-
Friday 29 October 2004, 01:24
خريد لنز sigmaبراي 300D??
من 4 ماه است از eos 300 dهمراهef-s18-55 اراپه شده همراه با آن استفاده مي كنم از لنز اون هم راضي هستم حالا مي خواهم يك لنز mm70-300بخرم كه با eos 300D
در X1.6ميشه در سري لنزهاي EF canon 75-300usm IS F4-5.6توجهم رو جلب كرد كه لرزه گير
هم دارد قيمت اون در خود نمايندگي كانون 525 و مركز تجهيزات حرفه اي 480 هزار تومان و در
چند سايت كه ديدم حدود 360 يورو بود . لنز ديگري كه بيشتر مورد توجهم قرار گرفت و با بودجه
من سازگارتر بود Sigma 70-300 f/4-5.6 APO super macro IIبود و ظاهرا با 300 دي سازگاري
خوبي دارد و خيلي از دارندگان 300دي در رده نيمه حرفه اي به عنوان لنز دوم علاوه بر لنز همراه
كيت خود دوربين از آن استفاده ميكنند و با توجه به قيمت آن(200دلار 185 هزار تومن در فروشگاه سي گل) از آن بسيار راضي هستند در چند آمار كه ديدم از ef 75-300 usm IS 4-5.6 امتياز بيشتري آورده بود و كساني كه هر دو لنز را تست كرده بودند با توجه به قيمت لنز سيگما را بهتر
و لنزي با ارزش نسبت به قيمت ان دانسته بودند .
لنز Sigma AF 3.5-6.3 28-300mm DL IF Asph هم 215هزار تومان است ولي در سايتها امتياز
خوبي نداشتAPOهم نيست من
در مورد اون اطلاع كافي ندارم و نمونه عكسهاي اون رو نديدم ولي
1گر يك لنز 28-300سازگار با كانون با محدوديت ديافراگم مشابه لنز هاي بالا و كيفيت معقول
حدود 350-400 هزار تومان هم باشه خوبه .
من استفاده فوق العاده حرفه اي هم ندارم ولي گاهي هم ممكن است كارهايي از بيرون بگيرم و انجام بدم به برنامه هاي كار بر روي تصاوير تسلط دارم با 18-55 هم هيچ مشكلي نداشتم بيشتر براي خودم و جنبه هاي هنري عكاسي ميكنم اكثرا در فضاي داخلي و از
افراد مسن عكس مي گيرم بنابر اين احتياج به بزرگنمايي زياد دارم تا به حد كافي از انها دور
و كمتر مزاحم سوژه باشم .
حالا با توجه به اين شرايط لطفا من رو راهنمايي كنيد
و در ضمن مي خوام بدونم لرزه گير چقدر دست من رو بازتر ميكنه ؟
با تشكر
-
Saturday 30 October 2004, 09:13
Moderator
من اطلاع خيلي دقيقي از لنزها ندارم. ولي در سايت
http://www.photozone.de/bindex2.html
نگاه كردم و ديدم كه Sigma AF 70-300mm f/4-5.6 APO macro در نظر خواهي ها امتياز بيشتري از Sigma AF 70-300mm f/4-5.6 APO macro Super آورده و عموم از آن بيشتر راضي بوده اند. همچنين در اين رده بهترين لنزي كه معرفي شده Nikkor AI-S 50-300mm f/4.5 ED بوده كه البته نمي دانم به دوربين شما ميخورد يا نه؟! اگر اين سايت را نديده ايد نگاهي بيندازيد . فكر مي كنم اطلاعات خوبي داشته باشد.