چون اسم این قسمت از لنز را نمیدانستم برای همین نتونستم از طریق جستجو مطلبی پیدا كنم.
این قسمت در آن عدهای 100 و 135 و 200 درج شده روی لنز چه کاربردی داره؟ گاهی اوقات که با لنز 100-400 دوردست را فوکوش میکنم روی این اعداد میاد و فوکوس میشه.
ممنون
چون اسم این قسمت از لنز را نمیدانستم برای همین نتونستم از طریق جستجو مطلبی پیدا كنم.
این قسمت در آن عدهای 100 و 135 و 200 درج شده روی لنز چه کاربردی داره؟ گاهی اوقات که با لنز 100-400 دوردست را فوکوش میکنم روی این اعداد میاد و فوکوس میشه.
ممنون
Canon 5D-7D| Canon 10-22 |50 f:1.8|100-400|180 f:3.5 L Macro
Sigma 17-70|70-300|
جناب فرهاد عزیز
ممنونم از جوابتون اما منظور من اون عددهای قرمر هست که در زیر و فراتر از بینهایت درج شده. اینی که شما فرمودید تا قسمت بینهایت بود. اما از بی نهایت یکی بیشتر میشه فوکوس کرد که به همون اعداد 100 و 135 و 200 میرسیم که به رنگ قرمز میباشد.
مثلا اگه بخوام از ماه عکس بگیرم همون بینهایت فوکوس میشه اما بعضی سوژه ها هم مثل برج میلاد را وقتی فوکوس میکنم کمی بیشتر از بینهایت میشه و میره به سمت یکی از همین اعداد قرمز.
حالا میخوام بدونم دقیقا این چی هست
Canon 5D-7D| Canon 10-22 |50 f:1.8|100-400|180 f:3.5 L Macro
Sigma 17-70|70-300|
راستش الان یادم نیست...
اما مربوط به فیلم های اینفرارد میشد.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
فكر می كنم اون اعداد قرمز مربوط به تصحیح فاصله برای عكاسی اینفرارد در فواصل كانوني لنز زومتون هستند ( اعداد قرمز فواصل كانونی اند). در واقع در هر فاصله ي كانوني متراژ رو بايد در حالت عكاسی اینفرارد از خط روبروي خودش خوند .
پی نوشت : باز من و كاوه خط رو خط شدیم.
قدیما لنز های فیكس یك نقطه ی قرمز داشتند روی این حلقه وقتی تنظیم فاصله رو می كردی و مثلا در میومد 5 متر ، اگه فیلمت اینفرارد بود باید 5 رو می بردی روبروی نقطه ی قرمز برای تصحیح متراژ. حالا لنز زومه به جای یك نقطه برای هر فاصله ی كانونی یك نقطه (خط) قرمز داره.
فرهاد حسيني
آره فرهاد جان دقیقا همین بود...
یادمه یك روزی كاوه عزیز كامل در موردش برام توضیح داد.
اما همون كه فرهاد خان فرمودند درست بود.
من فقط یك چیزهایی یادم بود...
باعث افتخار من كه با شما خط رو خط بشم فرهاد جانم...
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson