جناب هژیر آذر با تشکر
این حالت آیا در ویرایش عیب محسوب میشه یا حسنه . و اصلا چه جوری این حالت بوجود میاد
جناب هژیر آذر با تشکر
این حالت آیا در ویرایش عیب محسوب میشه یا حسنه . و اصلا چه جوری این حالت بوجود میاد
جناب کاوان . مثال بسیار روشنی ارائه فرمودین . ممنونم
البته خارج از عکاسی . بنده قدری هم کارهای معرق چوب انجام میدم و سعی میکنم طرحهائی رو که بصورت معرق در میارم از روی عکسهای واقعی باشه . این حالت پوستریزه شدن کمک بزرگی به تجزیه و آنالیز رنگها برای انتخاب رنگ چوب و مرز برش اوونها میکنه . البته من در فوتوشاپ از فیلترها برای اینکار استفاده میکنم
باز هم متشکرم
اگر بنا به ضرورت هنری قصد ایجاد آنرا داشته باشیم، فتوشاپ ابزار Posterize دارد.
اگر به خطا چنین وضعیتی در فایل رخ دهد، به دلیل پردازشهای نابجا است. ازجمله کاهش Bit Depth تصویر، تغییر نامناسب فشردهسازی فایل با متدهای دورریز اطلاعات و ...
بنابراین عیب محسوب میشه مگر آنکه هنرمند بوضوح نشان دهد که قصد آنرا داشته است که آن هم جای بحث دارد که در شرایط خاص تصویری آیا به زیبایی کار افزوده یا نه.
هادی هژیرآذر
جناب هژیرآذر
با توجه به نیاز خاصی كه بنده برای تبدیل بعضی عكسها به تابلوهای معرق چوب دارم بنظرم ابزار مناسبی میاد
ممنون از لطف شما
با عرض معذرت از آقای هژیرآذر بخاطر اشتباه پیش آمده . بنده بار اول پست شماره 20 رو بدون تصویر دیدم و فقط متن رو داشتم بخاطر همین فكر كردم كاوان جان زحمت اوونو كشیده .
تشكر از راهنمائی همگی دوستان
سلام دوستان
من هم یكی از جدید ترین عضوهای انجمن هستم و از وقتی كه قصد خرید یه دوربین رو داشتم با سایت وزین عكاسی آشنا شدم.
هنوز كه دوربین نخریدم ولی از آشنایی با شما و سایت واقغاً خوشحالم (چقدر حرف زدم:confused:)
من هم تو این سایت با اصطلاحاتی برخورد كردم كه وقتی میخوندممی شدم.
دوستان لطف كردند و توضیح دادند و تا اندازه ای با این اصطلاحات آشنا شدم ولی هنوز خیلی چیزها میخونم كه برام مفهوم نیست مثل:
1- عكس پرتره
2- لنز تله
3-لنز وایدو ...
از اساتید گرامی و دوستان مطلع تقاضا دارم كه یك مجموعه كامل از اصطلاحات عكاسی رو در این تاپیك جمع آوری كنند كه كسانی كه مثل من كاملاً مبتدی هستند زیاد گیج و نشوند!
با كمال سپاس
حسن اسفندیاری
یعنی توی این چند روز هیچ یك از مدیران و اساتید سایت به این تاپیك سر نزدند
دوست عزیز
آرامش و خونسردی خود را حفظ کنید.
تمام این واژهها و اصطلاحات در مقالات سایت و مطالب فروم بارها و بارها به تفصیل تشریح شده است.
ابزار جستجوی فروم ایدآل نیست اما آنقدر ناکارآمد نیست که پاسخگوی شما نباشد.
بوسیله گوگل هم میتوانید در سایت و فروم جستجو کنید.
مقالات تاریکخانه را از اینجا بخوانید: http://www.akkasee.com/darkroom/paperslist.php
سایر مقالات را از اینجا بخوانید: http://www.akkasee.com/digitalcamera/paperslist.php
هادی هژیرآذر