خوبه دیگه...خودش اوتوماتیک یه مقدار دیافراگم رو میبنده... چیزی که ما ازش محروم هستیم و باید دستی این کار را انجام دهیم!روی همین 3/1 که هست f از 5 کمتر نمیشه ولی وقتی روی 2/1 میزارم میاد روی 4.5 ولی باید تو 10 میلی متر روی 4 هم بیآد
خدا نکنه اونا از سالها قبل جواب اینگونه کار ها رو آماده کرده باشن :biggrin:شنبه صبح دم در سیگل با یه لیستی از الفاظ رکیک از پیش آماده شده
فکر کنم تاپیک لازمی باشه. آقا رضا، بسم اللهاگه امکان داره شماره سریالش رو بگذار تا قسمت یکی دیگه نشه.
کاش تاپیکی وجود داشت تا خریدهای مشکل دار دوستان در اونجا به همراه مشخصات دقیق معلوم میشد که اجناس پس گرفته شده دوباره به اعضای سایت فروخته نشه.
اصلان نورقاسمی
علاوه بر مشکلاتی که گفتم , شماره سریال زیر لنز با سریالی که در کارت گارانتی بود هم همخوانی نداشت , که بردم دادم سیگل که بعد از چند روز سیگل اون رو برای بررسی بیشتر به مغازه ای که ازش خریده بودم فرستاد و رفتم ازون مغازه یه نو گرفتم
Canon 5D MK II | Canon 24-105 F4 IS | Canon 70-200 f4 IS
Lowepro Slingshot 300 | Flash Canon 430 EX II |
خدایا نگهدار همه باش
درود
چرا هیچ کس از 10-20 جدید سگیما صحبتی نمیکنه؟!
لینک معرفی این لنز :
کد:http://www.sigmaphoto.com/lenses/lenses_all_details.asp?navigator=6
سلام دوستان
مدتيه اين لنز رو گرفتم براي منظره و ابنيه اما نمي دونم چرا حس مي كنم بيشتر عكسهام شارپ نيستن يعني عكس ها در نمايش 100% يا نزديك به 100 تار به نظر مي رسن.
فكر كردن به سابقه نه چندان خوب سيگما در بك يا فرانت فوكوس برام خوره شده كه نكنه لنز مشكل داشته باشه.
شايد هم بي تجربگي در استفاده از لنز وايد باعث اين مشكل شده باشه.
يه فايل خام رو بدون اديت تبديل به JPG كردم و لينكش رو گذاشتم. لطفاً دوستان راهنمايي بفرمايند كه مشكل از منه يا از لنز
البته از يك منظره با دولنز يكي اين و ديگري 18-105 عكس گرفتم كه كاملا مشخصه عكس 18-105 شارپ تر و واضح تره.کد:http://mgboshrooyeh.persiangig.com/image/DSC_5166.jpg
متشكرم
البته عكس مناسبي رو انتخاب نكردم ولي عكسهايي با ايزو پائين تر (320) هم دارم كه شارپ نيستند.
در مورد f راستش محدوده مطلوب اين لنز رو نمي دونستم.
متشكرم از راهنمايي شما و ديگر دوستاني كه در پيغام خصوصي كمك كردند.
Wide Open (f/4-5.6) *** Optimal Aperture (f/8)
وسط *** گوشه *** وسط *** گوشه
عالی *** خوب *** عالی *** متوسط *** 10میلیمتر
عالی *** خوب *** عالی *** خوب *** 15 میللیمتر
عالی *** خوب *** عالی *** خوب *** 20 میلیمتر
این نتیجه تجربه کوتاه من درمورد شارپنس این لنز بود
ترکیب لنز 10-20 با نیکون D5100 برای عکاسی طبیعت و معماری رو چطور میبینید؟
آیا خرید این لنز برای این بدنه جواب گو هست؟ و کیفیت خروجی چطوره؟
با توجه به اینکه این لنز موتور داخلی داره برای AF مشکلی نخواهید داشت.
با توجه به اینکه این لنز رو خودم دارم فقط میتونم بگم با توجه به رنج! و قیمت! ارزش خرید داره و الا کیفیت خروجیش منو چندان راضی نمیکنه. اگر قصد خرید دارید و عجله ندارید و از لحاظ مالی محدودیتی ندارید به نظرم صبر کنید تا 11-20 توکینا وارد بازارها بشه، چون هم رنجش خوبه هم واید توکیناست و احتمالاً لنز بسیار ارزشمندیه.
ویرایش توسط Iman.sh : Monday 9 February 2015 در ساعت 15:45