آيا تا حالا کسي از سري F سوني تو ايران خبري داره اومده؟ قيمت چنده ؟
Printable View
آيا تا حالا کسي از سري F سوني تو ايران خبري داره اومده؟ قيمت چنده ؟
در تاييد حرف دوستمون من تجربه شخصيم رو ميگم
سه ماه پيش يه لپ تاپ سري FW که مودمش دچار مشکل شده بود بردم به يه شرکت که به دليل تبليغ اسمش رو نميگم
صاحب لپ تاپ هواسش نبوده مودم رو به برق وصل کرده بود و اونو در واقع ترکونده بود
بردم شرکت و بعد از تست بهم گفتن شما لپ تاپ رو زديد به برق و تعميرش کردن هيچ پولي هم ازم نگرفتن و مجاني هم برام پارتيشن بندي کردن و نرم افزار هم ريختن روش
خوب برام عجيب بود تو ايران و اين کارها
حقيقتش همچين شركتي رو ديگه بايد اسمشو برد .
و همچين خدماتي واقعا تحصين آميز است.
سلام:
بنظرم لپ تاپ تنها خریداری شود بهتر است تا با متعلقات ...
قیمت رو فیکس کنید بعد هر جایی که مایل بودید لوازم جانبی تهیه کنید.
در مورد بیمه نظر خاصی ندارم
اما در مورد موس بی سیم: اگر Bluetooth باشد ارزش استفاده با لپ تاپ دارد، بطوری که با Bluetooth لپ تاپ به موس کانکت شوید، در غیر اینصورت موس USB گزینه بهتری خواهد بود.
این حمل رایگان همان ارسال رایگان است؟! چون با دقت به این متن "حمل رایگان 1سال" بنظر میاد یک نفر یکسال این لپ تاپ رو واسه آدم حمل میکنه :biggrin:
ممنون از راهنمایی دوستان بلاخره گرفتم همان 2130 رو ولی جالب ترین قسمت ماجرا گرافیک این مدل هست با توجه به گفته خود سایت 1 گیگ هست ولی هم در دستگاه هم روی مشخصات خود کارتن 512 هستش ؟ ؟ حالا فرقی برای من نمیکنه چون بازی خور نیستم :::happy:::
قیمت 1100
البته اینطور که نوشته ، 512 مگابایت رم Dedicate داره ولی تا 2 گیگ share میکنه.
پس قبل از استفاده یک نگاهی به مقدار رم سیستم بندازید. اگر کم شده بود، در Setup ، باید مقدار shared memory رو غیر فعال کنید. در غیر این صورت ، بی خود و بی جهت 1.5 گیگ از رم دستگاه شما بوسیله کارت گرافیک بلعیده خواهد شد.
یک سرچ کردم خیلی جالب بود که گرافیک Nvidia GeForce 230M که روی آن لپ تاپ هست بعضی جا ها 1 گیگ و بعضی جا ها 512 نوشته اند. آخر نفهمیدم کدومه؟ تو سایت اچ پی هم نوشته 1 گیگ dedicated
خودم جوابمو گرفتم: این گرافیک 1 گیگ هست.
الزامی به 1 گیگ یا 512 مگابایت رم روی 230m نیست بحث GPU با RAM آن جداست. هر سازنده ای بنا به سیاست خود هر قدر بخواهد می گذارد.نقل قول:
یک سرچ کردم خیلی جالب بود که گرافیک Nvidia GeForce 230M که روی آن لپ تاپ هست بعضی جا ها 1 گیگ و بعضی جا ها 512 نوشته اند. آخر نفهمیدم کدومه؟ تو سایت اچ پی هم نوشته 1 گیگ dedicated
ضمناً به این گرافیک های 230 یا حتی 240 نگاه نکنید از مشابه های PCشان خیلی ضعیف ترند به این لیست نگاه کنید پسوند Go و mobil یعنی برای رایانه های قابل حمل ببینید از مشابه های پی سی خیلی ضعیف ترند:
دوستان موقع خرید لوازم جانبی مثل موس دقت کنید که به ویندوز 7 بخوره برای اینکه بنده یه موس فراسو زیبا اکبند مونده رو دستم شانس موس قبلی نصب میشه!
این شرکت که بنده ازشون خرید کردم در قسمت مشخصاتشون تا دیشب مشخصات 1 گیگ رو گذاشته بودن ولی از امروز اصلاحش کردن . در سایت خود اچ پی 1 گیگه دقیقا این مدل 2130ee چرا اینطور هست نمیدانم ولی مشخصات این مدل که 20 عددی که داشتن همه 512 بود . خود سایت ایران اچ پی هم 512 هستش
البته به اندازه شما چندین کامپیوتر را تجربه نکردم.:::blushing:::
ولی همان چند کامپیوتری که تا حالا کار کردم و اسمبل کردم، در همان Setup هر مقدار رم برای کارت گرافیک تعریف شود، در همان ابتدا اختصاص داده می شود. برای همین گفتم ابتدا به properties سیستم نگاهی بیندازند ببینند چیزی از Ram سرقت شده یا نه. ;)
پ.ن. (این صحیت شما را من 10 سال پیش ، وقتی اولین کامپیوترم را (بلا نسبت شما ، رویم به دیوار ;) ) بهم انداختند! شنیدم.
به من VGA 64MB فروخته بودند. بعد که کمی از کامپیوتر سر در آوردم، دیدم فقط 8MB و موقع فیلم دیدن هم هنگ می کرد. وقتی اعتراض کردم گفت : وقتی از کارت گرافیک کار بکشی، میشه 64MB. ولی هرگز اینگونه نبود. موقع بازی Minesweeper هم گیر میکرد :biggrin:)
با سلام
بحث رو راجع به لپ تاپ مناسب براي عكاسي ديدم
حدود دو هفته است كه در گير خريد لپ تاپ دوم خودم هستم و با توجه به اينكه با نرم افزرهاي مختلفي كار ميكنم به نتايجي رسيدم كه شايد براي ديگران مورد استفاده باشه
1- هركسي كه دومين لپ تاپ خودش رو بخره قطعا به اين نتيجه ميرسه كه بايد سبك باشه . اولين لپ تاپ من سري fw سوني بود و بسيار لپ تاپ خوبي است . مخصوصا كيفيت مانيتورش كه براي پرزانته عكس ها بسيار عاليه . ولي مشكل اصلي در لپ تاپ به نظر من وزن اون هست . من سفر داخلي و خارجي براي عكاسي ميرم و مخصوصا در سفرهاي خارجي وزن لپ تاپ و حمل راحت اون خيلي مهم هست .
