آیا با لنز F2.8, 36 - 432 mm امکان گرفتن عکسهای پرتره وجود داره لازم بذکر است که این لنز مربوط به دوربین FZ20 می باشد
آیا با لنز F2.8, 36 - 432 mm امکان گرفتن عکسهای پرتره وجود داره لازم بذکر است که این لنز مربوط به دوربین FZ20 می باشد
بله، چرا نشود. معمولا تا جایی که من می دانم عکسهای پرتره را در فواصل کانونی 80 تا 135 می گیرند. می توانید از این فاصله کانونی دوربینتان برای گرفتن عکسهای پرتره استفاده نمایید.
شاید من منظورم رو درست نرسوندم منظور من داشتن میدان وضوح مناسب عکس پرتره است یعنی پشت سوژه بلور بشه . چون این لنز دیافهای بازتر از 2.8 رو پوشش نمیده آیا میتونیم عمق میدان مناسب عکس پرتره رو داشته باشیم ؟نوشته اصلی توسط Forum Manager
خوب با اجازه بزرگترا:نوشته اصلی توسط babakdin543
من فکر مي کنم تو فاصله کانوني 80 تا 135 به هيچ عنوان يک دوربين slr like يک بکگراند بلور رو به شما نميده. حالا اين سوال برا منم پيش اومد که پس نمي شه با اين نوع دوربين پرتره گرفت؟
البته من با 5500فوجي خودم پرتره زياد گرفتم ولي جاهايي که ميخواستم بکگراند بلور بشه از فاصله کانوني هاي بالا استفاده کردم. حالا نمي دونم اين فاصله کانوني چه تآثير منفي در عکس گرفته شده دارد.
خواهشمند است اساتيد گرام اينجانبان را مورد تفقد و تنقد قرار دهند. و من الله التوفيق
[MORTEZA BEDRAM]
[canon kiss digital N]
[canon 18-55] -- [sigma 17-70]
http://www.photo.net/photos/bedram
يه چيزي رو فراموش کردم ب÷رسم:
تو عکسهايي ديدم که بعضي عکاسهاي مد براي گرفتن عکس سوژه رو تو فاصله خيلي زياد (مثلا 20- 30متر) قرار ميدن و از لنزهاي تله فتو استفاده مي کنن دليل اين کار چيه؟
[MORTEZA BEDRAM]
[canon kiss digital N]
[canon 18-55] -- [sigma 17-70]
http://www.photo.net/photos/bedram
البته F2.8 در لنزهای دوربینهای 35 م.م. دیافراگم خوبی برای عکاسی پرتره است، ولی بخاطر کوچکی سنسور در دوربین های دیجیتال این دیافراگم معادل 35 م.م. نیست و در فاصله کانونی معادل 80 تا 135 تقریبا عمق میدان بیشتر از حد موردنیاز برای بلور شدن کامل پشت سوژه است. لذا شاید یک راه حل استفاده از فاصله کانونی بیشتر از متعارف برای باریکتر کردن عمق میدان باشد و یکی دورتر کردن بک گراند از سوژه.
یک راهش هم بلور کردن نرم افزاری بک گراند در فتو شاپ سی اس است که با لنز بلور خود خیلی شبیه به حالت واقعی بک گراند را بلور می کند.
با بالا بردن فاصله کانونی زاویه عکس شما محدودتر می شود و ناحیه کمتری از بک گراند در عکس شما نشان داده می شود، ضمن اینکه امکان تخت شدن سوژه و از دست دادن عمق عکس در این عکسها بیشتر است. در مورد عکسهای مد اطلاعی ندارم که این کار ار میکنند یا نه و چرا.
ویرایش توسط M.R.Shahbazi : Tuesday 12 July 2005 در ساعت 17:22
گویا سه توصیه ای که آقای شهبازی کردند تنها راه حل ممکنه هستشنوشته اصلی توسط Forum Manager