بايد تصوير مونيتور دوم را به حالت Extended Desktop در بياريد.
در XP:
در 7:کد:http://support.microsoft.com/kb/307873
کد:http://support.microsoft.com/kb/976064
Printable View
تشکر مشکل حل شد !
یه سوال دیگه هم دارم! اونم اینکه از سمت راست و سمت چپ led وقتی که صفحه سیاه هست یه نور خیلی خیلی ملایم تابیده میشه
چون تا حالا led نداشتم میخوام بدونم این عادی هست ؟
یه سوال دیگه هم دارم! اونم اینکه از سمت راست و سمت چپ led وقتی که صفحه سیاه هست یه نور خیلی خیلی ملایم تابیده میشه
چون تا حالا led نداشتم میخوام بدونم این عادی هست ؟
یعنی از دوستان عزیز کسی led نداره جواب من رو بده !! :(
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
امروز به لطف و مرحمت یکی از دوستان که حکم استاد بنده رو دارند. مانیتورها lcd و مخصوصا CRT خودم رو با سخت افزاری که ایشون در لابراتوارشون داشتند کالیبره کردم در واقع برام کالیبره کردند. تفاوت واقعا زیاده. حالا میفهمم چرا وقتی عکسهام رو برای چاپ به لابراتوار ایشون میبردم خانمهای ادیتور مجددا روی اونها کار میکردن. و متوجه شدم تا حالا خیلی به عکسهام ظلم کردم !
بحث کالیبره کردن رو خیلی جدی نمیگرفتم اما حالا حتما توصیه میکنم اینکار رو انجام بدید. جهت اطلاع دوستان استاد بنده اینکار رو با سخت افزار spyder انجام دادن.
در اولین فرصت عکسهایی از مانتیور کالییبره شده و نشده رو براتون خواهم گذاشت.
سلام !
جناب اقبالی شما هم جستجو نمیکنید ! :)
چگونه در Windows 7 مانتیور خود را کالیبره کنیم.
با عرض معذرت
در ويندوز XP وارد كنترل پنل شويد بعد Display بعد setting بعد advanced در پنجره جديد يكي از گزينه هاي نوار بالاي صفحه نام كارت گرافيكي شما رو زده مثلا Gforce 8200
در پنجره جديد يك دكمه براي تنظيمات مختلف كارت گرافيكي مربوطه هست كه در آن تنظيمات رنگ Display هم وجود دارد
فیلم آموزشی کالیبره نمودن مانیتور در سیستم عامل ویندوز و مکینتاش از طریق فتوشاپ
لینک دانلود با حجم 15 مگابایت
http://www.dl4.mihandownload.com/use...oad.com%5D.zip
سلام دوستان.
به مشکلی بر خوردم
من مانتیور ال سی دی خودم رو با سخت افزار یکی از دوستانم کالیبره کردم و تنظیمات کالیبره شدن در فولدر system32 ذخیره شده. بعد از کالیبره کردن ال سی دی کابل اون رو از پشت مانیتورم جدا کردم و به مانتیور crt خودم وصل کرده و یکبار هم crt خودم رو کالیبره کردم. و دوباره تنظیمات رو ذخیره کردم. اما مشکل اینجاست که سیستم فقط یه نوع تنظیمات رو قبول میکنه. یعنی اگه ال سی دی رو کالیبره کنم همون تنظیمات روی crt اجرا خواهد شد و بلعکس و در واقع امکان ذخیره دو تا تنظیم و ساخت دو پروفایل برای دو مانیتور نیست !
حالا سئوال من از دوستانی که ممکنه در این مورد تجربه داشته باشن اینه :
آیا میشه با استفاده از یه کارت گرافیک دارای 2 خروجی و استفاده همزمان از دو مانتیور ( کاری که با سیستم اصلیم برای صداگذاری و ضبط موسیقی انجام میدم ) دو مانیتور رو جدا و با تنظیمات مخصوصی به خودش کالیبره کرد ؟ جوری که مثل مورد فعلیم تنظیمات اونها روی هم قرار نگیره و هر مانتیور با توجه به مشخصات خودش کالیبره بشن و در واقع بشه دو تا پروفایل جدا داشت ؟
از دوستان کسی این مورد رو تجربه کرده ؟
متشکرم.
