پاسخ: مانیتور - راهنمای خرید ، پرسش و پاسخ
سلام دوستان
دیشب الحمدلله مانیتور من سوخت .حالا می خواهم یک مانیتور بخرم دو تا انتخاب دارم که یکی را دوستان معرفی کرده اند و دیگر را هم کمی تو نت گشتم دیدم
اولی LG 2261 V است با قیمت 252 هزار تومن
دومی T220Pبا قیمت 290 تومن
مشخصات ال جی بد نیست اما ایراداتی بهش وارد کرده بودند که یکی در این مانیتور دو نوع پنل استفاده شده یکی ال جی فلیپس و دیگر AU Opteron است .که aoupteron که می گویند بهتره .والبته تو ایران همه همین نمونه است .مورد بعدی در رزولوشن 1920x1080 از Refresh Rate بالاتر از 60 مگاهرتز پشتیبانی نمی کنه.که البته یکی گفته بود با 85 تفاوتی نداره .و دیگه اینکه برای عکس کمی تصویر را کشیده می کند .
این هم یک ریویو از این ال سی دی
کد:
http://www.digitalversus.com/article-358-4614-35.html
البته توی این فروم هم ده صفحه ای در بارش صحبت شده
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=295108&page=6
این هم مشخصات این ال سی دی
کد:
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=3098
اما در مورد سامسونگ فقط مشخصاتش رو دارم
کد:
http://www.samsung.com/iran/consumer/detail/spec.do?group=it&type=monitor&subtype=20andabove&model_cd=LS22TWPSUV/EN&fullspec=F
حال این وسط بد جوری گیر کردم دیگه فکر به جایی قد نمی ده گاهی می گم برم باز هم همون crt بخرم .ولی می گم نه ال سی دی بهتره .
دوستا ن عزیز که از مانیتور آگاهی دارند لطف کنند راهنمایی کنند . قبل از هر چیز از راهنمایی شما دوستان متشکرم .
پایدار باشید
یا حق
جناب مداح سلام
البته من تجربه زیادی در زمینه خرید lcd ندارم. ولی حالا که دوستان جواب ندادند. گفتم نظرم رو بگم شاید به درد شما بخوره.
من چند وقت پیش دقیقا بین همین دو مدلی که شما انتخاب کردهاید تحقیق کردم . چون خودم هم قصد خرید داشتم که نشد. ولی با توجه به تحقیقات من مانیتور از لحاظ پوششدهی رنگهای srgb بین هیچدام از این دو مانیتور اختلاف چندانی نیست. اگه خوب خاطرم باشه. تقریبا چیزی حدود ۹۷ درصد رو پوشش میدادند. که سامسونگ کمی رنگهای سبز رو بیشتر پوشش میداد و ال جی رنگهای قرمز رو.
از لحاظ ابعاد هم مانیتور سامسونگ کمی در ارتفاع بزرگتر است. و تفاوت دیگری که این دو مانیتور دارند در نمایش رنگهای تیره است که مانیتور ال جی خیلی بهتر عمل میکند و این نکته ایست که خود ال جی هم در تبلیغات این مانیتور به آن اشاره کرده و روی آن تاکید دارد.
به هر حال من اگه به جای شما بودم ال جی رو انتخاب میکردم. چون مسلما کیفیت تصویر خیلی مهمتر از ابعاد است.
لطفا اگر جایی رو اشتباه گفتم رو دوستان مطلع تصحیح کنند.
