البته این لپ تاپ هدف اصلیش بیشتر مهندسان و کسی که می خواهند ار برنامه های CAD استفاده کنند هست تا عکاسی و کار های گرافیکی!
(با توجه به کارت گرافیک که علت اصلی گرانی این لپ تاپ است)
Printable View
البته این لپ تاپ هدف اصلیش بیشتر مهندسان و کسی که می خواهند ار برنامه های CAD استفاده کنند هست تا عکاسی و کار های گرافیکی!
(با توجه به کارت گرافیک که علت اصلی گرانی این لپ تاپ است)
با سلام
من خودم از یک Lenovo Thinkpad T500 استفاده می کنم. به جرات می تونم بگم که از وقتی با این سیستم کار می کنم سایر لپ تاپ ها برام مثل اسباب بازی می مونه. کیفیت ساخت بسیار عالی و کیفیت مونیتور عالی است. بدنه محکم و کیبورد ضد آب و بسط های مونیتور فلزی می باشد و قابلیت چرخش مونیتور را تا 180 درجه کاملا افقی فراهم می کنن. با تکنولوژی ایربگ که هارد رو هنگام ضربه خاموش می کنه تا به اطلاعات روی هارد آسیب نرسه و به وقتش می تونه یک فرشته نجات باشه. در ضمن بدنه ضد خش هست. نرم افزار های خود Lenovo امکانات عالی رو در اختیار قرار می ده. در بعضی از مدل ها دیسک های ریکاوری XP هم ارائه می شه. ورودی هوای فن زیر سیستم نیست و در زیر مونیتور قرار داره و خروجی اش در سمت چپ قرار داره و با خیال راحت می تونین روی زمین از سیستم استفاده کنین.
دیگه چه انتظاری میشه از چنین یک لپ تاپ داشت؟
تنها ایراد این سیستم (T500) به نظر من 3 پورت USB هست که در کنار هم و در سمت چپ لپ تاپ قرار داره است.
قیمت این سری(ThinkPad) از لپتاپ های Lenovo از حدود 600-700 با سری SL شروع میشه و به دو میلیون و خرده ای در سری W میرسه.
درباره قیافه هم که یک نظر کاملا شخصی است، خیلی ها از قیافه اش خوششان نمیاد و میگن خیلی ضمخت است ولی به نظر من همین که جینگولک بازی نداره و ساده طراحی شده خیلی قیافه شو جدی و موقر کرده. البته باید نظرات این کاربران به گوش Lenovo رسیده باشه که یک یک خانواده جدید از این سری از این سری با نام EDGE طراحی کردن که با کمال سادگی قیافه این سری رو از حالت خسته کننده(به نظر بعضی ها) و یک نواخت در آوردن.
این تجربه و نظرات شخصی من بود درباره این لپ تاپ ها و نکته آخر این که قیمت شون در مقابل سایر لپ تاپ ها با مشخصات یکسان بالاتره ولی به نظر من ارزش فکر کردن جدی رو دراه.
با تشکر
سلام
برای ادیت عکس با فتوشاپ و....ننیاز به یک لپ تاپ دارمم.حداقل ویژگی مورد نیاز چیه؟
و ایا با نهایتا 600تومن چه چیزی میشه پیدا کرد؟
Acer Aspire 5736Z
اما اگه بتونید بودجه رو حدود 80 تومن بالاتر ببرید گزینه های بهتری هست
این هم مدنظر داشته باشید که شاید لپ تاپهای apple در قیاس بامدلهای مشابه hardware نسبتا پایین تری داشته باشند ولی در عمل در زمینه گرافیک و عمر باطری حرفهای زیادی و برای گفتن دارند چون برگ برنده یعنی سیستم عامل mac رو دارند که دارای هسته کاملا سبک , پایدار و سریعی می باشد که ارتباطی بی نهایت درست و بهینه شده و منطقی با hardware بر قرار میکند و وظیفه خود رابه عنوان سیستم عامل یعنی عامل ارتباط software با hardware کاملا بهینه , منطقی و بدون کوچکترین مشکلی برقرار میکند در صورتی که در win متاسفانه مقداره نچندان کمی از performance سخت افزار صرفه اجرای سیستم عامل میشود و به دلیل وابستگی بی چون و چرای win با هارد و فایلهای رجیستری سیستم را در پروسسهای سنگین و طولانی به زانو در می اورد . یه مثال برای درک بیشتر :
بنده در شرکت PC با مشخصات RAM:8GB , CPU Q6600 OC VGA 5870 دارم و یه MACBOOK PRO 17' که برای اواخر ۲۰۰۹ می باشد یعنی CPU: COR2DUO و RAM: 4GBوVGA 9600 + 9400 باکمال تعجب باید بگم PERFORMANCE در MACBOOK PRO در کارهای گرافیکی مثلا کار روی بنر به ابعاد ۱۰ متر در ۲ متر در PHOTOSHOP نتنها ضعیفتر نمی باشد بلکه ۳۰% هم قدرت بیشتری دارد و بسیار بسیار روانتر می باشد که در زمانه بستن فایلهای حجیم در زمانه کم و عجله ای که حکم مرگ و زندگی رو دارد بسیار بسیار ارزشمند است . از این رو تصمیم بر این شده تمامی PC هارو به IMAC تبدیل کنیم.
کلام آخر:
همیشه در برنامه ریزی برای انجام پروژ , زمانی که به مرحله تصمیم گیری برای انتخاب HARDWARE میرسیم برای رسیدن به PERFORMANCE ایده آل HARDWARE و SOFTWAREدر ارتباط ۵۰ ٪ قرار دارند نصبت به هم (50 % HARDWARE 50% + SOFTWARE) از این رو در شرکتهایی که از اصول سازمانی و مدیریت زمان بهره میبرند , بیشتر از سیستمهای عامل MAC و LINUX استفاده می کنند.
با تشکر
البته در پایدار تر بودن سیستم مک نسبت به ویندوز تردید زیادی نیست. سیستم عامل بسیار سبک تری داره و در نتیجه کارایی موثر تر و عمر باتری بیشتری داره اما...
در نسل جدید لپتاپهای اپل , باتری لپتاپ قابلیت تعویض رو نداره. در صورتی که نیاز با باتری دیگه ای داشته باشید تنها راه اینه که با یک اپل استور مراجعه کنید تا کار تعویض باتری رو براتون انجام بدن.
من نمی دونم با توجه به عدم وجود این مراکز رسمی در ایران, تعویض باتری این لپتاپ ها (نسل جدیدشون البته) به چه شکل انجام خواهد شد.
نکته دوم در مورد لپتاپ های ایل این هست که مانیتور اونها مثل سابق چندان بدون رقیب نیست. به عنوان مثال مانیتور های جدید لنوو با رزلوشنی بالا و گامت رنگی وسیع عملا مانیتور های اپل رو به چالش کشیدند و حتی برتری های غیر قابل انکاری دارند که این مورد باعث شده انتخاب اپل چندان هم بدیهی نباشه.