تا جایی که من درک کردم رنگها در چاپگرهای مختلف و با تکنولوژیهای متفاوت تا حدودی متفاوت با یکدیگرند مثلا گفته میشه چاپگرهای جوهر افشانepson رنگها رو سردتر از canon ها چاپ میکنن و رنگها تو چاپگرهای حرارتی با چاپگرهای جوهر افشان متفاوتند حالا سئوال من اینه که این دستگاههای کالیبراتور سخت افزاری روی کدوم سیستم چاپ تنظیم شده اند ؟ و آیا برا چاپگرهای مختلف قابل تنظیم اند؟ (من هیچ تجربه ای از استفاده از این ابزارها رو ندارم:::confused2:::)
کالیبراتور های مانیتور، اون رو برای نمایش رنگ واقعی تنظیم میکنن...
به همین ترتیب پرینتر رو هم باید کالیبره کرد تا رنگ ها رو همونطور که واقعا هستند چاپ کنه.
البته در ایران حال حاضر لابراتوار ها یا خیلی بازاری هستنو کلا چیزی از کالیبره کردن و این جرف ها نمیدونن، یا بصورت دستی مانیتور یه کامپیوتر و سیستم چاپشون رو با هم هماهنگ می کنن و قبل از چاپ رنگ و سور عکس رو تو اون مانیتور چک و در صورت نیاز تصحیح می کنن! من که به شخصه جایی رو نمیشناسم که سیستم چاپش به معنای واقعی کالیبره باشه...
دستگاههای مورد نظر شما، کالیبراتور مانیتور هستند و ربطی به پرینتر ندارند.
برای کالیبراسیون پرینتر باید جداگانه اقدام کرد.
معمولا دو روش برای کالیبراسیون پرینتر وجود دارد.
یکی تنظیم درایور که روشی غیردقیق اما گاهی مفید است.
و دیگری کالیبراسیون بر اساس پروفایل ICC است که خود میتواند به دو روش استفاده از پروفایل آماده و یا تولید پروفایل با دستگاه باشد.
آقا این Spyder 3 PRO تو تهران کجا پیدا میشه -پایتخت؟ قیمتش چقده؟(دقیق بگید لطفا)
حالا اینو بگیریم ببینیم مشکل حل میشه یا نه ،روش نرم افزاری لااقل برا من اصلا جواب نداد:::angry:::
بنده هم دنبالش بودم اما گیرم نیومد گویا خیلی کم گیر میاد و قیمتش هم خیلی گرونه. من از یکی از دوستانم که گرفتم و مانیتورهای خودم رو کالیبره کردم خیلی عالی بود.نقل قول:
آقا این Spyder 3 PRO تو تهران کجا پیدا میشه -پایتخت؟ قیمتش چقده؟(دقیق بگید لطفا)
حالا اینو بگیریم ببینیم مشکل حل میشه یا نه ،روش نرم افزاری لااقل برا من اصلا جواب نداد
خیلی راحت و ساده کار رو انجام میداد ایشون از مالزی خریده بودن 400 دلار. اما ازشون که پرسیدم گفتن خیلی کم گیر میاد. یادمه یکی از دوستان فرموده بودن که تو مجتمع کامپیوتر پایتخت دیدن اما قیمت نجومی بوده.
