و شما از 7d و 600d انتظار سرعت فوکوس برابر یا حتی نزدیک به هم داشتید؟
Printable View
و شما از 7d و 600d انتظار سرعت فوکوس برابر یا حتی نزدیک به هم داشتید؟
سلام
دوستان برای EOS600D لنز walk around بهتر از 15-85 چیزی هست؟
مشکل من با این لنز فقط دیافراگرم متغیرشه
شهرام جان ممنونم از توجهت
آره ... خودمم به 105-24 فکر کردم . رنج تله بهتری هم میده. اما وایدش با توجه به کراپدار بودن 600D دیگه اولترا واید نیست. برای من هم واید کارامدتر از تله است
موندم چرا کنون چیزی مثل 105-24 برای کراپدار ها نزده
پ.ن: البته زده ... همون 85-15 خودمون ... منتها دیافش ثابت نیست
خب پس با اين حساب ميزان بودجه اي كه ميخواهيد صرف كنيد خيلي مهمه.پيشنهاد دو لنز را كه در اين تاپيك نميشه داد چون شايد آف تاپيك باشه اما لنزهاي بسيار ارزشمندي مثل 16-35 ال اف 2.8 كم نظيره ولي خب قطعا خبر دارين كه قيمتش خيلي بالاست .
من نمیدونم چرا کسی لنز بسیار خوب 55-17 رو پیشنهاد نمیده؟! اپتیک بسیار خوب.رنج نسبتا مناسب و دیافراگم ثابت 2.8
منتها قیمت بالایی هم داره.مشابه این لنز در برند تامرون وجود داره.اون هم 50-17 تامرون که دیاف ثابت 2.8 و اپتیک بسیار خوبی داره.خیلی هم از نمونه کنونی ارزانتر هست.
البته سوای تمام این بحثها دیاف متغیر 85-15 مشکل خاصی نداره.پیشنهاد اول من هم همین لنز هست ولی مثل اینکه دیاف ثابت برای شما خیلی مهمه.
بله پیشنهاد جناب احمدی هم خوب است من یادم نبود .البته ایشان استحضار دارند که کیفیت و خروجی این لنز خیلی تفاوتی با 15-85 نداره و در خیلی مواقع در ریویوها این دو با هم مقایسه میشن ولی خب اگر این دوستمان دیاف 2.8 ثابت براشون خیلی اهمیت داره میتونن از خیر 16-35 که خیلی گران است بگذرند و به 17-55 هم فکر کنند.
سلام
به نظر من لنزهایی مثل 35-16 و 55-17 را به هیچ وجه نمی توان Walk Around نامید. لنزی را می توان W.A. نامید که همانطور که در عنوان تاپیک آمده است بتواند تک لنز یک عکاس باشد. این لنزها برای تک لنز بودن کوتاهند. مثلا نمی توان با آنها پرتره ی چهره گرفت. 85-15 ز نظر رنج فاصله کانونی ایده آل ترین تک لنز است. من مدتی 55-17 را داشتم. یکی از بی نظیر ترین لنزهای کنن از منظر کیفیت تصویر و بوکه است ولی اشکالات زیادی دارد. اول آنکه کوتاه است. دوم آنکه بزرگ و سنگین است ( لنزهای سریع اغلب وزن وحجم زیادی دارند) و مهمتر از همه اینکه مکش زیادی موقع زوم سریع ایجاد می کند که باعث ورود گرد و غبار به داخل لنز می شود.