ایراد دیگه ای که بر لپتاپ های فعلی اپل وارد هست اینه که شما برای داشتن 8 گیگا بایت حافظه رم ناچار به پرداخت پول بیشتری میشید. (تا جایی که میدونم مادربورد این لپتاپ ها 4 رم 2 گیگا بایتی رو ساپورت نمی کنه و باید 2 رم 4 گیگا بایتی که قیمت زیادی دارند تهیه کنید. اگر اشتباه می کنم بهم بگید)
تا قبل از معرفی ویندوز 7 شاید انتخاب بین سیستم عامل ویندوز و اسنو لئوپارد بدیهی بود اما معرفی سیستم عامل جدید ویندوز باز هم اختلاف رو کم تر کرده.
برای خود من مدتهاست این سوال مطرحه که بین مک بوک پرو 15 و لنوو W510 کدوم انتخاب بهتری هست و هنوزم که هنوزه جواب قطعی برای این سوال پیدا نکردم. احتمالا برای اینکه اصلا جواب قطعیی وجود نداره.
تنها چیزی که می دونم اینه که انتخاب شخصیم یکی از این دو گزینه هست اما اینکه کدوم یکی, نمی دونم.
در ارتباط با باتری واقعیت این است که در صد نیاز به تعویض باتری در طول استفاده از لپ تاپ در macbook pro بسیار بسیار ضعیف و حتی نزدیک به صفر می باشد (شما زمانی نیاز به تعویض باطری دارید که در عمل تمام اجزا سیستم از رده خارج شده و دیگر نیاز شما را تامین نمی کنند). اما اگر درصدی هم احتمال تعویض باشد این امر هم به سادگی توسط خود کاربر با استفاده از مطالب موجود در دفترچه راهنمای همراه دستگاه امکان پذیر است و یا در صورت نیاز به سادگی در ایران توسط شرکتها و فروشگاههای شناخته شده قابل تعویض است.
رزولوشن استاندارد در مانیتورهای ۱۵ اینچ ۱۴۴۰ در ۹۰۰ می باشد و بیشتر از این رزولوشن به نظر بنده نتنها مفید نمی باشد بلکه به دلیل کوچکتر شدن بیش از حد مشکل ساز نیز می شود (فرض براین است کاربری اصلی لپ تاپ استفاده از نرم افزارهای ویرایش عکس می باشد).
در ارتبا ط با حافظه هم قطعا وقتی شما سبکترین و نازکترین لپ تاپ را با بیشترین عمر باتری را انتخاب می کنید به نا چار برای رسیدن به این مزیتها تغییراتی نیز باید در ساختار سخت افزار پذیرا باشیم البته درصدی از این گرانی نیز به دلیل زیستن در کشوریست که نیاز به توضیح ندارد .(بنده ۲ عدد حافظه ۸ گیگا بایتی به قیمت جهانی ۱۶۰ $ را ۲۷۰ $ در بازار گل و بلبل ایران تهیه کردم )
در تغییر و پیشرفت win 7 شکی نیست اما وابستگی بسیار بسیار شدید به هارد و فایلهای رجیستری (که باعث کاهش شدید پرفورمنس می شود ) کرش . هنگ و ویروسهای کذایی و... همه و همه هنوز وجود دارند. به نظر بسیاری از کارشناسان این تغییرات و جهش در win 7 در قیاس با win vista خود نمایی می کند ولی در مقام مقایسه با mac osx snow leopard روند تقلیدی آن هم با اختلاف چندین ساله هنوز ادامه دارد از این رو گذشته از داشتن سهم زیادی در تسخیر بازار اما زمانی که صحبت از استفاده حرفه ای و تخصصی و بخصوص در وادی هنر و هنرمندان می شود هنوز پرچمدار سیستم عامل mac می باشد.
کلام آخر : بهترین زمان برای نتیجه گیری و انتخاب هنگامی فرا می رسد که هر دو سیستم عامل در زمینه کاری و تخصصی مورد نظر شما به چالش کشیده شوند و آن زمان می شود به نتیجه قطعی رسید.
در مورد باتری باهاتون موافق نیستم. تجربه یکی از دوستان نزدیکم این بود که بعد از دو سال استفاده کردن از این لپتاپ, با هر بار شارژ تنها 75 دقیقه امکان استفاده از لپتاپ برای کار سبکی مثل مرور صفحات وب ( بدون فلش) را داشت. ایشون می گفت که عملکرد باتری در 5 ماه اول بسیار عالی بوده و بعد از این مدت شاهد کاهش تدریجی باتری بوده.
این در حالیه که ایشون از قطعات اصلی استفاده می کردند. شما حساب کنید در بازار بی سامان ایران که اجناس بی کیفیت بدلی همه جا هست و پیدا کردن جنس اصلی اینقدر سخت شده چطوری میشه به اصل بودن باتری لپتاپی که از یک برند آمریکایی هست اطمینان کرد.
در مورد رزلوشن هم باهاتون مخالفم. کوچیک شدن پیکسل ها چه تاثیر بدی می تونه داشته باشه؟ در ضمن وسعت فضای رنگی همچنان نکته مثبتی هست که برای یک عکاس مفیده.
در مورد مشکل ویروس در لپتاپ های پی سی به نکته خوبی اشاره کردید. یقینا از مزایای عمده مک همین مورد هست.
پایداری سیستم رو هم باهاتون موافقم. ویندوز هنوز عقبه. فقط حرف من این هست که فاصله این دو, در این یک مورد کمی کمتر شده. منم علاقه شخصیم مک هست اما اگر زمانی بخوام بین این دو یکی رو انتخاب کنم قطعا انتخاب آسونی نخواهم داشت.
با تشکر از همه دوستان عزیز که به این کمترین کمک کرده اید،میخواستم بدونم لپ تاپی که دارای سسیستم عامل مک باشد حداقل چه قیمتی خواهد داشت؟
و ایا با 600-700تومن میتوان چنین چیزی را بدست آورد؟
بازم ممنون بابت پاسخ هاتون...
Acer Aspire 5741-
یا
DELL - Inspiron N5010
باcpu core i3
سلام دوست عزیز
این لینک زیر رو چک کن ببین چه مدلی با بودجت سازگاره بعدش مدل رو بگو تا بشه بهتر برات مقایسه کرد.
http://www.banklaptopiran.com/laptop_Store.aspx
چیزهایی رو که باید توجه کنی :
1- مقدار حافظه اصلی کارت گرافیک (DEDICATE MEMORY)
2- نوع cpu اگه cor ix باشه بهتره (فکر کنم با پولی که میدی نهایت پولت تو cor i ها cor i3 باشه که خودش cpu بسیار خوبیه)
3- یادت باشه که مقدار Ram همیشه قابل افزایشه البته تا یه حد مجاز.
