-
پاسخ: كالیبره كردن مانیتور و مشكلات من
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FARID
LG فلاترون هست الان با روش شما کالیبره کردم رنگها تیره تر شدن و همچیز اشباع شده در مانیتور
ابتدا به کنترل پنل ویندوز رفته و روی آیکون Adobe Gamma کلیک کنید .
حالا یه پروفایل پیشفرض رو که توی لینک زیر گذاشته ام دانلود کرده و پس از کلیک روی Load این فایل رو احضار کنید:
کد:
http://www.meshkin.org/files/Adobe Monitor Settings2009.icm
مطابق شکل زیر که حتما در نرم افزار های قبلی مشابه آنرا دیده اید عمل نمائید:
سر آخر روی Ok کلیک کرده و پروفایل رنگی را با نام دلخواه ذخیره نمائید .
( توضیحا اگر ویندوزتان در درایو C با شید پروفایلهای رنگی ICC و ICM در مسیر زیر هستند :
C:\WINDOWS\system32\spool\drivers\color )
بعد از اعمال تغییرات چنانچه چهار بلوک بالایی دو جدول سیاه سفید قابل تمییز نبودند با کم و زیاد کردن کنتراست و برایتنس به نتیجه مطلوب تر برسید.
موفق باشید
-
ممنون از لطف شما سفید طبق جدول درسته سیاه رو نتونستم مثل سفید انجام بدم مربع اخر مقداری خاکستری هست در عکس سوم در مانیتور من مقداری مربع سمت چپ کمرنگ تر هستش اشاره کردید باید تفاوت اشکار داشته باشه این تفاوت چقدر باید باشه؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FARID
ممنون از لطف شما سفید طبق جدول درسته سیاه رو نتونستم مثل سفید انجام بدم مربع اخر مقداری خاکستری هست در عکس سوم در مانیتور من مقداری مربع سمت چپ کمرنگ تر هستش اشاره کردید باید تفاوت اشکار داشته باشه این تفاوت چقدر باید باشه؟؟
اگه منظورتون این عکسه :
که در اون مربع سمت چپ کمرنگ تر است می تونید این عکس رو توی فتوشاپ باز کرده مطابق شکل زیر میزان رنگهای اصلی تشکیل دهنده اون رنگ را که روی مربعها نوشته شده ببینید که با هم متفاوتند
در کل باید تمامی مربع های رنگی تصویر زیر قابل رویت باشند اگر ستون سمت راست دیده نمی شود براینتس را کم کنید اگر ستون سمت چپ قابل تمیز نیستند براینتس را بیشتر کنید.
پیشنهاد می کنم برای رویت بهتر، این جداول سفید و سیاه و رنگی را روی زمینه سیاه و سفید بصورت جداگانه ببینید و تفاوت ناشی از زمینه روشن و تاریک را به عینه رویت نمائید
-
من با مک بوک 5 تا تصویر رو چک کردم.با 3-4-5 مشکلی ندارم.
تنها در تصویر 1 بلوک های 251 تا 254 مرزشون با هم مشخص نیست.
در تصویر 2 هم بلوک های 5تا 11 مرزشون از هم جدا نیست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yasin-m
من با مک بوک 5 تا تصویر رو چک کردم.با 3-4-5 مشکلی ندارم.
تنها در تصویر 1 بلوک های 251 تا 254 مرزشون با هم مشخص نیست.
در تصویر 2 هم بلوک های 5تا 11 مرزشون از هم جدا نیست.
سلام یاسین جان
در مورد گرافیک مک و کلا اپل مکینتاش هیچی نمی دونم
اما در مورد چهار بلوک پائینی دو عکس سفید و سیاه (سایه های روشن و تیره) زیاد هم مهم نیستند.
بلوکهای جدول سفید و سیاه با تنظیم برایتنس ، کنتراست و گاما از هم متمایز خواهند شد. بعضا همه سیاه ها متمایز می شوند که در اون صورت سفید ها قابل تشخیص نیستند و بر عکس . ولی حالت بیابینی بهینه هم هست که مقداری وقت گیر و حوصله بر است
خود من پس از تلاش زیاد فقط سیاه شماره 5 و 7 و سفید 254 رو تمیز نمی دهم. شاید به دلیل نور محیط اطراف باشه و...
دو عکس سیاه و سفید (1و2) را به صورت جداگانه در زمینه های سیاه و سفید امتحان کن ببین تغییری حاصل میشه یا نه ؟
-
سلام دوستان. خب در مورد تنظیمات کنتراست و برایتنس ظاهرا مانیتور من مشکل زیادی نداره :eek:
فقط در رابطه با تنظیم رنگ میخواستم خواهش کنم راهنماییم کنید.
مدل مانیتورم LG فلترون 1960TR هست که در قسمت تنظیماتش: Gamma و RGB و کلوین رو میبینم.
-
http://img2.pict.com/81/ae/f1/1082826/0/grayscale.gif
الان با کمی دقت تونستم همه خونه های این تصویر رو ببینم.
اون بلوک های سیاه هم دیده شدند.
فقط در لپ تاپ کمی بالا پایین کردن ال سی دی و تغییر جا این محدوده عوض میشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yasin-m
فقط در لپ تاپ کمی بالا پایین کردن ال سی دی و تغییر جا این محدوده عوض میشه.
من همیشه با این قسمتش مشکل دارم!
-
با Imac 24 مرز بین ۲۵۵ با ۲۵۴ مشخص نیست.
بقیه به سادگی مشخص است.
پروفایل مانیتور هم روی پیش فرض Imac است که خود کمپانی تنظیم کرده.
-
سلام
در عکس زیر قسمت Gray مقدارش چه جوری باید تعیین شود؟ یعنی بر چه مبنایی انتخاب میشه؟
البته دوستان (عکاسان) عکس سیاه و سفید را در همان مد RGB تنظیم میکنند؛ کاربرد Gray Scale تو چاپ افست خیلی بیشتره؛ منتها به نظرم رسید اینجا نزدیکترین تاپیک برا این سول باشد.
http://www.pcnet.ir/images/c1copy.gif
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aap
سلام
در عکس زیر قسمت Gray مقدارش چه جوری باید تعیین شود؟ یعنی بر چه مبنایی انتخاب میشه؟
البته دوستان (عکاسان) عکس سیاه و سفید را در همان مد RGB تنظیم میکنند؛ کاربرد Gray Scale تو چاپ افست خیلی بیشتره؛ منتها به نظرم رسید اینجا نزدیکترین تاپیک برا این سول باشد.
http://www.pcnet.ir/images/c1copy.gif
ممنون
تنظیم Dot gain باید همراه با hard proof و نیز اسپکتروفتومتری خروجی باشد. در غیر اینصورت تمام تغییرات "روی هوا" خواهد بود و بر اساس سعی و خطا.
یک اشتباهی که درپستهای قبلی به چشم میخورد، این است که دوستان موقع کالیبراسیون، با استفاده از نرمافزار پروفایل تولید می کنند و بعدا میروند، روشنایی را تغییر میدهند! این کار مانند این است که شاخه ای که رویش نشستهاید را اره کنید!
