1 فایل پیوست
Sigma 135-400 VS Sigma 170-500
ایا تا به حال برای شما پیش امده که در موقعیت خاصی برای گرفتن یک عکس باشید اما ابزار شما ناقص باشد مثلا تله یا واید مناسب نداشته باشید؟ من فکر میکنم هر کسی که مدت کوتاهی عکاسی کند بارها در این موقعیت قرار میگیرد.
من روز گذشته در حال مسافرت از گلپایگان به سمت کاشان بودم که در دشت موته (نزدیک گلپایگان) با یک گله اهوی زیبا مواجه شدم که در فاصله ای نه چندان دور از کنار جاده مشغول چرا بودند.
به طور مسلم شما هم باشید بر روی دوربین شیرجه میروید البته من دوربین را حین رانندگی دم دست نگه میدارم.
لنز 200-28 نیکون هم روی دوربین بود. البته تله تر از این هم ندارم. ده دوازده تا عکس با 200 میلی متر گرفتم که اصلا کافی نبود. خلاصه زور جیب بنده به 400-80 نیکون (یک میلیون و سیصد یا کمی بیشتر ) نمی رسد اما به فکر 400-135 یا 500-170 سیگما افتادم میخواستم بدانم یا کسی از دوستان از این دو لنز استفاده کرده یا نه و کدامیک کیفیت اپتیکی بهتری دارند.
آرش جان التماس دعا لطفا در مورد 400-135 اطلاعاتتان را دریغ نکنید.
یکی از عکسهای فوق الذکر را هم پیوست کرده ام.
پاسخ: Sigma 135-400 VS Sigma 170-500
wow!
من جاي شما بودم يه تمرين سينه خيز ميكردم!
يعني بعد از اينكه اين عكسها رو گرفتيد! آخرش اين بود كه در ميرفتن ديگه!
اين روزها كمتر ميتوان از اين صحنه ها ديد.... ماشا..... شكار غير مجاز و صد البته مجاز! بي داد ميكنه....
اگر ميشد به شكارچي*هاي عزيز دوربين داد(با اين همه وقتي كه براي شكار ميگذارند!) چه عكسهايي كه ثبت نميشد!
دوستاني كه تله سيگما دارن خوبه در اين مورد جواب بدن.
علیرضا جان احتمالا تا فردا هردوی این لنزها میاد برام...تست میکنم و بهت میگم......(البته تست کردم...مقایسه میکنم و میگم)
من هم فکر میکنم این صحنه ها رو به هیچ وجه نباید از دست داد ، مثلا میشد با ماشین رفت تو باقالیا و دنبال اونا کرد به قیمت چهار تا چرخ پنچر و یه مشت عکس خوب .
و یه سوال بیربط :
چرا رنج این لنز اینجوریه ؟ مثلا 170 ؟
آیا قانون خاصی برای رنج لنزها هست یا بستگی به کارخانه سازنده داره ؟
مثلا میشه رنج 19-192 ساخت ؟
آرش جان درست می فرمایید شکار غیر مجاز و مجاز لطمه بسیار زیادی به محیط طبیعی ما زده است.
من سال 58 و 59 را به یاد می اورم که در همین دشت موته چه کشتار سیستماتیکی شد که علت ان از هم پاشیدگی سازمان شکاربانی در ان سالها بود. در این چند سال اوضاع حداقل در برخی مناطق حفاظت شده به سبب برخورد سخت با شکارچیان غیر مجاز کمی بهتر شد.
راستش در خانواده ما و دوستانم تعداد شکارچی ها 10 برابر عکاس ها ست!!!
سیاستهای ناعاقلانه مانند از بین بردن محیط طبیعی به بهانه کشاورزی - از بین بردن تمامی قناتها ی ان منطقه به علت حفر بیش از حد چاههای عمیق - زه کشیهای احمقانه به بهانه شوری زدایی - افزایش معادن بدون بازده اقتصادی و هزاران کار ناکارشناسی سبب نابودی محیط طبیعی شده اند.
من فکر می کنم عکس از ابزاری است که به اشنایی مردم با محیط زیستشان کمک می کند (اگر غم نان و اب بگذارد).
من برای یک تور کوچک به منطقه موته (تعداد زیر 10 نفر) امکان هماهنگی را دارم (اجازه ورود - کمک شکاربانی منطقه...).
مسعود جان از کمک شما ممنونم و منتظر تستهای شما هستم.
از off Topic عذر می خواهم.