2- در باره كيفيت مانيتور بايد بگم همونطور كه ميدونيد اپل با كيفيت تيرين مانيتور ها رو توليد ميكنه و براي همين خريد لپ تاپ اپل با توجه به كيفيت مانيتورش براي يك عكاس ميتونه در اولويت باشه .
3- دارا بودن رم مناسيب ، به نظر من اگر بتونيد با رم 4 از نوع ddr3 تهيه كنيد خيلي بهتون كمك ميكنه .
به هر حال با توجه به تحقيقاتي كه كردم به دو نتيجه زير رسيدم
1- sony SR
2- apple macbook or macbookpro
كه البته به لحاظ مشخصات اپل بالاتره و قيمت اپل كمتر از سوني در مياد .
آقا مسعود %100 از این موضوع مطمئنید؟من که هر وقت تو تسک منیجر نگاه می کنم 1.5 گیگ از 4 گیگ رم لپ تاپم پره!
حالا اصلا اگه بخوایم این مقدارو کم کنیم راهی هست؟
سلام
قصد دارم یه laptop با کیفیت تهیه کنم که برای ویرایش عکس هم کارایی خوبی داشته باشه
ترجیها sony us یا هر پیشنهاد دیگه ای که مناسب باشه
قیمت هر چه کمتر بهترlol
ممنونم
سلام دوستان به نظر شما سایز نمایشگر 13.3 اینچی برای لپ تاپ یک عکاس خوبه یا نه ؟ چه پیشنهادی دارید برای خرید لپ تاپ
جدیدا لپتاپهای Core i7 وارد بازار شده و من چند روز از یکیشون یعنی دل استودیو 1558 استفاده کردم. قدرت این پردازنده خیلی خیلی زیاده. پیشنهاد میکنم دوستان تستش کنند. ال سی دی خیلی شفاف و پر نوری دارند. "البته من از دید یه عکاس نیگاش نکردم"
دوست من
صفحه نمایش کوچک یکی از مزیت های کامپیوتر های شخصی قابل حمل محسوب می شه، نکته ای شما باید بیشتر بهش توجه کنی قدرت و سرعت پردازشه، من خودم با یه لپ تاپ 9 اینچی کار می کنم، سبک و قابل حمل، من این لپ تاپ رو همه جا بردم می شه گفت یه همدم واسه دوربینه، عکاس کسی نیست که پشت میز نشین باشه و بخواد از لپ تاپش به عنوان سینمای خانگی استفاده کنه،
نکاتی که یک عکاس برای خرید کمپیوتر قابل حمل باید مد نظر داشته باشه:
1) وزن کم (سبک، کوچک) قابل حمل بودن
2) قدرت و سرعت بالا
3) دوام باطری
4) مقاومت نسبی در برابر ضربات فیزیکی
سلام
منظورتون از us یعنی ساخت آمریکا باشه؟
خب با شرایطی که شما فرمودید اگر واقعاً به کیفیت و کارایی بیشتر و حمل و نقل آسان و زیبا و دوام باطری و کیفیت تصویر بهتر می اندیشید که برای سونی باید هزینه روی 1.5 میلیون باشه. اگر هم فاکتور قیمت خیلی براتون اهمیت داره تشریف ببرید و از سری ارزان تر سونی انتخاب بفرمایید. برای ویرایش عکس هم قطعاً مناسب خواهد بود :::happy:::
تبریک میگم به شما به خاطر سلیقه خوبتون..
سونی از بهترین و مرغوبترین تولید کننده های لپ تاپ در حال حاضر هست،مدل پیشنهادی من به شما CW21FX با مشخصات سخت افزاری:
cpu core i3 330M 2.13 3mb L2 cach
Ram 4gig
Hdd 500
DVD-RW
14.1" LED display
VGA Gforce 310m 256mb
os win7 x64
البته این مدل ساخت چین هست اما به شما اطمینان میدم تفاوتی با US نداره مدلهای US هم made in usa نیستند فقط assembled in usa هستند.
قیمت هم با توجه به گارانتی از 960 تا 1 متفاوت هست.
برای خرید مرکز کامپیوتر پایتخت رو پیشنهاد میکنم و برای خرید هر نوع وسایل جانبی پاساژهای پایین میدان ولیعصر
دوستان از راهنمایی های شما استفاده کردم متشکرم که راهنمایی کردید من بعد از کلی تحقیق این مد ل را انتخاب کردم به نظرتان از نظر سخت افزاری مناسب است برای کار با فتوشاپ ؟
asus u30jc
http://www.asus.com/websites/global/...Mi76/P_500.jpg
نام CPU 2.26GHz Intel Core i5-430M
حافظه RAM 4GB
ظرفیت HARD 500
سرعت HARD 5400
نوع HARD SATA
درایو نوری DVD Super Multi
نوع نمایش 13.3
رزولوشن 1366x768
کارت گرافیک NVIDIA GeForce GT310M+Intel GMA HD
حافظه گرافیک 512
وای فای/باتری 802.11 b/g/n
بلوتوث YES
سیستم عامل Win 7 HP
انواع پورتها Ethernet, HDMI, هدفون, ميکروفون,VGA
تعداد پورت USB 3
پشتیبانی
ابعاد 13.1x9.5x1.2
وزن 2.00
از بهترین ویژگی هی این لپ تاپ هم عمر 8 ساعته باطری است قیمتش هم 1200ت حالا دوستان اگه چیزی بهتر از این پیدا کردید من را هم در جریان بزارید متشکرم از شما.
