سلام
من یه لومو روسی از برادرم گرفتم که میخوام ازش استفاده کنم.
هزینه خرید فیلم و ظهور فیلم چقدر میشه؟
فیلمایی مثل Fuji natural black یا Fuji HQ یا َAgfa Vista پیدا میشه؟
لابراتوار خوب برا ظهور میشناسید؟
سلام
من یه لومو روسی از برادرم گرفتم که میخوام ازش استفاده کنم.
هزینه خرید فیلم و ظهور فیلم چقدر میشه؟
فیلمایی مثل Fuji natural black یا Fuji HQ یا َAgfa Vista پیدا میشه؟
لابراتوار خوب برا ظهور میشناسید؟
سلام
اگر عکاسی رنگی میکنید هزینه ظهور در حدود 500 تومان و هزینه خرید نگاتیو بیش تر از 2000-3000 نخواهد شد.
اما اگر سیاه و سفید عکاسی میکنید پیشنهاد میکنم که کار ظهور را خودتان انجام بدهید.وسایل و تجهیزات خاصی لازم ندارد و اصول اولیه ساده ای دارد.حسن اینکار این است که علاوه بر لذت وصف ناشدنی زنده شدن نگاتیو در دستهای شما ، بعد از کمی تجربه میتوانید با تسلط بر کار ، به ظهور دلخواه برسید و در هنگام عکس برداری هر شات را با توجه به نوع ظهور و موادی که مد نظر دارید ثبت کنید.
موفق باشید.
...سكوت سرشار از ناگفته هاست...
سلام،
فیلم Fuji Natura 1600 با دوربینی بههمین نام فقط در ژاپن توزیع شدهاست و مانند Fuji HQ یک فیلم روزمره است. فیلم Vista هم یک فیلم روزمرهاست که بهخاطر گرین خاصاش بین عکاسان Lomo محبوبیت دارد (هر سه فیلم رنگی هستند و من فقط با فیلم آخری کار کردهام). اگر منظور شما از دوربین Lomo روسی، یکی از دوربینهای سری Smena (که ممکن است با الفبای سیریلیک، Смена روی دوربین نوشتهشده باشد) هست، بههیچ وجه خود را درگیر انتخاب فیلم نکنید. با توجه به کیفیت لنز و دقت شاتر، اینکه فیلمهای حرفهای بخرید و یا هزینهی زیادی برای ظهور و چاپ بدهید، اگر نتیجهی معکوس ندهد، هیچ فابدهای نخواهد داشت.
در کل تمام جذابیت اینماجرا -عکاسی Lomography- استفاده از تجهیزات ارزان و خلق نتایج جالب است. قیمت فیلم معمولی در تهران الآن باید بین ۸۰۰ تومان تا ۲ هزار تومان باشد و ظهور یک حلقه فیلم رنگی هم حدود ۵۰۰ تومان هزینه خواهد داشت.
شاد باشید،
کاوه!
[EYES] [576 Megapixel Retina] [2 x Natural 22.3mm F3.2] [ISO 1 -800]
ممنون از دوستانی که جواب دادن.
این دوربین من هستش، LOMO LC-A ساخت شوروی سابق. اینو برادرم 16 سال پیش خرید.
کلا شاید 7 یا 8 حلقه فیلم کار کرده باشه و کاملا سالمه. یه زمانی هزینه ظهور و چاپ خیلی بالا بود و مردم عادی زیاد عکس نمیگرفتن.
حالا با این قیمتهای پایین وسوسه شدم یه FILM-SLR بگیرم. هنوز چند مدل نو پیدا میشه با قیمتهای خیلی خوب. کیفیت عکسهاشون هم که اگه از فیلمهای خوب مثل Fuji Velvia استفاده بشه در حد 5DmkII هستش (یعنی میشه یه اسکن 20 مگا پیکسل با رنگ و دینامیک خوب ازش گرفت).
نظر شما چیه؟ البته من قصد دارم یه DSLR بگیرم اما تا چند ماهه دیگه پولم جور میشه ولی چون دوست دارم عکاسی رو بصورت حرفه ای دنبال کنم دوست دارم که با فیلم هم کار کنم. به همین خاطر هم این لومو رو از برادرم گرفتم، البته با این لومو فقط عکسای جالب میشه گرفت (این دوربین عکسها رو سرخود افکت گذاری میکنه :)) و عکس خوب نمیشه باهاش گرفت. یه جایی نوشته بود این لومو از هر 36 عکس 4 یا 5 عکس خوب ممکنه بده، یه جورایی برا ثبت خاطره و تفریح ساخته شده. طوری عکس میگیره انگار با دوربینهای دهه 20 و 30 گرفته شده منتها رنگی :biggrin:
منم از اين دوربين دارم.
چندين سال پيش خريده بودم 3500 تومان . جالب اينكه چند وقت پيش در ebay ديم 120 دلار قيمت گذاشته بودند !
من یه دونه Canon A-1 دارم خیلی چیز خوبیه واقعا عکس هاش واقعا معرکه می شه. فقط تو این ایران ( و تهران) چرا کلا سه مدل نگاتیو بیشتر گیر نمی آد؟؟؟ فقط fuji c200 گیر میاد. کسی جایی سراغ نداره velvia, astia, superia .... داشته باشن ؟
سلام
فروم نمیزاره تاپیک جدید بزنم ، واسه همین مجبورم سوالمو اینجا بپرسم.
توی مشهد چنتا لابراتوار میشناسین که کار ظهور و اسکن نگاتیو انجام بدن؟ من فقط لابراتوار گنجعلی توی فرهاد و میشناسم، جای دیگهای هم هست ؟