امکان دانلود از لینکی که گفتید وجود نداره! لطفا روی یه آپلود سنتر دیگه و ترجیحا داخلی آپلود کنید (می تونید از PersianGig.com استفاده کنید)
امکان دانلود از لینکی که گفتید وجود نداره! لطفا روی یه آپلود سنتر دیگه و ترجیحا داخلی آپلود کنید (می تونید از PersianGig.com استفاده کنید)
ممنونم دوستان لینک رو اصلاح کردم .error نمی ده عکس رو نمایش نمیده فقط یه ضربدر وسط صفحه میاد .ویروس باعث خراب شدن این عکس ها شده است . با picture doctor درست نشدند
سلام دوستان. بنده چند وقتی هست که مشکلی پیدا کردم به این صورت که بعضی از عکسهایی که با دوربینم میگیرم خراب میشه و نه در داخل دوربین و نه داخل کامپیوتر نمایش داده نمیشه. حتی با برنامه هایی مانند فتوشاپ هم باز نمیشه. از برنامه های Picture Doctor و JPEG Recovery Pro و Hetman File Repair هم استفاده کردم ولی فایده ای نداشت. یک نمونه از عکس رو در لینک زیر آپلود کردم. حالا دوتا سوال دارم، اول اینکه اصلا راهی برای برگردوندن عکس ها هست و سوال دوم اینکه مشکل کار به نظر شما کجاست که برطرفش کنم تا دیگه عکس هام خراب نشه. یک دنیا ممنون میشم اگر کمکم کنید. باتشکر.
Download DSC_0946.rar
سلام
دوستان
منم با عکسام دچار مشکل شدم با چنتا نرم افزار امتحان کردم درست نشد
بیت های اول هگز فایلهارو عوض کردم بازم نشد
لطفا کمک کنید
چنتا عکس هم پیوست کردم
متشکرم پیشاپیش
مشکلی که من با نام این تاپیک دارم اینکه اول مطلب رو که میخونم "از بین رفتن عکسها" فکر میکنم تاپیک بازیابی عکس و ریکاوری هست .
بدون کاهش حجم - برای شما هم سوال نیست که عکس رو چطوری بدون کاهش حجم ازبین ببرید .
لطفا اصلاح شود .
Nikon D600
سلام خدمت دوستان
متاسفانه من هم دچار همین مشکل شدم که فکر میکنم کار یک ویروس هست ولی نمیدانم که چظور میشه عکسهای با ارزشم را بازیابی کنم.... لطفا کمکم کنید.
با خواندن توضیحات استادان فایل را به صورت هگزا باز کرد و در هدر آن مشکلی مشاهد نکردم. همچنین با برنامه های Picture Doctor و JPEG Recovery Pro و Hetman File Repair هم تلاش کردم ولی فایده نداشت.
ویروس اسم و پسوند فایل عکس های jpg را عوض کرده مثال: AMmFLAEo5c.8a9b ولی تغییری در حجم و اندازه آن ایجاد نشده.
لطفا راهنمایی کنید که چکار کنم؟
بسیار ممنونم
باعرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم
هم دقیقا همین مشکل رو دارم و عکسهام بعد اینکه ویروسی شده دیگه نمایش داده نمیشه و حتی تعدادی از فایلهای صوتی که البته مهم نیست و فقط عکسها مهم هستن. میخواستم بنده رو هم راهنمایی کنید با نرم افزاری که معرفی کرده بودین و فایل پیوستش زدم ولی تغییری ایجاد نشد. ممنون میشم منو راهنمایی و کمک کنین. با تشکر فراوان یکی از عکسها رو هم که البته نمیدونم چی هست بعنوان نمونه خدمتتون ارسال میکنم.
۲۰۱۵۱۲۰۱_۱۴۲۹۱۸