من ASUS F83VF را دارم که خیلی شبیه مدل بالاست فقط LCD 14 داره و گرافیک Geforce GT220M 1 GB
به نظرم لپ تاپ خوبیه فقط صدای خیلی ضعیف و بی کیفیتی داره و برای فیلم و موزیک بهتر است از بلندگو خارجی استفاده کنید. در ضمن من از اسکرین واید اصلا خوشم نمیاد و همان نسبت 4x3 کلاسیک را ترجیح میدم اما در حال حاضر جز یکی دو مدل Lenovo و َAcer همه اسکرین ها واید شده اند.
با توجه به رم 4GB و CPU چند هسته ای کاملا مناسب کار با فوتوشاپه :::happy:::
تنها مشکلش میتونه کوچیک بودن LED باشه و رزولوشن هم خیلی برای کار با فوتوشاپ مهمه که هر چه بیشتر باشه دست آدم بازتره که روی عکس کار کنه.
واید بودن یک خصوصیت خوبه که باعث میشه شما در فتوشاپ فضای بیشتری برای ادیت تصویر در کنار منو های ابزار داشته باشین و همینطور برای دیدن فیلم هم بهتره.
کارت گرافیک هم بی تاثیر نیست و مدل GeForce یا ATI بهتر از Intel هستن.
برای محدوده قیمتی 1200 تا 1300 بهتره روی Sony F111Fx هم فکر کنید.
دوستان این لپ تاپ های 16.4 در کوله جا نمیشوند؟
برای کار با فوتوشاپ مهمترین گزینه صفحه نمایش میباشد، قویترین نوت بوک هم بدون صفحه نمایش مناسب نا امید کننده خواهد بود نوت بوکهای سری FW سونی با صفحه نمایش واید و رزولوشن و کیفیت بالا و درخشندگی خاص خود حتی زیر نور مستقیم آفتاب تابستان(این مورد رو خودم امتحان کردم در صورتی که در مونیتور DELL کنار آن هیچی دیده نمیشد) ، مورد مناسبی است.
سلام
یک مقام مسئول در وزارت بازرگانی فهرست 170 کالای وارداتی غیرکیفی را در اختیار خبرنگاران قرار داد و در عین حال خبر داد: منع جلوگیری از واردات با موانع غیرتعرفهای لغو شد.
برخی از برندها(از جمله سونی)حضور بسیار پررنگی در این لیست دارند.(شرمنده ام کاوه جان):biggrin::::blushing:::
دوستان هنگام خرید دقت کافی را (نسبت به مدلهای اعلام شده و نه برند یک کالا)داشته باشند تا بعدا دچار مشکل نشوند.
کد:http://tabnak.ir/fa/pages/?cid=116070
خوب راجب اين مورد كمتر صحبت شده است
ديده شدن تصوير زير نور آفتاب خوب است اما نميتواند معيار كيفيت مانيتور باشد ، بنظرم براي مقايسه بايد كاليبره بودن مونيتور و نمايش گستره بيشتري از فضاي رنگي و همچنين معيارهاي ديگري چون رزوليشن و يا شفافيت و كنتراست تصوير را مورد قضاوت قرار داد چندي پيش از دوستي شنيدم كه در بعضي لپ تاپها شفافيت تصوير فداي ضد خش نمودن مونيتور مي شود و....
هنگام انتخاب لپ تاپ معمولا بيشتر به مشخصات سخت افزاري از قبيل هارد و رم و سي پي يو و... اشاره ميشه و كمتر ديدم كه در خصوص كيفيت مونيتور صحبتي بشود . اميدوارم دوستاني كه در اين خصوص اطلاعات و يا مرجعي سراغ دارند اين بحث را ادامه دهند .
یکی از نکاتی خیلی بهش اشاره میشه همین وضوح و شفافیت تصویر هست که موقعی خودشو رو نشون میده که می خواهید یک تصویر یا فیلم رو در محیط های گوناگون مثل محیط باز ... نشون بدید اون موقع هست که مشکل آغاز میشه چون عملا هیچی نمی بینید اما اینکه تفاوت میان انواع مونیتور خیلی زیاد باشد رو نمیشه پذیرفت چون الان تکنولوژی را خیلی به هم نزدیک هستند و تفاوت ها خیلی زیاد نیست و مطمئن باشید همه لپ تاپ ها از انواع مارک ها این مشکل رو دارند. اگر چه صفحه نمایش سونی یکم بهتره، اما اگر قرار باشه میان دو انتخاب هم قیمت یکی از سونی با سخت افزار ضعیف تر با یک مدل دیگه از Dell با سخت افزار قویتر انتخاب کنم ، سراغ سیستم سخت افزار قویتر می رم.
اما واید بودن تنها مزیتی که داره محیط کاری فتوشاپ بیشتری به کاربر میده و میتونه ابزار های بیشتری رو هم زمان از یک نرم افزار در دسترس داشته باشه ولی این واید بودن بیشتر برای جلب مشتری در هنگام دیدن فیلم دی وی دی هست که یک شبه حالت سینمایی ایجاد میشه( البته ابعاد پرده سینما کجا و مونیتور کجا!!!)
اما در مورد انتخاب لپ تاپ به نظر من این اولویت ها رو بهتره در نظر بگیرین :
1- cpu قویتر ،رم بیشتر و نوع DDR بالاتر و کارت گرافیک با قدرت پردازش بیشتر و هارد با حجم بیشتر ( ترجیحا با سرعت اطلاعات خوانی بالاتر حداقل 7200rpm) ، عمر باتری بیشتر ،معمولا اکثر لپ تاپ ها باتری 6cells دارند که مدت زمان کمتر میشه باهاش کار کرد ، اگر لپ تاپ برای سفر می خواهید باید باتری ها 9cells یا بالاتر رو جداگانه تهیه کنید.
سیستم عامل هم یکی از نکات خیلی مهمه یا XP یا seven رو انتخاب کنید اصلا سراغ Vista نرین. برخورداری از مودم و wi-fi , lan هم غافل نشید که خیلی به کار میاد.
اگر لپ تاپ رو زیاد جابجا می کنید اصلا صفحه نمایش بزرگ رو توصیه نمی کنم دردسر وزن و ابعاد بزرگ خیلی اذیت کننده است (من خودم سری FW و 16.4 دارم).
