پاسخ: مرور لنز Sigma 18-200 OS
رويوي اين لنز در ديپرويو:
کد:
http://www.dpreview.com/lensreviews/sigma_18-200_3p5-6p3_os_n15/
نقل قول:
Conclusion - Pros
* Huge 11x focal length range, ideal general purpose and travel lens
* Relatively low chromatic aberration
* Low distortion (for a superzoom)
* Reasonably effective optical stabilization system, 2.5 - 3 stops benefit
Conclusion - Cons
* Very inconsistent sharpness through the zoom range - extremely soft at 80mm
* Soft corners at all focal lengths
* Occasionally indecisive autofocus
* Slightly less resistant to flare than its more recent competitors
سلام
دیروز 24-1-88
لنز دوربین d80 18-135mm رو با این لنز تعویض کردم
این لنز سیگما 530 با 3 سال گارانتی ( هر جا می رفتم بالای 550 میداد :( )
نمیدونم کارخوبی کردم یا نه !
لنز نیکور nikkor 18-200 VR به قیمت 700-750 میداد ( میتونم برم پس بدم این نیکو بگیرم؟؟)
موفق باشید
راه سختی را انتخواب کردید . اول خرید و بعد نظر خواهی کردن چون نظرات و سلایق خیلی با هم متفاوت هستند ولی
از نظر کیفیات ساخت و اپتیک این دولنز همان 200 هزار تومان اختلاف را دارند حال خود دانید .
این لنز سیگما نسبت به تگ قیمت لنز کاملا ارزنده ای است این را مطمعن باشید .
سلام
با لنز جدیدمون (سیگما) امتحان کردم
تفاوت عکس لرزشگیر با بدون لرزشگیر ندیدم :(
آیا لزرشگیر خیلی خفیف هست؟ ( محسوسی نیست؟)
وقتی می خوام لنز از 18میلی رو به 70 تنظیم میکنم مخصوصا روی 50 میلی کمی سفتر هست ( به جز عدد 50 نرمی هست فروشنده میگه سیگما اینجوریه) مال شما اینطوره؟
درمورد لنز Nikor 18-200mm VR، تنظیمات 1 تا بی نهایت دقیقا چه کارای انجام میده؟
ممنون میشم زود تر جواب بدهید میخوام لنز رو پس بدهم یا تعویض کنم ( سیگما یا نیکون)
موفق باشید
در مورد لنز سیگما نظری ندارم چون با این لنز کار نکردم در مورد لرزشگیرش هم چیزی نمیدانم ولی میدانم لرزشگیر نیکون فوق العاده هستش دارای دو تا مود یکی لرزشگیر معمولی و دیگری لرزشگیر حالت اکتیو .
اگر برای شما 200 هزار تومان مبلغی نیست و از خرید خود هم دلچرکین هستید بهتره سریع لنز رو عودت بدید
چون این لنز هر چقدر هم خوب باشد الان شما کمی دلچرکینید و حتما در اولین فرصت اگهی فروش آنرا در بخش فروش میبینم پس اگر میخواهید ضرر خرید و فروش را به حداقل ممکن برسانید همین امروز تعویض کنید ولی من از کسانی که این لنز را داشتند ندیدم گله خواصی داشته باشند.
در مورد اون نوار مسافت هم عرض کنم که چیزی نیست جز نشان دهنده مسافت فکوس .
این لینک هم سه لنز تامرون نیکون و سیگما را کنار هم امتحان کرده و دیدنش خالی از لطف نیست
کد:
http://www.cameralabs.com/reviews/Nikkor18200mm/page2.shtml
نقل قول:
سلام
با لنز جدیدمون (سیگما) امتحان کردم
تفاوت عکس لرزشگیر با بدون لرزشگیر ندیدم
آیا لزرشگیر خیلی خفیف هست؟ ( محسوسی نیست؟)
وقتی می خوام لنز از 18میلی رو به 70 تنظیم میکنم مخصوصا روی 50 میلی کمی سفتر هست ( به جز عدد 50 نرمی هست فروشنده میگه سیگما اینجوریه) مال شما اینطوره؟
درمورد لنز Nikor 18-200mm VR، تنظیمات 1 تا بی نهایت دقیقا چه کارای انجام میده؟
ممنون میشم زود تر جواب بدهید میخوام لنز رو پس بدهم یا تعویض کنم ( سیگما یا نیکون)
با سلام
تفاوت لرزشگیر رو زمانی احساس خواهید کرد که سرعت شاتر رو تا 1/20 یا 1/8پایین بیارید (البته من تو این دو سرعت وقتی os لنزم روشن بود عکس گرفتم و وقتی خاموش بود هم عکس گرفتم تفاوت کامل واضحه !) . سعی میکنم یه نمونه عکس upload کنم تا ببینید چه فرقی دارن
در مورد عدد 1 تا بینهایت هم دقیقا نمیدونم منظورتون چیه ولی اگر منظورتون اعداد روی رینگ فکوس هست به نظر من مربوط به محلی میشه که در رنج فوکوس قرار می گیره مثلا اگه می خواهید جسمی در 2 متری رو فوکوس کنید این عدد روی 2 قرار میگیره (البته این نظر منه ! اگر اشتباه هست اساتید لطفا این مسئله رو اصلاح کنند .)
این اعداد در دو استاندارد متر و فوت بیان شده اند که با توجه به انها میتوانید تنظیماتتون رو انجام دهید .
عکسهای قشنگی هستن !
درضمن در مورد عدم وجود لرزشگیر هم خیلی نگران نباشید
اگر زمانی به مشکل لرزش دست برخورد کردید و شرایط هم برای شما اهمیت داشت نهایتا ایزو را بالا ببرید مشکل تاحدودی حل میشه ولی کمی نویز خواهید داشت .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
msh2200
عکسهای قشنگی هستن !
درضمن در مورد عدم وجود لرزشگیر هم خیلی نگران نباشید
اگر زمانی به مشکل لرزش دست برخورد کردید و شرایط هم برای شما اهمیت داشت نهایتا ایزو را بالا ببرید مشکل تاحدودی حل میشه ولی کمی نویز خواهید داشت .
دوست عزيز اين لنز لرزشگير دارد ... به پسوند OS لنز دقت کنيد.:::happy:::