تمام تنظیمات روشنایی و ... باید حین فرآیند کالیبراسیون صورت گیرد. پس از تهیه پروفایل، اگر مشکلی باقیمانده است، باید در فرآیند کالیبراسیون تجدید نظر کنید و نه اینکه بعد روشنایی و کنتراست را تغییر دهید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nmroshan
........ یک اشتباهی که درپستهای قبلی به چشم میخورد، این است که دوستان موقع کالیبراسیون، با استفاده از نرمافزار پروفایل تولید می کنند و بعدا میروند، روشنایی را تغییر میدهند! این کار مانند این است که شاخه ای که رویش نشستهاید را اره کنید!
تمام تنظیمات روشنایی و ... باید حین فرآیند کالیبراسیون صورت گیرد. پس از تهیه پروفایل، اگر مشکلی باقیمانده است، باید در فرآیند کالیبراسیون تجدید نظر کنید و نه اینکه بعد روشنایی و کنتراست را تغییر دهید.
با سلام
ضمن تشکر از آقای دکتر روشن ، از کلیه دوستانی که مطابق گفته های حقیر ابتدا به صورت نرم افزاری پروفایل تولید و ذخیره کرده اند سپس با تنظیمات برایتنس و کنتراست و گاما ،مونیتورشان را کالیبره کرده اند ، عذرخواهی کرده ، استدعا دارم طبق فرمایش دکتر روشن، مجددا و فقط حین تنظیمات نرم افزاری، مونیتورشان را کالیبره نمایند.
-----------
در مورد ترجمه درست Brightness هم سوال داشتم که به نظرم شاید "درخشانی" درست تر باشد و "روشنایی" یا "روشنی " شاید معادل فارسی، Lightness باشد.
به توضیحات ذیل توجه کنید :
نقل قول:
درخشانی (Brightness) ، روشنی (Lightness) تضاد روشنی (Contrast)
به تصاویر زیر نگاه کنید مربع خاکستری در تصویر A تیره تر از تصویر B به نظر می رسد در حالیکه اصلا اینگونه نیست این دو تصویر درخشانی یکسانی دارند. وقتی یک محرک نوری از داخل یک روزنه ، بدون متن و حاشیه و مستقل از شی ای که به آن تعلق دارد و مستقل از سطح و حجم دیده شود اصطلاحا نور روزنی نامیده می شود و احساسی که ایجاد می کند درخشانی نام دارد بنابراین وقتی از درخشانی صحبت می شود منظور رنگ روزنی یا رنگ مجرد است.
اما در دید عادی ، محرکهای نوری از سطح خارجی اشیا منعکس می شود در این حالت از رنگ سطحی صحبت می شود و احساسی که رنگ ایجاد می کند روشنی نامیده می شود در تصاویر بالا ، زمانی که به دو مربع خاکستری به همراه متن آنها نگاه می کنیم، هرچند درخشانی یکسانی دارند لیکن با روشنی متفاوتی دیده می شوند و A تیره تر از B به نظر می رسد و ایجاست که مقوله شیرین کنتراست (تضاد روشنی) خودنمایی می کند که در هنرهای مختلف از نقاشی گرفته تا مدل سازی و عکاسی و … کاربرد فراوان و جلوه های زیبایی دارد .
چنانچه تصور من اشتباه بوده باشد خوشحال می شوم دوستان راهنماییم کنند
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nmroshan
تنظیم Dot gain باید همراه با hard proof و نیز اسپکتروفتومتری خروجی باشد. در غیر اینصورت تمام تغییرات "روی هوا" خواهد بود و بر اساس سعی و خطا.
یک اشتباهی که درپستهای قبلی به چشم میخورد، این است که دوستان موقع کالیبراسیون، با استفاده از نرمافزار پروفایل تولید می کنند و بعدا میروند، روشنایی را تغییر میدهند! این کار مانند این است که شاخه ای که رویش نشستهاید را اره کنید!
سلام
سپاس بسیار از پاسخ شما
دو مورد را متوجه نشدم: hard proof و نیز اسپکتروفتومتری
در فروم جستجو کردم موردی یافت نشد و در گوگل هم مطلب دندانگیری که برایم قابل فهم باشد نیافتم.
اگر ممکن است توضیحی بفرمایید ...
از زحمت دوباره عذر میخوام
ممنون
-
بخاطر تاخیر عذر میخواهم؛ در سفر بودم.
هارد پروف یعنی اینکه شما با یک پرینتر، سعی کنید خروجی پرینتر دیگری را شبیه سازی کنید. تا قبل از پرینت با آن پرینتر اصلی، بدانید که وضعیت نهایی به چه صورت خواهد بود.
اسپکتروفتومتری در این مورد خاص، برای تعیین دقیق وضعیت تونهای چاپ شده انجام میشود تا در مرحله بعد بتوان بر اساس آن، تغییرات مورد نظر را در قسمت Dot gain اعمال نمود.
-
دوستان من امروز يک spyder 3 pro خريدم و مانيتور ستديو و منزل رو کليبره کردم .واقعا نتيجه شگفت انگيزه .در زمانی کمتر از 5 دقيقه مونيتر رو کليبره ميکنه .شخصا تا به حال چنين شفافيت و درخشندگی از مونيتور هم نديده بودم .توصيه ميکنم اگه امکان خرید اين دستگاه رو داريد در اولين فرصت تهيه کنيد و نتيجه رو ببينيد .
-
روي صفحه انيتور ياlcd لب تاپ hp dv6000 من لكه است هر كاري بلد بودم ولي پاك نشد لطفا كمك كنيد
شبيه برچسب روي صفه كليد است
[IMG]http://i26.*******.com/90pu0i.jpg[/IMG]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aryan
دوستان من امروز يک spyder 3 pro خريدم و مانيتور ستديو و منزل رو کليبره کردم .واقعا نتيجه شگفت انگيزه .در زمانی کمتر از 5 دقيقه مونيتر رو کليبره ميکنه .شخصا تا به حال چنين شفافيت و درخشندگی از مونيتور هم نديده بودم .توصيه ميکنم اگه امکان خرید اين دستگاه رو داريد در اولين فرصت تهيه کنيد و نتيجه رو ببينيد .
در تایید سخنان شما بنده هم همین چند روز پیش یک دستگاه Pantone Huey Pro خریدم که نتایج قیل و بعد از کالیبره کردن روی مانیتور PC خیلی عالی بود اما روی مانیتور MacBook زیاد فرقی نداشت چون مانیتور مک تقریبا همیشه کالیبره شده است. پیشنهاد من هم خرید یکدستگاه از این مدل یا مدلی که شما خریداری کردید است.
پیش از آن هم یک برنامه برای پی سی گرفته بودم که رایگان است (فقط باید زمان راندن این برنامه حتما به اینترنت وصل باشید چون تبلیغ کنار برنامه نمایش داده شود و برای همین است که رایگان است) و بسیار برنامه آسان و خوبی برای کالیبره کردن مانیتور است و پیشنهاد میکنم که حتما آزمایش کنید.
امیدوارم که به کار دوستان نیز بیاید.
نقل قول:
روي صفحه انيتور ياlcd لب تاپ hp dv6000 من لكه است هر كاري بلد بودم ولي پاك نشد لطفا كمك كنيد
شبيه برچسب روي صفه كليد است
دوست گرامی
من متوجه نشدم که آیا برچسبی روی مانیتور شما بوده که کندید و جای گذاشته یا اینکه از درون این مشکل پیش آمده؟ یا از کالیبره نبودن مانیتور است( که این یکی خیلی بعید به نظر میرسه) ؟
-
این لکه در بعضی لپ تاپها که فاصله کیبرد از ال سی دی کم هست بعد از مدتی به وجود میاد و دلیلش تماس کیبرددر حالت بسته با مانیتور است.