یه سری از سایتهای ایرانی تو اینترنت هستن که که به صورت واسطه برای خرید از ebay, amazon فعالیت دارن احتمالا سراغ اونا برم نمونه اش
هم سایت www.kharidgar.com هستش البته این آقایون هم به اندازه کافی بی انصاف تشریف دارن، ولی اگه جنسی تو
تهران(ایران) پیدا نشه آخرین انتخاب همین سایتها هستن ،میتونید سر بزنید و هر چیزی رو سرچ کنید قیمت تمام شده این دستگاه رو من از یه
فروشنده که قیمت نسبتا پایینی گذاشته بود این سایت اینجوری حساب کرد :"قیمت «بدون احتساب» هزینه پست به ایران: 243,200 تومان"
حالا فرض کنیم 100 تومن هم پول پست بشه 345000 تومن قیمت خوبیه؟
بالاخره با راهنمایی آقای قبادی(Moderator) متوجه شدم که این دستگاهها در ایران هم یافت میشود
در تاریخ 1390/05/25 با تماس تلفنی با یکی از فروشندگان پایتخت دو نمونه دستگاه کالیبراتور در مجتمع کامپیوتر پایتخت شناسایی شد
1-color munki به قیمت 350 هزار تومان
2-xrate.i1 display lt به قیمت 400 هزار تومان
فروشنده میگفت که از سری spyder 3 بهترن-که نهایتا مورد اول خریداری شد.
سلام -سوال منم اگه دوستان جواب بدن ممنون میشم
عکسام با تلوزیون سونی که با hdmi وصله به سیستم ادیت میکنم همین مشکل دارم یعنی توی چاپ عکسا روشنتر چاپ میشن حال با این اوصاف میشه با گاما درستش کرد یا باید مانیتور بگیرم یا اصولا تلوزیون میشه کالیبرش کرد؟.... چندتا سوال شدببخشید
تنها راهی که به نظرم می رسه اینکه با خود نرم افزار کارت گرافیکی اقدام به کالیبره کردن کنید .
کارت گرافیکیهای ATI دراین زمینه امکانات خوبی رو دارن .
برای نتیجه بهتر می تونید درتنظیمات کارت گرافیکی یه پروفایل جدید برای تلویزیونتون تعریف کنید .
سلام دوستان.
من سفارش یک دستگاه کالیبراتور رو به یکی از دوستان دادم که که برام از خارج بیاره.
ولی الان یک سوال برام پیش اومده.
من برای کار ادیت مانیتور LCD رو به لپ تاپ وصل میکنم و استفاده میکنم.و کالیبراتور رو برای کالیبره کردن lcd سفارش دادم.حالا میخوام بدونم از اونجایی که این مانیتور به لپ تاپ وصل هست مشکلی در کالیبره کردن پیش نمیاد ؟ کسی تجربه همچین کاری رو داره ؟
لپ تاپ و LCD رو با چه کابلی به هم متصل میکنید؟
خب Xrite انواع مختلفی داره! البته فکر نمیکنم نرم افزار کالیبره کردن مانیتورشون با هم فرقی داشته باشه. نرم افزاری که بر روی سیستم من نصب است و در اسکرین شات های مدل های مختلف دستگاه های کالیبراتور در سایت Xrite وجود داره حداقل تا جایی که برای من نشون میده دو مانتیور رو ساپورت میکنه. شاید بیشتر رو هم ساپورت کنه که من اطلاعی ندارم.
البته در سایتش که محدودیتی برای این مورد ذکر نشده.
یک اسکرین شات از برنامه فوق جهت اینکه خیالتون کاملا راحت بشه! ;-)
فایل پیوست 17902
در مورد اسپایدر۳ این محدودیت وجود داره و فقط یک مانیتور رو کالیبره میکنه. ولی از اونجایی که پروفایل مانیتور رو در ویندوز ایجاد میکنه میشه به روشی هر دو مانیتور رو کالیبره کرد.