4- مقدار هارد هم همینطور.
5- اگه میخوای دستگاه رو همیشه با خودت اینور و اونور ببری وزنش خیلی مهمه وقتی دو ساعت کیف لپ تاپ رو کولت بود متوجه ارزش 100 گرم وزن کمتر میشی.
6- دنبال مارک و برند نباش ولی اگه دیدی یه برندی خیلی قیمتش ارزونه دنبال دلیل ارزون بودن بگرد که بعدا اذیت نشی. ضمنا ممکنه 3یا 4 مدل از یه برند با یک نام نامگذاری بشن ولی قطعاتشون متفاوت باشه (یکی از دلایل اختلاف قیمت)
7- اگه نیاز به حمل همیشگی دستگاه نداری بیخور لپ تاپ نخر چون با وجود اینکه معتقدم لپ تاپ یه نیازه برای خیلی از اشخاص ولی با 700 تومن میتونی کامپیوتر خوبی جمع کنی.
8- اگه خواستی بخری قبلش حتما مدل رو بگو شاید دوستان تست کرده باشن و بتونن تجربشون رو در اختیارت بزارن ، چیزی که تو این سایت فکر کنم همه ازش استقبال میکنن.
9- به هیچ سایتی اعتماد نکن قبل از خرید همه مغازه ها رو بگرد و قیمت کن.
شرمنده که طولانی شد
------------------------------
بعد از ویرایش :
ببین دستگاه رو میخوای از ایران بیرون ببری یا نه. و ترجیحا دنبال یک دستگاه با سیستم عامل ویندوز 7 باش.
در تایید حرف شما اضافه می کنم: مک بوک ۱۳ من با کانفیگ core 2 dou 2.66ghz و 4GB ram گرافیک geforce 320 با مموری shared در پردازش عکس های نجومی (روی هم انداختن فریم ها) بسیار سریع تر از pc من با مشخصات phenom 2.5 GHz و 4GB ram و گرافیک ATI 4850 510mb DDR3 عمل می کند و مهم تر از آن به هنگام پردازش, سیستم کاملا قابل استفاده است ولی در pc احتمال هنگ زیاد بود و سرعت به شدت پایین می آمد.
دوستان لطفا یکی خیلی سریع به من کمک کنه .:::love2:::
میخوام یه نوت بوک بگیرم با بودجه 2 میلیون که بین سری های زیر موندم.
لتتیوود دل
الایت اچ پی
تینک پد ای بی ام
و لایف بوک فوجیتسو
کارم هم بیشتر ادیت عکس و گرافیک دو بعدی و کالیبره بودن مانیتور:::yess::: از هم چی برام مهمتره.
البته نیم نگاهی هم به وزن و باتری دارم.
در ضمن لطفا یک مدل خرکی پیشنهاد دهیدlol آخه من یه خورده زیادی با سلیقم.
پشنهاد من ازروی مجموع جوانب و ازجمله مانیتور های عالی این سری از لپتاپ ها بود. اگر مانیتور رو در نظر نمی گرفتم بهتون سری T رو پیشنهاد می کردم. که اونم اگر چه پایین تر از سری W هست اما باز هم لپتاپ های بسیار قوی ای داره.
البته من با مانیتور های فوجیتسو آشنایی ندارم و 100% مطمئن نیستم که بهترین مانیتور بین این لپتاپ ها برای لنووو باشه اما اینو میدونم که مانیتور لپتاپ های سری W گامت رنگی بسیار وسیعی دارند و فکر کنم حتی کمی بیشتر از Adobe RGB رو پوشش بدن. کلا هم مشتری اصلی سری W, کسانی هستند که کار گرافیکی یا عکاسی می کنند.
تنها چیزی که هست اینه که قیمتشون در ایران رو نمی دونم دقیقا چند در میاد.
سلام
من هم با توجه به اینکه قصد خرید لپ تاپ رو دارم و بیشترین استفاده من مربوط هست به کارهای عکاسی و گرافیکی(نرم افزارهایی مثل فتوشاپ،کرل،فری هند )بین مدل های DELL وsony-vaio چه مدلی رو پیشنهاد می کنید؟
وسوال دیگه اینکه از نظر کیفیت تصویر این دو سری تفاوتشون قابل توجه هست یا خیر؟
از نظر قیمت بالاترین کلاس w510 همراه با گارانتی 2.250.000 تومن تموم میشه و با توجه به قیمت 1600$ در سایت خود لنووو آیا به نظرتون خریدش منطقیه؟
ببخشید که پرچونگی میکنم ولی یه سوال دیگه واسه اطمینان خاطر : از لحاظ کیفیت مانیتور چقدر با هم رده های لتتیود خودش تفاوت داره؟
به نظر من سراق سونی نرید به 1001 دلیل که مهمترینش قیمت غیر منطقیشه(به نسبت هم رده های خودش در دیگر برندها)نقل قول:
من هم با توجه به اینکه قصد خرید لپ تاپ رو دارم و بیشترین استفاده من مربوط هست به کارهای عکاسی و گرافیکی(نرم افزارهایی مثل فتوشاپ،کرل،فری هند )بین مدل های DELL وsony-vaio چه مدلی رو پیشنهاد می کنید؟
وسوال دیگه اینکه از نظر کیفیت تصویر این دو سری تفاوتشون قابل توجه هست یا خیر؟
و اما دل :
دل سری های متفاوتی داره که برترین اونها سری پرسیژن می باشد که قیمتی حول و حوش 2.5 میلیون داره ولی سری لتتیود هم بسیار عالیند که با توجه به مدل های مختلف از 700-800 تومن شروع میشه به بالا و یکی از محاسن این سری ها مانیتور های خوبشونه.
سلام
در اکثر رده های بالای سری لتیتیود دل از LCD های Full HD با بکلایت LED استفاده می شود که کیفیت و رزولوشن بسیار بالایی دارند.
البته اگر این LCD را روی مدلهای دیگری هم دیدید کیفیت مشابه خواهد بود.
در مورد LCD نوت بوکها کیفیت در مشخصات مشابه متفاوت نیست.در کل در اکثر مدلهای نوت بوک در تمام برندها از ال جی یا سامسونگ استفاده می شود.
مدل XPS L501X را نیز می توانم به شما پیشنهاد دهم.
مشخصات: Cpu:intel cor i7 740qm
Ram 6 gig DDR3 1333
HDD:640 7200 rpm
VGA:2 gig up to 4 gig GF 435 gt
امکانات این مدل باتری 9سل،درایو بلوری،2عدد USB3،تاچ پد بسیار بزرگ و مولتی تاچ،یک ساب ووفر کوچک زیر دستگاه علاوه بر دو اسپیکر دستگاه،خروجی دیسپلی و HDMI است.
قیمت این مدل با گارانتی 1.560.000 تومان است.