-
سلام دوستان
میخواستم ببینم برای کالیبره کردن مانیتور لپ تاپ چیکار باید کرد:think:;
با توجه به اینکه مانیتور لپ تاپ من (acer 6920 aspire) ظاهرا کلید یا منویی واسه تنظیمات نداره:confused:
پیشاپیش از پاسخهاتون سپاسگذارم.:::love2:::
-
نقل قول:
پیش از آن هم یک برنامه برای پی سی گرفته بودم که رایگان است (فقط باید زمان راندن این برنامه حتما به اینترنت وصل باشید چون تبلیغ کنار برنامه نمایش داده شود و برای همین است که رایگان است) و بسیار برنامه آسان و خوبی برای کالیبره کردن مانیتور است و پیشنهاد میکنم که حتما آزمایش کنید.
Calibrize
امیدوارم که به کار دوستان نیز بیاید.
..من با استفاده از این برنامه مانیتور را کالیبره کردم
عکسهایی که قبلا پروسس کرده بودم را که میبینم اصلا خوشایند نیستند :::confused2:::
دوستان لطفا کمک کنند:
http://i.imagehost.org/0681/DSC0079-4.jpg
این عکس را با تنظیمات جدید پروسس کردم ,آیا اشکالی ته رنگی در عکس وجود دارد؟ آیا طبیعی دیده میشود؟
پیشنهاد دوستان برای مانیتوری خوب و مناسب برای کار با ps و برای یک عکاس چیست؟؟
با تشکر
-
بردیا گرامی درود.
برای اینکه روی این عکس و درخواست شما نظر داد بهتر است که عکس را در اندازه بزرگتری در دسترس بگذارید. این عکس برای نظر دادن (دست کم برای من) بسیار سخت است.
-
آقای توفیقیان عکس با اندازه بزرگتر:
http://i.imagehost.org/0456/DSC0079-5.jpg
همچنین پیشنهاد شما برای مانیتور مناسب برای کار با ps چیست؟
با تشکر
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
am30
جناب بردیا با سپاس از شما.
هم اکنون در محل دیگری با مانیتورهای معمولی و کالیبره نشده هستم که نمیتوانم نظری درباره عکس بزرگتر بدهم اگر دوستان تا شب پاسخی ندادند حتما امشب هم در مکینتاش و هم در مانیتور کالیبره شده نگاه میکنم و نظر شخصی خودم را خدمتتان خواهم گفت. البته همینگونه و با دانش اینکه این مانیتور که هم اکنون بکار گرفته ام اصلا کالیبره نیست میتونم بگم که رنگها و نور درست اصلاح نشده اند. برای اینکه فقط نمونه ای را ببینید (البته اینکار همیشه و روی همه عکسها درست کار نمیکند ولی یک نمایش تقریبی به شما خواهد داد) این عکس را در فتوشاپ باز کنید و سپس از منوی Image گزینه Auto Tone یا (Ctrl + shift + L) را انجام دهید و نتیجه را روی عکس خودتان مشاهده کنید.
من معمولا اگر مانیتورم کالیبره نباشد اینکار را انجام میدهم و معمولا برای من اینکار پاسخ داده است.
روی عکس شما در سمت راست اینکار را انجام دادم که با سمت چپ عکس میتوانید مقایسه فرمایید.
در مورد مانیتور خوب هم فراموش کردم بپرسم که شما میخواهید چه اندازه هزینه کنید؟ دوستان در ایران با توجه با بازار ایران شاید بهتر بتوانند شما را راهنمایی کنند.
پاینده باشید.
-
درود بردیا گرامی.
با پوزش از دیر کرد پاسخ. امیدوار بودم دوستان دیگر نیز در این باره نگر خودشان را میدادند. ولی امروز در فکر دادن پاسخی به شما بودم که دیدم واقعا سخت است که از روی یکی دو عکس گفت که مانیتور شما کالیبره است یا خیر.
مانیتور PC ام را با دستگاه Huey Pro که همیشه در حال کالیبره کردن است و به مانیتور وصل است کالیبره میکنم و هر چند روز یکبار از من میخواهد که دوباره مانیتور را کالیبره کنم. این خود نشان دهنده این است که با یک بار انجام دادن به نتیجه مطلوب و بلند مدتی نخواهیم رسید. کالیبره کردن هم بستگی به نور محیط (از دید شدت نور و گرمای نور) و المانهای دیگری هم دارد. همچنین به ساخت مانیتور و کارت گرافیک و ... و اینکه شما این عکس را برای چه کاری میخواهید آماده کنید؟ برای نمایش در مانیتور خودتان یا روی وب و یا برای چاپ؟ (همین چند روز پیش یک کار گرافیکی (منوی یک رستوران که 15 برگه میشد) را آماده کردم و با اینکه از شماره رنگهای Panton بهره گیری کردم و اینکه هم من روی مک رنگها را دیدم و هم مانیتور چاپخانه مک بود و دستگاههای چاپ هم استاندارد Panton را دارند ولی بازهم اختلاف رنگی در سرخ شرابی که من میخواستم و آنگه روی چاپ آمد دیده میشد، البته به چشم من و چاپخانه دار و خوشبختانه نه به چشم مشتری:thanks: :biggrin:)
اینها را گفتم که بدانید که اینکه عکس شما نمایانگر کالیبره بودن مانیتورتان میتواند باشد و یا نباشد! بنابراین پاسخ بنده پاسخ درستی در تایید یا عدم تایید کالیبره بودن مانیتور شما نمیباشد بلکه فقط میتوانم بگویم که از دید من (با سلیقه و دید و تجربه ای که از نور و رنگ و ... یک عکس دارم) این عکس خوب به چشم می آید یا خیر.
امیدوارم که کمکی کرده باشم.
پاینده باشید.
-
5 فایل پیوست
تاثیر مد های از پیش تعیین شده مانیتور ها از نظر شدت نور و دمای رنگ
سلام
هفته پیش که به مشهد رفته بودم افتخار داشتم که همراه وحید عزیز در دقایق آخر یک کارگاه عکاسی حضور یابم.
نقل قول:
در كارگاه دوم استاد مهدي رضوي به مديريت فايل ديجيتال براي ارسال به جشنواره پرداخت، كارگاه وي كه با نمايش عكسهاي مختلف و تفاوتهاي نمايش آن عكسها در مونيتورها و فضاهاي رنگي مختلف بود، و به مباحثي چون كاليبراسيون، ويژگيهاي پروسس عكس، فضاهاي رنگي و تفاوت آنها، و خصوصيات پروجكشن داوري براي عكاسان شركت كننده پرداخت تا عكاسان با علم بيشتري آثارشان را به جشنواره ارائه كنند.