ممنون خیلی لطف کردید.نقل قول:
یک اسکرین شات از برنامه فوق جهت اینکه خیالتون کاملا راحت بشه
این مدلی که برای من خریدن i1Display 2 هست که به قیمت 150 دلار خریداری شده.از قیمت داخل ایران خبر ندارم ولی فکر کنم با این 150 دلار قابل مقایسه نباشه!:oops:
سلام خدمت دوستان
من یه لب تاپ Sony F224 Fx/b دارم و یه مانیتور Sync Master CW1931 Sumsung
مانیتورم تا حدی خطا داره و لب تاپم کلا از ماجرا پرته
تصاویری که فقط یه مقدار کمی نورشون کم باشه به شدت نویزی می بینم
رنگ ها هم که هیچی
وقتی مانیتور رو به لب تاپ وصل میکنم
ته رنگ آبی (ته رنگ که چه عرض کنم ، رنگ آبی ) پیدا میکنه
خلاصه این که
جایی هست (تو تهران) من این مانیتور و لب تاپ رو ببرم و کالیبره کنند؟
دیگه واسه کالیبره کردن دردسر نکشیم؟
سپاس
یکی از نکات اصلی در کالیبره کردن مونیتور این هست که در نور ثابت محل و محیط کار عمل کالیبره شدن انجام بگیره. لذا به نظر بنده بهترین کار این هست که دستگاه های سخت افزاری که در بازار موجود است رو تهیه کنید و عمل کالیبره رو انجام بدید( در صورت نبود توان مالی برای خرید بهترین کار قرض گرفتن هست از دوستانی که این وسایل رو دارند)
اما در مورد این مسئله که شما فرمودید که ته رنگ آبی کاملا مشهود هست علاوه بر کالیبره نبودن میشه یک احتمال دیگه داد و اون اینکه کابل vga و یا پورت vga دچار مشکل باشند در صورت امکان یک بار تست با یک کابل vga دیگر بگیرید ببینید همون اتفاق باز هم رخ میده؟؟؟
میخواستم از دوستانی که تجربه جامعی در زمینهٔ کالیبراسیون سخت افزاری مانیتور دارند بپرسم که برای تطبیق عکس روی مانیتور با پرینت عکس، در هنگام کالیبرسیون مانیتور از چه تنظیمات gamma و white luminance استفاده میکنند؟
ظاهراً مقادیری که بیشتر بهش ارجاع داده میشه و من هم بر همون اساس کالیبراسین رو انجام دادم، gama ۲.۲ و white luminance ۱۲۰ هست اما با این تنظیمات، پرینت تاریک تر از مانیتور میشه.
مانیتوری که باهاش کار ویرایش رو انجام میدم، مانیتور لپتاپ مکبوک ایر هست.
چنین محدودیتی دست کم در نسخه elite این نرم افزار وجود نداره. احتمالا نسخه pro هم بدون محدودیت باشه.نقل قول:
در مورد اسپایدر۳ این محدودیت وجود داره و فقط یک مانیتور رو کالیبره میکنه. ولی از اونجایی که پروفایل مانیتور رو در ویندوز ایجاد میکنه میشه به روشی هر دو مانیتور رو کالیبره کرد
.
سلام
البته من تجربه جامع که ندارم !
اما اصولا تنظیمات پیشنهاد شده برای سیستمی که روی آن ویرایش تصویر انجام میشود
Gama 2.2
Color Temperature 6500
While Point 90-120 C/M^2
حدود 110 به نظرم خوب است.
اما، اما!
مبنای مقایسه ات برای عکسی که پرینت شده و آن چیزی که روی مانیتور می بینی چیست ؟
احتمالا کنار هم که مقایسه نمیکنید ؟؟
نه دیگه! ;-) متوجه هستم که رنگی که در مانیتور دیده میشه نتیجهٔ تابش هست و رنگ عکس باز تابش نور هست و وابستگی بیشتری به دمای نور تابیده شده به عکس داره و ... عکس رو کنار مانیتور قرار ندادم که به اون صورت مقایسه کنم :)
منظورم از تیره تر بودن عکس، از بین رفتن جزئیات در نواحی تیره هست. در ضمن فراموش کردم که بگم مقایسه رو بین نسخه soft proof شده و پرینت انجام دادم.
