سلام
می خواستم بدون سیستم های تبلت برای پردازش چگونه هستند و آیا برای استفاده از ابزارهای فتوشاپ راحت تر هستند یا نه ؟ و اصلا برای پردازش خوبن یا و برای نقاشی ؟
سلام
می خواستم بدون سیستم های تبلت برای پردازش چگونه هستند و آیا برای استفاده از ابزارهای فتوشاپ راحت تر هستند یا نه ؟ و اصلا برای پردازش خوبن یا و برای نقاشی ؟
حامد چرخ انداز
سلام ممنون میشم اگر کسی تجربه کار با Tablet Pc را داره در مورد اون کمی توضیح بده که برای عکاسی خوبند یا نه من یه مدل دیدم نمدونم به دردم میخورد میشه راحت فتوشاپ با آنها کار کرد یانه ؟ سرعت پردازنده آنها چه طور خوبه یا هنگام کار با فایلهای راو کم میاره؟
مثلا این مدل را ببینیدبا تشکر از لطف همه دوستان که تجربه هاشون را در اختیار همه قرار می دهند من از شما خیلی مطلب یاد گرفتمکد HTML:http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/computer_can_series.do?storeName=computer_store&category=notebooks&a1=Screen+size&v1=12.0+-+14.9&series_name=tm2t_series&jumpid=in_R329_prodexp/hhoslp/psg/notebooks/12.0_-_14.9/tm2t_series
من تبلت HP TX2 را استفاده می کنم. از لحاظ قدرت پردازش کمبودی ندارم(در حد یک لپ تاپ با مدل دو سال پیش و قیمت 1.200 هست).
علاقه ای به استفاده ی از اون در حالت تبلت ندارم. بیشتر در حالت نوت بوک استفاده می کنم.
tm2 دارای قدرت پردازش پایین تر و گرافیک بالاتری نسبت به مدل من هست.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
به نظر من استفاده از تبلت های جدا از سیستم مثلا محصولات wacom انتخاب بهتریه... چون با انتخاب اونا شما یه هزینه محدود می کنید و بعد با هر کامپیوتری میتونید ازشون استفاده کنید ضمن اینکه قابلیت های بیشتری هم نسبت به کامپیوتر های تبلت در اختیار کاربر میذارن