کد:
http://www.aksemashhad.com/news14.html
وقتی ما رسیدیم بحث بیشتر بر روی کالیبراسیون مانیتور بود و نرم افزاری توسط استاد کارگاه در حال معرفی شدن بود. پس از پایان بحث سئوالات شروع شد و یکی از دوستان حاضر در کارگاه سئوالی مطرح کردند پیرامون
"تاثیر مد های از پیش تعیین شده مانیتور ها از نظر شدت نور و دمای رنگ بر خروجی"
بعد از کارگاه فرصتی بود تا با دوستان و جناب دکتر روشن در این مورد کمی گفتگو کنیم.
قبلا برای خود من هم این سئوال بود و یک آزمایش در این مورد انجام داده بودم اما چون بنا شد در این تاپیک مطلب بنویسم سعی کردم دوباره آزمایش را تکرار کنم
شرایط تست
Hardware
CPU : Intel Q9550
RAM: 2X 2 Gig 1066MHz DDR2 Dual Chanel
Main Board: Asus P5Q-Pro
Monitor : Samsung BW 2253 Plus
Graphic Card: Nvidia 6200 Turbo Cache
Calibration Device: Spyder 3 Pro
Software
Windows 7 32Bit - 6.1.7600
Calibration Software : Spyder 3 Pro Utility ver3.14
وقتی از نرم افزار Spyder 3 Pro Utility استفاده میکنید قسمتی دارد به نام Display Settings که در آن میتوانید نوع مانتیور و تنظیماتی که از طریق OSD آن فراهم شده را انتخاب نماییم.یکی از این تنظیمات مربوط به RGB Sliders هست. وقتی روی آن کلیک کنیم به نرم افزار میگوییم که مانیتور ما امکان کنترل R G B را به صورت مجزا در اختیار ما قرار میدهد. اما Software به شما پیغامی میدهد .
توصیه نرم افزار این است که این گزینه را فعال نکنیم چون ممکن است در پنل های ال سی دی معمولی و کم کیفیت یک Overal Color Cast ایجاد شود.
اما برای نشان دادن دقیق رنگها ، دمای رنگ و روشنایی این قسمت را فعال کردم تا بتوانیم خروجی دقیق هر Mode مانیتور را ببینیم.
http://www.akkasee.com/forum/attachm...1&d=1267715809
کل صفحه ای که در مراحل کالیبراسیون می بینیم شبیه به تصویر زیر است که برای کم حجم شدن عکسها من نتایج را کراپ کرده ام.
(کل فایلهای اصلی را به صورت فشرده شده میتوانید از آدرس زیر دانلود کنید)
کد:
http://navid7h.persiangig.com/other/Samsung%20BW2253%20%20Calibration.rar
توصیه نرم افزار :
http://www.akkasee.com/forum/attachm...1&d=1267716688
با تغییر Slider های موجود در منوی OSD مانیتور آنقدر رنگها را کم یا زیاد کنیم تا ستونهای R G B تقریبا مساوی شوند (اختلاف 0.5 یا کمتر قابل قبول است)
ابتدا نتایج Mode های از پیش تعیین شده مانیتور را قرار میدهم و در مرحله آخر تنطیمات خودم را.
1. حالت پیش فرض مانیتور (Default Setting OR Factory Settings)
2. Text Mode
-
5 فایل پیوست
-
1 فایل پیوست
8. با تنظیمات زیر به این نتیجه رسیدم
R:23
G:25
B:54
Brightness:59
Contrast:73
http://www.akkasee.com/forum/attachm...1&d=1267717661
اصولا این نتایج خیلی قابل تعمیم نیستند.(اغلب اوقات در حالت Text نور مانیتور کم میشود و یا در حالت Movie دمای رنگ مانیتور گرم تر میشود و... )
چون فقط روی یک مانیتور تست شده است و آنکه ممکن است اصلا شرایط درستی برای تست نبوده باشد.فقط به عنوان یک معیار مقایسه ای این نتایج را اینجا قرار داده ام.:::happy:::
بعد از این مرحله از فرآیند کالیبراسیون نرم افزار شروع شده و در نهایت پروفایل مربوطه ساخته می شود.
پایدار باشید و موفق
-
سپاس جناب حسینیان.
آیا Spyder 3 Pro در ایران برای خرید پیدا میشود؟ بهای آن چند است؟ چون زمانی این نوع دستگاههای کالیبره کردن در ایران یافت نمیشد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fartow
سپاس جناب حسینیان.
آیا Spyder 3 Pro در ایران برای خرید پیدا میشود؟ بهای آن چند است؟ چون زمانی این نوع دستگاههای کالیبره کردن در ایران یافت نمیشد.
سلام
خیر ! متاسفانه نیست.
من ندیدم .خیلی گشتم هیچ مدلی نبود.
تو این یک سالی هم که دارم باز هم گشتم ولی بیافتم.
بنده از اتریش خریدم (البته نماینده معرفی شده در سایت شرکت هم نداشت و از آلمان برایمان تهیه کرد)
-
1 فایل پیوست
سلام
به پیشنهاد جناب روشن توضیحاتی رو بر پست های ارسال شده قبلی ام اضافه میکنم.
فرآیند کالیراسیون مانیتور در واقع از دو بخش اصلی تشکیل میشود
1) تنظیم Black Point و روشنایی (با استفاده از کنترل های روشنایی و کنتراست مانیتور)
2) تنظیم دمای رنگ
بعد از فرآیند کالیبراسیون یک پروفایل ساخته میشوند که با استفاده از آن برنامه هایی که به اصطلاح color mangement aware هستند میتوانند با استفاده از این پروفایل ها ، رنگها را به صورت صحیح نمایش خواهند داد.
اگر شما از مانیتور های خاص کارهای گرافیکی استفاده کنید ( مثل Eizo سری CG یا CE ) تمام دو بخش اطلاعات در مانتیور ذخیره میشود.اما اگر از مانتور های معمولی یا متوسط استفاده کنید ( عموما تمام مانیتور هایی که در دسترس ما هستند :::happy::: ! ) این اطلاعات در دو جا ذخیره می شود.
تنظیمات مربوط به Black Point و Luminance در مانیتور ذخیره میشود ( Contrast و Brightness )
اما دمای رنگ
هر مانیتوری یک دمای رنگ استاندارد دارد و یک گاما مشخص
آن تنظیمی که اکثر عکاسان دیجیتال به دنبال آن هستند تنظیماتی است شامل
White Ponit : 6500 K
Gama: 2.2
Luminance : CRT (90-110)
Luminance : LCD (100- -140)
در اکثر برنامه های Calibration شدت روشنایی برای LCD ها 120 cd/ m^2 توصیه شده است.
وقتی ما فرایند کالیبراسیون را تکمیل کردیم و پروفایل مانیتور ساخته شد ،بخشی از این تنظمیمات مربوط است به اطلاعات شدت رنگی هر سه رنگ R G B . دقیقا چیزی مانند Curve ها برای هر سه رنگ.
حال که این اطلاعات را در اختیار داریم چگونه این ها را اعمال کنیم ؟
این وظیفه بر عهده کارت گرافیک است. در کارت گرافیک بخشی وجود دارد به نام Video Look Up Table یا VLUT یا LUT . نرم افزارهای کالیبراسیون این اطلاعات مربوط به هر کانال رنگی را در LUT کارت گرافیک Load می کنند .
مثال:
http://www.akkasee.com/forum/attachm...1&d=1267895397
اینها همه یک مقدمه بود برای اینکه بگم !
