نوشته اصلی توسط
Nami BH
حدود 15 ماه پیش یک HP dv6 2020ev خریدم به قیمت یک میلیون و 400 هزار تومان ، که به زمان خودش و کامفیگوریشن بالایش قیمت مناسبی داشت. با توجه به اینکه من کارای گرافیکی هم در کنار ادیت عکس انجام میدم ، باید بگم در کل از سرعتش راضی هستم. ولی چیزی که مشکل زا است باگ ها و گرفت و گیر هایی که به هیج چیز جز PC بودن نمیشه ربطش داد. مثلا یکی از اجزای مهم در کار من قلم دیجیتال یا تبلت های طراحی که بیشتر در محیط هایی مثل corel painter , PS ونرم افزار های این چنینی برای طراحی نقاشی دیواری که اکثرا ابعاد بزرگ و فایل های حجیم داره استفاده میکنم و گاه گاه شروع میکنه به پرش های کرسر به نقاط بی ربط نصویر ( به همین علت یه تبلت وکوم خریدم تا شاید مشکل حل بشه) ولی استنباط خودم اینه که این انتظار رو باید از سیستم های مک داشته باشم تا یه کارایی روان و سریع با این خصوصیات که من میخوام بهم بده. باز تاکید میکنم با لب تاپ فعلی برای کارهایی مثل پردازش فایلهای Raw (حتی به شکل گروهی) پردازش عکسهای HDR و پانوراما مشکلی ندارم و سرعت دستگاه رضایت بخشه.
این طور که تحقیق کردم یه لب تاپ مک بوک پرو با مشخصات مورد نظر من حدود 2500 تا 3 میلیون قیمت داره ولی واقعا از کجا میتونم بفهمم که این سیستم ها واقعا مشکل من رو حل میکنه؟ ظاهرا یا باید یه آشنا پیدا کنم که یه سیستمئ مشابه داشته باشه و به من فرصت تست بده و یا دل رو به دریا بزنم یه مک بوک بخرم . از دوستان خواهش میکنم اگر شرکت و یا مغازه یی سراغ دارند که در مورد سیستم های مک فعال است و بطور خاص حوصله پاسخ گویی و توضیح دادن به عنوان مشاور را دارد و صرفا به فکر فروش و سود خودش نیست ( در ضمن قیمت های متعادل و گارانتی معتبر داشته باشه) ،،، از طریق پیغام خصوصی به من معرفی کنند.
با تشکر فراوان ایمان برادران