-
iPad و عکاسی
سلام !
شاید خیلی به فروم عکاسی ربط نداشته باشه. اما اینقدر منتظر این محصول بودم که ....
گفتم اینجا هم معرفی بشه
چندی پیش دوستی میگفت:
به زودی وقتی می خوای عکس هاتو به کسی نشون بدی نه به نوت بوک احتیاجی داری نه به PC یا کاپمپیوتر روی میز.
صفحات بزرگی در راه هست با کیفیت بالا ! سبک و چند منظوره ! با کیفیت بالا میتونید عکس هاتون رو به دیگران نشون بدید......
استیو جابز عزیز امروز این Device جدید رو معرفی کرد !
Apple Ipad
http://images.apple.com/ipad/design/...h_20100127.png
کد:
http://news.yahoo.com/s/ap/20100127/ap_on_hi_te/us_tec_apple
کد:
http://www.apple.com/ipad/
-
پاسخ: Ipad محصول جدید شرکت اپل
کاربرد احتمالی آن برای عکاسان:
کد:
http://www.luminous-landscape.com/essays/tablet.shtml
-
http://static0.channels.com/thumbnai...----f14624.jpg
First Look At Apple Ipad
2010-01-27
13.30 MB
کد:
http://cdn15.castfire.com/video/78/486/1602/236975/first_look_2010-01-27-182544-1133-3-8-0.1133.m4v
-
سلام
نمي دانم چرا من اصلا هيجان زده نشدم. به نظرتان معرفي پرسر و صداي اين محصول كمي مصداق "هياهو براي هيچ" نبود ؟
-
سیستم عاملش چیه؟ برنامه های آیفون رو می خوره یا مک؟
به نظر من اصلا چیز با ارزشی نیست. میشه گفت دیجیتال فریم تاچ اسکرینه. احتمالا قیمتش نا عادلانه باشه مثل بقیه چیز هاش و بیاد ایران هم که نا عادلانه تر میشه.
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
artara74
سیستم عاملش چیه؟ برنامه های آیفون رو می خوره یا مک؟
به نظر من اصلا چیز با ارزشی نیست. میشه گفت دیجیتال فریم تاچ اسکرینه. احتمالا قیمتش نا عادلانه باشه مثل بقیه چیز هاش و بیاد ایران هم که نا عادلانه تر میشه.
سلام !
نفرمایید جناب تارا ! نفرمایید . . :cool:
استیو جابز همین جوریش حال مساعدی نداره ! می دونین اگه این حرف شما رو بشنوه چی میشه ! :biggrin:
فکر کنم بیشتر از روی عکسی من گذاشتم چنین برداشتی رو کردین...
طبق گفته های وب سایت Apple از روزی که این محصول در دسترس عموم قرار گیرد حدود 140.000 برنامه را از Apple Store قابل دریافت است !
در ضمن SDK مربوط به Ipad هم در وب سایت Apple قرار گرفته است و احتمالا به زودی برنامه های بسیار زیادی عرضه خواهد شد. ( Software Development Kit )
کد:
http://www.apple.com/ipad/sdk/
به نظرم فلسفه وجودی بعضی محصولات، مخصوصا در دنیای IT چیز عجیب، پیجیده و گنگی است ! در برخی مواقع سازندگان به دنبال محقق کردن فیلم های علمی تخیلی اند و در بعضی اوقات در پی ارائه راه حلی جدید..
شاید وجود Device هایی مثل Amazon Kindle و Sony Ebook Reader باعث شده تا Apple به چنین کاری دست بزنه! در این که آیا موفق خواهد بود یا نه باید صبر کرد. در هر صورت سازندگان اصلی محصولات IT همگی دارند آرام آرام چنین محصولاتی روانه بازار می کنند.
به قول یکی از دوستانم که دیشب پیرامون همین Ipad باهم صحبت می کردیم
"این Ipad در برزخ است، تکلیفش مشخص نیست ! "
شخصا هنوز موفق به دیدن فیلمی که روی سایت Apple است نشدم :( ( اصولا در این گونه فیلم های Apple توضیحاتی پیرامون محصول جدید داده میشه که خالی از لطف نیست ! )
باید دید در عمل، جناب آقای Jonathan Ive چه چیزی برای عرضه آماده کرده اند !!
ایشون مغز متفکر طراحی صنعتی Apple هستند. Senior Vice President Of Design
کد:
http://en.wikipedia.org/wiki/Jonathan_Ive
آف تاپیک :
اصولا وقتی آدمهایی رو میبینم که عاشق و شیفته کارشون هستند لذت می برم ! غرق میشم تو حرف هاشون مثلا جناب آقای Anders Hejlsberg ( معمار نرم افزار و طراح Turbo Pascal و Deplhi و #C ..) یا همین آقای Ive یا ...
-
با سلام
http://www.blogcdn.com/www.engadget....305-rm-eng.jpg
http://www.blogcdn.com/www.engadget....287-rm-eng.jpg
http://www.blogcdn.com/www.engadget....109-rm-eng.jpg
http://www.blogcdn.com/www.engadget....378-rm-eng.jpg
بنده با نظر جناب حسینی موافقم .. محصولات شرکت اپل در سراسر دنیا مخصوصا در خود آمریکا طرفدار ان زیادی داره و همیشه معرفی محصولات این شرکت با تبلیغات گسترده همراه بوده .نمونه یکی از آنها آیفون معروف که در ماهیت محصولی که در خوره این همه جنجال باشه نبود. گوشی هایی آن زمان در بازار موجود بود که به مراتب کارایی و قابلیت های بیشتری داشتن
به محصولات زیر توجه کنید , از لحاظ کارایی دسته کمی از آیپدندارن اما شرکت ها ی سازنده آنها هیچگاه محصولاتشونو تو بوقو کرنا نمی کنن
Archos 9
http://myup.ir/images/ge63k5e0lskdrhao0ext.jpg
کد:
http://www.archos.com/?country=us&lang=en&client=opera&rls=en&q=Archos%205&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8
60GB:550$
COWON Q5W
http://www.cowonglobal.com/product_w.../q5_zoom02.jpg
کد:
http://www.cowonglobal.com/product_wide/product_Q5W_photo.php
40GB:257$
-
نکته مهم همینجاست: نباید محصولات اپل را بر اساس Features List با بقیه مقایسه کنید. تفاوت محصولات اپل با سایرین در نوع کارکرد همان Featureهای محدودش است که باعث رضایت کاربرانش میشود.
اگر بر اساس لیست امکانات، اپل را با سایرین مقایسه کنید، نتیجه خواهید گرفت که همه محبوبیت اپل کاذب و به خاطر تبلیغات است.
-
نقل قول:
به این محصوالات زیر توجه کنبد , از نظر کارای دسته کمی از آیپاد ندارن اما شرکت ها ی سازنده آنها هیچگاه محصولاتشون رو تو بوقو کرنا نمی کنن
احتمالا منظورتون این است که این شرکتها متواضع هستند؟ درویش مسلک هستند؟
-
جناب مهجوری سلام
متوجه نشدم شما چرا یک Tablet PC را با Ipod مقایسه کردید.
اما
در دنیای فعلی BRAND نقش بسیار مهمی در فروش رفتن یک محصول داره.
کمپانی های بزرگ خرج های بسیار زیادی می کنند و قطعا اولین هدفشون فروش بیشتر و سود بیشتر هست.
به نظرم این خرج ها شامل نیاز سنجی، طراحی ، طراحی مجدد ، تست،Rafactoring، تولید انبوه ، تبلیغ و بازاریابی و ... هستش.
سهم تبلیغات و بازاریابی اصلا کم نیست ! در انواع مدیا های مختلف از نشریات چاپی تا وب سایت ها وب لاگ ها شبکه های خبری ماهواره ای و....
وقتی یک Device ای مثل Iphone جا میافته حتی اگر اشکالات ریزی داشته باشه باز هم فروش میره، حال کاربران آگاه تر منتظر می شوند تا نسخه های بعدی آن محصول بییاد.
حسی که به مردم القا میشه هم مهمه. عموم مردم کاری ندارند که مثلا کیفیت صدای Creative بهتر است یا نه ، Mp3 Player را آیپاد می دانند.( فقط کافی است در چند فیلم هالیوودی از Iphone استفاده شود و یا کمپانی مثل BMW در تبلیغات فلان ماشینش بنویسد که سیستم صوتی این ماشین وروی Ipod دارد ! - توجه داشته باشید که همه اینها هزینه است و اگر یک کمپانی بزرگ احتمال بالایی در موفق بودن را برای خودش متصور نشود احتملا این هزینه ها را نخواهد کرد.)