پ.ن : کلا کار با pc خیلی راحت تر و سریعتر از یک لپ تاپ هست و بیشتر از لپ تاپ برای نشان دادن فایل نهایی به مشتری استفاده می کنم .
سلام،
من مدتی بود که برای ذخیره عکسهام هنگام سفر و البته بقیه کارها که آدم کامپیوتر لازم داره (مثل Office و اینترنت) بالاخره یک عدد Net Book برند Asus و مدل 1005P خریدم بقیمت 390.
دلایلم برای انتخاب این مدل بشرح زیره (و البته دلایل نخریدن بقیه برندها!)
1- طول عمر باتری این مدل با باتری 6Cell حدود 11 ساعته
2- وزن حدود 1.2 کیلو ( البته اکثر Net-bookها توی همین حدود هستند)
3- صفحه نمایش مات که توی نور محیط راحت تره ( اکثر مدل ها برای افزایش Contrast از صفحه Glare استفاده میکنند که توی جاهای با نور زیاد و متوسط ناراحت کنندست)
4- صفحه کلید غیر عربی! ( برند های ایسر و لنوو با وجودیکه یکسری مشخصاتشون بهتر بود ولی متاسفانه فقط با صفح کلید عربی داشتند که برای من خیلی عذاب آور بود)
5- کارت خوان 3 کاره (یعنی SD+SDHC+MMC)، هرچند برندهای ایسر و لنوو کارتخوان 5 کاره داشتند ( SD+SDHC+MMC+MicoStic+MicroStic PRO) ولی بدلایل بالا و اینکه من حافظه های MS ندارم صرفه نظر کردم.
6- 160 GB HDD که مدلهایی با ظرفیت 320 هم بود ولی همین مقدار برای من فعلا کافیه.البته سرعت این هاردها برای صرفه جویی در مصرف انرژی 5400 هستش (در مقایسه با سرعت 7200 لپتاپهای معمولی).
7- 1Gb Ram که فکر کنم برای Win 7 کمه ( 40 تومن قیمت ارتقائ به 2GB که انشا ا.. بعدا)
8- مانیتور "10 با ابعاد 1024 در 600 که کمی کوچیکه ولی این هزینه ایه که بابت وزن و حجم کم باید داد! ( هرچند نمایشگرهایی با ابعاد "12 هم بود ولی حدود 200 تومن در مجموع بیشتر میشد)
9- پشتیبانی از اکثر استانداردهای ارتباط بیسیم مثل WiFi، WLan، BlueThoth، , ...
-10 صفحه Multi Touch Pad که برای دیدن عکس ( دوران و بزرگ و کوچیک کردن، جابجایی صفحه Scroll ) هرچند خیلی موثر نیست! (شاید با انگشتهای من همساز نباشه!)
11- پروسسور Intel Atom N450 1.66 Hz (فرق این پروسسور با N280 اینه که اون 64 بیتیه و این 32، ولی نفهمیدم که پروسسور 64 بیتی با سیستم عمل 32 بیتی چه فیاده ای میتونه داشته باشه!)
برندهای Sony رو اصلا بررسی نکردم، توشیبا یک مدل با هارد شتابسنج دار داشت که کمی گرونتر بود ، مدلهای سامسونگ هم هست که گارانتی خوبی میدند ولی عمر باتر هیچ کدومشون مثل این مدل نیست!
فعلا طی هفته گذشته با تو خونه با مدم بیسیم امتحانش کردم ، نرم افزارهای PS و Lr و Br روش ریختم بد نیست کار میکنه ولی هدف فقط پیش نمایش و ذخیره بوده باید در سفر هم امتحان کنم ببینم چقدر مناسبه.
در کل با وحود امکانات و قیمت ترکیب خوبی با دستگاههای Desktop خونه میتونه باشه ، مخصوصا که از نظر قیمتی هم یک لپ تاپ خیلی خوب قیمتش با یک نت بوک و یا Desktop خیلی خوب تقریبا یکی در میاد.
بدرود
P.S.: یک فایل اکسل از نت بوکهای موجود توی بازار درست کردم که در یک نگاه میشه اونها رو باهم مقایسه کرد ولی متاسفانه نتونستم پیوست کنم!
به عنوان کسی که قبلا با توشیبا کارکرده اصلا توصیه نمی کنم ، یادمه اون موقع ها زمان کار از بس این لپ تاپ داغ می کرد که دست ادم می خورد به کناره های فلزی می سوخت ، دوستان می گفتند فلانی تخم مرغ بشکن روش یک نیمرو بخوریم .... مگه اینکه الانه تو مدل های جدیدش فکری برای داغ شدن کرده باشن
اما یک نکته یادم رفته بود در مورد Cpu شرکت اینتل هست که برای لپ تاپ ها می زنه برای اینکه هزینه ها کم بشه و مصرف باتری کمتر و از طرفی محصول نهایی ارزونتر بشه . اینه که کنار معرفی سخت افزار در بخش cpu از حرف T9000 ,T6000 و.... استفاده می کنند در حالیکه ممکنه هر دو مدل Cpu 2.4GHz باشند . قصه این حرف T9000 T6000 و... اینه که هرچی عدد کنار T بزرگتر باشه توانایی cpu برای محاسبات بیشتر میشه و قدرتش بیشتره و هرچه کمتر میشه بالطبع قدرتش کمتر میشه
دوستان سایت اینتل قسمتی داره که خیلی برای انتخاب پردازنده کمکتان می کند.
آزمایش پردازنده قسمتی است که شما با انتخاب کار موردنیازتان که می خواهید با لپ تاپ انجام دهید اینتل پردازنده مناسب را پیشنهاد می دهد .
با انتخاب فعالیت عکاسی حرفه ای می بینید که اینتل پردازنده intel core i7 را توصیه می کنه.:think:;:::happy:::
اینم لینک سایت :
http://www.intel.com/core/experience/rich/#/testdrive/
دوست خوبم مبارکتون باشه.netbook ها وزن بسیار ایده آلی دارند و همچنین سایز بسیار مناسب برای حمل.من هم برای خریدش شک داشتم(به خاطر قیمت)اماوقتی خریدم بسیار راضی کننده بود.1 کیلو وزن و سایز به اندازه (تقریبا)یک کتاب باعث میشه همیشه اونو به همراه داشته باشم.