قیمت بدون بلوری حدود 1.450.000 هزار تومان و مدل با رم 4 و هارد 500 نیز 1.340.000 هزار تومان است.قیمتهای بدون گارانتی این مدلها حدود 50.000 هزار تومان کمتر باید باشد.
من این مدل را چند روزی است که تهیه کرده ام و از آن کاملا راضی هستم.
پ ن:با توجه به شغلم و مواردی که قبلا در این تاپیک پیش آمده بود خیلی علاقه ای به راهنمایی برای خرید نوت بوک به دیگران در این تالار ندارم تا حساسیتی پیش نیاید. به این دوست عزیز هم چون خودش به خرید Dell علاقه داشت پاسخ دادم.
دوستان اجازه بدید یک راهنمایی بکنم شاید فکر کنید صحبت بنده کمی بعید به نظر برسه اگر سه تا چهار سال پیش بود به جرات دل را معرفی می کردم چون از کاراییش اطمینان داشتم ولی در حال حاضر هیچکدام از مدلهای سونی دل و اچ پی و ایسر به پای لپ تاپ های IBM از نظر کارایی (performance) نخواهند رسید
بنابراین اگر قصد خرید اپل مکینتاش دارید که بسیار کار نکویی انجام می دهید و گرنه پیشنهاد می کنم سراغ IBM ها بروید. درست است که این لپ تاپ ها از نظر ظاهر به پای اچ پی و سونی نمی رسند ولی از نظر کارایی یک سر و گردن بالاتر از آنها هستند.
این صحبت ها را من از دوستی شنیدم که در پاساژ کامپیوتر ایران کار می کند و در عمل تفاوت را دیدم
موفق باشید.
صالح جان برای اعلام چنین مواردی بهتر است از منابع معتبرتر و تستهای علمی استفاده شود.نقل قول:
این صحبت ها را من از دوستی شنیدم که در پاساژ کامپیوتر ایران کار می کند و در عمل تفاوت را دیدم
اول از همه دوستانی که راهنمایی کردند ممنون.اما نکاتی رو هم لازم می دونم که بگم.اول اینکه نهایت بودجه ای که من فعلا می تونم روش حساب کنم تا سقف 1.200.000 تومان،نهایت شاید 100 تومان اضافه تر هست. نکات شاید بی اهمیتی هم وجود داره که خب البته برای من مهم هست.یکی از اون موارد شکل ظاهری لپ تاپ هست.در مورد سری وایو که من نمونه هاش رو دیدم اصلا با مدل های سری های دیگه قابل مقایسه نیست.سایز لپ تاپ هست که اکثرا الان 15 اینچی شدند و اون هم به دلیل اضافه شدن یک قسمت به صفحه کلید لپ تاپ هست(و من اصلا این مدل ها رو نمی خوام)
ولی خب در مورد قیمت بله،با توجه به امکانات سری های دل و وایو تفاوت بسیاری وجود داره که مدلهای تقریبا هم رده در این دو سری تفاوت قیمت فاحشی رو هم دارند.
(اگر من روی این دو سری تاکید می کنم چون بیشترین تحقیقاتم رو در بین این دو سری انجام دادم و به دلایل مختلفی مدلهای دیگه رو نمی خوام)
این مورد رو هم بگم که وزن لپ تاپ هم برام مهمه چون من بنده خدا مجبورم زیاد اون رو با خودم ببرم وبیارم.:::angry:::
مسعود جان سلام اول عرض کنم صحبت شما کاملا منطقیه
متاسفانه منبعی غیر از تجربه خودم در وب پیدا نکردم من با هر دو این دستگاه با مشخصات تقریبا یکسان کار کردم و به عینه این تفاوت را دیدم و از آنجا که حرف شما منطقیه که بدون مرجع نباید فتوی داد من همانطور که در پست پیش هم گفتم فقط پیشنهاد می دهم.
سركار خانم سها من هم با جناب مبين علي موافقم ، مدل L501X بسيار انتخاب مناسبيست با LCD عالي ، ميتونيد با بودجهاي كه داريد همين مدل رو با مشخصات پايينتر انتخاب كنيد . البته با پردازندهي corei7 . راستش خود من هم بعد از تحقيق بسيار و گشت و گذار در نت با توجه به قيمت بسيار مناسب اين مدل در سري XPS دل قصد خريد همين لپتاپ رو دارم .
در مدلهای Dell می تومانید مدل
Inspiron 15R Alloy Edition
را خرید بفرمایید که مشخصات آن:
Cpu:Cor i 7 740 qm
Ram:6gig DDR3 1333
HDD:640 5400 rpm
VGA:1 gig ATI 5650
را انتخاب بفرمایید.قیمت این مدل با گارانتی 1.200.000 تومان است.بدنه این مدل هم آلومینیومی می باشد.
http://pcstore.bg/files/pic_prod_1/t...5b1e74f14b.jpg
یک توصیه کلی
اگر به دنبال مدلهای سبک و کوچک می گردید خیلی به دنبال دستگاه های قوی نباشید.
باز هم ممنون جناب مبین علی. البته منظور من مدلهای مینی و خیلی فانتزی نبود اما خب با توجه به فیزیک بدنی خودم و اینکه کلا عادت دارم تو حمل و نقل هرچی دستم هست رو به در و دیوار بکوبم می خوام تا جایی که ممکن هست وزن خیلی بالایی رو نداشته باشه.( البته این جمله ای رو که گفتم کمی هم مزاح بود:redface:)
با توجه به مشخصاتی که شما فرمودید که باید مدل بسیار خوبی باشه.حتما این مورد رو هم در نظر می گیرم.
سپاس
البته واقعا پوزش که انقدر سوال می کنم:::blushing:::
جناب مبین علی بین مدل های وایو کدوم مدل رو پیشنهاد می کنید؟( هم با توجه به بودجه من و هم بدون توجه به این مورد؟)
سلام
سوالی که برای من پیش اومده این هست که کیفیت صفحه نمایش سونی با برندهای دیگر مانند
ibm/hp/asus چه مقدار هست
چون اگر این تفاوت در کار عکس یا فیلم موثر باشد ارزش پرداخت این هزینه اضافی برای وایو را دارد اگر نه که به نظرم برندهای دیگر با قیمتهای مشابه وایو کانفیگهای بهتری ارئه میدهند
با سلام و خسته نباشيد
بنده قبل از مدتي يه لب تاب asus u35jc خريدم و به چند دليل قصد دارم اين لب تاب رو الان بفروشم، لب تاب بسياري خوبي هست، ولي ضعفهايى هم داره، يكي از مهمترين ضعفاش، ضعيف بودن كيفيت السي دي هست، ضمناً كارت گرافيك خيلي بالايي هم نداره Gforce 310 در بعضي جاها با مشكل مواجه ميشم، چون عمده استفاده من از اين لب تاب براى طراحى و اديت عكس هست.