نقل قول:
به محصولات زیر توجه کنید , از لحاظ کارایی دسته کمی از آیپاد ندارن اما شرکت ها ی سازنده آنها هیچگاه محصولاتشونو تو بوقو کرنا نمی کنن
شرکت های مختلف با برنامه های مختلف و Business Plan های از پیش تعیین شده در حال کار و پیشرفت و درآمد زایی هستند. اطمینان داشته باشید اگر کمپانی مثل COWON یا ARCHOS تصمیم بگیرد سهمی معادل سهم شرکت Apple در بازار محصولات IT داشته باشد و اگر واقعا بتواند از نظر مالی و فنی این کار را انجام دهد محصولاتش را بیشتر از Apple در بوق کرنا میکند تا BRAND آنها هم به اندازه برند Apple معروف شود.
البته همه اینها نظر شخصی وغیر کارشناسانه بود.
امیدوارم دوستانی که بیشتر در زمینه بازاریابی، بازرگانی، مدیریت و .... متخصص هستند، پست های پرباری ارسال کنند.
پایدار باشید.
-
با جناب روشن خط رو خط شدم.
با ایشان موافق هستم اما نکاتی رو اضافه کنم:
اپل در این سالها هیچگاه سخت افزار نساخته. بلکه یک سیستم کارا تولید کرده که نیاز شماست!
و بهتره بگوییم نیازی رو در شما زنده کرده!
از شاید بازی سرمایهداری رو بسیار بهتر از شرکتهای دیگه یاد گرفته و یا در این سالها بهتر اجرا کرده.
نرمافزار آی تیونز به نظر من یکی از جذاب ترین و ساده ترین پلایر هاست. حالا احتمالا شما خواهید گفت که jet Audio فلان قدر امکانات داره! اما اگر شما قصد داشته باشید موزیک گوش دهید و دسترسی مناسب به آنها داشته باشید آی تونز اگر بهترین نباشد یکی از بهترین هاست.
امکانات بسیاری همراه با خرید اپل برای مصرف کنندگان موسیقی و فیلم و حتی موبایل در ینگه دنیا وجود دارد. علت جذابیت محصولات اپل به سرویس ارائه شده از طرف اپل است. نه فقط خود محصول.
حالا اینکه ما باید در ایران آی فون بخریم و یا نه؟ بحث ما نیست.
منظورم به طور کل برخورد هوشمندانه اپل با کاربر است. چه در ارائه یک محصول کارا و چه در ارائه سرویس مورد نیاز وی.
حالا محصولاتی مانند آی فون درست یا غلط در ایران استفاده میشوند. اما محصولاتی مثل اپل تی وی که در آمریکا و اروپا استفاده میشود بخاطر مشکلات نگفتنی کشور ما تقریبا بلا استفاده است.
ای پد در حال حاضر یک ابزار است. اما به پشتوانه اپل یقین داشته باشید ابزاری خواهد بود که شرکتهای بسیار، روزنامههای بسیار، ناشرین بسیار و .... برای این ابزار خاص محتوا تولید خواهند کرد.
این محتوا و دسترسی آسان و ارزان به این محتواست که این ابزار را ارزشمند خواهد کرد.
امکانی که احتمالا در دسترس ما نخواهد بود و یا حداقل از پنجره و یا در پشتی به آنها دسترسی خواهیم داشت.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arash
احتمالا منظورتون این است که این شرکتها متواضع هستند؟ درویش مسلک هستند؟
:biggrin:
نه جناب عاشوری نیا بنده چنین نظری نداشتم. احتمالا دلیلی برای چنین تبلیغات گسترده ای ندارند چون محصولات این شرکتها به اندازه کافی برای مخاطب های خود شناخته شده است .
در مورد این محصول هم بنده دلیلی برای این همه هیاهو نمی بینم :::happy:::
-
نقل قول:
نه جناب عاشوری نیا بنده چنین نظری نداشتم. احتمالا دلیلی برای چنین تبلیغات گسترده ای ندارند چون محصولات این شرکتها به اندازه کافی برای مخاطب های خود شناخته شده است .
یعنی از لحاظ سودآوری با اپل رقابت میکنند؟ و یا بیشتر و بهتر میفروشند؟
و یا برندشان از اپل شناخته شده تر است و یا اعتبار بیشتری دارد؟
-
ظاهرا پست شماره 10 در میان طوفان ارسالها گم شد ! :::happy:::
فقط می خواستم یک نکته رو اضافه کنم که Apple فقط تبلیغ نمیکنه !
در کنار تبلیغات بسیار خوب، محصولات بسیار عالی با طراحی های زیبا و کاربر پسند ارائه میده.پشتیانی بسیار خوبی میده و خدمات پس فروش خوبی داره ( کافی است فیلم یک Apple Store را ببینید )
نقل قول:
ای پد در حال حاضر یک ابزار است. اما به پشتوانه اپل یقین داشته باشید ابزاری خواهد بود که شرکتهای بسیار، روزنامههای بسیار، ناشرین بسیار و .... برای این ابزار خاص محتوا تولید خواهند کرد.
این محتوا و دسترسی آسان و ارزان به این محتواست که این ابزار را ارزشمند خواهد کرد.
جناب آرش نکته بسیار مهمی رو عنوان کردند.
متاسفانه زیر ساخت های چنین امکاناتی در ایران نیست، اما باید منتظر بود و دید در خارج از کشور به پشتوانه Apple چه میزان مطلب و نشریه و کتاب تولید و منتشر خواهد شد.
-
سلام جناب حسینیان
دلیل آن بخشی بخاطر مقایسه ای بر میزان هزینه پرداختی برای یک محصول در برابر کارایی است که قرار ه آن محصول به کاربر ارائه بده. در ضمن شرکت Archos تنها در زمینه Tablet PC فعالیت نمیکنه . محصولات دیگر این شرکت در رده PMP ها دسته بندی می شود
بنده معمولا توجه زیادی به برند نمی کنم . یعی هیچگاه به خاطر اینکه این محصول سازندش شرکت بزرگی مانند اپل هست بدون توجه به فاکتور های مهم دیگر آن را انتخاب نمی کنم.
کاملا موافقم همچنین شما ذکر فرمودید نقش تبلیغات در میزان محبوبیت بسیار موثر هست .
کد:
عموم مردم کاری ندارند که مثلا کیفیت صدای Creative بهتر است یا نه ، Mp3 Player را آیپاد می دانند.( فقط کافی است در چند فیلم هالیوودی از Iphone استفاده شود و یا کمپانی مثل BMW در تبلیغات فلان ماشینش بنویسد که سیستم صوتی این ماشین وروی Ipod دارد ! - توجه داشته باشید که همه اینها هزینه است و اگر یک کمپانی بزرگ احتمال بالایی در موفق بودن را برای خودش متصور نشود احتملا این هزینه ها را نخواهد کرد.)
بنظر این گونه تفکرها ناشی از سطحی نگریست . یعنی توجه نداشتن به فاکتورهای مهمتر از برند و تبلیغات که سیاستی است که کمپانی هایی مانند اپل برای تصاحب سهم بیشتری از بازار دنبال می کنند.
بحث دیگر میزان کارایی یک محصول در برابر هزینه ای که برای آن پرداخت می کنید. محصولات شرکت اپل با تمام کاستی ها از لحاظ قیمت هم با دیگر رقبا قابل مقایسه نیستند
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arash
یعنی از لحاظ سودآوری با اپل رقابت میکنند؟ و یا بیشتر و بهتر میفروشند؟
و یا برندشان از اپل شناخته شده تر است و یا اعتبار بیشتری دارد؟
اینگونه محصولات معمولا مخاطبان خاص خود را دارند . دقیقا مانند دوربین های دیجیتال کمپانی های مختلف محصولاتی در کلاس های مختلف عرضه می کنند . شرکت COWON و ARCHOS چندان شرکت های ناشناخته ای نیستند . با مختصر سرچی در اینترنت حتی در سایتهای فارسی از میزان محبوبیت این محصولات در بین کاربران مطلع می شوید. اما مطمئنا سابقه حضور شرکت اپل در دنیای دیجیتال از این شرکت ها بیشتر است.
نظر شخصی بنده این است که شرکت اپل شاید بتواند بخش اعظمی از بازار را مثلا در آمریکا تصاحب کند به خاطر همان سیاست تولید محتوا که شما فرمودید اما در نقاطی که این امکان وجود نداشته باشد ویا حتی نیازی هم به این تولید محتوا نباشد سهم چندانی رو کسب نمی کند.
-
سلام.