وقتی ما دسترسی به کالیبراتور سخت افزاری و نرم افزاری نداریم آیا استفاده از یکی از مد های پیش فرض مانیتور برای رسیدن به آنچه یک عکاس به آن نیازمند است مفید واقع خواهد شد ؟
برای مثال میتوانید نتیجه مانیتور Samsung BW 2253+ (سه - چهار پست قبلی )را بررسی نمایید.
-----------------------------------------------------------
یک نکته مهم
در فرآیند کالیبراسیون اینکه فقط ما روشنایی و کنتراست را تنظیم کنیم و بقیه کارها را به نرم افزار مربوطه محول کنیم ممکن است به نتایج درستی نرسیم . باید از مانیتور و شرایط استاندارد آن همچنین White Point و Luminance و Gamma ای که میخواهیم به آن برسیم اطلاعات کافی داشته باشیم.
اما چرا ممکن است بدون تنظیماتی اولیه (قبل از کالیبراسیون) به نتیجه دلخواه نرسیم.
خروجی کارت گرافیک های معمولی عموما 8 بیت هستند (256 Tone از سیاه تا سفید برای هر کانال رنگ)
فرض کنید دمای رنگ استاندارد مانیتور 6500K است و ما میخواهیم محیط کاری خود را برای دمای رنگ 5000K تنظیم کنیم. در این صورت مثلا Curve ای که مربوط به رنگ آبی است ( که در پروفایل تولید شده قرار دارد ) دارای انحنای زیادی میشود . در واقع ما بخشی از اطلاعات کانال رنگی آبی را از دست میدهیم مثلا از 256 تن برای آبی به 230 یا 225 می رسیم و یک Banding صورت میگرد.
در نرم افزار های حرفه ای نطیر ColorEyes Display مرحله برای این کار وجود دارد به نام Monitor Pre-Calibration که سعی نرم افزار بر این است تا با اطلاعاتی که به کاربر میدهد ،کاربر را قادر سازد تا R G B و شدت روشنایی را از طریق منوی OSD مانیتور تنظیم کند و سپس وقتی نتیجه نزدیک شرایط مطلوب رسید ، فرایند اصلی کالیبراسیون شروع خواهد شد.( در این صورت Curve هایی با انحناهای کمتری تولید خواهد شد و از شدت Banding کاسته خواهد شد)
امیدوارم مفید بوده باشه.
شاد باشید و خوشحال
منایع :
کد:
http://www.integrated-color.com/
http://en.wikipedia.org/wiki/Color_management
http://www.normankoren.com/makingfineprints1A.html
http://en.wikipedia.org/wiki/ColorSync
http://www.pusztaiphoto.com/articles/colormgmt/win7/default.aspx
پی نوشت:
به دوستانی که کالیبراتور سخت افزاری دارند پیشنهاد میکنم از برنامه Color Eyes Display استفاده کنند . این نرم افزار به صورت Demo ده روزه قابل استفاده است و تمام Functionality آن قابل استفاده است.
سخت افزار هایی که توسط این نرم افزار پشتیبانی میشود
ColorEye/DTP-94
Optix XR
Spyder2
Spyder3
EyeOne Pro/Monitor
EyeOne Display2
-
سلام
يه مونيتور LG w2061TQ خريدم با توجه به راهنمايي دوستان كاليبره كردم
اما يه موجي از همون اول توي صفحه بود كه هركاري كردم برطرف نشد
(منظورم از موج يه حالتي مثه نويز ميمونه) كه واقعا آزار دهنده هست
چه كنم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tirdad
اما يه موجي از همون اول توي صفحه بود كه هركاري كردم برطرف نشد
(منظورم از موج يه حالتي مثه نويز ميمونه) كه واقعا آزار دهنده هست
چه كنم؟
میثم جان مانیتور تحت تاثیر میدان مغناطیسی قرار نداره؟
مثلا اسپیکر نزدیک مانیتورت نیست؟
مانیتور را جابجا کن شاید مشکل برطرف بشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehrdad Benabbas
میثم جان مانیتور تحت تاثیر میدان مغناطیسی قرار نداره؟
مثلا اسپیکر نزدیک مانیتورت نیست؟
مانیتور را جابجا کن شاید مشکل برطرف بشه.
نه فكر كنم اين نويز از طرف كيس ياشه چون با يه مونيتور ديگه هم تست كردم تقريبا همينطوري بود
شايد از پاور يا يا گرد و خاك كيس باشه
بايد دست به آچار بشم:::yess::::think:;
-
پاسخ : پاسخ: كالیبره كردن مانیتور و مشكلات من
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Maisam.H
نه فكر كنم اين نويز از طرف كيس ياشه چون با يه مونيتور ديگه هم تست كردم تقريبا همينطوري بود
شايد از پاور يا يا گرد و خاك كيس باشه
بايد دست به آچار بشم:::yess::::think:;
اگه اینطور باشه تنها احتمالی که میمونه کارت گرافیکه ، پینهاشو پاک کن و اگه ممکنه اسلاتشو عوض کن اگه بازم نشد کارتو تو یه سیستم دیگه چک کن تا کاملا مطمان بشی.
-
پاسخ : پاسخ: كالیبره كردن مانیتور و مشكلات من
فکر میکردم هیچ کالیبراتوری( البته سخت افزاری) اینجا پیدا نمیشود ولی در پایتخت، طبقه سوم، کنار پله های فرعی فروشگاه تجهیزات عکاسی ای هست که توی ویترینش Eye.One Display2 را داشت و 450000 تومن قیمت گذاشته بود. میدونم که خیلی بالاتر از قیمت واقعیش هست ولی گفتم شاید کسی نیاز فوری داشته باشه.
-
سلام
من ازطريق لينكي كه ديروز يكي از دوستان اين تاپيك در يك تاپيك ديگه بهم داد اومدم اين جا تا شايد بتونم مشكلم رو حل كنم .
ولي از ديشب تا حالا نتونستن با پروسه ي كاليبره كردن به طور دقيق و واضح آشنا بشم . البته همه ي صفحه هاي اين تاپيك رو خوندم ...
فقط فهميدم راهي كه بدرد من مي خوره اينه كه برم سراغ ادوبي گاما ...حالا من اونو دانلود كردم و نصب كردم ...
اون تنظيماتش رو چه جوري بايد تنظيم كنم ؟
اصلا راه كاليبره كردن از همينيه كه من دارم ميرم ؟
-
خرید کالیبراتور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aryan
سلام
با عرض پوزش می خواستم بپرسم آدرس فروشگاه یا شرکتی که کالیبراتور را از آنجا خرید کردید را می توانید برای من بفرستید ؟ قیمت اون زمان چند بود؟
تشکر فراوان
-
سلام حقیقتش تعداد صفحات تایپیک و بحثهای تخصصیش یه مقدار از حوصله من خارجه
یه سوال اول کار بپرسم اگه به اینجا ربط داشت برم تایپیک رو از اول بخونم
من عکسامو وقتی چاپ میکنم بعضی هاشون خیلی شبیه به اون چیزی هست که میبینم ولی بعضی های دیگه تفاوت زیادی دارن ( مثل غروب ) مدل مانیتور هم samsung 933
قبلا این تفاوت خیلی زیاد بود ولی با نرم افزار magic که خود سامسونگ ارائه داده بود این تفاوت کمتر شد حالا اگه بخوام دقیقا همون چیزی بشه که چاپ میکنم باید کالیبره کنم؟
-
البته اینکه رنگ ها در چاپ اونی که میبینید نیستند دلایل دیگه ای مثل پروفایل هم میتونه داشته باشه، ولی به هر حال باید مانیتور کالیبره باشه تا تصویر (نور و رنگ) رو همونطور که هست نشون بده و از طرفی هم باید پرینتر کالیبره باشه تا رنگ ها رو همونطور که هستند چاپ کنه.
