سلام به دوستان
من يك دوربين لايكا M3 دارم سوال اين است ايا با كار نكردن و استفاده نكردن از دوربين ،دوربين صدمه ميبيند ( همش با ديجيتال كار ميكنم) از قبل از راهنمايي شما متشكرم.
سلام به دوستان
من يك دوربين لايكا M3 دارم سوال اين است ايا با كار نكردن و استفاده نكردن از دوربين ،دوربين صدمه ميبيند ( همش با ديجيتال كار ميكنم) از قبل از راهنمايي شما متشكرم.
فکر کنم یک بار دیگر این سوال را پرسیده بودید؟
خلاصه اینکه اگر جای دوربین مرطوب نباشد و زیاد گرم و زیاد سرد نباشد و هر از گاهی یکی دو بار شاتر را بچکانید مشکلی پیش نمی آید.
اصولا وقتی دوربینی را کاری نداریم اگر باطری دارد در می اوریم و میگذاریم درون کیف در یک جای نه زیاد سرد و نه زیاد گرم ( کمد ) و جایی که مرطوب نباشد.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
جایی خوانده بودم که اگر دوربین را استفاده نمی کنید شاتر رو در حالت مسلح باقی نگذارید و حتما یک بار شاتر بزنید. شاید بدیهی باشه ولی من که خودم گاهی یادم میره این کار رو انجام بدم.
تاپیک هم که کلی خاک خورده!
بله مربوط به همان دوربین های مکانیکی است. اینارو که فقط روشن خاموش می کنیم دیگه.
آخه هنوز از دوربین فیلمیPentax Super A هم استفاده می کنم ولی گویا سایرین دیگه کلا گذاشته اند کنار.شاید بدیهی باشه ولی من که خودم گاهی یادم میره این کار رو انجام بدم.
سلام
منم چند تا دوربين آنالوگ از جمله Nikon F3 , Leica M6 , Leica Mp نو و كارنكرده دارم . براي نگهداريشون كار خاصي بايد انجام بدم؟ با مرور زمان آسيبي به قطعات آنها ( مانند فوم دور درب ) ميرسد ؟
سلام
لایکا m3 یک جواهر حداقل 45 ساله است .بنظر بنده علاوه بر نکاتی که سایر دوستان محترم گفتند موارد زیر نیز بی فایده نیست:
1- هنگام لمس دوربین (برای نظافت ویا چکاندن ) از دستکش نخی استفاده گردد.
2- بهتر است استوانه ای که فیلم دور آن جمع میشود از دوربین خارج گردد.