نقل قول:
بحث دیگر میزان کارایی یک محصول در برابر هزینه ای که برای آن پرداخت می کنید. محصولات شرکت اپل با تمام کاستی ها از لحاظ قیمت هم با دیگر رقبا قابل مقایسه نیستند
درست است که محصولات اپل در مقایسه با سایر محصولاتی که با همان قیمت امکانات بیشتری دارند قدری گرانتر
هستند,اما شما بهای کیفیت بهتر و محیط کاربری راحتتر و ویژگی های منحصر به فرد دیگر را میدهید.بله برندها
زیاد هستند.اگر من نتوانم 100-400 کنون بخرم,خوب 150-500 سیگما هست هم ارزانتر و هم تله بیشتر!اما این
نه دلیل بر بد بودن کنون(قیمت بالا) و نه دلیل بر خوب بودن سیگماست(قیمت ارزان و امکانات بیشتر)
دوستان ببخشند نظری بود از این حقیر.موفق باشید(از انتخاب اپل پشیمان نمیشوید;))
-
نقل قول:
محصولات شرکت اپل در سراسر دنیا مخصوصا در خود آمریکا طرفدار ان زیادی داره و همیشه معرفی محصولات این شرکت با تبلیغات گسترده همراه بوده .نمونه یکی از آنها آیفون معروف که در ماهیت محصولی که در خوره این همه جنجال باشه نبود. گوشی هایی آن زمان در بازار موجود بود که به مراتب کارایی و قابلیت های بیشتری داشتن
سلام
آقای مهجوری
نمیدونم شما ایفون رو داشتی یا فقط دستت امده من به جرعت میتونم بگم اگر کسی ایفون رو بخره و یه 4 ماه دستش باشه و تفکرش نسبت به این وسیله یک گوشی باشه نه یه SLR یا notebook یا .... حاضر نیست اون رو با تمام گوشی های دونیا عوض کنه!!
در مورد گوشی های که فرمودید از ایفون بهتره !
رقیب های اصلی این گوشی HTC Touch 2 و samsung i900 بود آیا با این گوشی ها کار کردید ؟
من این تست رو کردم سرعت دیدن عکس توی ایفون اطلا قابل مقایسه نیست !
رفتم توی مقایسه گوشی:biggrin:
در مجموع می خواستم اینو بگم از نظر من اپل اصلا یه دنیا و تکنولژی دیگست و امکاناتی رو که توی محصولاتش هست توی هیچ چیز پیدا نمیشه ! شاید مشابه اون باشه و لی مثل اون:::shame on you:::
و این موضوع شامل همین Ipad هم میشه !
-
بنده هم با نظر دوستمون موافقم . جدا از مشكلاتي كه بخاطر رجيستر شدن (شايد بهتر باشه بگم كراك) گوشي هاي آيفون اونم فقط در ايران وجود داره ، سرعت و امكانات بالا و كيفيت بسيار خوب در ساخت اين گوشيها رو نميشه در هيچ برند ديگري يافت .
بنظرم اپل از معدود شركتهايست كه براي مشتري ارزش قائل است .اگرچه محصولاتش قيمت بالايي دارند اما با ساپورت خوب در كنار تنوع محدود اين محصولات ، مشتري هرگز اين فكر رو نخواهد كرد كه پولش رو به هدر داده است .(چيزي كه بارها براي بنده حتي در مورد برندهاي معتبر اتفاق افتاده است)
اما بزرگترين ايراد اين شركت اينه كه در بلاد كفره و به ما فقط لذت ديدن محصولاتش ميرسه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shabab
بنده هم با نظر دوستمون موافقم . جدا از مشكلاتي كه بخاطر رجيستر شدن (شايد بهتر باشه بگم كراك) گوشي هاي آيفون اونم فقط در ايران وجود داره ، سرعت و امكانات بالا و كيفيت بسيار خوب در ساخت اين گوشيها رو نميشه در هيچ برند ديگري يافت .
بنظرم اپل از معدود شركتهايست كه براي مشتري ارزش قائل است .اگرچه محصولاتش قيمت بالايي دارند اما با ساپورت خوب در كنار تنوع محدود اين محصولات ، مشتري هرگز اين فكر رو نخواهد كرد كه پولش رو به هدر داده است .(چيزي كه بارها براي بنده حتي در مورد برندهاي معتبر اتفاق افتاده است)
اما بزرگترين ايراد اين شركت اينه كه در بلاد كفره و به ما فقط لذت ديدن محصولاتش ميرسه .
بزرگترین عیب اپل خیلی خیلی پولکی بودنشه. مثلا اگه برای یه آیپاد بخرین باید خیلی بیشتر از محصولات مشابه برندهای دیگه پول بدین. این در حالیه که برای خیلی از امکانات جانبی که اونای دیگه به صورت استاندارد دارن , باز باید جدا جدا پول بدین.یا سیستم پولکی iTune. حتی مایکروسافت هم برای به روز کردن اطلاعات فایل های موسیقی ازتون نمیخواد که اطلاعات کارت اعتباریتونو وارد کنین.
من خودم اگه MP3 Playerجدید بخرم بازهم iPod کلاسیک میخرم. اما مهمترین دلیلش اینه که فعلا فقط اپله که یه player با حجم 160GB تولید میکنه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Av-Tv
سلام.
درست است که محصولات اپل در مقایسه با سایر محصولاتی که با همان قیمت امکانات بیشتری دارند قدری گرانتر
هستند,اما شما بهای کیفیت بهتر و محیط کاربری راحتتر و ویژگی های منحصر به فرد دیگر را میدهید.بله برندها
زیاد هستند.اگر من نتوانم 100-400 کنون بخرم,خوب 150-500 سیگما هست هم ارزانتر و هم تله بیشتر!اما این
نه دلیل بر بد بودن کنون(قیمت بالا) و نه دلیل بر خوب بودن سیگماست(قیمت ارزان و امکانات بیشتر)
دوستان ببخشند نظری بود از این حقیر.موفق باشید(از انتخاب اپل پشیمان نمیشوید;))
خوب مسئله اینجا است که محصولات شرکت هایی مانند COWON از لحاظ کیفیت ساخت دسته کمی از محصولات شرکت اپل ندارند ( این موضوع رو می توانید تحقیق کنید)
ببنید اگه سری به بازار لپ تاپ ها بزنید متوجه می شوید لپ تاپ های سونی همیشه گرانتر از برندهای دیگر است بخشی به خاطر کیفیت و بخش دیگر به خاطر نام نشان و شهرت . اما این میان شرکتی مانند DELL لپ تاپ های با مشخصات سخت افزاری به مراتب بهتر و با قیمت پایینتر عرضه می کند و می تواند تمامی نیاز های شما رو بر آورده کند . تنها بحث کیفیت نیست و این تفاوت کیفیت ساخت باعث نمی شه مثلا یک لپ تاپ اختلاف 500 هزار تومانی با دیگر برندها داشته باشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedch67
سلام
آقای مهجوری
نمیدونم شما ایفون رو داشتی یا فقط دستت امده من به جرعت میتونم بگم اگر کسی ایفون رو بخره و یه 4 ماه دستش باشه و تفکرش نسبت به این وسیله یک گوشی باشه نه یه SLR یا notebook یا .... حاضر نیست اون رو با تمام گوشی های دونیا عوض کنه!!
در مورد گوشی های که فرمودید از ایفون بهتره !
رقیب های اصلی این گوشی HTC Touch 2 و samsung i900 بود آیا با این گوشی ها کار کردید ؟
من این تست رو کردم سرعت دیدن عکس توی ایفون اطلا قابل مقایسه نیست !
رفتم توی مقایسه گوشی:biggrin:
در مجموع می خواستم اینو بگم از نظر من اپل اصلا یه دنیا و تکنولژی دیگست و امکاناتی رو که توی محصولاتش هست توی هیچ چیز پیدا نمیشه ! شاید مشابه اون باشه و لی مثل اون:::shame on you:::
و این موضوع شامل همین Ipad هم میشه !
سلام آقا حامد عزیز
بنده از دیدگاه تعصب به این موضوع نگاه نمی کنم اما از نوشته های شما می توان چنین برداشتی کرد:biggrin:. از نظر بنده قابلیت های یک گوشی با سیستم عامل ویندوز موبایل بسیار فراتر از امکانات چنین گوشی با تمام محدودیت هایی است که شرکت اپل بر آن اعمال می کند . مشخصا نرافزارهای کاربردی برای گوشی های ویندوز موبایل بیشتر و متنوع تر است .