من خيلي تحقيق كردم و نميخوام مثل بار قبل عجله كنم، و تو ذهنم يكي از مدلهاى macbook pro بود، ميخواستم نظر شمارو بدونم، بودجه اي كه ميتونم بدم تا ميزان 2 مليون هست.
منتظر راهنمايي دوستان هستم
یکی از خوش قیمت ترین لپ تاپ های بازار که واقعا ارزش زیادی در مقابل قیمتش داره و نیاز یک عکاس رو تا حدودی تامین میکنه
acer Aspire 5742ZG
Intel Dual Core P6200 3MB CPU پردازنده
15.6" WXGA LCD (1366 x 768 صفحه نمایش
3GB DDR3 1066MHz حافظه
500GB (SATA) (HDD) هارد دیسک
Nvidia GeForce GT540M 1GB GC) کارت گرافیکی
به قیمت 620000
فقط تو بازار یکم کم شده
سلام و خسته نباشید.
من به خاطر نوع کارم با لپ تاپ های خیلی زیادی کار کردم و.
با Acer هم زیاد کار کردم. لپ تاپ های Acer شده مثل لنزهای sigma یعنی بگیر نگیر توش زیاده. یا خیلی خوب درمیاد یا دچار مشکلات عجیبی میشه ولی خب با توجه به قیمت میشه گفت امکانات خوبی در اختیار کاربر میزاره.
مواردی که خودم با acer مشکل داشتم : سوختن هارد - خرابی بدون دلیل کارت شبکه - مشکلات main board و هنگ کردن بی دلیل-گرم شدن بیش از حد مونیتور و وزن بسیار بالاش بود. که من با 3 مدل این مشکلات رو داشتم.
توضیح : مثال لنز سیگما رو با توجه به تاپیک های دیگه و استفاده از صحبت یزرگترا زدم وگرنه من در حد نظر دادن در مورد لنز نیستم.
من 5742g core i5 با گرافیک 540 دارم .این مدل خوب جواب داده و یکسال گارانتی سازگار داره.
گرم کردن به اون شدت( نه lcd و نه بدنه) رو تو این مدل ندیدم و فقط موقع گیم داغ میکنه که خوب این طبیعیه(البته 2 تا کارت گرافیک داره که بسته به پردازش به یکی سوئیچ میکنه.
نسبت به امکاناتش قیمت خوبی داره.
یکی دیگه از گزینه ها تو این رنج قیمت dell 5010 corei5 هست حدود هشتصد تا هشتصدو پنجاه بسته به گارانتی.
این گزینه ها تو قیمت زیر 900ارزنده هستند.
البته تو این قیمتها msi 620 corei5 هم بود که کولینگ بسیار خوبی داره ولی به خاطر تقاضای بالا، قیمتش بالا رفته (حدود یک میلیون و صد)
اگه lcd با کیفیت بالا می خواهید فقط تو مدل های اپل و سونی جستجو کنید.
دوستان به سؤالم جواب ندادين.
من يك لب تاب مناسب براى پردازش عكس و كارهاى گرافيكي ميخواستم، و تا دو تومان ميتونم هزينه كنم.
من بعد از تحقيق به اين نتيجه رسيدم كه يكي از لب تاب هاى ماك بوك پرو رو بگيرم، ولي بين 13 و 15 اينچ مردد هستم، اگر كسي از دوستان اطلاعاتى داره لطفاً راهنمايي كنه، در ضمن اگر فروشگاه معتبرى براى محصولات اپل سراغ داريد لطفاً در پيام خصوصى برام ارسال كنيد.
ممنونم
تو مدل های فعلی مکبوکپرو، تقریبا همه برای کار ادیت عکس به خوبی جواب میدن (من ۱۳ اینچیی یه نسل قدیمیترش رو دارم و خیلی راحت یه پانو که از ۶ تا ۱۰ مگاپیکسل درست شده رو میتونم باهاش ادیت کنم) ولی تو نسل فعلی (اواسط ۲۰۱۰) مدل های ۱۳ اینچی CPUی CORE2DUO دارن ولی ۱۵ اینچی ها یه مدل CORE2DUO داره و بقیه مدل هاش COREi5ه.
بنابراین اگه فکر می کنید که به CPU جدید نیاز دارن نمیتونید از ۱۳ اینچی ها انتخاب کنید، ولی در غیر اینصورت فقط این میمونه که وزن کم و جابجایی راحت، براتون مهمتره یا داشتن مانیتور بزرگ!؟ (من یه مانیتور قدیمی ۲۲ اینچ دارم که وقتی به تصویر بزرگ نیاز دارم از اون استفاده می کنم.)
سلام.
به نظر من مدل 13" خیلی ارزش خرید نداره. یا 15 اینچ بگیرید یا 13 اینچ مک بوک ایر جدید با هارد ssd و 4 گیگا بایت رم.
قیمتش حدود همون مک بوک پرو 13 اینچ در میاد اما با توجه به هارد SSD که داره بسیار سریع عمل می کنه. درسته که پردازنده به روزی نداره اما اگه یه گشتی توی اینترنت بزنید و چند تا ریویو اش بخونید یقینا شیفته اش میشید.
در ضمن این لپتاپ به نظر من شکیل ترین لپتاپ اپل هست بسیار سبکه (حدود 1.5 کیلو) و مانیتور خیلی خوبی هم داره. به علاوه شارژ خیلی طولانی داره. البته دقت کنید که این لپتاپ درایو DVD/CD نداره و اگه نیاز دارید باید درایو اکسترنال براش بخرید.
با تشكر از شما، خواستم اينم بدونم اين قضيه داغ كردن زياد چيه؟ من اگر مدل 374 رو بخرم كه تقريبا قيمتش 1450 هست، به درد كار من ميخوره كه بيشتر كارهاي طراحي باهاش انجام ميدم؟ و بخاطر اينكه cpu كه داره ضعيفتره ممكنه زياد داغ نكنه؟
ظاهرا این مساله داغ کردن بستگی به نوع استفاده ای داره که ازش می کنید. یعنی اگر عادت دارید لپتاپ رو روی پاهاتون بذارید اذیت میشید.
مدل مک بوک ایر به خاطر استفاده از هارد ssd احتمالا مشکل کمتری از این بابت داشته باشه.
اگر منظورتون از انجام کار های طراحی, استفاده های معمولی از فوتوشاپ باشه هم مک بوک پرو 13" و هم مک بوک ایر خوب جواب میدن اما اگر استفاده سنگین مثل ویرایش فیلم دیجیتال انجام میدید پردازنده های core 2 duo این لپتاپ ها سرعت پایین تری نسبت به پردازنده های core i5 , core i7 مک بوک پرو 15 اینچ داره.
البته قیمت مدل 15 اینچ بالاتر از بودجه ای هست که فرمودید.
یه نکته دیگه اینکه هر مدلی که خریدید رم زیر 4 گیگ نگیرید. خصوصا لپتاپ های مک بوک ایر اپل این مشکل بزرگ رو دارند که وقتی خریدیدشون امکان ارتقای رم رو ندارید. پس از اول به فکر این موضوع باشید.