فرصت نادري از دست داديد
هر چند تله ميتونه موثر باشه ولي به هيچ عنوان در عكاسي حيات وحش پارامتر اصلي حوصله - كمين - انتظار و نهايتا جزيي از محيط شدن و نزديك شدن به اوناست است
يكي از دوستان من - آقاي عليپور - كه انصافا به حق تجربه و عكسهاي خيلي نادري از حيات وحش را دارد ماكزيمم فاصله كانوني لنز تله مورد استفاده اش واسه پرندگان 300 م م هستش و عكسهاي كه گرفته از فاصله نزديك بوده و بهترين نتايج را نيز كسب نموده است
فكر كنم اگه شما هم حوصله مي كردين و حداقل چند ساعت ( حد اقل 5- 6 ساعت ) بصورت خيلي آرام انتظار مي كشيدين شايد حتي ميتونستين با لنز همراه تان پرتره آهوان زيبا را نيز مي گرفتين
نقل قول:
به طور مسلم شما هم باشید بر روی دوربین شیرجه میروید البته من دوربین را حین رانندگی دم دست نگه میدارم.
لنز 200-28 نیکون هم روی دوربین بود. البته تله تر از این هم ندارم. ده دوازده تا عکس با 200 میلی متر گرفتم که اصلا کافی نبود. خلاصه زور جیب بنده به 400-80 نیکون (یک میلیون و سیصد یا کمی بیشتر ) نمی رسد اما به فکر 400-135 یا 500-170 سیگما افتادم میخواستم بدانم یا کسی از دوستان از این دو لنز استفاده کرده یا نه و کدامیک کیفیت اپتیکی بهتری دارند.
با سلام
من زیاد توی این رنج قیمت لنزها رو بالا پایین کردم , و 135-400 رو انتخاب کردم. کلا " لنز شارپی هست و توی 400 مم نسبتا" بد نیست و حسنی که داره تا F16 کیفیتش بالا میره و از f16 به بعد افت کیفی داره که واسه بدست آوردن عمق میدان گسترده تر خیلی مفیده.
این لنز خیلی به 170-500 شبیه ولی 170-500 یه مقدار کیفیت اپتیکی پایین تری داره .
البته بین 400- تا 500 اختلاف زیادی هست (توی سطح عکس میشه گفت 16 به 25 یعنی بیشتر از 1.5 برابر )
و در کل یکی از بزرگترین ایراد های این دوتا لنز سرعت فوکوسش هست ( البته روی بدنه نیکون نمیدونم چه وضعیتی پیدا کنه)
به نظر من اگر واقعا علاقه داريد برای لنز تله هزينه كنيد، چون عكاسی از حيات وحش حوصله و علاقه بسيار زيادی را طلب ميكند. اين دو تا لنزی را هم كه معرفی كرديد HSM نيست، من نميدانم فكر نميكنم سرعت فوكوس مناسبی برای اين كار داشته باشند. صبر كنيد مسعود عزيز تست كند. من جای شما بودم به دنبال يك لنز تله فيكس دست دوم نيكون ميگشتم.
در ضمن اونجا منو ميخواست، 4 يا 5 ساعت اول يك دل سير نگاهشان كنم بعد شايد هم عكس ميگرفتم. خدا لعنت كنه اين شكارچی جماعت رو، من اصلا درك نميكنم چه لذتی داره كشتن!! اصولا با همه جور آدم كنار ميام، ولي خدا نكه بفهمم كسي شكارچيه :mad:
1 فایل پیوست
این عکس هم با کراپ بیشتر. اون اهوی نر شاخداری که در سمت چپ عکس است دائم اطراف را چک میکرد و صاف زل زده بود به من.
این جناب رئیس گله هم باید باشند.
سلام....
بنده یک پارازیت بیایم وسط بحث با اجازه ی دوستان ، نظرت در مورد 50-500 چیست؟
چون احتمالا تله ای که بنده قصد خرید آن را دارم 50-500 باشد و به نظرم لنز خوبی است ( یکمی سنگین )
کد:
نظرت در مورد 50-500 چیست؟
راستش نباید لنز بدی باشه چرا که از سری EX که سیگما با لنزهای با کیفیت خودش هم اطلاق میکند است اما دو لنزی که مورد نظرم بود هیچیک EX نیستند تنها اشکالی که دارد هیکل گنده است.
میدانید که این لنز معروف به Bigma است كه به طنز به خاطر بزرگی به ان گفته میشود.
در مورد تفاوت کیفیت و قیمت ان اصلا اطلاعی ندارم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arash20d
با سلام
من زیاد توی این رنج قیمت لنزها رو بالا پایین کردم , و 135-400 رو انتخاب کردم. کلا " لنز شارپی هست و توی 400 مم نسبتا" بد نیست و حسنی که داره تا f16 کیفیتش بالا میره و از f16 به بعد افت کیفی داره که واسه بدست آوردن عمق میدان گسترده تر خیلی مفیده.
این لنز خیلی به 170-500 شبیه ولی 170-500 یه مقدار کیفیت اپتیکی پایین تری داره .
