با سلام و ادب
میخواستم درخواستی داشته باشم از دوستان و اساتید سایت که در این باب توضیحاتی را ارائه دهند و اصولی که باید رعایت شود را گوشزد فرمایند .
با تشکر فراوان
بنده مطلبی در این مورد در سایت پیدا نکردم و اگر هست پیشاپیش عذر میخواهم
با سلام و ادب
میخواستم درخواستی داشته باشم از دوستان و اساتید سایت که در این باب توضیحاتی را ارائه دهند و اصولی که باید رعایت شود را گوشزد فرمایند .
با تشکر فراوان
بنده مطلبی در این مورد در سایت پیدا نکردم و اگر هست پیشاپیش عذر میخواهم
You can take the boy out of Suffolk, but you can't take Suffolk out of the boy
سلام
مطالبی که به نظر من میرسند، پیوستگی عکسها در عین تنوع آنهاست.... به علاوه اینکه گزارش تصویری باید آنقدر کامل و جامع باشد تا دست رسانه برای انتخاب عکس (برای کارهایی نظیر تک عکس، عکس روی خبر و تیتر و ....) باز باشد
پیشنهاد من دیدن گزارش های تصویری خبری از سایتهای برتر دنیا مثل نور ایمیج، گتی ایمیجز ، سون و مگنونم است... همچنین سایتهای داخلی.
شاد و موفق باشید
جناب شکورزاده از دیدن عکسهایی که در تاپیک ( بهترین عکس و یا مجموعه عکسی که در طول هفته میبینیم ) گذاشتید و مرتبط با این موضوع بود لذت بردم . فکر میکنم مهمتربن چیز در گزارش تصویری بیان یک موضوع یا داستان به گویاترین شکل ممکن میباشد . به هر حال این بهانه ای شد که مجددا از شما تتشکر کنم . و اگر دوستان دیگری هستند که مطلبی در این باب دارند لطفا به اشتراک بگذارند .
You can take the boy out of Suffolk, but you can't take Suffolk out of the boy
در گزارش تصویری، دو چیز مهم هستند:
- وحدت در موضوع
- وحدت در اجرا
به این معنا که علاوه بر اینکه عکسهای یک گزارش تصویری باید حول یک موضوع مشخص باشند، تکنیک اجرا هم باید مشابه باشد. به عنوان مثال، نمیشود یک مجموعهی 10 عکسی، 8 عکس رنگی و دو عکس سیاه و سفید باشند. (مگر اینکه منظوری از این کار وجود داشته باشد) یا حتی بهتر است عکسهای یک مجموعه یا همه افقی و یا همه عمودی باشند.
اینها کلیاتی است که در مورد یک مجموعه عکس وجود دارد.
بسته به نوع کار، ترتیب عکسها میتواند متفاوت باشد. مثل زمانی که مجموعهی شما یک داستان داشته باشد.
همچنین اصول کار بر این است که هر عکسی، حاوی اطلاعات جدیدی باشد. به همین دلیل بسیار اتفاق میافتد که شما مجبورید به دلیل محتوای مشابه، تعداد زیادی از عکسهای خود را در مجموعه استفاده نکنید.