جناب ابراهیمی این رو مطمین هستید؟نقل قول:
یه نکته دیگه اینکه هر مدلی که خریدید رم زیر 4 گیگ نگیرید. خصوصا لپتاپ های جدید اپل این مشکل بزرگ رو دارند که وقتی خریدیدشون امکان ارتقای رم رو ندارید. پس از اول به فکر این موضوع باشید.
مسئله داغ شدن دستگاه بسیار مهمه. بالا رفتن حرارت در لپ تاپ میتونه بسیار دردسر ساز باشه، لپ تاپ ها مثل دستگاههای desktop فضا ندارن که به کمتر شدن حرارت کمک کنه و همینجوری در حالت عادی مقدار حرارت خروجی از یک لپ تاپ بسیار بیشتر از یه دستگاه بزرگ هستش.
4-5 ماه پیش شرکت سونی مجبور شد برای حل کردن مشکل حرارتی در یه سری از مدل هاش (cw21 کی ازاون مدل هاست) فراخوان جهانی بده که متاسفانه ما تو ایران استفاده نکردیم از این فراخوان و اکثر کسانی که این مدل هارو داشتن فقط تونستن فریم ور جدید سونی رو روسی دستگاههای خودشون نصب کنن و از بقیه خدمات بی بهره موندن.
یا مثلا اکثر مدل هایxps در مارک Dell این مشکل رو دارن و خیلی داغ میشن و این داغ شدن خیلی بیشتر از اذیت کردن پای شما مهمه. اگر تو ایران cpu ی لپ تاپ بسوزه گارانتی به هیچ عنوان زیر بار تعویض دستگاه نمیره یا حداقل من ندیدم که بره.
به هر حال با 2 میلیون تو هر کدوم از برند ها دستگاه خوبی میتونید تهیه کنید.
توصیه م اینه که هر دستگاهی میخرید حداقل این مشخصات رو داشته باشه :
Ram 4gb
cpu inel coir5 (مقدار cache هم خیلی مهمه هرچی بالاتر بهتر)
vga gforce ( مدل ها متفاوته)
من از لپ تاپ با amd cpu تا حالا استفاده نکردم ولی اون هم فکر نمیکنم برای کار ادیت بد باشه.
بازهم اگر مدل رو انتخاب کردید قبل از خرید یه نظر از دوستان بپرسید بد نیست. کمک میکنه که ضرر کمتری متوجتون بشه.
ممنون بابت توضیحاتتون فقط 2 تا نکته اضافه کنم.
نکته اول اینکه خوب برای برخی ممکنه مسائل مربوط به سلامتی و بهداشت اهمیت بیشتری نسبت به سوختن cpu یا قسمت های دیگه لپتاپ داشته باشه.
نکته دوم هم اینه که اینکه مقدار cache هر چی بیشتر باشه بهتره به طور مطلق درست نیست. کلا فلسفه وجود cache اینه که دسترسی به برخی اطلاعات سریعتر بشه. اما افزایش نا متناهی و نا متناسب حافظه cache مغایر با این هدفه. کلا این وسط افزایش یا کاهش حجم حافظه cache هر کدوم یه مزایا و یه معایبی داره و این مقدار باید بهینه بشه.
سلام
بیشتر گرمای دستگاه به کارت گرافیک اون مربوط میشه تا CPU.در کل امکان سوختن پردازنده نسبت به بقیه قطعات دستگاه بسیار کمتر هست و حداقل تمام شرکتهای معتبر هم اون رو گارانتی میکنند.
مشکلی هم که در مورد XPS ها وجود داشت مربوط به کارت گرافیک جی فورس 8400 بود که البته روی تمام مدلهای نوت بوک دل و بقیه مدلها در برندهای دیگر نیز وجود داشت.دلیلی که این مشکل روی این مدلها خیلی خودش رو نشون داد یکی فروش بیشتر دل نسبت به مدلهای مشابه و دیگری کوچک تر بودن مدل 13 اینچ بود که باعث افزایش دامای بیشتر در اونها بود.
در کل هر چه مشخصات دستگاه بالاتر باشه دمای آن هم بالاتر خواهد بود و در نوت بوکهای کوچکتر به خاطر وجود هیت سینک کوچکتر این موضوع خود را بیشتر نشان می دهد.
من حقيقتش نظر اخرم رو لب تابهاى مك بوك پرو بود، به چند دليل:
1ـ استفاده از سيستم عامل مك.
2ـ بدنه قوي تر نسبت به بقيه لب تابها (مثلا لب تاب u35jc كه فروختم كيبوردش خيلي بي كيفيت بود، و بعد از استفاده از اون مشخص شد كه كلا لق شده).
3ـ مانيتور بهتر. (مانيتور براى من كه كارم طراحى هست خيلي مهمه، من با چند مانتيور قبلا كار كردم ولي باز هم مشكل دارم، بعد از خيلي تحقيق به اين نتيجه رسيدم كه مانيتورهاى مك بوك بسيار با كيفيت هستن).
بودجه اى كه ميتونم بدم تقريبا دو مليون هست يه مقدار بالا پايين
فعلا هم بين اين دو مدل مردد هستم
mc 374 كه قيمتش 1400-1450 هست
و mc371 که قیمتش 2100 - 2150 هست
اختلاف عمده این دو مدل غير از حجم مانيتور cpu و كارت گرافيك هست. درسته كه مدل 15 اينچى يقينا براى كار من بهتر هست، ولي فكر ميكنم ارزش اين همه اختلاف قيمت رو نداره (700 هزار تومان) بخصوص كه براى من اينچ مانيتور مهم نيست، و بيشتر 13 به كار من ميخوره، فقط يه مقدار از گرافيك و cpu مدل ارزونتر (13 اينچى) ميترسم.
اگر دوستان كمك كنن خيلي ممنون ميشم، نميخوام مثل خريد قبليم عجله كنم و تا مطمئن نشدم نميخرم
سلام
راستش حدود 10 صفحه آخر این تاپیک رو خوندم, ولی با توجه به اطلاعات کمم از لپ تاپ (به علت علاقه کمم به کامپیوتر و ..) توی انتخاب موندم.
با بودجه 800 تومن میخوام یک لپ تاپ بخرم که بتونه فتوشاپ/لایت روم و نرم افزارهای عمرانی رو جواب بده , مالتی مدیای خوبی داشته باشه و اگر هم شد برای بازی هم مناسب باشه (بازی برام مهمه ؛ اما در اولویت نیست).
سایز کوچک رو ترجیح میدم (برای حمل راحت) اما در عین حال نگران هم هستم که موقع ادیت و ... اذیت بشم. :(
Blue ray و Bluetooth 3 هم برام ارزش خاصی نداره.