البته بین 400- تا 500 اختلاف زیادی هست (توی سطح عکس میشه گفت 16 به 25 یعنی بیشتر از 1.5 برابر )
و در کل یکی از بزرگترین ایراد های این دوتا لنز سرعت فوکوسش هست ( البته روی بدنه نیکون نمیدونم چه وضعیتی پیدا کنه)
سلام جناب آرش عزيز
ميشه با توجه به مدت زمان داشتن اين لنز و كاركرد اون چند تا عكس ازش پست كنيد؟ و الان نظرتون راجع به اين لنز چيه؟احتمالا ميخوام بخرمش
دوستان كسي اگر 135-400 رو داره بياد و اطلاعاتي بهم بده
فکر کنم اگر کسی قصد خرید سوپر زومهای سیگما را داشته باشد اگر مدتی صبر کند تا لنزهای APO 150-500mm F5-6.3 DG OS HSM و Sigma APO 120-400mm f/4.5-5.6 DG OS HSM هم به بازار وارد شوند بد نیست.
مسئله این است که هیچیک از دو لنز قدیمی تر و این دو موجود جدید در سری EX که از سوی سیگما به لنزهای با کیفیت بالا اطلاق میشود نیستند.
در مجموع نباید از هردو لنز 400-135 و 500-170 انتظار بالایی داشت. شخصا انتظار ندارم که دو لنز جدید هم اپتیک خیلی خوبی داشته باشند.
دو لنز 300-100 اف 4 و لنز 300-120 اف 2.8 که هر دو در رده EX هم هستند در رویوها نمره های بالایی گرفته اند.
قیمت 2 میلیونی 300-120 کمی انسان را دچار اوقات تلخی میکند. من به جای پرداخت 2 میلیون برای این لنز ترجیح میدهم 200-70 نیکون به علاوه کانورتور را استفاده کنم که بدیهی است که اف 2.8 در 300 میلیمتر را از دست میدهید اما ارزشش را دارد.
فکر میکنم 300-100 اف 4 جانور دیگری است که مدتها ست ذهن من را به طرفش کشیده. لنزی است با اپتیک عالی دارای HSM که قابلیت نصب کانورتور هم دارد. تقریبا تمامی رویوهای این لنز را خوانده ام و از تمامی رویوها نمره عالی گرفته است.
بزرگترین مشکل من مسئله کنترل کیفیت ضعیف سیگما و وجود نسخه های خوب و بد از یک لنز است. برای مثال همانطور که اقای فراهانچی هم گفتند ایشان یک 300-100 داشتند که در نور شدید ایجاد هاله میکرده است.
اگر خواستم این لنز را بگیرم حتما به دقت تست میکنم و امکان تعویض را با فروشنده در میان میگذارم.
قیمت یک میلیونی این لنز با لنز 300 اف 4 نیکون برابر است که تصمیم را مشکل میکند. در یک سو امکان زوم و در سوی دیگر لنز AFS 300 نیکون که نیاز به تعریف ندارد.
جناب غفاري بسيار ممنون بابت توضيحات عالي شما...
خوب اينجا مسئله بودجه بنده از يك طرف و قيمت تقريبا ارزان 400-135 از طرفي وسوسه انگيزه...
پس نظر شما اينه كه صبر كنم براي دو لنزي كه وارد بازار خواهند شد؟
در غير اين صورت شما با 400-134 تست عكاسي داشته ايد؟ و با توجه به قيمت لنز را چگونه ارزيابي ميكنيد؟
در صورت امكان سايتي براي مشاهده رويو اين لنز به من معرفي نماييد.
با سلام خدمت دوستان عزیز
من خودم بی صبرانه منتظر 150-500 بودم تا این که تست هاشو دیدم حسابی تو ذوقم خورد , چیزی بهتر از 50 -500 نبود , البته OS یه حسن بزرگیه ولی با توجه به قیمت و وجود لنزی مثل 100-400 یه مقدار خرید این دو تا لنز جدید سیگما رو سخت میکنه.
اینم یه ریویو از 150-500 با 50-500 (بخاطر داشته باشید که 50-500 اپتیک ضعیفی داره , مخصوصا" در 500 مم):
کد:
http://www.pbase.com/miljenko/s150_500vs50_500
اینم یه چنتا تست از لنز 135-400 خودم:
http://arash.pic.googlepages.com/_MG_9143.jpg
کراپ 100% بدون شارپنس و ادیت(البته با 350D) :
http://arash.pic.googlepages.com/_MG_9142.jpg
اینم یه ماه با تله کانورتور 1.4 با یه کم ادیت و شارپ:
کد:
http://arash.pic.googlepages.com/moon.jpg
در مجموع باز تکرار کنم که تنها ایراد این لنز سرعت فوکوسش هست (دقت خوبی داره) و بزرگترین حسنش هم قیمت مناسب.
پ ن :
اگه تا 20% زیر قیمت نو خریدار باشید , فروشنده هستم ( سالم سالم در حد نو) از خیر 150-500 گذشتم میخوام 100-400 بگیرم.
بسيار ممنون
الان اين كراپ كه گذاشتيد خوبه؟؟؟من نميدونم خوبه يا نه!! و اينكه لرزه گير داره؟؟؟ لرزه گير تا چه حد در اين لنز موثره؟؟؟و اينكه شايد بخرم از شما:::happy:::