جواد جان،
می دونم که میدونی این هایی رو که گفتی،
اما
به همان دلیل که گفتی و اینکه چشم به سطح از روشنانی عادت میکند بهتر است اولا از هم دور باشند و ثانیا بنا به پیشنهاد مایکل ریچمن، بهتر است زاویه ات با پرینت جوری باشد که حداقل 90 درجه بچرخی ( چشمت فرصت تطبیق با نور اتاق یا نور میز بازبینی را داشته باشد.)
اما در مورد از بین رفتن جزئیات در مناطق تیره
1. Rendering Intent روی چه گزینه ای تنظیم میکنی؟
2.Soft Proofing برای شبیه سازی رنگ ها و داینامیک رنج خروجی روی مانیتور استفاده میشود.
اصولا Dynamic Range مربوط به کاغذ کمتر است از Dynamic Range مانیتور ها ( 1-250 یا 1-300 نهایت کاغذ هاست، در حالی که یک مانیتور معمولی 1-400 را به راحتی پشتیبانی میکند.)
این را امتحان کن
عکس را در فتوشاپ باز کن. Forgraound Color را مشکی انتخاب کن. سپس با استفاده از منوی Select > Color Range با تنظیم Fuzziness = 25-28 یک Selection انجام بده.
آیا این منطقه ای که انتخاب شده همان قسمت هایی نیست که میگویی Detail در مناطق تیره از بین رفته است؟
سلام
ببخشید بین بحثتون وارد می شم
یک سوال برای من پیش آمد ، مگر نباید برای پرینت (پرینتر و جوهر و کاغذ ) یک پروفایل مخصوص تهیه کرد؟
پروفایل های پرینتر مثل اینکه با جوهر و کاغذهای مخصوص جواب گوست!
پیروز باشید
ممنون از توضیحاتت.نقل قول:
1. Rendering Intent روی چه گزینه ای تنظیم میکنی؟
2.Soft Proofing برای شبیه سازی رنگ ها و داینامیک رنج خروجی روی مانیتور استفاده میشود.
اصولا Dynamic Range مربوط به کاغذ کمتر است از Dynamic Range مانیتور ها ( 1-250 یا 1-300 نهایت کاغذ هاست، در حالی که یک مانیتور معمولی 1-400 را به راحتی پشتیبانی میکند.)
این را امتحان کن
عکس را در فتوشاپ باز کن. Forgraound Color را مشکی انتخاب کن. سپس با استفاده از منوی Select > Color Range با تنظیم Fuzziness = 25-28 یک Selection انجام بده.
آیا این منطقه ای که انتخاب شده همان قسمت هایی نیست که میگویی Detail در مناطق تیره از بین رفته است؟
rendering intent رو بسته به عکس انتخاب میکنم. برای بعضی عکسها perceptual و برای بعضی دیگه، relative colorimetric. مقایسه میکنم ببینم که کدوم بهم رنگ و کنتراست بهتری میده.
در مورد soft proofing هم فکر میکنم که بهات موافق باشم. اصلا هدف soft proofing همینه. ولی ربطش با اینکه دینامیک رنجی که مانیتور میده با دینامیک رنگ کاغذ و اینکه دینامیک رنج کاغذ پایین تره رو نمیفهمم. مگه قرار نیست آخر سر عکس soft proof شده، چیزی شبیه خروجی پرینتر باشه؟ پس دیگه دینامیک رنج بالاتر مانیتور رو چرا باید در نظر بگیریم؟
جزئیات از دست رفته در پرینت خیلی کمتر از اون ۲۵-۲۸ هست که گفتی. با انتخاب fuzziness حدود ۱۰، مناطقی که جزیاتشون کاملا از بین رفته به دست میاد اما حتا این مقدار هم برای عکسهای با کنتراست بالا و در شب یا نور کم که بیشتر جزئیات در زونهای بسیار تاریک قرار داره، قابل قبول نیست. شاید من توقعم زیاده. نمیدونم!
نقل قول:
سلام
ببخشید بین بحثتون وارد می شم
یک سوال برای من پیش آمد ، مگر نباید برای پرینت (پرینتر و جوهر و کاغذ ) یک پروفایل مخصوص تهیه کرد؟
پروفایل های پرینتر مثل اینکه با جوهر و کاغذهای مخصوص جواب گوست!