Fujitsu LifeBook AH530 - Core i5
از سونی و ایسر هم خوشم نمیاد , اما ردشون هم نمیکنم
.................................................. .....................
* گاهی کمی وسوسه میشم یک نِت بوک بگیرم و در کنارش PC ام رو آپگرید کنم :think:;
** نظر دوستان در مورد SUZUKI چیه ؟ بخصوص Suzuki Larisa 1428 TLi - Z447
همونطور که گفتم من مدل ۱۳ اینچی اپشن پایین رو دارم (تازه مدل اواخر ۲۰۰۹ رو) و کاملا هم ازش راضی هستم (الان ۲۲ روز و یک ساعته که خاموش یا ریاستارتش نکردم، آخ هم نگفته!) ولی خوب بستگی به کاری که میخواید بکنید هم داره
یه نکته دیگه هم اینکه این رو هم درنظر داشته باشید که پیشبینی میشه مدل های جدید تا قبل از عید معرفی بشن و رسم اپل اینه که مدل های جدید تقریبا با همون قیمت قدیمی عرضه میشن ولی بر اساس شایعه ها پیشرفت خیلی زیادی خواهند داشت ! پس اگه عجله ندارید شاید بد نباشه تا بعد از عید صبر کنید...
پ.ن: اپل یه تکنولوژی به نام liquid metal رو خریده و شایعه شده که بدنه محصولات جدیدش رو از این آلیاژ خواهد ساخت (که البته فوقالعاده سبکتر و مقاومتر از آلیاژ فعلیه... و البته رنگش مشکیه)
سلام
اگر می خواین از شر کامپیوترتون خلاص شین و کار ویرایش رو با لپ تاپ انجام بدین بهتره که بودجه رو بیشتر کنین تا حداقل مانیتور بهتری داشته باشه چون مانیتور سری inspiron دل نسبتاً ضعیفه و بدرد کار ویرایش نمیخوره. سری های latitude و XPS خوبه برای اینکار که حداقل 1200-1300 بودجه میخواد یا حداقل Vostro 3300 که هم 13 اینچه و هم سبک تر از بقیه با وزن 1.8 کیلویی و آپشن های خوب به نسبت قیمت.
ولی اگر در بیرون از خونه کار ویرایش نمیکنید و با کامپیوتر خانگی راحت ترید، یه نت بوک بخرید (acer , asus , lenovo ,...) که فقط به درد انتقال عکس از مموری بروی هارد و نمایش اولیه اونا میخوره و برای ویرایش اصلاً مناسب نیست و کامپیوتر خونگی تون رو آپدیت حسابی کنید.
وحید عزیز دو تا پیشنهاد دارم
1- یا pc قوی و یک نوت بوک ارزون بگیر که البته دو تا شون با هم 1200 الی 1400 برات آب میخوره و البته لازم نیست جفتشو با هم بگیری (نمیدونم pc فعلی که داری چی هست ولی اگه بیشتر از دوسه سال از عمرش میگذره بهتره به ارتقاء فکر نکنی )
2- یا یک لپ تاپ درست و حسابی core i7 با حداقل 4g رم 15 اینچ تصویر (ترجیحا دل لنوو اسوس)
چه pc چه لپ تاپ تا میتونی cpu و رم ر ودست بالا بگیر حتی اگه مجبور شدی قصدی بگیری
در مورد دل جناب مبین علی بهتر میتونن راهنمایی کنن
سلام
وحید جان کلاً Netbook به دردت میخوره؟! بدون optical drive و CPU درست حسابی و مانیتور کوچولو و ...
به نظر من یا دسکتاپ قوی بخر (بعید میدونم سیستم فعلیت رو بتونی ارتقای خوبی بدی ) یا نوت بوک بخر.
نیازهایی که شما عنوان کردی رو Netbook نمیتونه برطرف کنه.
علی جان پیشنهاد من در مورد لپتاپ 15 اینچ اپل نه به خاطر مانیتور بزرگتر که به خاطر پردازنده های قوی ترش بود.
تا جایی که اطلاع دارم cpu مدلهای 13 اینچ مک بوک پرو core 2 duo هست. در حالی که در مدل های 15" پردازنده های قوی تر و کارت گرافیک قوی تری دارند.
اما از اونجایی که مک بوک ایر های 13" اخیر (اواخر 2010 به بعد) همون پردازنده های سری core 2 duo رو دارند و به علاوه هارد بسیار بسیار سریع تری دارند و قیمتشون در توان شما هست من خودم شخصا اونا رو به مک بوک پرو 13" ترجیح میدم.
اگر مشکلی برای دیدن ویدیو های یوتیوب ندارید پیشنهاد می کنم حتما این ویدیو رو ببینید:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=nhulqL96qcs
میشه در مورد این شایعه منبعی معرفی کنید؟ منم تو فکر خرید بودم اما اگه اینجوری باشه که شما میگید احتمالا بهتر باشه که صبر کنم.نقل قول:
یه نکته دیگه هم اینکه این رو هم درنظر داشته باشید که پیشبینی میشه مدل های جدید تا قبل از عید معرفی بشن و رسم اپل اینه که مدل های جدید تقریبا با همون قیمت قدیمی عرضه میشن ولی بر اساس شایعه ها پیشرفت خیلی زیادی خواهند داشت ! پس اگه عجله ندارید شاید بد نباشه تا بعد از عید صبر کنید...
پ.ن: اپل یه تکنولوژی به نام liquid metal رو خریده و شایعه شده که بدنه محصولات جدیدش رو از این آلیاژ خواهد ساخت (که البته فوقالعاده سبکتر و مقاومتر از آلیاژ فعلیه... و البته رنگش مشکیه)
زمان ارائه سری جدید که تقریبا همین موقع ها باید باشه (یه جورایی تخمینه، نه شایعه):
http://buyersguide.macrumors.com/#MacBook_Pro
اما در مورد liquid metal:
http://www.9to5mac.com/49329/does-ap...o-liquid-metal
http://irmug.org/forum/viewtopic.php...art=450#p24933
http://irmug.org/forum/viewtopic.php...art=450#p24938
داشتن مک شاید تمام نیازهای یک عکاس رو براورده کنه (بهتره بگم که برای هر عکاس یک لازم است) اما وقتی به این همه نرم افزار نصب شده روی کامپیوتر خودم فکر میکنم میبینم که به هرحال وجود سیستم عامل ویندوز روی سخت افزاری قوی در کنار مک برای هر کاربر ایرانی لازم است .
من هیچ وقت مک نداشته ام و دورادور وصفش را شنیده ام و کارایی اش برام مانند افسانه شده است. اما آلان که از پردازشگر های اینتل مشترک استفاده می کند چطور این تفاوت می تواند اینقدر فاحش باشد؟ لطفا این ویدیو را در یوتیوب ببینید (البته طرف خیلی از مک شاکیه) و راجع به استدلال هایش نظر بدهید لطفا. Core i7 MacBook Pro Vs Sony VAIO
http://www.youtube.com/watch?v=1srrdW71R78
بهتره به اینجور ویدیو ها اهمیتی ندید. اینجور مقایسه های سطحی مثل اینه که یه نفر دوربین پوینت اند شوت 14 مگاپیکسلی رو با یه اس ال آر مقایسه کنه بعد نتیجه بگیره که چون امکانات و رزولوشن اون دوربین بهتره پس دوربین بهتریه.
