دستان عزیز از قیمت لنز فوق اطلاع دارند؟؟
ممنون می شم خبری بدید!!
دستان عزیز از قیمت لنز فوق اطلاع دارند؟؟
ممنون می شم خبری بدید!!
غلام حسین زارع -(Instagram + Telgeram)
سلام
از وضعیت فعلی این لنز و قیمت و موجودی آن در ایران اطلاعی دارید؟ در گوگل نمونه تصاویر زیادی (7-8 عکس ) موجود نبود. عکس های قدیمی این تاپیک هم نمایش داده نمیشود... کیفیت آن چطور است؟
پی نوشت: داشتم نمونه عکس های 10-20 سیگما را میدیدم یه هو!!! این لنزو پیدا کردم ... فوق العاده به نظر میرسه!!!
بنده حوالی تیر و مرداد هوای این فیش آی به سرم زده بود، یک جا از پایتخت پرسیدم گفتد آن را نداریم دست دوم 4.5مم داریم مشتری قبلی برده 2 روز کار کرده خوشش نیامده برگردانده، نو اش هست حدود 800 شما ببر 600. 10مم را هم پرسیدم تا آن جا که یادم هست قیمت بالا تر از این دادند. نزدیک 900 تا یک میلیون. با این قیمت ها و مشورت با یکی از دوستان منصرف شدم.
ولی من پیشنهاد می کنم حسابی تحقیق کنید و این همه پول را هزینه نکنید و بعدا خدای ناکرده پشیمان شوید.نمایندگی اش هم که شرکت سی گل است زنگ بزنید سوال کنید.
با تشکر
ویرایش توسط SinaVT : Tuesday 14 December 2010 در ساعت 01:27
آن کس که نداند و بداند که نداند/لنگان خرک خویش به منزل برساندآن کس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند
ظاهرا بهترین هد رو یکی در تبریز میسازه مخصوص 360 پانوراما.
برای لنز 10 سیگما مناسبه.
دو راه دیگه هم داره: one shot 360 یک شرکت آلمانی. یا مبدلهای سر لنز که در تهران هم هست دهنه 58 یا 67 رو 300 میدن. سر هر لنزی هم میخوره. 180 رو تو یک شات میزنه.
البته گزینه دوم رو ندیدم ولی دوستانم در ناصرخسرو دارند و گفته میدم تست بزنی
نادر مسلمی
سلام سینا جان
فکر میکنم پست نادر خان در ادامه بحث پست 9 و 10 این تاپیک بوده ( آخرین پستهای صفحه اول ) .
فرهاد برنجی
خیلی ممنون جناب برنجی، حقیقتش ساعت 1 نصفه شب آدم جز پست خودش پست دیگه نمیبینه
خیلی بایستی ببخشید جناب مسلمی بنده اصلال متوجه نشدم که پست شما مربوط به پست های 9-10 بود.
صبحت از هدی فرمودید که در تبریز ساخته می شه؟ کنجکاو شدم که آیا فرد خاصی است که این کار را انجام میده یا این که مغازه ای کارگاهی چیزی است که آدم بره پرس و جو کند. ممنون می شم در باره این هد ها توضیح بیشتری بدید.
با تشکر
آن کس که نداند و بداند که نداند/لنگان خرک خویش به منزل برساندآن کس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند
سینا جان ممنون. همینطور از فرهاد برادر عزیزم
من وقتی در لپ تاپم پاسخ با نقل قول رو میزنم تمام صفحه در موزیلا و دیگر مرورگرها به راست جمع میشه. ببخشید چون این امکان برایم در منزل بدین شکل فراهمه ناچارا پاسخ با نقل قول نمیدم مگر در محل کار.
ولی من بعد در این حالت شماره پست را قید میکنم.
یکی از دوستانم در شهر یزد که بدنبال کسب درآمد بیشتر به دنبال عکسهای 360 بود تحقیقات بسیار جامعی را در این زمینه انجام داده بود که در تماس تلفنی متوجه شدم این هد را سفارش داده به قیمت 120 تومان.
روش عملکرد این پایه را نمیدانم ولی این دوستم قول داده تا عکسهایی رو برایم بفرسته تا ببینم این هد چه ویژگی دارد که به این قیمت فروخته میشود.
ممنون از یادآوری شما
نادر مسلمی