پیروز باشید
دوست عزیز، اون بحث پروفایلهای مخصوص چاپ هم مهم هست اما مشکل من از اونجا نیست. چون پروفایل پیش ساخته خود اپسون در مورد ترکیب جوهر و کاغذی که استفاده میکنم خیلی خوب جواب میده.
برای این تفاوت داینامیک رنج ها رو گفتم، که بدانی اصولا خروجی ات توانایی ارائه آن Detail ای که در مانتیور میبینی را ندارد.
با Fuzziness =10 که گفتی به نظرم توقعت بالاست !
حتی برخی ها هنگام پرینت های دقیق یک لایه با تنظیم Multiply روی لایه اصلی درست میکنند با Foreground مشکی و Fussiness حدود 20 ! اینکار تضمین میکند که آن نواحی کاملا سیاه باشند.
در ضمن پرینتر با پرینتر خیلی فرق دارد،
فکر میکنم داری عکس سیاه سفید چاپ میکنی
سلام خدمت دوستان و اساتیـد فروم
من دیروز با Spyder3Express 4.0 مانیتور لپ تاپم رو کالیبره کردم، با وجود اینکه دوستان اخطار و آگاهی داده بودن که بعد از کالیبره کردن به شدت غافلگیر خواهی شد و رنگها رو جور دیگه ای خواهی دید :-)، با این حال هنوز نتونستم باهاش کنـار بیـام، رنگهای مانیتورم به شدت گرمتر شده طوری که وقتی عکسهای قبل از کالیبره کردن رو میبینم به شدت ته رنگ گرم میبینم، فقط می خواستم بدونم طبیعیه واقعـا این !!؟، من یکی از عکسهام رو در زیر قبل از کالیبره و بعد از کالیبره کردن میذارم ... تو عکس دوم ته رنگی رو که به وضوح میدیدم تا حدودی کاهش دادم، می خواستم بدونم حالا واقعا از لحاظ تنظیم رنگ عکس دومی (بعد از کالیبره کردن) بهتره یا نه همون اولی !!؟ ممنون ممیشم پاسخ بدید، به شدت فکرم رو مشغول کـرده !
عکس قبل از کالیبره کـردن
http://mimopix.persiangig.com/zfkenaao.jpg
بعد از کالیبره کردن
http://mimopix.persiangig.com/l6.jpg
درود
اگر به عکس اول نام Pre و به عکس دوم Post اطلاق کنیم، بر روی مونیتور من Pre دارای رنگهای بسیار گرمی است ولی در Post دمای رنگها متعادل تر شده است. اما برای من این سوال مطرحه که چرا باید یک فایل قبل و بعد از کالیبره شدن مونیتور شما و پیوست در پست شما (بدون ویرایش فایل حین کالیبراسیون)، باید روی مونیتور من دوجور دیده بشه ؟ :think: منطقاً باید رنگها برای من هیچ تغییری نکند ... !
بنظر شما دلیل این تغییر چه میتواند باشد ؟ عمل کالیبراسیون مونیتور شما که نباید روی خود فایل تاثیری بگذارد، فقط باید روی نحوه ی نمایشش تغییر ایجاد کند :think:
سپاس
جناب مطهری
سلام
اولا این دو عکس را چگونه تهیه کرده اید؟ (از مانیتور با دوربین عکس گرفته اید؟ یا از امکانات خود نرم افزار Express 4.0 است؟)
ثانیا
مدل مانتیور چیست؟ احتمالا از این نرم افزارهای کمکی مانتیور که همراه آنها نصب میشوند فعال نیست؟
Magic Bright
Magic Color
و ...