زمان 11 ساعت در حالتی ایده آل است.یعنی به usb آن چیزی متصل نبوده و نور صفحه مینیمم است و از بلوتوث ویا وایرلس لن هم استفاده نکنید و....
اما در مصرف متوسط حدود 6 ساعت شارژ نگه میداره.
در رابطه با cpu 64 بیتی ساپورت :من رم دستگاه رو ارتقا دادم به 2 و به جای win7 standard روی آن win7 ultimate نصب کردم.سرعت قابل قبول است و فکر میکنم ویندوز سون 64 بیتی هم بدون مشکل کار کند.
یه مشکل رزولوشن 768*1024 هست که کارو تو فتوشاپ سخت میکنه.البته رزولوشن بالاتر میره ولی از وضوح تصویر کم میشه.
در کل برا وب گردی و انجام کارهای سبک مثل تایپ(البته وقتی که pc دم دستتون نیست)بسیار مناسب است.
با عرض سلام...
دوستان لطف کنن یه لپ تاپ که برای کارهای گرافیکی مناسبه در برند سونی تا سقف 1.5 میلیون تومان معرفی کنن.ضمنا کوچکتر از 15 نباشه.
با تشکر.
چرا فقط سونی؟
رو msi هم فکر کنید.قیمت های مناسبی دارند.اگه خواستید یک مدل معرفی کنم که قیمت مناسبی دارد.
یکی از دوستان تهیه کرده و خیلی راضیه.
سلام دوستان . چند مورد از لپ تاپ های لنوو رو معرفی میکنم مخصوصا اگر دوستان امکان خرید از خارج از ایران رو داشته باشن چون ممکنه هنوز بعضی از کانفیگ های جدیدش رو وارد نکرده باشن ولی توی پاساژ پایتخت لپ تاپ های لنوو با گارانتی سازگار ارقام موجود هست.
- لپ تاپ 11 اینچی با سی پیو Core i3 , core i5 که شاید تنها لپ تاپ 11 اینچی تولید شده با این سی پیو هست مناسب برای سفر و در عین حال قدرتمند برای ادیت عکس در فتوشاپ . این مدل رو هنوز سازگار وارد نکرده .
http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/c...creen%20Size_1
- سری 17 اینچ که خیلی امکانات جالبی داره از جمله دو تا ال سی دی و قلم دیجیتالی و ... سازگار این مدل رو البته با سی پیو Quad وارد کرده حدود 4.5 ناقابل
http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/c...D484668504D02E
- و سری های T لنوو که سری های حرفه ای هست در دو اندازه 14 و 15 اینچ با سی پیو های Core i
14 اینچ http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/c...F5FC222AA15BDE
15 اینچ http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/c...CB7EE99E68D075
سلام دوستان
میخوام یه لپ تاپ بگیرم برای استفاده روزانه و ویرایش عکسها.
بین 3 مدل Acer 5742g و HP G62-A20 و Dell 5010 موندم. البته Acer نسبت به قیمتش بهترین کانفیگ رو ارائه میده ولی نمیدونم کیفیت صفحه نمایش کدوم بهتر هست.
اگه کسی از بچه بتونه کمک کنه ممنون میشم .
100% acer رو بگیرید
بعد از مدتی تحقیقات بالاخره به این نتیجه رسیدم لپتاپ های اپل واقعا یک پله از بقیه لپتاپ ها بالاتر است، خصوصا Macbook Pro ها. بعضی از امکاناتشان خیلی به درد بخور است:
(بیشتر مدل های 15 اینچ مورد نظر هست)
1- بدنه کاملا آمینیومی.
2- تاچ پد بزرگ و مولتی تاچ که کار کردن با آن خیلی راحت و لذت بخش است.
3- باتری بسیار خوب. به گفته سایت 8-9 ساعت، ولی در استفاده معمولی 6 ساعت و در استفاده از مینیمم سیستم 7-8 ساعت به خوبی کار می کند. عمر باتری هم 3 برابر عمر مفید باتری های معمولی است.
4- صفحه نمایش که نیازی به تعریف ندارد.
5- با استفاده از مک روی آنها (نه با نصب ویندوز!) سیستم ظاهرا به هیچ وجه گرم نمی شود.
6- گرافیک بسیار قوی. در استفاده های عادی از کارت گرافیک آنبرد استفاده می شود، ولی در استفاده های حرفه ای تر به طور خودکار به GeForce GT 330M سویچ می کند!
7- نسبت به بقیه لپ تاپ ها، نازک تر و کم وزن تر هستند. مدل های 15 اینچ با مدل های 14 اینپ سونی (CW2) هم وزن است!
در نگاه اول شاید کانفیگ این لپتاپ ها در مقایسه با قیمتشان بسیار پایین باشد! مثلا با پرداخت 2000، سی پی یو i5 2.4GHz نصیب شما می شود! ولی مهم این هست که مک قرار است روی آن اجرا شود. سرعت مک بسیار بالاتر از ویندوز است. هنگ و ویروسی شدن سیستم و... هم که جای خود دارد. فقط ظاهرا اپتیکال درایو آن برای استفاده های سنگین درست نشده است.
ریزه کاری های بسیاری هم وجود دارد.
با فشار دادن دکمه بالا، در حالی که لپ تاپ خاموش است، میزان باتری باقی مانده را نشان می دهد!
و یا سیم برق آن که به Magsafe معروف است و با آهن ربا این سیم به لپتاپ وصل می شود. به هر دلیلی اگر سیم کشیده شود، سیم به راحتی از لپتاپ جدا می شود و لپتاپ مثلا از روی میز به زمین نمی افتد. یک بار این اتفاق برای دل 1510 یکی از دوستان اتفاق افتاد و لپتاپ اوراقی شد.
همین طور در زیر لپتاپ هیچ شکافی وجود ندارد، به همین دلیل به هنگام استفاده روی فرش و یا پتو و... فشار به مراتب کمتری به سیستم وارد می کند.