-
سلام
توی این لینک زیر یه خرده در مورد ادوب گاما نوشته من از روش یه مقدار با مانیتورم ور رفتم
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=22003
حالا نتیجه کار هم اینجوری شد:
اونجوری که لینک بالا گفته باید اون کادر بالایی کاملا سیاه و کادر پایینی کاملا سفید بشه
که برای من هم همینجوری شد
این عکس با print screen گرفتم
http://s27.aks98.com/images/31769870570400014482.jpg
این عکس هم با دوربین از روی صفحه نمایش گرفتم
http://s27.aks98.com/images/28465326999683506958.jpg
حالا میخوام بدونم از کجا میشه مطمئن شد که کالیبره شده؟
اما یه مشکلی هم هست اونم اینه که تا قبل از اینکه کالیبره کنم اون عکس صفحه اول از 6 میتونستم مربع رو تشخیص بدم ولی الان 14 به بعد تشخیص میدم:::waw:::
یعنی خراب کردم؟:::confused2:::
نقل قول:
دلایل دیگه ای مثل پروفایل هم میتونه داشته باشه،
در مورد این پروفایل اگه توضیح بدین هم ممنون میشم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin khan
سلام حقیقتش تعداد صفحات تایپیک و بحثهای تخصصیش یه مقدار از حوصله من خارجه
نقل قول:
در مورد این پروفایل اگه توضیح بدین هم ممنون میشم
دوست عزیز
سلام
اولا این تاپیک فقط 11 صفحه است !
ثانیا، مطالب مرتبط با Color Management احتیاج به کمی حوصله و دقت دارد. پیشنهاد میکنم این تاپیک را بخوانید.
همچنین مقالات وب سایت عکاسی در این مورد. ( لینک مقالات بالای همین صفحه هست )
پست اول تاپیک زیر هم ممکن است مفید واقع شود.
کد:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=11547
شاد باشید.
-
نقل قول:
دوست عزیز
سلام
اولا این تاپیک فقط 11 صفحه است !
ثانیا، مطالب مرتبط با Color Management احتیاج به کمی حوصله و دقت دارد. پیشنهاد میکنم این تاپیک را بخوانید.
همچنین مقالات وب سایت عکاسی در این مورد. ( لینک مقالات بالای همین صفحه هست )
سلام
درسته که این تایپیک 11 صفحه است
ولی مشکلش اینه که یه مقدار قدیمیه و اولین پستش مربوط به 2005 میشه
تایپیک رو خوندم
ولی به خاطر قدیمی بودنش خیلی از جاها لینکشون از کار افتاده یود مثل پست 50 که لینک مقاله کار نمیکنه
یا پست مهم 63 که خیلی از عکسا پاک شدن
اون لینکی هم که شما دادین رو دیدم ممنون از زحماتتون ولی من از ویستا استفاده میکنم و اون برای سون هستش
صفحات این تاپیک رو خوندم یه راه حل سخت افزاری هست که هم گرونه هم توی ایران گیر نمیاد پس بیخیالش میشیم
و یه راه حل نرم افزاری که ادوب گاما و calibrize و نرم افزار های مانیتور هست
من این سه تا رو دانلود کردم حالا باید از کدومشون استفاده کنم؟
یه سری سوالات دیگه هم با خوندن تایپیک به ذهنم اومد که بعد از رفع مشکل کالیبره میپرسم
ممنون
-
از دوستان کسی هست که تجربه کار با کالیبراتور های Spyder رو داشته باشه؟
تصمیم به خرید یکی از دو کالیبراتور spyder pro 3 یا spyder 3 elite گرفتم اما نمی دونم آیا اختلاف کارایی این دو ارزش پرداخت 50 تومان پول اضافه رو داره یا نه.
تفاوت این دو یک تفاوت نرام افزاریه. یعنی سخت افزار یکسانی دارند اما به خاطر نرم افزار هاشونه که اختلاف قیمت دارند.
-
من Spyder3Elite را دارم اما تجربه ای با سایر مدلها نداشته ام. در این جدول نیز تفاوتهای مدل Elite و Pro چیزی نیست که آنقدر اهمیت داشته باشد.
اما نکته جالب اینکه نرمافزار اصلی همراه Spyder3Elite نسخه ۳ بود که من آن را به نسخه ۴ ارتقاء دادم و در کالیبراسیون مجدد، تاثیر بهبود یافته آن را در Gray Balance مانیتور مشاهده کردم.
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jebrahim
از دوستان کسی هست که تجربه کار با کالیبراتور های Spyder رو داشته باشه؟
تصمیم به خرید یکی از دو کالیبراتور spyder pro 3 یا spyder 3 elite گرفتم اما نمی دونم آیا اختلاف کارایی این دو ارزش پرداخت 50 تومان پول اضافه رو داره یا نه.
تفاوت این دو یک تفاوت نرام افزاریه. یعنی سخت افزار یکسانی دارند اما به خاطر نرم افزار هاشونه که اختلاف قیمت دارند.
سلام جواد جان
من 1 -2 سال هست Spyder 3 Pro را دارم.
Express ها اصولا فقط روی یک گاما و یک دمای رنگی کار میکنند.
سری Pro روی 4 گاما و 4 دمای رنگی و در سری Elite این محدودیت وجود ندارد.
در مورد Express 3.0 این طور که از جدول زیر معلوم است روی گاما 2.2 و 2 دمای رنگی کار میکند.
به نظرم به جز تقاوت نرم افزاری مهترین تفاوت Ambient Light Sensor است .
به نظر من نسخه Pro مناسب تر است. البته با نمونه فیلم هایی که من دیده ام به نظرم نسخه 4 نرم افزار (مخصوصا Gray Balance و Profile Overview ) خیلی بهتر از قبل شده ! اگر شد یک جوری اون رو تهیه کنی جالب خواهد بود.
موفق باشی
با دکتر روشن خط رو خط شد ظاهرا !
-
من هم تجربه کار با Elite رو داشتم . خاطرم هست از کسی که این وسیله رو تهیه کردم پرسیدم ، گفتند که به غیر از تفاوت های جزئی موضوع تاٍثیر نور محیلی به هنگاهم کالیبراسون هم مطرحه که خوب ناشی از دقت سنوره . البته درست و غلط بودنش رو نمیدونم چون به یاد دارم حتی با elite هم با تنظیمات مشابه ولی با دو جور نور محیط مختلف ( یکی تاریک و دیگری با نور مهتابی) دو کالر چارت و کالیبراسون مختلف گرفتم
در مورد نسخه چهارم با وجود اینکه بسیار دقیق تر شده و اطاعات و گزارش های کاملی میدهد ولی رابط کاربریش کمی پیچیده تر شده .
-
از پاسخ همه دوستان عزیز ممنونم.