در این اینکه رابطه کاربری این گوشی بسیار کارامد است شکی نیست اما محدودیت ها و عدم سازگاری آن با پلتفورمهای استاندارد چیزی نیست که بتوان به سادگی از کنار آن گذشت. اینکه این گوشی محدود بشه به اپراتورهای خاص و یا اینکه حتی برای وارد کردن آهنگ داخل گوشی مجبور باشید از نرافزار iTunes استفاده کنید و این محدودیت حتی در مورد انتقال فایل ها از طریق بلوتوث اعمال شود و همچنین عدم پشتیبانی ازجاوا اسکریپت و مواردی که خیلی از کاربرها بهش اهمیت می دهند مانند دوریین ضعیف , نداشتن رادیو ... چندان خوشایند نیست. من قصد ندارم بگم این گوشی بد است اما می خوام بگم این همه هیاهو برای چه؟
وقتی من در ایران نمی توانم از امکانات این گوشی بهره ای ببرم چرا باید تعصبی در مورد این برند داشته باشم؟
-
سلام
گفتین تعصب اگر بحث تعصب باشه که بله من اپل رو با تمام شرکت ماکروسافت و سونی ..... عوض نمی کنم چون دارم باهاش حال میکنم و این لذت رو تا 10 سال دیگه نمیشه توی ویندوز پیدا کردlol
در مورد قیمت هم از نظر من کامل ارزش داره حتی با قیمت های ایران من حاظرم به خاطر لذت بردن از زندگی پول بدم:biggrin: ولی فعلا با این خوشه ها مشکل دارم!!!!!
و یه پیشنهاد شما یک لپ تاپ از سونی دل و توشیبا و اچ پی رو که همشون یه مشخصات دارن رو با نرم افزار های مختلف تست کن و benchmark بگیر .. سراخ اپل هم نمی خواد بری شاید نظرت در مورد دل عوض شد ! هر ارزانی بی علت نیست.
-
سلام.اینجا که تبدیل شده به مکان نقد >>اپل,آری یا نه!<<
نقل قول:
اما این میان شرکتی مانند DELL لپ تاپ های با مشخصات سخت افزاری به مراتب بهتر و با قیمت پایینتر عرضه می کند و می تواند تمامی نیاز های شما رو بر آورده کند
هم سونی لپتاپ 800 تومنی دارد هم دل لپتاپ 4000$ دلاری!ولی در عرف بازار فرمایش شما درست است
نقل قول:
تنها بحث کیفیت نیست و این تفاوت کیفیت ساخت باعث نمی شه مثلا یک لپ تاپ اختلاف 500 هزار تومانی با دیگر برندها داشته باشد
عرض بنده هم این نبود که تنها کیفیت نقش دارد,ضمن اینکه نقش کیفیت پررنگ است دلایل دیگری هم هستند
که باعث میشوند وقتی اپل یک تبلت تولید میکند,افراد زیادی به خاطر اعتماد به اپل به سراغ آن میروند.شاید
تا قبل از آن داشتن تبلت مهم نبود و این یعنی ایجاد احساس نیاز توسط نام تجاری معتبر.
مطمئنا هر برندی و به طبع آن هر محصولی هم مخالف دارد هم موافق و بالاتر از آن جایگاه آن در کارامد بودن بین مصرف کنندگان.
حال بهتر نیست به بحث ایپد بپردازیم؟هر کس توانایی انتخاب دارد.میتواند بین اپل و سونی و دل و تیسوت!هر کدام را
خواست انتخاب کند...برای شروع فکر میکنم قیمت زیادی نباشد,تا مغازه داران ما چه بگویند!
موفق باشید
-
هشت اشتباه بزرگ اپل در ساخت ipad
کد:
http://www.sinaview.com/2010/01/28/8-apple-ipad-biggest-mistakes.html
.............
این نبودن مالتی تسکینگ هم داستانی شده:
http://www.narenji.ir/images/stories.../ipod_sang.jpg
در ادامه:
http://www.narenji.ir/images/stories...r/2/ipodx4.jpg
و بقیه :
کد:
http://www.narenji.ir/tablet-pc----narenji-sections-55/79-tablet/1771-say-no-to-ipad
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ARASH II
از این خوشمزه بازیها وقتی که ipod ، macbook pro ، macbook air ، mac mini هم معرفی شدند خیلی از سایتها در آوردن ولی استقبال مصرف کنندها و فروش میلیونی apple (مخصوصا وقتی iphone معرفی شد:biggrin: ولی بعد nokia:ill: رو هم به زانو در آورد lol) همه رو شرمنده کرده :::yess:::
من که ۸ ساله از محصولات apple استفاده می کنم و هر روز دارم عمو جابز رو دعا می کنم:::love2:::
-
نظرات اسکات کلبی:
کد:
http://www.scottkelby.com/blog/2010/archives/8285
-
و ادامهی ماجرا (پیرو پست قبلی) !!!
کد:
http://www.scottkelby.com/blog/2010/archives/8310
-
تو سایت pcworld به این مقاله که از یک زاویه جدید به بررسی این محصول پرداخته برخوردم.
multitask نبودن و نداشتن دوربین و عدم پشتیبانی از flash content از ایرادهای جدی هست که به این محصول میگیرند.
-
شایعاتی از گران فروشی اپل در محصول جدید آی.پد :biggrin:
در حالی که حداقل قیمت رایانه لوحی تازه عرضه شده شرکت اپل 499 دلار است، بررسی ها حاکی است ساخت این محصول برای این شرکت تنها 270 دلار هزینه دارد
به گزارش فارس به نقل از کامپیوترورلد، به بیان دیگر اپل از محل فروش هر تبلت 499 دلاری 229 دلار به جیب می زند.
برایان مارشال از شرکت BroadPoint AmTech که در زمینه تجزیه و تحلیل سخت افزاری محصولات ساخت شرکت اپل ید طولایی دارد با بررسی مفصل این رایانه لوحی و مدل 16 گیگابایتی آن که دارای سازگاری با استاندارد بی سیم وای فای است، به این نتیجه رسیده هزینه ساخت این محصول برای اپل تنها 270 دلار است.:eek:
گران ترین مولفه استفاده شده در آی پد نمایشگر ال سی دی 9.7 اینچی و لمسی آن است که 100 دلار ارزش دارد. حافظه 16 گیگابایتی آی پد که در یک محفظه آلومینیومی قرار می گیرد، 25 دلار و تراشه A4 اپل که بر روی این رایانه لوحی نصب می شود تنها 15 دلار برای اپل هزینه در بر داشته است.
بر همین اساس نسخه سازگار با استاندارد نسل سوم شبکه های تلفن همراه آی پد از این هم برای اپل سودآورتر است، قیمت تمام شده این محصول برای اپل 306 دلار است، اما قیمت فروش آن 629 دلار است.
ساخت مدل 599 دلاری این دستگاه هم برای اپل تنها 316 دلار هزینه دربر دارد.:::shame on you:::
کد:
http://www.medianews.ir/fa/2010/01/31/apple-ipad.html
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8811110452
-
این آقای مارشال کشف بزرگی نکرده!
اگر قرار باشه دوستانی که در جریان بازار و ... هستند توضیح دهند محصولات مختلف چقدر برای کمپانی هزینه دارد و با چه قیمتی به دست من و شما میرسد؟ احتمالا اپل را ارزان فروش هم خواهید دانست!
هر محصول فقط چیزی نیست که در دستان شماست.
بلکه هزینه بخش تحقیق و طراحی و تبلیغات و پشتیبانی و .... را چه کسی حساب میکند؟
سود کمپانی هم جای خود.
به هر صورت برای خودم کماکان گمان میکنم آی پاد تاچ ابزار جالب تریست! در جیب هم جا میشه!
مشکل بزرگم با این وسیله اینه که گویا قرار نیست چند کار رو با هم انجام بده!
انگیزم برای خریدش از بین میره ...
هرچند که ارزشهای خودش رو خواهد داشت برای افرادی که میدانند چه میخرند.
-
-
نقل قول:
اپل در این سالها هیچگاه سخت افزار نساخته. بلکه یک سیستم کارا تولید کرده که نیاز شماست!
و بهتره بگوییم نیازی رو در شما زنده کرده!
درست مثل کوکاکولا . با تبلیغات شدید و موثر یک فراروایت ذهنی ساخته می شود و فلسفه خاصی برای مصرف محصول تعریف می شود.
زنده کردن نیاز منو یاد این جمله انداخت :
Falsely satisfying a false need
البته شاید هم منظور از زنده کردن نیاز جنبه مثبتش بوده.
-
تولد يک طوفان!
کد HTML:
http://www.writeage.com/apple_ipad_tablet_preview.html#more
-
بالاخره IPad 2 هم آمد ! :):)
http://images.apple.com/ipad/feature...1_20110302.jpg
کد:
http://www.apple.com/ipad/features/
تغییرات اصلی نسبت به نسخه قبلی
- سبک تر، نازک تر
- استفاده از پردازنده Dual Core - A5
- پردازنده گرافیکی بسیار سریع تر
- دارای دو دوربین در جلو و عقب دستگاه
از 11 March سال جاری برای فروش عرضه میشود
البته هنوز هم جای USB Port و قابلیت استفاده از SD Memory خالی است !:(
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Navid7h
بالاخره IPad 2 هم آمد ! :):)تغییرات اصلی نسبت به نسخه قبلی
- سبک تر، نازک تر
- استفاده از پردازنده Dual Core - A5
- پردازنده گرافیکی بسیار سریع تر
- دارای دو دوربین در جلو و عقب دستگاه
از 11 March سال جاری برای فروش عرضه میشود
البته هنوز هم جای USB Port و قابلیت استفاده از SD Memory خالی است !:(
سلام
يك نوآوري به نظر ساده و پيش افتاده كه در اين مدل جديد به چشم مي خوره يك كاور جالب است كه علاوه بر محافظت از صفحه ي آيپد به روش هاي مختلف به شكل پايه براي اين وسيله استفاده مي شه كه به نظرم در نوع خودش يك اختراع و ابداع خارق العاده است.
http://i.afterdawn.com/storage/pictu...ad2_cover2.jpg
-
این کاور کار جالب دیگری نیز میکند و آن روشن و خاموش کردن خودکار Ipad است.
