فكر نمي كردم رابطه عكاسها با نجوم اينقدر خوب باشه.
فكر نمي كردم رابطه عكاسها با نجوم اينقدر خوب باشه.
Hallo Northern Sky
بسيار بسيار عالي بود
سلام....
متاسفانه سرور این سایت با مشکل روبرو شده است ، به امید خدا یک نسخه ی جدید رو برای شما قرار میدهم...آقاي قبادي عزيز با تشكر از نرم افزارهاي خوب شما. اين لينك آخري كار نميكنه
اتفاقا عکاس ها با نجوم رابط ی خوبی دارند....فكر نمي كردم رابطه عكاسها با نجوم اينقدر خوب باشه.
بنده مشکلی ندارم ، پیگیری میکنم ، بنده هم sp2 دارم....اين يكي هم رو سيستم من بدون مشكل نصب ميشه ولي اجرا نميشه .(windows Xp sp2)
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام.....
مثل اینکه طرفدار نجوم زیاد داریم.....
پس این هم یک نرم افزار دیگه........
Atom Time
این نرم افزار ساعت کامپیوتر شما را با ساعت اتمی جهانی تنظیم می کند.
کاربرد این نرم افزار در استفاده از نرم افزارهای شبیه ساز آسمان ، اندازه گیری دقیق قطر زمین و دیدن ماهواره هائی است که برای لحظاتی کوتاه در آسمان ظاهر می شوند
لینک داونلود........
حجم 80 کیلو بایت
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام.....
یک نقشه ی دیگر از آسمان شب.......
برنامه شبیه ساز آسمان (ستارگان ، صورت های فلکی ، سیارات ، ماه ، اجرام ژرف ) ،نجوم محاسباتی مناسب برای رصد آسمان شب
Starry Night Backyard ESD 3.1.2
لینک داونلود با حجم 15 مگابایت.......
کاوه قبادیExposure.ir
سلام....
من دنبال یک جا توی فروم میگشتم که این برنامه ها رو قرار بدم......جناب هژیر آذر ممنون......
این نرم افزار رو بسیار دوست دارم و واقعا کاربردی و عالی است......
نرم افزار محاسباتی تعیین زمان طلوع و غروب خورشید سال های 1369تا 1389
لینک داونلود نرم افزار به زبان فارسی....
لینک داونلود به زبان انگلیسی.....
حجم هم فقط 15 کیلو بایت......:biggrin:
کاوه قبادیExposure.ir
سلام....
وب سایت برنامه ی آسمان شب شبکه 4 سیما.....
امکان دریافت برنامه های پخش شده به صورت نوشتاری و صوت وجود دارد......
[IMG]http://i14.*******.com/5zgkkfk.jpg[/IMG]
کاوه قبادیExposure.ir
مدتی بود این تاپیك را آپدیت نكرده بودم......
اگر زیاد ماه را سوژه قرار می دهید این نرم افزار به شما كمك زیادی میكند . وقت و زمان دقیق طلوع و غروب ماه فازهای ماه تقویم قمری و همچنین اگر قصد شكار هلال جوان را دارید به این نرم افزار نیاز خواهید داشت...
حجم در حدود 3.6 مگابایت...کد:http://www.icoproject.org/accu_setup.exe
کاوه قبادیExposure.ir
The Ultimate Messier Object Log
نمی دانم با اجرام مسیه آشنا هستید و یا خیر...
اما اجرام مسیه همیشه سوژه ی عكاسان آسمان شب است.بیش از 140 جرم كه از ستاره و كهكشان تا سحابی ها و ... كه آشنایی با آنها بسیار جذاب است.این نرم افزار به شما كمك میكند آنها را پیدا كنید و نام آنها را یاد بگیرید و از آنها عكاسی كنید....
حجم 3 مگابایت...کد:http://www.davidpaulgreen.com/TUMOL/tumolappr30.zip
کاوه قبادیExposure.ir