من تصمیم دارم عکاسی را به طور کامل یاد بگیرم. متآسفانه اطلاعات و تجربه کافی راجع به تجهیزات و مخصوصاً دوربینها ندارم. فقط با مطالعاتی که روی اینترنت کردم می دونم که نیاز به یک دوربین SLR نگاتیوی دارم. و به طور خلاصه این انتظارات را از دوربینم دارم :
1-از نظر کاربرد به من امکان عکاسی از مناظر، پرتره، بناهای تاریخی، جزئیات و ... تقریباً همه چیز را بدهد.
2- تا حد ممکن اجازه کنترل کردن همه چیز را به صورت دستی فراهم کند در عین حال که مود اتوماتیک خوبی هم داشته باشد تا هیچ صحنه ای را از دست ندهم.
3-مجبور نشوم بعد از 1 سال که تقریباً نیمه حرفه ای می شم عوضش کنم. به عبارت دیگر نیاز دارم به نحوی دوربینی را انتخاب کنم که پیش بینی نیازهای آتی را هم کرده باشم.
4- از آنجائی که بیشتر تو مسافرتها و کوه و... از دوربین استفاده می کنم، لازم دارم یک دوربین نسبتاً سبک اما محکم انتخاب کنم .
5- قیمت حدود 300 تومن
فکر می کنید چه دوربینی مناسبتر است؟ آیا لازم است از ابتدا لنز بهتری تهیه کنم ؟ چه لنزی را باید انتخاب کنم؟
من از یکی دو تا فروشنده که سوال کردم Canon EOS 300v را پیشنهاد کردند ، نظرتون راجع به این دوربین چیه؟ آیا برای کاربرد نیمه حرفه ای مناسب است ؟ مزایا و معایبش چیه ؟ از این بهتر چی میتونم بگیرم ؟
در ضمن چون وقت شرکت در کلاسهای عکاسی را ندارم نیاز به یک کتاب خودآموز در زمینه عکاسی دارم. من 3-4 سال رنگ و روغن کار کردم و بیشتر عکاسی را از دید هنری می بینم تا تجاری.
با تشکر فراوان
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------