یک سوال هم از دوستانی که مک استفاده می کنند دارم :"> چرا هیچ شکاف و... برای فن وجود ندارد؟ :-O چند باری تجربه استفاده از مک را داشته ام، صدایی از درون آن شنیده نمی شد. انشاالله فن که دارند؟ :-S :-؟
پ.ن: مک ها بایوس ندارند! در صورتی که با بوت کمپ، ویندوز روی آنها نصب شود، خود مک کار بایوس را هنگام استارت آپ انجام می دهد!!!
بله مک بوک ها هم فن دارند منتها سرعت اون اتوماتیک (با توجه به دمای سیستم) کم و زیاد میشه و وقتی دما زیاد نباشه سرعت کمو و بی صدا بودن خود فن باعث میشه که صداش رو نشونید (وقتی حسابی ازش کار میکشید و میره روی ۴۰۰۰ - ۶۰۰۰ دور تازه صداش قابل تشخیص میشه)
خروجی تعویه هم تو فضای بین بدنه و مانیتور قرار داره، به همین خاطر از بالا هم کمی تهویه صورت میگیره، ولی اکیدا توصیه میشه که روی سطوح نرم قرارش ندید چون هم قسمت عمده تهویه که از زیر مانیتوره مسدود میشه و هم خود بدنه قراره بخشی از تهویه رو انجام بده که جلوی اون هم گرفته میشه...
من یه جفت پایه کوچیک پلاستیکی گرفتم که با چسب (به قول "مای بیبی" چیک چیک :) ) زیر پایه های عقب وصل میشه و وقتی کار های سنگین انجام میدم، با اون عقب دستگاه رو کمی بالا نگه می دارم تا تهویه بهتری داشته باشه...
بخشی از حرارت سی پیو از طریق بدنه آلمینیومی دفع میشه برای همین قسمت های بالای کیبورد گرم میشه . درباره نصب ویندوز هم وقتی شما بوت کمپ رو در مک اجرا میکنید گزینه ای داره برای نصب ویندوز . وقتی این گزینه رو انتخاب میکنید اگر از قبل پارتیشنی برای ویندوز تعریف شده باشه اون پارتیشن رو فرمت میکنه و یا اگر پارتیشنی برای ویندوز نباشه میتونید توی بوت کمپ یه پارتیشن جدید ایجاد کنید و بعد از انجام این کار اگر یادم نرفته باشه و اشتباه نکنم سی دی ویندوز رو درخواست میکنه و سیستم ریست میشه و بقیه مراحل رو خودش انجام میده و اگر هم در بوت کمپ سی دی ویندوز رو نخواد موقع بوت شدن سی دی رو درخواست میکنه و چیز خاصی نداره .
بعد از نصب ویندوز هم شما باید دی وی دی درایورهای ویندوز رو بذارید تو درایو در محیط ویندوز و برنامه بوت کمپ رو که نسخه ویندوز هست اجرا کنید از روی دی وی دی تا خودش تمام درایورهای ویندوز رو نصب کنه .
موضوع دیگه اینکه اگر از ویندوز هفت 32 بیت استفاده بکنید ، این ویندوز حداکثر رمی رو که میشناسه و آدرس دهی میکنه 3 گیگ هست و الان که اکثر لپ تاپ ها 4 گیگ رو پیش فرض دارن یک گیگ از رم شما بلا استفاده میمونه که برای رفع این مشکل یه پچ وجود داره که اگر دوستان نیاز داشته باشن میتونم براشون اپلود کنم با اجرای این پچ ویندوز 32 بیت مثل ویندوز های 64 بیت تمام 4 گیگ رم یا بیشتر رو ساپورت میکنه .
در مورد بوت کمپ، دوستمون توضیحات لازم رو دادن... بله همونجا داخل مک باید دیسک ویندوز رو بذارید و از برنامه بوت کمپ دستور نصب بدید تا Restart کنه و نصب شروع بشه...
فقط چند تا نکته:
پارتیشن ویندوز حتما باید توسط بوت کمپ ساخته بشه و قبل از اون هم نباید هارد رو پارتیشن بندی کرده باشید!
هرچند خود بوت کمپ ظاهرا پارتیشن جدید رو فرمت می کنه ولی تو مراحل نصب ویندوز لازمه که دوباره وفرمت کنید...
اگه پارتیشنتون بالای ۳۲ گیگ باشه و یا بخواید فایل های با حجم بالا (در حد چند گیگ) روش داشته باشید، باید فرمت "فایل سیستم" رو NTFS انتخاب کنید که در اون صورت مک اون پارتیشن رو نمیشناسه و در صورت نیاز باید از برنامه های جانبی برای قابل استفاده کردن درایو NTFSتون استفاده کنید.
از اون طرف ویندوز هم پارتیشن های مک رو نمیشناسه، ولی بعد از نصب بوت کمپ ویندوز و درایور ها (داخل DVD مک که همراه سیستم هست)، میتونید فایل های پارتیشن مک رو "فقط" بخونید... البته باز هم برنامه برای قابل نوشتن کردن این پارتیشن ها وجود داره ولی به خاطر خنگ بودن ویندوز و احتمال آسیب زدن به فایل های مک، توصیه نمیشه.
و در آخر: بسته به ورژن بوت کمپی که تو DVDتون هست، ممکنه یه سری باگ ها وجود داشته باشه مثل خاموش نشده چراغ کی بورد یا فعال بودن خروجی اپتیک صدا و... پس حتما بوت کمپ رو داخل ویندوز آپدیت کنید.
پ.ن۱: وقتی ویندوز نصب کنید، سیستم عامل پیشفرض ویندوز خواهد بود که روش تغییرش تو فایلی راهنمایی که در اولین مرحله نصب تو بوتکمپ مک بهتون پیشنهاد میشه، هست.
پ.ن۲: ساعت ویندوز و مک با هم سازگار نیست و وقتی یکی رو درست می کنید، اون یکی خراب میشه! برای این کار هم یه راه حل رجیستری تو ویندوز هست که اگه خیلی اذیت میکرد، بگید براتون بذارم.
