43تشکر
-
Wednesday 2 January 2013, 14:26
سلام
درمورد حریم شخصی بنظر من در اماکن عمومی حریم خصوصی فقط در اندیشه و مغز آدمی است
و همانطور که دوربین چشم و خاطره انسانها کلیه تصاویر را ضبط و به حافظه میسپارد دوربین عکاس هم این اجازه را باید داشته باشد و فرقی میان این دو نیست. (باز هم عرض میکنم این نظر شخصی است)
و بحث در این خصوص بسیار است ....
و در این مورد هم به هیچ حریمی تجاوز نشده است.
سپاس
-
Wednesday 2 January 2013, 17:50
كاربر همراه
با سلام
در مورد مبحث ابتدایی تاپیک که مربوط به سال گذشته است دیگر همگان دانند که این عکاسی ژورنالیستی هست که زیر مجموعه ی عکاسی مستند محسوب میشود و نه بالعکس
راجع به عکسی که ارسال شد هم عقیده با دوستان هستم . نقض حریم خصوصی مشاهده نمیشود . کانون این تصویر ، یعنی صورت گریان و فریادزن مادر کودک به حدی تغییر شکل داده که فکر کنم اطرافیان او نیز با دیدن این عکس قادر به شناسایی وی نباشند چه رسد به سایر بینندگان ! نماها و فریم هایی که شما از فضاهای عمومی ثبت میکنید همانطور که از اسمش پیداست " عمومی " است و حریم خصوصی نیست . البته من فکر میکنم نمیتوان نسخه ای فراگیر برای این موضوع پیچید . فرهنگ های متفاوت ملل باعث بر انگیخته شدن واکنش های متفاوتی در قبال دیدن عکسها خواهد شد . مثال عرض میکنم وقتی شما تصویری از دخترخانمی به همراه پسری در خیابان ثبت میکنید و آن را منتشر میکنید ، احیانا اگر به چشم برادر آن دختر خانم برسد و احیانا وی آن آقا پسر را نشناسد ...در کل عکاسی در محیطهای عمومی شامل نقض حریم خصوصی نمیشود ( نباید بشود ) همانطور که عکاسی از فضاهای شهری و خیابان ها هم آزاد است ( باید باشد ) اما ...