بعد از خوندن این جمله نوید :"به نظر من نسخه Pro مناسب تر است. البته با نمونه فیلم هایی که من دیده ام به نظرم نسخه 4 نرم افزار (مخصوصا Gray Balance و Profile Overview ) خیلی بهتر از قبل شده ! اگر شد یک جوری اون رو تهیه کنی جالب خواهد بود."
به ذهنم رسید که این مطلب رو برای دوستانی که از نسخه elite استفاده می کنن بگم.
همونطوری که جناب دکتر روشن هم فرمودند این امکان وجود داره که از هر کدوم از نسخه های spyder , با نصب یک برنامه ای که از اینجا قابل دانلود هست, از مزایای spyder elite 4 استفاده کرد.
برای کسانی که از نسخه elite 3 استفاده می کنند این آپگرید رایگان هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jebrahim
از پاسخ همه دوستان عزیز ممنونم.
بعد از خوندن این جمله نوید :"به نظر من نسخه Pro مناسب تر است. البته با نمونه فیلم هایی که من دیده ام به نظرم نسخه 4 نرم افزار (مخصوصا Gray Balance و Profile Overview ) خیلی بهتر از قبل شده ! اگر شد یک جوری اون رو تهیه کنی جالب خواهد بود."
به ذهنم رسید که این مطلب رو برای دوستانی که از نسخه elite استفاده می کنن بگم.
همونطوری که جناب دکتر روشن هم فرمودند این امکان وجود داره که از هر کدوم از نسخه های spyder , با نصب یک برنامه ای که از
اینجا قابل دانلود هست, از مزایای spyder elite 4 استفاده کرد.
برای کسانی که از نسخه elite 3 استفاده می کنند این آپگرید رایگان هست.
اما اینکه آیا نسخه قفل شکسته این نرم افزار ها هم موجود هست یا خیر رو اطلاعی ندارم!
-
یک توجیه برای خرید ellite هم همین است شما سریال دستگاه رو میفرسید و اکتیوشن کد جدید میگرید .
--من الان دسترسی ندارم ولی اگر آپگیرد کردید بفرمایید کدی که با آن نسخه چهار برام اکتیو شد را دوباره تهیه میکنم و خدممتون میفرستم--
پ .ن : الان یادم اومد که جستجوی من برای کد بی نتیجه بود جون کد جدید با بر اساس سریال دستگاه جنریت میشود و سریال دستگاه رو هم نرم افزار مستقیم از خود دستگاه میگیرد و قابل تغییر نیست
چاره کار یا خرید ellite یا پرداخت مبلغ است
-
درود
من PC رو فروختم و لپ تاپ DELL 5010 گرفتم ولی متاسفانه با مانیتورش مشکل دارم یعنی نمی دونم از چه زاویه ای نگاه کنم که تصویر رو از نظر رنگ و نور درست ببینم و کمی که سرم رو بالا پایین میکنم عکس کلی از نظر BRIGHTNESS و ... تغییر میکنه.
سپاس
-
با سلام
جایی مناسب تر پیدا نکردم که این سوال را بپرسم
مشکلی که برایم پیش امده از این قرار است که وقتی مانیتورم را بوسله کالیبراتور spyder3express کالیبره کردم ، تصویر به شدت افت کنتراست پیدا کردند و نیز مقداری میزان روشنایی گویا بالاتر رفته و گاهی که هیستوگرام موضعی در تصویری در فتو شاپ میگیرم هیستوگرام به سمت چپ رفته ولی جزئیات به اندازه کافی قابل مشاهده می باشد و کمی باعث سردرگمی شده
کسی از دوستان میتونه در این زمینه راهنمایی کنه ؟
مانیوتور هم LG L1960tr یا همان سری برلیان هست
-
ببخشید سوال خیلی مبتدی میپرسم چون تو این زمینه اصلا تخصصی ندارم، چطور میتونم مانتور رو بدون بدون سخت افزار کالیبره کنم مثلاً با نرم افزار خاص، آیا ال سی دی با مانیتورهای قدیمی تر که ال سی دی نیستند تفاوتی داره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hamid Moradi
با سلام
جایی مناسب تر پیدا نکردم که این سوال را بپرسم
مشکلی که برایم پیش امده از این قرار است که وقتی مانیتورم را بوسله کالیبراتور spyder3express کالیبره کردم ، تصویر به شدت افت کنتراست پیدا کردند و نیز مقداری میزان روشنایی گویا بالاتر رفته و گاهی که هیستوگرام موضعی در تصویری در فتو شاپ میگیرم هیستوگرام به سمت چپ رفته ولی جزئیات به اندازه کافی قابل مشاهده می باشد و کمی باعث سردرگمی شده
کسی از دوستان میتونه در این زمینه راهنمایی کنه ؟
مانیوتور هم LG L1960tr یا همان سری برلیان هست
حمید جان
اول از همه.
1.درایور مانیتور نصب است؟
2. آیا قبل از کالیبراسیون تنظمیات نور و کنتراست را به Default مانیتور برگرداندی؟
3. آیا از نرم افزاری هایی که همراه مانیتور ها می آید استفاده میکنی( نور و رنگ را تغییر میدهد ، منظورم منو ها و OSD نیست.)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Navid7h
حمید جان
اول از همه.
2. آیا قبل از کالیبراسیون تنظمیات نور و کنتراست را به Default مانیتور برگرداندی؟
3. آیا از نرم افزاری هایی که همراه مانیتور ها می آید استفاده میکنی( نور و رنگ را تغییر میدهد ، منظورم منو ها و OSD نیست.)
سلام
درایور رو نصب کردم
تنظیمات اولیه را هم انجام دادم
نرم افزار دیگری نصب نکردم ( ولی چند روز پیش اتفاقی برای کامپیوتر افتاد که از این قرار بود که رنگ ها در فتو شاپ و دیگر نرم افزار هم ته رنگ کرم رنگ گرفته بودند و خاکستری به کرم تبدیل شده بود و فردای آن روز مشکل حل شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Navid7h
حمید جان
اول از همه.
یه مورد هم من اضافه کنم :
تاریک بودن محیط اطراف مانیتور در حین کالیبره شدن .
من یا همین spyder3express مانیتورم (imac27) رو کالیبره کردم و کاملا راضی کننده بود (هم توی مک هم ویندوز)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ARASH II
یه مورد هم من اضافه کنم :
تاریک بودن محیط اطراف مانیتور در حین کالیبره شدن .
من یا همین spyder3express مانیتورم (imac27) رو کالیبره کردم و کاملا راضی کننده بود (هم توی مک هم ویندوز)
جناب زمانی
سلام
منظور تان این است که هنگام کالیبره کردن تاریک باشد یا همیشه.
اصولا باید نور محیطی هنگام کالیبراسیون و کار کردن با سیستم یکسان باشد. در کالیبراتور های پیشرفته تر مثل Elite یا Pro وجود سنسور Ambient Light برای همین هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Navid7h
جناب زمانی
سلام
منظور تان این است که هنگام کالیبره کردن تاریک باشد یا همیشه.
اصولا باید نور محیطی هنگام کالیبراسیون و کار کردن با سیستم یکسان باشد. در کالیبراتور های پیشرفته تر مثل Elite یا Pro وجود سنسور Ambient Light برای همین هست.
فقط برای کالیبره کردن ....
