سلام دوستان من یه آماتور حرفه ای هستم :biggrin: ولی از اونجا که علاقه زیادی به عکاسی و دوربین دارم می خام یه کم اطلاعات تو این مورد جمع کنم اول از همه می خام بدونم چند مدل لنز داریم و به چه دردی می خورن دوم این همه. همه جا میگن slr منظور چیه؟؟؟
سلام دوستان من یه آماتور حرفه ای هستم :biggrin: ولی از اونجا که علاقه زیادی به عکاسی و دوربین دارم می خام یه کم اطلاعات تو این مورد جمع کنم اول از همه می خام بدونم چند مدل لنز داریم و به چه دردی می خورن دوم این همه. همه جا میگن slr منظور چیه؟؟؟
??????????????????????
جناب حرفه ایِ آماتور:نوشته اصلی توسط sina_judgment
فکر می کنم شما باید اطلاعات سایت و فروم رو بخونید بعد اگه چیزی رو متوجه نشدین بیاین بپرسین. ببخشینا ... .
[MORTEZA BEDRAM]
[canon kiss digital N]
[canon 18-55] -- [sigma 17-70]
http://www.photo.net/photos/bedram
من يه آماتوركاملا غير حرفه اي هستم. بر عكس شما.
slrيعني دوربين تك لنزي انعكاسي كه سادش مي شه اين دوربين هاي لنز دار ساده.
لنز ها هم چند مدلن
1-نرمال:رايج ترين لنز.اين لنز رو 50 هم مي گن.تصوير رو عادي مي گيره.براي عكاسه عاديه
2-تله:از 50 به بالا تر رو مي گن تله.لنز زوم هم همين لنزه.عمق ميدان وضوح رو كم مي كنه.مهمترين خاصيتش اينه.براي عكاسيه خبريه بيشتر
3-وايد:از 50 به پايين رو مي گن.عمق ميدان وضوح رو زياد و تصوير رو بسته به وايديش كروي مي كنه.بيشتر براي عكاسيه هنري و تيليغاتيه.
4-فيش آي:اين يه لنز كه تصوير رو كاملا گرد مي كنه.فقط به درد تبليغاتي مي خوره.
5-ماكرو:براي عكس برداري از فاصله خيلي نزديكه.مثل عكاسي از حشرات .
البته يك لنز مي تونه چند تا از اين ها رو يكجا باشه.به غير از فيش آي.كه اين لنز ها به خاطر عدسي بيشتر شفافيت رو كم مي كنن.
اگه چيزي رو از قلم انداختم دوستان بگن.
ویرایش توسط yahya_ir : Thursday 25 August 2005 در ساعت 00:44
يحيي جان از توضيحاتت لذت برديم، پوريا و معاونش مرتضي جان، حتما از پيدا شدن رقيب سر سختي چون شما بسيار در عذاب خواهند بود.نوشته اصلی توسط yahya_ir
ولي واقعا دلپذير بود، بعد از يك روز سخت، در آستانه روز بعد، خستگي از تنمان بردي عزيز....
ندانستن عيب نيست، اما من كه نميدانم - يا جوصله لازم و دانشش رو ندارم - در جواب يك دوست،توضيحات اينجوري نميدهم، مگر اينكه قصد مسخره كردن فورم را داشته باشم.
ویرایش توسط Amir Mohebi : Thursday 25 August 2005 در ساعت 01:47
من اينجا چيكاره بودم؟
امير جان ما قرار به زودي همديگرو ببينيم اين طوري حرف ميزني من روم نميشه رو در رو شماها رو ببينيم (:
سلامنوشته اصلی توسط Amir A
اولا كه اميد به زندگي رو در ما صفر سال كردي امير جان.
دوما ما داريم در محضر اساتيد درس پس مي ديم.كوچيك تر از اونيم كه با كسي مقايسه بشيم.
سوما بابا بيكاري ادم رو به هر كاري وادار مي كنه.حتي من يه نفر رو مي شناسم كه از روي بيكاري مي ره دزدي يا از اون بد تر كسي هست كه از روي بي كاري مي ره عكاسي مي كنه.چه برسه به نوشتن.
چهارما هم والسلام
خوشگلم اگه چيزي پيدا مي كردم نميومدم اينجا چيزي بنويسمنوشته اصلی توسط morytab
دستت درد نكنه واقعا لذت بردم از راهنماييهات و ممنون هم هستم.نوشته اصلی توسط yahya_ir