تا جایی که می دانم NTFS برای مک قابل شناسایی هست ولی توانایی نوشتن اطلاعات در آن را ندارد که آن هم با نرم افزار NTFS 3G حل می شود. البته می توان برای درایو هارد داخلی با فرمت NTFS هم در ترمینال دستوراتی وارد کرد که توانایی نوشتن هم داشته باشد:نقل قول:
اگه پارتیشنتون بالای ۳۲ گیگ باشه و یا بخواید فایل های با حجم بالا (در حد چند گیگ) روش داشته باشید، باید فرمت "فایل سیستم" رو NTFS انتخاب کنید که در اون صورت مک اون پارتیشن رو نمیشناسه و در صورت نیاز باید از برنامه های جانبی برای قابل استفاده کردن درایو NTFSتون استفاده کنید.
برای هارد اکسترنال هم می توان آن را به وسیله فرمان های CMD ویندوز و یا نرم افزار های جانبی (شرکت سازنده معمولا ارائه می دهد) در محیط ویندوز و یا مک هارد را Fat32 فرمت کرد. فرمان فرمت در ویندوز به طور دیفالت اجازه فرمت fat32 را نمی دهد.نقل قول:
Snow Leopard has the ability to mount NTFS volumes as read/write, but it's not enabled by default -- just read only is supported, as in 10.5. Here's how to get full read/write support for NTFS drives in Snow Leopard. First, uninstall NTFS-3G or Paragon if you're using either one.
Here's how to get read/write support for NTFS drives in Snow Leopard:
1. In Terminal, type diskutil info /Volumes/volume_name, where volume_name is the name of the NTFS volume. From the output, copy the Volume UUID value to the clipboard.
2. Back up /etc/fstab if you have it; it shouldn't be there in a default install.
3. Type sudo nano /etc/fstab.
4. In the editor, type UUID=, then paste the UUID number you copied from the clipboard. Type a Space, then type none ntfs rw. The final line should look like this: UUID=123-456-789 none ntfs rw, where 123-456-789 is the UUID you copied in the first step.
5. Repeat the above steps for any other NTFS drives/partitions you have.
6. Save the file and quit nano (Control-X, Y, Enter), then restart your system.
After rebooting, NTFS partitions should natively have read and write support. This works with both 32- and 64-bit kernels. Support is quite good and fast, and it even recognizes file attributes such as hidden files.
من خودم دو سه ماه پیش به دنبال لپتاب بودم. آخرش هم با توجه به بودجه یک سونی سری F115fm خریدم.
مزایا: داشتن صفحه بزرگ ۱۶ اینجی، قیمت مناسب، سی پی یو قوی و کارت گرافیکی خیلی خوب.
اگرمی خواستم با این مشخصات اپل بگیرم باید حدود ۳.۲ ملیون پول می دادم یعنی چیز بیش از ۲ برابر. سونی حدود ۱.۵ برای من در آمد.
معایب. باطری کم ( حدود ۲ ساعت) و وزن زیاد. که برای من بسیار مهم نبود. و کیفیت متوسط ال سی دی که برای لپتاب سونی عجیب است.
ولی اگر پول داشتم حتما این لپتاب را می خرید.
IّّBM Think pad w500
اون موقع قیمتش حدود ۲ ملیون ۱۰۰ بود.
اگر با سری Think pad آشنایی ندارید. باید بگی یکی از بهتری لپتاپها از نظر کیفت ساخت و مصالح به کار رفته است. مشهور است که این لپتاب ها مرگ ندارند. و اکثر شرکت هایی که می خواهند به کارمندانشان لپتابی بدهند که خراب نشود از این سری به آنها می دهند.
ولی بیشترین دلیلی که من از این لپتاپ خوشم آمد. کیف بسیار خوب نمایشگر آن بود. تمام اجزا این لپتاب برای هنرمندان و عکاسان طراحی شده است. نمایشگر آن توانایی بیشتری رنج رنگ را دارد. یعنی تقریبا تمام محدوده ی SRGB. تمایشگر های اپل خوب هستند. ولی بسیاری از حرفه ای ها اصلا به آن اعتماد ندارند.
کارت گرافیکی آن از سری حرفه ای Quadro شرکت Nvidia است که یک سر و گردن از همه ی کارت گرافیکی بکار رفته در نوت بوک های اپل بالا تر بود. سی پو یو هم بسیار قدرتمند بود. قیمت آن هم حدود ۱۰۰ ۱۵۰ تومان از اپل ۱۵ ارزان تر بود.
قیافه اش بسیار زشت ولی دارای بدنه بسیار محکم و قرص بود. کاملا یک ابزار حرفه ای برای کارسنگین
کشیدن بود.
فکر می کنم اگر خواستید لپتاب پخرید. و پولتان می رسد حتما روی این سری هم فکر کنید.
ممنون از نظرتون . میخوام بدونم خودتون یا بچه های دیگه با این مدل ایسر کار کردین یا نه . چون من ایسر 5738 دارم و از کیفیت صفحه اش زیاد راضی نیستم .
موردی که یه کم برای من رو دو دل کرده اظهار نظر سایت notebookcheck.net هست که تو بررسی این مدل ایسر (البته 5741 که فکر نمیکنم مانیتورش با این مدل فرق کنه ) این جمله رو اورده (For use as an office notebook or an all-rounder, the display is adequate, though an office-user will wish for a matte display due to the reflective nature of the panel. While looking at photos, films or computer games the colors are usually halfway appropriate, though for professionals editing images the display is extremely unsuitable. The small color space is clearly a defining feature of such a consumer notebook.)
که گفته برای ویرایش حرفه ای عکس مناسب نیست.
البته نمیدونم HP یا Dell بهتر هست یا نه .چون تو بررسی اونها هم خیلی ازشون تعریف نکرده .
اگه دوستان تو این رنج قیمت گزینه مناسبتری مد نظرشون هست اعلام کنن. برای من مهمترین چیز کیفیت صفحه نمایش هست و بعد قدرت لپ تاپ.
پارسال كه قصد خريد لپ تاپ داشتم و مدل هاي مختلفي رو بررسي كردم در نهايت با توجه به توان مالي و قطعات لپ تاپ ها همين Acer 5738 رو انتخاب كردم.