البته این درسته که پیکره بندی های لپتاپ های اپل نسبت به برند های دیگه پایین تر هستند اما برتری های غیر قابل انکاری دارند.
از سخت افزار که بگذریم, سیستم عامل اپل هست که باعث تفاوت عمده اپل با پی سی ها شده.
نقل قول:
راستش حدود 10 صفحه آخر این تاپیک رو خوندم, ولی با توجه به اطلاعات کمم از لپ تاپ (به علت علاقه کمم به کامپیوتر و ..) توی انتخاب موندم.
با بودجه 800 تومن میخوام یک لپ تاپ بخرم که بتونه فتوشاپ/لایت روم و نرم افزارهای عمرانی رو جواب بده , مالتی مدیای خوبی داشته باشه و اگر هم شد برای بازی هم مناسب باشه (بازی برام مهمه ؛ اما در اولویت نیست).
سایز کوچک رو ترجیح میدم (برای حمل راحت) اما در عین حال نگران هم هستم که موقع ادیت و ... اذیت بشم.
* گاهی کمی وسوسه میشم یک نِت بوک بگیرم و در کنارش PC ام رو آپگرید کنم :think:;
وحید جان من یک :::love2:::netbook دارم با همین acer که نظرمو راجع به این دو لپ تاپ و لپ تاپ های دوستانم که باهاشون کار کردم را می نویسم.
نوشته من برای قیمت زیر 900 است.صد البته پول بیشتر=انتخاب های بهتر
dell 5010 گزینه خوبیه ولی من شنیدم(با چشم خودم ندیدم)که این مدل dell به همراه hp (مدل های ارزان) خرابی زیاد دارند(البته بعد از یکسال) .
ولی dell 5010 ci5 رو زیگورات 3 سال گارانتی کرده و خیلی از دوستان من این مدل را دارند و راضی هم هستند.
من ایسر رو با دل مقایسه کردم.دل هم خوشگلتره هم lcd بهتری داره ولی دلیل خرید من(ایسر) 4 گیگ رم ddr3 باس 1333 بود که در دل 1066 است و گرافیک ایسر که 540m است و هارد که 640 است.
netbook رو که دارم فقط به درد وبگردی ، دیدن عکس و کارهای سبک میخوره.رم 2 گیگ داره و cpu اتم با هارد 250 .ویندوز 7 و فوتوشاپ رو نصب کردم ولی به دلیل اینکه رزولوشن 600*1024 هست در ps در ادیت مشکل دارم .فکر کنم netbookهای جدید resolution بالاتری(768*1366) دارند.ولی تو acdsee و capture nx هیچ مشکلی ندارم.
وزن کم نت بوک خیلی جذابه (1 کیلو) که من هر جا میرم همراهم هست ولی اگه وزن دستگاهت زیاد باشه بعد یک مدت کوتاه از حمل کردنش خسته میشی و مثل یک دسکتاپ تو خونه رهاش میکنی.
نظر من اینه که نیازت رو مشخص کن بعد خرید کن.
اگه خیلی جابجایی نداری یه نت بوک بگیر و دسکتاپ رو آپگرید کن
در غیر اینصورت دنبال یه مدل 13 یا 14 اینچ سبک بگرد
( هر چند که خودم معتقدم لپ تاپی که جایگزین دسکتاپ میشه باید 15 اینچ باشه(این نظر شخصی منه)).
چیز دیگه ای که میخواستم بگم کولینگ فوق العاده لپ تاپ های msi هستش.یکی از دوستام مدل 620رو خرید که وقتی من باهاش کار کردم از حرارت کم اون تعجب کردم.
پیشنهاد:اگه تو قیمت 850 دنبال نوت بوک هستی همون dell 5010 core i5 عالیه:::love2:::.
در مورد پیشرفت شایعه خاصی وجود نداره، این یه پیشبینی کلیه که با توجه به اینکه از سال ۲۰۰۹ تا الان ۱۳ اینچی ها تغییر خاصی نکردن، اپل دیگه روی core2duo نمی مونه و میره سراغ پردازنده های جدید تر...
ضمن اینکه پیشرفت هرقدر هم جزئی باشه، به علت ثابت موند قیمت، اهمیت پیدا می کنه. مثلا من همین مدلی رو که الان دارم ۱۵۰۰ خریدم و اگه می خواستم ۲ گیگ رم بیشتر براش بخرم، باید ۲۰۰ میدادم، ولی مدل ۲۰۱۰ با همون قیمت، هم CPU قوی تری داره، هم کارت گرافیکش یه نصل پیشرفت کرده و هم هارد و رم بیشتری داره...
سلام
گارانتی مدلهای اینسپایرون یک سال است و گارانتی سه ساله برای مدلهای لتیتیود و پرسیژن می باشد.
در مورد رم هم الان تقریبا همه مدلهای 5010 دارای رم 1333 هستند اگر چه پردازندهای I5 فقط تا 1066 را ساپورت می کنند.(پس فرقی ندارد که روی آنها رم با باس 1066 باشد یا 1333)
در مورد خرابی هم نکته ای که وجود دارد این است که قطعا تعداد خرابی مدلهای پر فروش بیشتر از مدلهای دیگر است و البته این به معنی آن نیست که % خرابی آنها بیشتر است.کد:http://ark.intel.com/Product.aspx?id=50179&code=Intel%C2%AE+Core%E2%84%A2+i5-460M+Processor+%283M+Cache%2c+2.53+GHz%29
به صورت تقریبی شاید بیش از 80% قطعات نوت بوکها رو شرکتهایی غیر از سازندگان نوت بوک می سازند و این قطعات روی تمام برندها به صورت مشترک استفاده می شوند.اگه قرار به خرابی یا عمر کمتر باشد روی تمام برندها این اتفاق خواهد افتاد.
نقل قول:
ThinkPad T410s
Intel® Core™ i5 i5 (2.4GHz, 3MB L3, 35W)
Memory : Up to 8GB of 1333MHz DDR3
کد:http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/catalog.workflow:category.details?current-catalog-id=12F0696583E04D86B9B79B0FEC01C087¤t-category-id=19C791A03AF24034A0011B825513BCED&tabname=TechSpecs
http://msmd28.persiangig.com/4/i5.png
و البته همانطور که مثال زدم این به معنای آن نیست که نمیشود رمهای 1333 را روی نوت بوک با CPU i5 قرار داد.کد:http://ark.intel.com/Product.aspx?id=49022
:::happy:::