-----
شاید مهمترین دلیلی که بخواهیم چنین وسیلهای برای کاربردهای عکاسی بگیریم، نمایش عکسها، نمونه کار و پورتفولیو است. البته کاربردهای دیگری نیز می توان تصور کرد ( On-location backup and review یا حتی External Viewer ( فکر کنم appهایش و امکانش موجود باشد)) اما در نهایت شاید برای یک عکاس یا علاقمند به عکاسی، مهمترین کاربردش همان نمایش است.
قیمتش اینجا کمی غیر طبیعی است و باعث قیاس آن با laptopهای ارزان یا Netbookها میشود و بسیاری را از خریدش پشیمان میکند.
شخصا هنوز نتوانستهام برای خرید آن، نیازمندی خاصی برای خودم تعریف کنم. در واقع بقول محمدرضا میلانی عزیز، میترسم که نیاز کاذب باشد.
کسی از دوستان تجربه عملی با این دستگاه دارد؟ آیا برای یک علاقمند به عکاسی بقول خارجیها یک Game-changer است؟ یا اینکه فقط وقتی ارزش دارد که بخواهیم کاربردهای دیگرش را در نظر بگیریم (مثل Book reader و استفاده از appهای خاص برای کاربردهای دیگر)؟
-
به نظر من هم قیمتش بالاست. البته محصولات اپل همیشه عملکرد فوق العاده ای دارند ولی باز هم فاکتور قیمت برای خیلی ها(از جمله بنده) بازدارنده است.
-
نه آقا وحید اصلا قیمتش بالا نیست..برادر من یک هفته گالکسی تب داشت که بعد فروخت و ای پد خرید..این دیوایس فوق العادس..از صفحه نمایشش بگیرید تا پرفورمنس عجیبش،با گالکسی تب نهایتا میشد 5 ساعت کار کرد،ولی با ipad راحت 12 ساعت پشت سر هم کار کردیم و 40% باتری مانده بود!
دوستم یک ipod 2nd gen داره که عکس 20 مگابایتی را در کسری از ثانیه بنمایش میگذاره!! این اقا با ipod قدیمی خودش portfolio خود را در سایز اصلی دوربین 20 مگاپیکسلی 5d II نشان میده!
برای ipad حتی raw convertor هم برنامه وجود دارد! اینکه واقعا استیو جابز همیشه در کنفرانس های اپل تمام شرکت های دنیا را به تمسخر میگیره واقعا جدی هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nmroshan
کسی از دوستان تجربه عملی با این دستگاه دارد؟ آیا برای یک علاقمند به عکاسی بقول خارجیها یک Game-changer است؟ یا اینکه فقط وقتی ارزش دارد که بخواهیم کاربردهای دیگرش را در نظر بگیریم (مثل Book reader و استفاده از appهای خاص برای کاربردهای دیگر)؟
با سلام
با توجه به اینکه خودم یکی از Ipad ها ندارم و لی یکی از دوستان نزدیکم یکی از نسخه ها را دارد
خودم به شخصه کاربردش را برای نمایش عکس ها می پسندم ( مخصوصا در هنگام ارائه نمونه کار برای مشتری و یا یک کارفرما - شاید نمایش روی ipod touch نمی تواند به طور کامل زحمتی که برای عکس کشیده اید را به نمایش بگذارد ولی کوچکی و پرتابل بودنش به نسبت Ipad خیلی کار راه انداز تر هست ، مخصوصا نسخه 4G ipod با نمایشگر کیفیت بالاتر و نیز با خرید یک پورت خروجی tv به راحتی تصاویر و ویدئو ها را روی یک نمایشگر دیگر به نمایش گذاشت )
اگر نرم افزار های رابطی بین این دستگاه و دوربین باشد ( با توجه به اینکه از فرمت Raw پشتیبانی می کند ) یک نمایشگر عالی در هنگام عکاسی می باشد و می توان با اعتماد بیشتری به شات زده شده نگاه کرد ( مخصوصا اگر این رابط ها ترنسمیتر های دوربین ها و یا کارت های eyefi را پشتیبانی کند )
gps هم به خوبی پاسخگو می باشد ( نه در حد یک گارمین ) ، به نسبت چنین دستگاهی امکان جذابی می باشد
بخش بازی ها هم که یک بخش ناگذشتنی هست ، مخصوصا اون بازی هواپیما که انگار یک سکان بزرگ در دستمان هست و به راحتی یک هواپیما را کنترل می کند
نمایش فایل ها pdf جزو دیگر مزیت های این محصول می باشد ( به شخصه دوست دارم اگر چنین دستگاهی داشته باشم مجلات elle , vogue را روی دستگاه داشته باشم و به عنوان ایده گیری و انتخاب پز ها ازش استفاده کنم )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nmroshan
سلام
من مدتی با Ipad کار کردم. بیشترین کاربرد رو برای من در مسافرت داشت و برای چک کردن ایمیل و دیدن وب سایت ها و دیدن فیلم (البته تبدیل فیلم و انتقال فیلم خودش داستانی داره) منو بی نیاز به حمل نوت بوک می کرد که خیلی خوب بود.
برای انتقال مستقیم تصاویر از دوربین به Ipad باید مبدل می گرفتم که این کار رو نکردم. مهم ترین دلیلم هم فضای محدود روی Ipad و نکته بعدی هم اینکه مدیریت تصاویر بدون Ipad هم برام سخت بود (فایل های من روی سه کامپیوتر و نوت بوک و چندین هارد خارجی پخش هست)
استفاده دیگه دستگاه هم برای نمایش عکس ها و فیلم های دخترم بود که توی مهمونی ها عصای دست همسرم بود.
در مجموع می تونم بگم که اگه دوست ندارید نوت بوک یا نت بوک همراه داشته باشید (بخاطر وزن و جاگیر بودن) و نداشتن کی بورد هم خیلی برای شما محدودیت نیست انتخاب خوبی برای شما خواهد بود.
-
با سلام
بنده هم مدت 6 ماهی با این دستگاه کار کردم که خوب مزایا و معایب خودش را داشت ک شاید به طور خلاصه بتوان اینطور گفت:
معایب:
1 - سنگین و بزرگ بودن.درست است که به نسبت یک لپ تاپ خیلی سبکتر بود اما خیلی اوقات یک گوشی موبایل با صفحه 4 اینچی هم کار من را راه می انداخت که خوب به مراتب سبک تر بود و قابل حمل تر.
2 - نت برداری.بزرگترین مشکل من با این دستگاه نت برداری بود چرا که تنها با نوک انگشت میشد نوشت که خوب درشت میشد و غیر کاربردی.
3 - نداشتن دوربین.این نقیصه رو وقتی حس میکردم که با مسنجر با دوستانم حرف میزدم و برای تصویر مجبور بودم به کامپیوتر شخصیم سوئیچ کنم.
4 - کیفیت پایین صفحه نمایش در فضای باز.هر چند از تمام دستگاههایی که من باهاشون کار کردم کیفیت بهتری داشت اما زیر نور آفتاب اصلا روش حساب نکنید.
مزایا:
1 - باتری :برای مصارف عادی تا 2-3 روز جواب میداد که البته شاید به نوعی ایراد هم محسوب میشد چون فراموش میکردم که شارژ هم باید بشه ;)
2 - سیستم عامل بسیار روان و ساده.در مدت این 6 ماه اصلا هنگ نکرد و همیشه آماده به کار بود.
3 - صفحه لمسی بسیار عالی.به کوچکترین اشاره دست عکس العمل نشون میداد.
4 - اپلیکیشن.تقریبا برای هر کاری یک اپلیکیشن برایش پیدا میشد.
با معرفی نسخه جدید به نظر من تنها ایراد دوربین رفع شده است و بقیه معایب کماکان به قوت خود باقی هستند(سبک شدن هم به مقدار بسیار ناچیز بوده است) لذا شخصا به خرید دوباره آن ترغیب نشدم.
فکر میکنم تبلتی با سیستم عامل ویندوز بیشتر به درد ایرانی ها بخورد اما پس از تجربه 6 ماهه خودم احساس میکنم تبلت برای کارهای جدی نیست و بیشتر جنبه تفریحی دارد.