كارم هم طراحيه و بعضاً ويرايش عكس. درسته كه كيفيت مونيتورش به پاي اپل و سوني نميرسه اما اونقدر هم فاجعه نيست و بالشخصه مشكلي باهاش ندارم و در حد خودش كارم رو راه ميندازه. بيشتر در خونه ازش استفاده مي كنم يا براي نشون دادن كار به مشتري هايي كه امكان حضور در دفتر كار ما رو ندارند.
منظورم اينه كه نياز من رو به عنوان يه كاربري عادي به خوبي رفع كرده.
خیلی ممنون از راهنمایی
راستش من قصد ندارم لپ تاپم رو عوض کنم. موضوع اینه که من به لپ تاپ دیگه احتیاج دارم و منکر خوب بودن Acer 5738 هم نیستم (تو رنج قیمت 550 جزو 3 لپتاپ و شاید بهترین لپ تاپ بازار هست). اما واقعیت اینه که وقتی کنار یه لپ تاپ دیگه مثل Sony یا HP مقایسه میشه تازه متوجه میشی که مانیتور خوبی نداره مخصوصاً رنگ آبی رو کمی اغراق آمیز نشون میده. راستش من هم کمی حساس شدم و دلم نمیخواد بعد از خرید لپ تاپ پشیمون بشم که چرا فلان مدل رو نخریدم . برای همین از بچه های فروم نظر خواهی کردم تا بتونم تو این رنج قیمت (800تا900) بهترین لپ تاپ رو خریداری کنم.
مدل 4810 تی رو چک کنید:
1- باطری 6 ساعت
2- بسیار باریک
3- فوق العاده زیبا
4- سی پی بو سریع
5- مانیتور با کیفیت
6- امکانات عالی
7- سایز خوب 14 صفحه
مارک ایسز.
من ده تا از 4738 و 5738 خریدم. ضعف باطری داره.
با سلام
نظرتون راجع به يكي از مدلهاى asus زير چيه؟
1ـ u30jc
2ـ u33jc
و دو مدل بالاتر يعني (43 و 53) كه فكر نكنم تو ايران باشه
3ـ lu80jt
من يك لب تاب ميخوام با گرافيك نسبتاً قوى و رم بالا، كارى كه ميخوام با اون بكنم، طراحى مجله هاى كودكان هست، كه اكثراً بردارى هست و تصويرسازى، اينم عرض كنم كه ميخوام حجمش نسبتاً كوچيك باشه (خيلي نه تقريبا 13-14)، براى اينكه خودم يه دسكتاب خوب دارم.
لطفاً قيمت رو بگيد و اينكه تو ايران هست يا نه، البته اولى رو مطمئنم هست.
منتظر جوابتون هستم:)
اپل و سری ا ستودیو دل خوب هستن اگه دوستان عمرو زمانه استفاده بیشتر براشون مهم باشه سونی جزو ضیف ترین هاست حالا سونی دارها نیان بگن من ۴ ساله سونی دارم ...کلی گفتن ممکنه خیلی از مدلهاش بد نباشند اینم نظر شخصی من نیست چون زمانیکه قصد خرید داشتم با چند نفر تعمیرکار خدمات پس از فروش صحبت کردم اگر به مغازهای دست دوم مراجه کنید تعداد مدلهای دست دوم سونی از بقیه مارکها خیلی کمتره دلیلش هم اینه معمولا اوراق میشن با ارزشه تعمیر ندارن دلیلش هم اینه بیشتر قطعات رو مادر برد جوری نصب شده اند که قابل تعمیر نیستند چون سونی سوده بیشتری نصیب فروشنده میکنه معمولا پایتخت سونی زیاد پیشنهاد میدن
سایتی که نوت بوکهای قدر و تیون شده داره و configure it خیلی کاملی دارهکد:www.pro-star.com
من با کلی تحقیق مدل u30jc را انتخاب کردم چند وقت پیش ولی این مدل نایاب شده من خیلی دنبالش گشتم ولی نیستش هم مشخصات بالایی داره هم زیبا است هم طول عمر باطریش زیاده.
اگه جایی سراغ داری که داره به من هم یه ندا بده
بله اتفاقاً منم به همين مدل رسيدم، ولي متأسفانه خيلي كميابه، الان u35jc زياد هست، باريكتر هست نسبت به مدل قبلي و وزنش هم كمتره، اما دي وي دي رايترش اكسترنال هست، من در بعضي از سايتها خوندم كه ارزش اختلاف صد هزار توماني نداره. حالا سؤالي كه براي بنده پيش اومده اينكه خيلي شنيدم كه از كيفيت مانيتورش زياد راضي نيستن، و بعضيها گفتن كه كلاً بي كيفيت هست، اگر اطلاعاتي داريد خوشحال ميشم كمك كنيد
واسه کسی که مشکل بودجه نداشته باشه فکر کنم بهترین آپش lenovo W701ds باشه. برای کسانی که توانایی پرداخت حدود 2500 تومان برای لپتاپ دارند Lenovo W510 و Macbook Pro سری MC لپتاپهای بسیار خوبی هستند.
اگر چه علاقه شخصیم اپل هست اما باید اعتراف کنم Lenovo W701ds اینقدر آپشنهای خوب برای عکاسان داره که بسیار جذاب تر از نوت بوکهای اپل شده.
به عنوان مثال قوی ترین پردازنده حال حاضر دنیا در این لپ تاپ به کار رفته. از خصوصیات مهیج این لپ تاپ میشه به این موارد اشاره کرد.
8 گیگا بایت حافظه رم.
مانیتور بسیار با کیفیت و با وسعت رنگ بالا.
سخت افزار نصب شده روی بدنه برای کالیبره کردن مانیتور.
مانیتور ثانویه.
قلم نوری همراه با لپتاپ.
کارت گرافیک بسیار قوی با 1 گیگا بایت حافظه.
استحکام بدنه.
ایراد اصلی این لپتاپ عمر کوتاه شارژ اون هست. با هر بار شارژ میشه 2 ساعت ازش استفاده کرد.
ایراد دیگه ای که همه لپتاپهای Lenovo دارند, قیافه کریه اوناست. :(