دوست عزیز این دو عکس مربوط به دو موقعیت مکانی کهکشان (شمال و جنوب) است . اگر یک تصویر کلی از راه شیری را مشاهده کنید بهتر متوجه منظورم خواهید شد.
عکس زرد رنگ دوربین به طرف جنوب و آن عکس بنفش رنگ دوربین به طرف شمال قرار داشته است.
Printable View
دوستان و اساتید با دوربین 7D mark ii و لنز 18-135 این عکس رو چطور میبینید ؟؟
فایل پیوست 72379
ممنون بابت تعریف اما این در واقعا اولین اقدامه من برای ثبت تصویر از ماه بود . اینم بگم که عکس کراپ شدس که مقداری هم کیفیتو کم کرده
f/5.6
1/200
iso-100
محلشم بیابانهای سعادت آباد
در انتها میخوام بدونم این عکس با این لنز و دوربین در چه سطحی هست ، ینی میشه فراتر از انتظارات دونستش؟
سلام دوست عزیز
به نظر شخصی خودم ثبت خوبی هستش با این تجهیزات
دیشب تو مانیتور خودم دیدم،دیدم که کمی عکس تار هستش..گفتم شاید ایراد از مانیتور من باشه..الان با مانیتور های دیگه تو محل کار دارم میبینم،هنوز اون مشکل تاری وجود داره
به نظر مشکل فکوس وجود داره
درست عرض میکنم؟
سلام محمد جان
ویدئو آموزشی؟
اگه منظورت ویدئو هایی از قبیل اون چه که در سایتهایی مثل یوتیوبه ::: فراوونه بگو برات بفرستم.
اگه منظورت در مورد اون تاپیکی که قرار بود بزنیم::: به علت مشغله های کاری خارج برنامه، فرصت نشد راه اندازی کنیم و من به شخصه از شما و بقیه دوستان عذرخواهی میکنم.
با سلام
فایل پیوست 72396
مراحل ویرایش عکس
شماره 1 : عکس خام یا RAW
شماره 2 : ویرایش شده با برنامه لایت روم
شماره 3 : ویرایش شده با برنامه فتوشاپ
Canon eos 700D + 55-250mm stm
سلام
5.5 ساعت نوردهی کنون 60 دی مودیفای شده
تلسکوپ آپو 80 میلیمتری
فایل پیوست 72773
سایز بزرگتر رو اینجا ببینید
درود بر شما
بعد از چند شب ابری و آلوده بالاخره فرصتی شد تا بتونم مقر دست سازم رو تست کنم.البته نتیجه به پای عکسهای هنرمندانه و حرفه ای دوستان نمیرسه ولی با هزینه اندکی که کردم برای تجربه٬ نتیجه خوبی گرفتم.
فایل پیوست 72884
8x10 sec f/5.6 iso 10.000 300mm