48تشکر
-
5
Post By hessam.b612
-
32
Post By nmroshan
-
1
Post By 17576
-
10
Post By nmroshan
-
Tuesday 13 March 2012, 03:00
Statement چیست؟
سلام خدمت همه ی دوستان؛
من می خواستم برای جشنواره ی صبا تعدادی عکس بفرستم؛ در فراخوان جشنواره از من خواسته شده که به همراه عکس ها، بیانیه شخصی یا statement خودم رو در 100 کلمه براشون بفرستم. چون من تا به حال چندان تجربه ای در ارسال عکس برای این جور جشنواره ها نداشتم خواستم ازتون بپرسم که statement دقیقا چیه؟ آیا باید راجع به خودم توضیح بدم یا راجع به عکس هام؟ باید رسمی بنویسم و برای داوران، یا صمیمی و برای مخاطب؟
پیشاپیش ممنونم
-
Wednesday 14 March 2012, 21:24
Moderator
اینجا نکاتی برای نوشتنStatement گفته است
6 Tips for Writing an Artist’s Statement
اما در مجموع در statement باید رابطه خودتان را با عکسهایتان تشریح کنید: اینکه چرا این موضوع و این عکسها برای شما مهم شده اند و چه چیز در این مسیر شما را به پیش رانده است. اینکه چرا این عکسها را انتخاب کرده اید، عکسها چه تاثیری روی شما داشته اند و منعکس کننده چه جنبهای از شخصیت یا احساس شما هستند
-
Sunday 18 March 2012, 11:46
كاربر همراه
درود جناب دکتر روشن
سوالی داشتم
اگر بیانیه ی مجموعه عکس از خود نباشد
مثلا عکسهای یک مجموعه حول نوشته ای از نویسنده ای خاص شکل گرفته باشد
مشکلی دارد؟
یا حتما باید این نوشته از خود باشد؟
ضمن اینکه من فلسفه ی این صد کلمه در این جشنواره را درک نمی توانم بکنم
چه که دوست داشتم
برای مجموعه عکسهایم هم نوشته ای را که منجر به مجموعه عکس شده بفرستم ، و هم بیانیه ی شخصی ی خودم را بر عکسها
این 100 کلمه محدود می کند .
می دانم که دونده ی بزرگی نیستم؛ از هیچ نظر؛ معمولی هستم...
فتولایف
-
Sunday 18 March 2012, 17:26
Moderator
معمولا در statement بايد به صورت واضح تكليف خود، اثرتان و رابطه شخصي با اثر را مشخص كنيد٠ موردي را كه اشاره كرديد ميتواند در قسمت Inspiring Elements قرار گيرد٠ نكته ديگر آنست كه بر حسب نيازو محدوديتهاي درخواستي ممكن است Statementهاي مختلفي داشته باشيد٠ اگر در اين مورد خاص چنين محدوديتي وجود دارد بايد ابتدا اولويت را بر الحاق قسمتهاي الزامي بياينه قرار دهيد
يك راهنماي ديگر براي نوشتن statement
http://www.carrieacosta.com/class/sp...statements.pdf