سلام به همه دوستان،
کسی راجع به فروش مانیتورها با فضای AdobeRGB در ایران خبری داره؟ قیمتش چنده؟
ممنون.
سلام به همه دوستان،
کسی راجع به فروش مانیتورها با فضای AdobeRGB در ایران خبری داره؟ قیمتش چنده؟
ممنون.
رجوع کنید به این مقاله دکتر روشن در تاریکخانه دیجیتال.
سامسونگ رو راحت میتونید گیر بیارید...
شرکتهای NEC و Eizo چند مدل از این مانیتورها عرضه کردهاند مانند ColorEdge CG221 با قیمت حدود 4000 دلار و NEC Multisync 2180WG با قیمت 3000 دلار.
سامسونگ نیز با معرفی Samsung Syncmaster XL20 به این جمع پیوسته است (+) اما با یک مزیت مهم و آن هم قیمت مناسب حدود 1500 دلار در بازار جهانی است.
..
محمد زرندی
ممنون ولی جاشو می خوام بدونم
کسی ایران از اینها خریده؟
زنگ زدم سام سرویس و نمایندگیش تو جکهوری گفت نداریم
تو دبی و دوروبر آدرس فروشنده دارید؟
من فكر نكنم این مانیتورها تو ایران گیر بیاد احتمالا باید سفارش بدید براتون بیارن
تو پایتخت چند تا شركت بودن كه اینكار رو میكردن ولی با قیمت سرسام اور بعضا 50% گرونتر از قیمت خورده فروشی تو اروپا
با سام سرویس شماره 88554050 تماس بگیرید بگید برای تبلیغ پشت مجله عصر شبکه مانیتورxl20 تماس گرفتم.
بابک برهانیhttp://sibsabz.persiangig.com
من ازین جهت گفتم راحت میتونید گیر بیارید که در مشهد در یکی از نمایندگی های سام سرویس که خودم ازش 2032BW رو گرفتم, Xl20 رو پشت ویترینش دیدم که قیمتش هم گمانم حدود 1,280 بود.
محمد زرندی
باید زنگ زد به خود نمایندگی اصلی سام سرویس دفتر مركزی تو خیابان بخارست اونجا تنها جاییه كه میتونید دقیقا مطلع بشید اوردن یا نه نمایندگیها زیاد اطلاعات ندارن
اونجا یه نمایشگاه داره كه میتونید وسایل رو ببینید و حتی با هاشون كار هم بكنید اگر اورده باشن قطعا یكی شونو اونجا برای چك كردن گذاشتن
گویا سامسونگ به عنوان اسپانسر کارگاه روندکاری تاریکخانه دیجیتال در این کارگاه Lcd حرفهایش رو به نمایش میگذاره...
ولی از شرایط فروش و احیانا تخفیفاتش خبر ندارم...
خلاصه دوستانی که در کارگاه ثبت نام کردند میتوانند تا روز کارگاه صبر کنند.
سلام - هر کسی در مورد این مانیتورxl20 در مورد قیمت و خرید سئوالی داره میتونه باسام الکترونیک 88732255 - آقای عدنانی تماس بگیره. موجود هستش.
برای اطلاعات فنی هم 88758551 - آقای نقوی دفتر سامسونگ کره
با تشکر