با درود دوباره خدمت شما
نقل قول:
اولا که ایشون بر خلاف نقل قول شما گفتن "حدود 1 میلیون" نه دقیقا 1 میلیون...
"حدود 1 میلیون" یعنی 1250000 ؟ :)
نقل قول:
16 اینچ هم همچین تفاوتی با 15 نداره.
باور کنین 16 و 17 که من گفتم با 15 فرق میکنه .
نقل قول:
والا نمایشگر لپ تاپ منم الان LED هست و همچین زاویه دید خوبی نداره.در ضمن ما باید توی صحبتامون به صورت کلی و عام صحبت کنیم...خود شما دارین میگین خیلیا از LCD های HP ایراد میگرفتن ولی من راحت بودم !! نظر "خیلی ها" نسبت به نظر 1 نفر معمولا قابل استناد تر هست.
دوست من ، اصلا بحث من این نیست که زاویه دید فلان برند خوب هست یا نه . من میگم باید دید ایشون میخواد چکار کنه و آیا اصلا زاویه دیدی که ما داریم روش بحث می کنیم با توجه به نوع و شکل استفاده ی ایشون تعیین کننده هست یا نه . اگه هست ، اونوقت بیایم روش بحث کنیم .
نقل قول:
باز شما گفتین "من لپ تاپم رو همیشه با خودم دارم و هر کاری رو باهاش انجام میدم و ..." ولی اکثریت اینجوری نیست
یعنی شما لپ تاپ تون رو حمل نمیکنین و باهاش ادیت نمی کنین ؟! البته راست میگین ، نیاز ها متفاوته . ولی اگه قرار باشه لپ تاپ حمل نشه ، اصلا چرا باید لپ تاپ بخریم ؟
نقل قول:
دانشگاه هنر هم رفتم ولی ندیدم زیر سایه درخت بشینن و فایل RAW ادیت کنن...البته شاید استثنا هم باشه...!
من روزانه دوستانم رو در جاهای مختلف میبینم که تنها عکس ، بلکه ویدئو هم رندر میکنن . این بیشتر به فرهنگ و تمایلات و نیاز افراد بر میگرده . شاید واقعا کسی دوست نداشته باشه در محیط عمومی لپ تاپ زیر بغلش بگیره و راه بره یا باهاش کار کنه ... ولی این دلیل نمیشه که کاربرد اصلی لپ تاپ رو به دلیل طیف استفاده ی خودمون محدود کنیم .
نقل قول:
در ضمن فرهنگ با هنجار تفاوت داره...خیلی کم پیش میاد آدم یه کار خیلیییی ضروری داشته باشه که حتما بخواد لپ تاپشو روشن کنه ... بالاخره هر کاری رو باید توی موقعیت مناسب مکانی با خودش انجام داد...توی مکان های عمومی مثل اتوبوس و ... جای مناسبی بزای ادیت نیست فکر کنم !
استفاده از واژگان مختلف سلیقه ایه و نباید زیاد رو کلمات حساس شیم :) من خودم هیچ وقت تو اتوبوس یا مترو لپ تاپم رو روشن نمی کنم چون کاری که خیلی ضروری باشه برام پیش نمیاد . اما دیدم افرادی رو که چنین کاری رو انجام میدن ... هیچ عیبی هم نداره . این چیزا بیشتر به خودمون بستگی داره و سلیقه ایه . یه زمانی اگه کسی هدفون تو گوشش می کرد و تو خیابون راه می رفت ، یا یه بلای سرش میاوردن (!) یا از شرمِ نگاهِ مردم آب میشد ! ولی الان خیلیییی عادی شده و هر کسی دلره استفاده می کنه . قضیه ی لپ تاپ هم همینه ؛ کمک کم جا میوفته . به نظرم بهتره بیش از این ، به این جور صحبت های فرهنگی و به قول شما هنجاری نپردازیم و با بیان مطالب فنی ، به افزایش بار علمی مطالب فروم کمک کنیم .
برای شما بهترین ها رو آرزومندم
پسر پارسی