ممنون از دوستان،جناب بیاتی عزیز من عکس رو بعد از کالیبره کردن دوباره توی فتوشاپ ویرایش کردم، البته ویرایش با دقتی نکردم و فقط رنگها رو کمی سردتر کردم، و می خواستم بدونم در کل کدوم یکی مطلوب تره (علت متفاوت دیدن شمـا هم همینه :) ) نوید جان مدل لپ تاپ من sony fz160E هست، فکر نمی کنم اون نرم افزارهای کمکی که گفتید فعال باشه ...
اگر عکس رو بعد از کالیبره کردن ادیت کرده باشید که دیگر هیچ :-) شما روی مونیتور خودتون یک جور میبینید و بقیه روی مونیتور خودشان جور دیگر :-) شما روی Sony FZ160 چیزی میبینید که من آنرا روی Sony AW270 چیز دیگری ! این هم تقصیر مقوله ی CMS است واقعاً برای خودش بساطی مبسوط است :)
در حقیقت، طیف رنگی نورهای منعکس شده از صحنه که بدرون لنز میایند، از خوانهای مختلفی عبور میکنند تا به چاپ برسند ... هر خوان این راه هم، به یک نوع طیفهای رنگی را تحت الشعاع قرار میدهد ... برای هر Device ای هم میزان طبخ، متفاوت است ... :-) اینکه مواد اولیه ی خام، پس از پخت و پز، خوشمزه و بی نقص از آب در بیاید، مهمتر از این است که در چه ظرفی و با چه نوع منبع حرارتی ای و طبق کدام طبخ شده باشد ... مهم مزه ی نهائی است :launch: و اینکه در کدام مونیتور برای بیننده Serve میشود :tv2:
از نقطه دیدی، نزدیک به نقطه ی ثبت عکس شما، عکسی تقریباً مشابه از همون منطقه دارم که در زیر مشاهده میکنید؛ پیوست کردم تا شاید این عکس بدون ویرایش، برای مقایسه با ویرایشهای شما و نیز مقایسه در مونیتورهای مختلف دوستانی که عکسهای قبلی را دیده اند، جالب باشد.
فایل پیوست 20667
جناب بیاتی کاملا متوجه هستم که تو مانیتورهای مختلف متفاوت دیده میشه، اما در هر حال یکی از این دو عکس توی اکثر مانیتورها باید تنظیم رنگ بهتری داشته باشه، که خوشبختانه تمام دوستان گفتن عکس دومی بهتره، این یعنی باید خوشحال باشم که مانیتورم رو کالیبره کردم :-Dنقل قول:
اگر عکس رو بعد از کالیبره کردن ادیت کرده باشید که دیگر هیچ شما روی مونیتور خودتون یک جور میبینید و بقیه روی مونیتور خودشان جور دیگر
سلام دوستان عزیز
من چند ماه پیش یه لپ تاپ msi fx620 خریدم؛ در هنگام خریدن متوجه نشدم که کمی رنگ قرمز در نور زمینه ال ای دی هست؛ یعنی وقتی اونو با یه مانیتور دیگه مقایسه میکنم مشخص میشه که چقدر وضعش خرابه!:::angry:::
با نرم افزاره خود ویندوز7 هم که کالیبره کردم بهتر شد ولی هنوز در مقایسه لا دیگر مانیتورها رنگ قرمز دبده میشه!
به نظرتون با کالیبره کردن اساسی، درست میشه یا نه؟
اخیرا زیاد کار هام رو میدم چاپ
مشکلی که باهاش روبرو شدم اینه که اونچه در مانیتور من دیده میشه با اونچه در مانیتور سر خود دستگاه چاپ عکس دیده میشه تفاوت داره(هم از نظر مقدار نور هم از نظر اشباع رنگ و هم از نظر کنتراست )
دنبال نرم افزاری میگردم که روی سیستم خودم نصبش کنم، مانیتور و سیستم رو ببرم محل آتلیه، بزارمش کنار مانیتور اونا و مانیتورم رو جوری تنظیم کنم که هر دو مانیتور از یک عکس یکسان تصاویر یکسانی نمایش بدن و نتیجتا بتونم مانیتورم رو نسبت به اون دستگاه کالیبره کنم جوری که دیگه نیاز نباشه هر دفعه اونجا هم روی نور و رنگ عکس هام کار کنم
در نهایت اشاره کنم تصویری که مانیتور دستگاه نمایش میده[طبیعتا] عینا همونی هست که چاپ میشه
سلام.اگه درایور مانیتور رو نداشته باشیم نمیشه کالیبره کرد؟من یه مانیتور السیدی فراسو مدل astara دارم که اصلا درایور نداره.رو سایت فراسو هم چیزی نیست خود سایت هم که اصلا صاحب نداره و بخش پشتیبانیش جواب نمیده.راهی برای کالیبره کردنش هست؟ممنون
نه.نرم افزاری (احتمالا با adobe gamma).
