... این میتونه واقعا فوق العاده باشه ........
روی تست هایی که انجام دادم با لنز خودم در فوکال ۵۰۰ کیفیت واقعا بی نظیر هست چه در دیاف ۹ چه ۱۰ چه دیاف ۱۱ که شایدبشه گفت بهترین خروجی در اون دیاف هست ......
تست هایی که براتون میزارم در فوکال ۶۰۰ هست . در فوکال ۶۰۰ روی دیاف ۱۰ و ۱۱ کیفیت فوق العادست اما روی دیاف ۹ کمی افت شارپنس وجود داره که قابل گذشت هست...تست هایی زیادی گرفتم که قطعا خارج از حوصله خواهد بود اما برای نمونه این ۲ تا میزارم براتون
IMG_2596.jpg
IMG_2596-1.jpg
فوکال ۶۰۰ اف ۱۰
IMG_2592.jpg
IMG_2592-1.jpg
فوکال ۶۰۰ اف ۱۱
شاید خیلی از دوستان علاقه مند به حیات وحش این سوال براشون پیش بیاد که در این دیاف با افت نور و سرعت شاتر و بوکه چه باید کرد ؟ قطعا وقتی شما تله کانورتور روی همچین لنزی مثل ۶۰۰-۱۵۰ اسپورت و یا ۶۰۰-۱۵۰ سری c میبندید نسبت به وقتی که کانورتور نبستید بسیار محدود میشید بنابراین کاربرد شما خاص تر خواهد بود ..... اگر شما این تله رو روی فول فریم استفاده کنید قطعا مشکل ایزو نخواهید داشت و با کمی بالا بردن ایزو میتونید کمبود سرعت شاتر رو براحتی جبران کنید در مورد بوکه هم اگر بک گراند شما فاصله خوبی از سوژه داشته باشه قطعا بوکه نسبتا نرم و یکدست و قابل استفاده ایی خواهید داشت پس نگران نباشید ......
من این تله کانورتور رو روی ۷ دی مارک ۲ هم تست کردم اما بنظرم فقط روی فوکال ۵۰۰ خروجی قابل قبولی میداد و روی فوکال ۶۰۰ افت محسوس کیفیت داشت
عکس ها بدون دست کاری هست و فقط کراپ و ریسایز صورت گرفته
امیدوارم این مطالب به درد دوستان خورده باشه و بتونم بزودی با سمپل های طبیعی و در حیات وحش قدرت فوق العاده این سوپر تله کانورتور سیگما رو بهتون نشون بدم