تا نظر دوستان چه باشد
موفق باشید
پ.ن:بعد از 6 ماه دستگاه رو با 200 هزار تومان سود فروختم .این هم از مزایای بازار ایران هست دیگه lol
-
آی پد 2
ابتدا که دیدمش فکر کردم فقط واسه پس گرفتن بازار از سامسونگ اومده ولی دقیق که نگاه کردم دیدم این مدل واقعا چیزیه که اهدافی فراتر از اینها داره .
مهمتربن تفاوتش افزوده شدن multi tasking اِ و که با پردازنده ی دو هسته ای میسر شده . پردازش گرافیکیش هم 9 برابر بهتر شده و تازه با این همه تغییرات هنوز باتریش 10 ساعت کار میده . تو سایت اپل گفته شده که 3g رو تحت شبکه های ورایزون و ای اتی اند تی ساپورت میکنه اما نگفته که آیا سیم کارت هم میخوره یا نه . اگه سیم کارت بخوره میشه تو ایران هکش کرد و از این قابلیتش بهره برد . این مدل از شبکه ی وای فای استفاده میکنه که کاش وای مکس رو هم پشتیبانی می کرد و همین باعث میشه تا با یه کیت تبدیل وای فای به usb بشه اطلاعات رو جابجا کرد و من نبودنِ usb رو به هیچ وجه تو این مدل به این باریکی ایراد نمی دونم . صفحه نمایشه ledیش رو هم فقط باید از نزدیک ببینین تا متوجه مفهوم واقعی کیفیت بشین . این نمایشگر از مولتی تاچ استفاده میکنه که سرعت خاصی به فعالیت ها میده . راستی چیزی که برخی عزیزان از قلم انداختن سیستم عامل دستگاهه . iOS 4.3 مهمترین وجه تمایز اپل با رقباست چون هم زیباست و هم سریع و راحته و از حرفه ای تا مبتدی رو راضی میکنه.این همه خوبی از دستگاه گفتیم اما یادمون نره که iOS 4 کلا با پخش و تایپ کارکتر های فارسی مشکل داره و کافیه یه مرورگر سافاری رو ویندوزتون نصب کنین تا به این مشکل پی ببرین . با این حال من واسه دیدنش از همین حالا لحظه شماری میکنم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vbigdeli
نه آقا وحید اصلا قیمتش بالا نیست..برادر من یک هفته گالکسی تب داشت که بعد فروخت و ای پد خرید..این دیوایس فوق العادس..از صفحه نمایشش بگیرید تا پرفورمنس عجیبش،با گالکسی تب نهایتا میشد 5 ساعت کار کرد،ولی با ipad راحت 12 ساعت پشت سر هم کار کردیم و 40% باتری مانده بود!
من کار نکردم، ولی یک ریویو خوندم راجع به مقایسه این دو، کیفیت صفحه نمایشش بوضوح از گالکسی ضعیفتر بود، ولی غیر از صفحه نمایش، عملکرد آیپد بهتر بود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delagah
من کار نکردم، ولی یک ریویو خوندم راجع به مقایسه این دو، کیفیت صفحه نمایشش بوضوح از گالکسی ضعیفتر بود، ولی غیر از صفحه نمایش، عملکرد آیپد بهتر بود.
من آواتار رو تو هر دوتاشون کامل دیدم ، اطمینان میدم که کیفیت آی پد از تمام تبلت های بازار مثل سامسونگ ، دل ، آرکاس و موتورولا بیشتره .
-
نقل قول:
پس گرفتن بازار از سامسونگ اومده
سامسونگ که هیچ، جمع تبلتهای آندروئیدی هنوز نتوانستهاند بازار آیپد را بگیرند.
نقل قول:
گه سیم کارت بخوره میشه تو ایران هکش کرد و از این قابلیتش بهره برد
چه چیزی رو هک کنید؟
مگه قراره آیپد لاک بگیرید؟
نقل قول:
یادمون نره که iOS 4 کلا با پخش و تایپ کارکتر های فارسی مشکل داره و کافیه یه مرورگر سافاری رو ویندوزتون نصب کنین
آی او اس ۴ چه مشکلی با فارسی داره؟
ویندوز چه ارتباطی به آی او اس داره؟ چرا داستان میسازید؟
-
نقل قول:
اما یادمون نره که iOS 4 کلا با پخش و تایپ کارکتر های فارسی مشکل داره و کافیه یه مرورگر سافاری رو ویندوزتون نصب کنین تا به این مشکل پی ببرین
:confused::confused:
ویندوز، آی او اس، سافاری؟؟؟
یعنی چی؟
شرمنده، خط رو خط شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nmroshan
این کاور کار جالب دیگری نیز میکند و آن روشن و خاموش کردن خودکار Ipad است.
-----
شاید مهمترین دلیلی که بخواهیم چنین وسیلهای برای کاربردهای عکاسی بگیریم، نمایش عکسها، نمونه کار و پورتفولیو است. البته کاربردهای دیگری نیز می توان تصور کرد ( On-location backup and review یا حتی External Viewer ( فکر کنم appهایش و امکانش موجود باشد)) اما در نهایت شاید برای یک عکاس یا علاقمند به عکاسی، مهمترین کاربردش همان نمایش است.
قیمتش اینجا کمی غیر طبیعی است و باعث قیاس آن با laptopهای ارزان یا Netbookها میشود و بسیاری را از خریدش پشیمان میکند.
شخصا هنوز نتوانستهام برای خرید آن، نیازمندی خاصی برای خودم تعریف کنم. در واقع بقول محمدرضا میلانی عزیز، میترسم که نیاز کاذب باشد.
با سلام
من دارم و کاملا راضی هستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arash
به نقل از آرش
سامسونگ که هیچ، جمع تبلتهای آندروئیدی هنوز نتوانستهاند بازار آیپد را بگیرند.
چه چیزی رو هک کنید؟
مگه قراره آیپد لاک بگیرید؟
آی او اس ۴ چه مشکلی با فارسی داره؟
ویندوز چه ارتباطی به آی او اس داره؟
بازار تبلت ها رو اپل باز کرد و ابتدا 100 درصد از فروش رو در اختیار داشت اما با ورود رقیبان ، فروشش به 70 درصد کاهش پیدا کرد که من ابتدا فکر میکردم ارائه ی آی پد تنها برای خالی نبودن عریضه و پس گرفتن 30 درصد باقی مونده هست اما همون طور که گفتم وقتی دقیق شدم دیدم که این محصول تفاوت های آشکاری با مدل قبلی داره و به نوعی تغییر نسل به شمار میره نه افزایش تعداد مدل ( کاری که معمولا سامسونگ میکنه ) .
قابلیت 3g بر روی این محصول به طور انحصاری در اختیار اپراتور های ورایزون و ای تی اند تی قرار داره که اگه سیم کارت بخوره راحتتر این قابلیت آنلاک میشه تا اینکه بخوایم به صورت پکیج نرم افزاری بدون سیم کارت اونو هک کنیم .
آی او اس و کلّ محصولات اپل به طور ناقص زبان فارسی رو ساپورت میکنن و اگه تا حالا با محصولات این شرکت کار کرده باشین هنگام تایپ به این مسئله برمیخورین (تا این لحظه خبری ندارم که آیا شرکت "اپل ایران" بسته ی ترمیمی ارائه داده یا نه،اگه دوستان اطلاع دارن لطفا بگن). سافاری رو هم واسه این گفتم که برای اثبات حرفم نیاز نباشه دوستان برن سیستم عامل اپل رو نصب و ازون طریق پی به عدم سازگاری ببرن و با یک نصب ساده ی سافاری روی ویندوز ، این موضوع رو متوجه شن.البته این عدم سازگاری موردیه و با توجه به ساپرت کامل عربی ، اونقدا تو چشم نمیاد.
نقل قول:
چرا داستان میسازید؟
این عبارت بار معنایی ِ دوستانه ای نداره ، فکر نکنم یه بحث ساده ی فنی نیازمند به این ادبیات باشه.
-
نقل قول:
بازار تبلت ها رو اپل باز کرد و ابتدا 100 درصد از فروش رو در اختیار داشت اما با ورود رقیبان ، فروشش به 70 درصد کاهش پیدا کرد که من ابتدا فکر میکردم ارائه ی آی پد تنها برای خالی نبودن عریضه و پس گرفتن 30 درصد باقی مونده هست اما همون طور که گفتم وقتی دقیق شدم دیدم که این محصول تفاوت های آشکاری با مدل قبلی داره و به نوعی تغییر نسل به شمار میره نه افزایش تعداد مدل ( کاری که معمولا سامسونگ میکنه ) .
سامسونگ یکی از تبلتها و یکی از شرکتهایی است که به این بازار وارد شده.