سلام
چرا در مانیتور من تصاویر سفید دیده می شوند ولی در مانیتور های دوستان به رنگهای صورتی و زرد دیده می شوند در صورتی که تمام دستوراتی که دوستان گفتند را اجرا کردم ولی باز مانیتور من رنگها را به آن شکل که باید نشون نمی دهد
مانیتور samsung N1740
راهی برای کالیبره کردن مانیتور لپ تاپ هم هست ؟
روش کالیبره کردن ویندوز زیاد دقیق نیست و تنظیم نور هم نداره البته شاید علتش این باشه که از ویندوز اورجینالش استفاده نمیکنم
سلام
کسی از دوستان دستگاه کالیبراتور مانیتور Spyder3ELITE رو برای فروش نداره و یا آدرس جایی که برای فروش داشته باشه؟
بیشتر ما به فکر کالیبره بودن مانیتور خودمون هستیم ... ولی آیا مرورگرهای ما مدیریت رنگ درستی دارند؟ آیا عکس هایی که میبینیم همانیست که عکاس قرار داده ؟
در مقاله جالبی به این موضوع اشاره شده که مرورگرها مدیریت رنگ متفاوتی دارند و ممکنه رنگ ها رو خلاف چیزی که هستند نشان دهند.
http://i.imgur.com/QCy7u.jpg
به عکس اول این مقاله نگاه کنید ... بنفش است ؟ یا زرد؟ حال با مرورگر دیگری نگاه کنید.
جالبه که من با 3 مرورگر firefox , chrome و saffari ویندوز 7 هر بار رنگ متفاوتی رو دیدم !! کروم و سافاری مشکل داشتند. فکر می کنم دیگه از کروم استفاده نکنم.
در همین زمینه:
http://nema.akkasee.com/15954
البته تغییر کامل رنگ نادر است ( بعلت ICC Profile غیر معمول). در اکثر مواقع تغییرات در اشباع و روشنایی رنگها و کمی هم Hue خواهد بود.
قبلا در ویندوز مرورگر Color-Aware ، فایر فاکس بود. فکر کنم مرورگرهای جدید در اکثر موارد مشکلی نداشته باشند ( البته بجز این موارد نادر که در پست قبل گفته شد) یعنی تبدیلات فضاهای رنگی معمول را انجام خواهند داد.
در Mac همه مرورگرها بخوبی عمل میکنند و در مورد همین مثال نیز مرورگرهای کروم، فایرفاکس و Safari به صورت یکسان و صحیح رنگها و اشباع را نشان میدهند.
سلام
من مدتیه دستگاه کالیبراسیون Spyder4Elite رو خریدم،وقتی مانیتورDell U2711رو کالیبره میکنم ، احساس میکنم رنگها خیلی گرم هستند.راهی نداره بفهمیم که کالیبراسیون درست انجام شده یا نه؟
باسپاس
یکی از عکس ها رو بذارید تا دوستان نظر بدن
رنگها از حالت عادی گرم ترند.
در عکس زیر من رنگهای سنگها رو قرمز تر از حالت طبیعی آنها میبینم، برای شما همینطور است؟
فایل پیوست 32560
دوستان از مانیتور های MAC استفاده کنید مشکلات حل میشود