چون نور محیط میتونه روی سنسور کالیبراتور تاثیر بذاره ( البته واسه imac که کاملا" مطمعنم چون که بین پنل lcd تا شیشه محافظ روش چند مم فاصله هست که به راحتی نور محیط میتونه تاثیر گذار باشه )
البته حمید جان اینو باید دیده باشی:
http://up.iranblog.com/images/s040syovdj7laowe6a8.jpg
که من پیشنهاد میدم کاملا" تاریک باشه .....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ARASH II
فقط برای کالیبره کردن ....
چون نور محیط میتونه روی سنسور کالیبراتور تاثیر بذاره ( البته واسه imac که کاملا" مطمعنم چون که بین پنل lcd تا شیشه محافظ روش چند مم فاصله هست که به راحتی نور محیط میتونه تاثیر گذار باشه )
البته حمید جان اینو باید دیده باشی:
http://up.iranblog.com/images/s040syovdj7laowe6a8.jpg
که من پیشنهاد میدم کاملا" تاریک باشه .....
سلام دوباره.
در مورد نور مستقیم شدید که به LCD تابانده شده که حرفی نیست و کاملا با شما موافقم.
ولی فکر میکنم نور محیطی که کار ادیت عکس انجام می شود باید همیشه یکسان باشد.(اگر بخواهیم حرفه ای کار کنیم و دقیق همه جوانب را بررسی کنیم.)
در مورد تاثیر بقیه نورهای محیطی بر روی سنسور کالیبراتور:
من 2 سالی هست از مدل Spyder 3 PRO استفاده میکنم. پشت کالیبراتور ، دور جایی که سوراخ های سنسور ها قرار دارد یک واشر نازک از جنس ابر فشرده (یا جیر مانند) مشکی وجود دارد که کارش بلاک کردن نورهای اضافی منعکس شده است.
مدل Express این واشر پارچه مانند را ندارد؟؟
-
آخه مشکل همینه که اون واشر نمیتونه جلو رسیدن نور محیط به سنسور رو بگیره :
http://up.iranblog.com/images/yvev0rt9qcwkl4usmz0.jpeg
-
سلام
برای کار با اسپایدر 3 با دو مورد روبرو شدم که ممنون میشوم دوستان راهنمایی بفرمایند.
برای ادیت عکس در محیط استدیو نوت بوک خود را به یک ال سی دی سامسونگ مدل 2370 HD متصل میکنم که آن را با اسپایدر 3 کالیبره کردیم که ظاهارا درست کار کرده و مشکلی ندارد.
وقتی خواستم که ال سی دی نوت بوک را نیز کالیبره کنم کالیبراتور درست عمل نکرده و کلا همه چیز در هر دو صفحه نمایش به رنگ سبز متمایل شد.
می خواستم ببینم آیا راهی هست که هر دو مانیتور کالیبره شده و هر کدام با پروفایل کالیبره شده خود رنگها را نمایش دهند؟
در مورد مانیتور لپ تاپ هم در تنظیمات کارت گرافیک (GF 435 GT) نتوانستم موردی را برای چک کردن color temperature پیدا کنم تا ببینم روی 6500 k هست یا خیر!
-
دوستان این spyder pro 3 یا elite تو ایران هست؟
میشه اگه کسی آدرسی برای خرید داره برا من پیغام خصوصی کنه؟
-
.
کسی جواب سوال من رو نمیدونه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
apicks
کسی جواب سوال من رو نمیدونه؟
در طبقه سوم پاساژ پایتخت ( نبش میرداماد ولی عصر بالاتر از میدان ونک ) از یکی از فروشگاه های دوربین و تجهیزات می توانید تهیه کنید البته با قیمت نجومی و رویایی و حداقل 200% گران تر از قیمت جهانی!
-
سلام
دوستان ال سی دی لپ تاپ هم نیاز به کالیبره داره؟
-
بله،تفاوتی ندارد و باید آن را کالیبره کرد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
boofalo
سلام
دوستان ال سی دی لپ تاپ هم نیاز به کالیبره داره؟
بله دوست عزیز،
هرگونه نمایشگری نیاز دارد تا با توجه به نوع و دمای رنگ نور محیط calibrate شود. اگر از Windows 7 استفاده می کنید، در Control Panel می توانید تنظیمات Calibration را پیدا کنید. معمولا خود Driver کارت گرافیک هم ابزار های برای تنظیم شدت نور، Contract و Gamma دارد.
-
نقل قول:
بله دوست عزیز،
هرگونه نمایشگری نیاز دارد تا با توجه به نوع و دمای رنگ نور محیط calibrate شود. اگر از Windows 7 استفاده می کنید، در Control Panel می توانید تنظیمات Calibration را پیدا کنید. معمولا خود Driver کارت گرافیک هم ابزار های برای تنظیم شدت نور، Contract و Gamma دارد.
ممنونم
ولی خوب هرچی بیشتر تلاش میکنم بدتر میشه
چطور باید کالیبره کرد
متاسفانه لپ تاپ سنسور نوری نداره
ممنون میشم کمک کنید
متاسفانه خیلی بد هم کالیبره نبست با ال سی دی پی سی خیلی اختلاف فاحشی داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
boofalo
ممنونم
ولی خوب هرچی بیشتر تلاش میکنم بدتر میشه
چطور باید کالیبره کرد
متاسفانه لپ تاپ سنسور نوری نداره
ممنون میشم کمک کنید
متاسفانه خیلی بد هم کالیبره نبست با ال سی دی پی سی خیلی اختلاف فاحشی داره
دوست عزیز،
متاسفانه اکثر laptop ها دارای صفحه نمایش با کیفیت بالایی نمی باشند و Color Gamut محدودی دارند. سعی کنید ترکیبی از تنظیمات بهینه brightness, contract و Gamma را بدست آورید که نزدیک ترین حالت ممکن به نمایشگر اصلی خودتان باشد.
از نرم افزار های جانبی هم می توانید کمک بگیرید که اگر چند دقیقه در Google جستجو کنید، به راحتی بهترین ها را پیدا خواهید کرد. هرچند انتظار خیلی زیادی نداشته باشد.
البته MacBook (به غیر از MacBook white) نمایشگر های خیلی خوبی دارند و به راحتی calibrate می شوند.
-
از دوستان کسی نیست که بخواد spyder pro رو اجاره بده برای یک روز؟
قیمت هم به پیشنهاد شما
-
سلام دوستان.
دوستان من لپ تاپم رو به LED 2247 سامسونگ به وسیله کابل DV وصل کردم و الان یه مشکل پیش اومده !
اونم اینکه تصاویر توی LED کشیده شدن ! منظورم این هست که مثلا تصویر یه مربع توی مانیتور لپ تاپم روی LED شبیه مستطیل نشون داده میشه.
تنظیمات مانیتور را دستکاری کردم بهتر نشد.فقط در 1 صورت درست شد اونم این که توی منوی LED تصویر رو از حالت wide روی حالت auto گذاشتم که در این صورت کناره های led خالی میشه و کادر مربع...یعنی چند اینچ از led رو از دست میدم !
در ضمن رزلووشن توی لپ تاپ 1366 در 768 هست.
لطفا راهنمایی کنید :(
پ.ن : اگر بحث با موضوع تاپیک مغایرت دارد پیشاپیش عذر میخوام.