شرکتهای بسیاری به بازار تبلت وارد شدند.(که اصولاا گالاکسی پرفروشتر و قدیمی تر از بقیه است)
نقل قول:
قابلیت 3g بر روی این محصول به طور انحصاری در اختیار اپراتور های ورایزون و ای تی اند تی قرار داره که اگه سیم کارت بخوره راحتتر این قابلیت آنلاک میشه تا اینکه بخوایم به صورت پکیج نرم افزاری بدون سیم کارت اونو هک کنیم .
نگران آنلاک شدن آی پد نباشد. کلا
چون مدلهای آنلاک در بازار خواهد بود.
نقل قول:
آی او اس و کلّ محصولات اپل به طور ناقص زبان فارسی رو ساپورت میکنن و اگه تا حالا با محصولات این شرکت کار کرده باشین هنگام تایپ به این مسئله برمیخورین
همین الان دارم با ای مک به شما جواب میدم.
نه الان بلکه این دو سالی که من از مک استفاده میکنم مشکلی با فارسی نداره.
از نسخه ۴ آی او اس هم روی آی فون استفاده میکنم و با آی پد هم کار کردم.
هیچ مشکلی با فارسی نداره.
نقل قول:
(تا این لحظه خبری ندارم که آیا شرکت "اپل ایران" بسته ی ترمیمی ارائه داده یا نه،اگه دوستان اطلاع دارن لطفا بگن).
اپل ایران نماینده رسمی اپل نیست.
یکی از شرکتهای فروشنده است که تا بحال به یاد ندارم در تولید نرمافزار فعالیتی داشته باشد.
-
سلام
من هم هیچ مشکلی روی آیفون ۴ با زبان فارسی ندارم.
از همان ابتدا بدون نصب یا تغییری در نرم افزار همه چیز درست بود.
نکته که در تایپ فارسی برایم جالب بود این مورد است که در تایپ فارسی با آیفون
در تالار برای ارسال پست اعداد نیز به صورت فارسی تایپ میشوند در حالی که روی
ویندوز اینطور نیست.
-
یک نیم نگاهی هم به این تاپیک بیاندازید..فروم HU کاربران حرفه ای و البته شوخ و جوان زیاد داره
این مقایسه بین galaxy tab 1st gen و ipad 1st gen بوده و قطعا با معرفی مدل های جدید از هر دو شرکت ممکنه مزایا و معایب بیشتر یا کمتر بشه
http://www.handheldusers.com/forum/t11023.html
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hamid Moradi
با سلام
با توجه به اینکه خودم یکی از Ipad ها ندارم و لی یکی از دوستان نزدیکم یکی از نسخه ها را دارد
خودم به شخصه کاربردش را برای نمایش عکس ها می پسندم ( مخصوصا در هنگام ارائه نمونه کار برای مشتری و یا یک کارفرما - شاید نمایش روی ipod touch نمی تواند به طور کامل زحمتی که برای عکس کشیده اید را به نمایش بگذارد ولی کوچکی و پرتابل بودنش به نسبت Ipad خیلی کار راه انداز تر هست ، مخصوصا نسخه 4G ipod با نمایشگر کیفیت بالاتر و نیز با خرید یک پورت خروجی tv به راحتی تصاویر و ویدئو ها را روی یک نمایشگر دیگر به نمایش گذاشت )
اگر نرم افزار های رابطی بین این دستگاه و دوربین باشد ( با توجه به اینکه از فرمت Raw پشتیبانی می کند ) یک نمایشگر عالی در هنگام عکاسی می باشد و می توان با اعتماد بیشتری به شات زده شده نگاه کرد ( مخصوصا اگر این رابط ها ترنسمیتر های دوربین ها و یا کارت های eyefi را پشتیبانی کند )
اصولا وجود واسطی به نام iTunes مانعی هست برای استفادهی این دیوایس در حرفهی عکاسی! مگر اینکه همیشه و در همهجا برای انتقال عکسها، لپتاپ خودتان همراهتان باشد! ( پافشاری جناب استیو و تیمشان برای قرار ندادن پورت USB نیز در همین راستا است.) و دیگر اینکه ریسایزهای اجباری این نرمافزار را نیز باید تحمل کنید!
-------
به غیر از این موارد، محصولی جذاب و سرگرمکننده است!
-
نقل قول:
به نقل از آرش
سامسونگ یکی از تبلتها و یکی از شرکتهایی است که به این بازار وارد شده.
شرکتهای بسیاری به بازار تبلت وارد شدند.(که اصولاا گالاکسی پرفروشتر و قدیمی تر از بقیه است)
موافقم ، فقط اضافه کنم که گالاکسی قدیمی ترین نیست.
نقل قول:
به نقل از آرش
نگران آنلاک شدن آی پد نباشد. کلا چون مدلهای آنلاک در بازار خواهد بود.
بازم موافقم ولی صحبت من این بود که هک با سیم کارت راحت تره که تناقضی با گفته ی شما نداره .
نقل قول:
به نقل از آرش
همین الان دارم با ای مک به شما جواب میدم.نه الان بلکه این دو سالی که من از مک استفاده میکنم مشکلی با فارسی نداره.از نسخه ۴ آی او اس هم روی آی فون استفاده میکنم و با آی پد هم کار کردم.هیچ مشکلی با فارسی نداره.
منم همین شرایطو دارم . من نگفتم که مشکل اساسی داره . یادم میاد که بعضی وقت ها با تایپ همزه و ی و حروف گچپژ در بعضی جاها مشکل داشتم . تو برخی سایت های فارسی هم اگه جستجو کنین ، یکی از برتری های گالکسی به آی پد 1 رو پشتیبانی کامل از فارسی ذکر کردن. کاش حضور ذهن داشتم تا مثال عینی خدمتتون میزدم و میگفتم کجاها مشکل داره . اگه به سایت اپل برین میبینین که از فارسی بطور کامل پشتیبانی نمیکنه . امیدوارم تحریم ها برداشته شه تا این مشکل هم حل بشه .
نقل قول:
M.Mobin
سلام
من هم هیچ مشکلی روی آیفون ۴ با زبان فارسی ندارم.
از همان ابتدا بدون نصب یا تغییری در نرم افزار همه چیز درست بود.
نکته که در تایپ فارسی برایم جالب بود این مورد است که در تایپ فارسی با آیفون
در تالار برای ارسال پست اعداد نیز به صورت فارسی تایپ میشوند در حالی که روی
ویندوز اینطور نیست.
برای اینکه روی ویندوز چنین مشکلی براتون پیش نیاد باید هنگام نصب ، تمام زبان های انتخابی رو فارسی بزنین و بعد از نصب انگلیسی رو هم به لیست زبان ها اضافه کنید تا مشکلتون حل بشه .
در پایان از آرش خان که اینقدر موشکافانه و منطقی نظرمو بررسی کردن سپاسگذارم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MZITech
اصولا وجود واسطی به نام iTunes مانعی هست برای استفادهی این دیوایس در حرفهی عکاسی! مگر اینکه همیشه و در همهجا برای انتقال عکسها، لپتاپ خودتان همراهتان باشد! ( پافشاری جناب استیو و تیمشان برای قرار ندادن پورت USB نیز در همین راستا است.) و دیگر اینکه ریسایزهای اجباری این نرمافزار را نیز باید تحمل کنید!
-------
به غیر از این موارد، محصولی جذاب و سرگرمکننده است!
با سلام به شما.
دستگاههایی که وای فای دارن میتونن با استفاده از یک مبدل usb به وای فای ، به انتقال اطلاعات بپردازن . من شخصا با آی پد تا حالا این کارو نکردم ولی شاید بشه اینجوری فایلارو بدون واسطه منتقل کرد.
-
در مورد عکاسی فکر می کنم هم اپل و هم سایر شرکت ها روی آیپد حساب جدی باز کردن... از نرم افزار هایی نمایش و ادیت خیلی خوبه که داره که بگذریم، خود اپل یه camera kit (۲۹ دلار - تو ایران حدود ۵۰ تومن) که میشه باهاش از کارت SD و یا از طریق usb (مستقیما از دوربین) عکس ها رو به آیپد منتقل کرد. و البته خود به خود به نرم افزار photo آیپد وارد میشه و بعد از وصل کردن به کامپیوتر، از طریق آیتونز خودش رو با نرم افزار عکسی که روی کامپیوتر دارید سینک می کنه.
http://www.apple.com/ipad/accessories/
on-one هم یه نرم افزار بینظیر برای remote دوربین های DSLR داره که کار رو فوق العاده لذت بخش می کنه...
http://www.ononesoftware.com/product...camera-remote/
-
همیشه وقتی بحث سر محصولات اپل پیش میاد صحبتهای زیادی بین منتقدین و عاشقانش رد و بدل میشه. این یه قانون نا نوشته هست.
