نوشته اصلی توسط
msh2200
درود
خیلی از دوستان نجومی کار دنبال این حیوانات هستند تا در محل ثبتشون باشند. همین امشب (حدود نیم ساعت پیش) برای بارش شهابی که بیرون بودن با مجموعه ای از سگ ها برخورد داشتیم. شاید باورش سخت باشه ولی شخصا آنقدر که از انسان مزاحم می ترسم از هیچ حیوانی ترسی ندارم.
حیوان از سر غریزه واکنش نشان می ده و انسان .... بماند!
در عکاسی نجومی فوکوس دستی کاربرد داره و یک راه قدیمی برای این کار فوکوس دستی با کمک چشمی بر روی یک شئی پر نور در آسمان (مثل یک ستاره پر نور ) و یا چراغ یا لامپی در دور دست هست. راه دیگه که خیلی از دوستان با ورود Live View در دوربین های SLR بهش عادت کرده اند استفاده از مود فوکوس دستی در حالت Live View هست و البته بر روی اجرام پر نور در آسمان.
برای فرار از آلودگی نوری باید از شهر های بزرگ حداقل 30 کیلومتر فاصله داشته باشید. این فاصله برای شما که در نوار شمالی احتمالا ساکن هستید صرفا با رفتن به مناطق جنگلی بکر منطقه و البته در ارتفاعات ممکن خواهد بود.
از نظر ادیت، در تصویر ادیتی وجود نداره و این تصویر تقریبا از نظر شخص بنده خامه!
این تصویر کراپ شده شما بعد از مختصر پردازش بسیار متفاوت خواهد شد.
انشااله به زودی در این حوزه هم کارهایی انجام خواهد شد.
ارادتمند