مایکروسافت در حال کار کردن روی ویندوز 8 و مشخصا نسخه ای مخصوص تبلتها هست. البته تا وقتی محصول بدن بیرون و سازنده ها سخت افزار براش بسازند به نظرم 2 سالی طول بکشه.
فکر کنم با پشتکار و قدرتی که مایکروسافت داره تبلت با طعم MS جالب توجه خواهدبود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir_s700
در مورد عکاسی فکر می کنم هم اپل و هم سایر شرکت ها روی آیپد حساب جدی باز کردن... از نرم افزار هایی نمایش و ادیت خیلی خوبه که داره که بگذریم، خود اپل یه camera kit (۲۹ دلار - تو ایران حدود ۵۰ تومن) که میشه باهاش از کارت SD و یا از طریق usb (مستقیما از دوربین) عکس ها رو به آیپد منتقل کرد. و البته خود به خود به نرم افزار photo آیپد وارد میشه و بعد از وصل کردن به کامپیوتر، از طریق آیتونز خودش رو با نرم افزار عکسی که روی کامپیوتر دارید سینک می کنه.
http://www.apple.com/ipad/accessories/
on-one هم یه نرم افزار بینظیر برای remote دوربین های DSLR داره که کار رو فوق العاده لذت بخش می کنه...
http://www.ononesoftware.com/product...camera-remote/
در مورد نرم افزار OnOne مشکلی که وجود داره اینکه بدون پی سی یا مک نمیشه مستقیما با دوربین در تماس بود..
(اگر میشد یک راهی برای انتقال اطلاعات بصورت بی سیم هست..وسیله های تبدیل usb به wifi پیدا میشود)
//
برای نمایش عکس ها بعد از گرفتن عکس به کمک کارتهای eye-fi میتوان عکس هارا دید
-
امروز DP یه مقاله سه صفحه ای در مورد کاربرد تبلت ها (بطور خاص iPad2) در عکاسی منتشر کرده...
جدا از خود مطلب، نرمافزار هایی که در صفحه دوم معرفی شده میتونه برای دوستان مفید باشه...
http://www.dpreview.com/reviews/appleipad2/
-
http://a.img-dpreview.com/reviews/ap...upshot-001.jpg
و البته صفحه Bright این تبلت خیلی برای کار طولانی مدت مناسب نیست! ای کاش مثل بعضی از لپ تاپ های IBM یا Lenovo مات بود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vbigdeli
جناب بیگدلی
بنده از این اسکرین پروتکتور استفاده می کنم
نقل قول:
Low-glare matte-finish static peel screen protector for iPad
در ضمن ، اینقدر ها هم که در این عکس نمایان شده ، رفلکس ندارد ..
-
آقا مجید ممنون بابت لینک
این اسکرین پروتکت هارا از ایران خریداری نمودید؟
محصولات ZAGG در ایران پیدا میشود ولی تمام محصولات گریفین را نمیدانم
-
بلی
از این فروشگاه حدود 3 ماه پیش خریداری کردم ..
حدود 35هزار تومان ..
( البته الان موجود نیست )
در بازار مدل های متنوعی وجود داره
من برای iPod م هم از این نوع پروتکتور ها خریدم
باید روش آنتی رفلکت نوشته باشه ..
مارک مهم نیست ..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir_s700
آقای امیر ثقلینی
شما با این برنامه کار کردید؟
میتونید نحوهی کار اونو توضیح بدید؟
بابت آفتاپیک عذر میخوام!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M.Rahimizadeh
آقای امیر ثقلینی
شما با این برنامه کار کردید؟
میتونید نحوهی کار اونو توضیح بدید؟
بابت آفتاپیک عذر میخوام!
خیر، من با این برنامه کار نکردم، شما میتونید یه review کوتاه و نمونه ای از استفاده از اون رو تو اپیزود ۳۷ D-Town ببینید.
البته همین قسمت رو خود on-one هم از این اپیزود جدا کرده و با حجم ۴۵ مگابایت تو سایت خودش قرار داده:
http://www.ononesoftware.com/blog/20...-on-d-town-tv/
اینجا هم توضیحاتی در مورد قابلیت های این برنامه داده شده:
http://www.ononesoftware.com/product.../features.html
خلاصهش اینکه شما دوربین رو به یه کامپیوتر وصل می کنید و idevice تون رو هم از طریق شبکه وایرلس به اون کامپیوتر وصل می کنید بعد میتونید تمام کنترل های پر کاربرد دوربین رو روی دستگاهتون داشته باشید و عکس های گرفته شده رو هم روی دستگاه ببینید، ضمن اینکه اگه دروبینتون live view داشته باشه،این قابلیت رو هم خواهید داشت.
در واقع من وقتی ارزش این برنامه رو درک کردم که یکی از دوستانم یه پروژه عکاسی داشت که لازم بود از روی بام یه ساختمان ۴ طبقه از یه گروه که توی حیاط بودند عکس بگیره و چون دستیار نداشت محبور بود برای هر بار تغییر موقعیت افراد و توضیحات دیگه، این ۴ طبقه رو بره پایین و دوباره بره بالا و کادر دوربین رو چک کنه و باز برگرده پایین.
-
1 فایل پیوست
تصویر روی جلد New Scientist در تاریخ 19 مارچ 2011
فایل پیوست 13088
-
کارت ریدرهای M.I.C برای آی پد و آی پد۲
کد:
http://www.narenji.ir/2647
http://store.micgadget.com/280-1941-...ection-kit.jpg
http://store.micgadget.com/280-1940-...ection-kit.jpg
کد:
http://store.micgadget.com/card-readers/280-ipad-2-cf-card-camera-connection-kit.html
-
Adobe در حال کار بر روی نسخه کامل Photoshop برای ipad می باشد. بر خلاف نسخه express که همین حالا هم برای Ipad ارایه شده نسخه کامل امکاناتی مانند قابلیت داشتن لایه ... را داراست
-
سه برنامه جدید شرکت Adobe
Adobe سه برنامه جدید برای ipad تهیه کرده است که به عنوان برنامه کمکی در کنار Photoshop CS5 کار می کنند:
Adobe Eazel
With Adobe Eazel, you can use your iPad and your fingertips to paint beautiful works of art. Paint across your entire iPad screen, and easily access the tools you need. Send your artwork directly to Photoshop CS5 from any locationall you need is a network connection between your iPad and computer. Or do all your painting in the app, and share via email.
Adobe Nav
With Adobe Nav and a network connection between your iPad and computer, you can customize the Photoshop CS5 toolbar on iPad to easily access the tools you use most. Browse, reorder, view, and zoom in on up to 200 open Photoshop documents on iPad. Tap a document on iPad to make it the active document in Photoshop CS5. Disconnect from the network and use iPad to easily share files in person with others.
Adobe Color Lava
With Adobe Color Lava, you can use your fingertips to mix colors on your iPad and create custom swatches and five-swatch themes. Instantly access them in Photoshop CS5all you need is a network connection between your iPad and computer. Or use the app wherever inspiration strikes, and then bring your colors into Photoshop CS5 when you're connected. Share colors via email, too.
-
امروز داشتم webگردی می کردم و به اتفاقی برخوردم که اول فکر کردم معنی انگلیسی-اش را نفهمیدم، به dictionary مراجعه کردم و دیدم بله! می شود کلیه (قسمتی از بدن)! بعد دوباره با ناباوری عنوان خبر را خواندم:
یک جوان چینی برای خرید iPad کلیهء خود را فروخت!! و بیشتر ناراحت شدم وقتی فهمیدم بیمارستانی که عمل انتقال عضو را انجام داده است، اصلا صلاحیت این کار را نداشته است و جوان بیچاره اوضاع جسمی مناسبی ندارد! کلیه هم احتمالا از دست می رود...
http://www.the-social-feed.com/2011/...for-ipad2.html
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Daruosha
امروز داشتم webگردی می کردم و به اتفاقی برخوردم که اول فکر کردم معنی انگلیسی-اش را نفهمیدم، به dictionary مراجعه کردم و دیدم بله! می شود کلیه (قسمتی از بدن)! بعد دوباره با ناباوری عنوان خبر را خواندم:
یک جوان چینی برای خرید iPad کلیهء خود را فروخت!! و بیشتر ناراحت شدم وقتی فهمیدم بیمارستانی که عمل انتقال عضو را انجام داده است، اصلا صلاحیت این کار را نداشته است و جوان بیچاره اوضاع جسمی مناسبی ندارد! کلیه هم احتمالا از دست می رود...
http://www.the-social-feed.com/2011/...for-ipad2.html
و در ادامه ایشون از بیمارستان مستقیم تشریف بردن apple store و اونجا نظرشون عوض شده و به جای ipad یه iphone و یه macbook (اگه اشتباه نکنم مدل air) خریدن!!!!