:::blushing:::
نقل قول:
یشب الحمدلله مانیتور من سوخت .حالا می خواهم یک مانیتور بخرم دو تا انتخاب دارم که یکی را دوستان معرفی کرده اند و دیگر را هم کمی تو نت گشتم دیدم
با درود
AOC جدیدا مدلی با پنل LED به بازا ر داده بد نیست اونم بررسی کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
A_Maddah
سلام دوستان
دیشب الحمدلله مانیتور من سوخت .حالا می خواهم یک مانیتور بخرم دو تا انتخاب دارم که یکی را دوستان معرفی کرده اند و دیگر را هم کمی تو نت گشتم دیدم
دومی T220Pبا قیمت 290 تومن
مشخصات ال جی بد نیست اما ایراداتی بهش وارد کرده بودند که یکی در این مانیتور دو نوع پنل استفاده شده یکی ال جی فلیپس و دیگر AU Opteron است .که aoupteron که می گویند بهتره .والبته تو ایران همه همین نمونه است .مورد بعدی در رزولوشن 1920x1080 از Refresh Rate بالاتر از 60 مگاهرتز پشتیبانی نمی کنه.که البته یکی گفته بود با 85 تفاوتی نداره .و دیگه اینکه برای عکس کمی تصویر را کشیده می کند .
این هم یک ریویو از این ال سی دی
کد:
http://www.digitalversus.com/article-358-4614-35.html
سلام آقای مداح عزیز
لینکی مقایسه مربوط به LG 2261 V و سامسونگ T220 بود!
ولی شما در متن به T220P اشاره کرده بودید.
این دو مدل با هم متفاوت هستند و مشخصات فنی T220P بهتر از T220 هست (به جز Response time) و الان در بازار بقیمت 280 تومان با گارانتی سام سرویس عرضه میشه.
T220P دارای رزولوشن 1920 در 1200 پیکسل با کنتراست دینامیک 1/50000 و Full HD هست و دارای ورودیهای دیجیتال و آنالوگ.
این دوتا مانیتوری که شما اسم بردید (T220p و 2261v) هر دو مانیتورهای خوبی هستن. اتفاقا چند هفته قبل منم قصد خرید مانیتور رو داشتم که و در آخر همون T220P رو برداشتم چون هم رزولوشن بالاتری نسبت به ال جی 2261 داره و هم کنتراست بالاتر. و البته میگن که پانلهای سری T سامسونگ کیفیت بالاتری داره که راست و دروغش پای فروشندگان محترم!!!
زاویه دید هر دو مانیتوری که نام بردین (170°/ 160°) هست و مساویه.
ولی زمان پاسخگویی 2261 ، برابر 2 میلی ثانیه هست ولی t220p برابر 5 میلی ثانیه که برای من که اهل بازیهای اکشن نیسیتم تفاوت چندانی نداره.
در کل توی این چند هفته ای که دارمش و برای کار طراحی ازش استفاده میکنم راضی هستم.
هرچند که در آخر کار نتیجه زحمت آدم توسط اپراتورهای چاپ خراب میشه!
یدونه lcd سامسونگ 713n و crt LG775ft هم دارم که باید جفتشون رو بفروشم و یک T220p دیگه بخرم. چون رنگهاش واقعی تر از 713n هست و اون مانیتور crt ال جی هم که آفت چشم!
البته بنظرم برای وب گردی ، مانیتورهای معمولی خیلی خیلی بهتر از مانیتورهای واید هست!
من هفته پیش یک T220P خریدم به قیمت چلونده شده 273 تومان :biggrin:
بله واقعا بهترین کیفیت رو داره. من که نشستم دارم عکسهایی که با دوربین گرفته بودم رو دوباره نیگا میکنم :redface:
سلام دوستان
ممنون بخاطر پاسخی که دادید .خیلی کمک کرد. راستش چند وقت پیش دوستم یک ال سی دی 19 اینچ سامسونگ خرید مدلش یادم نیست ولی یادم تستش کردم یک عکس بردم ودر مانیتورش نگاه کردم موهای سوژه در قسمت سیاه که جزئیات کمی داشت جزئیات رو از دست داد و کلا سیاه و یک تیکه نشان داد ولی قسمتهای نسبتا روشن تر مو ها رو نسبتا خوب نشان می داد این مسئله سبب شد که نظرم در مورد خرید ال سی دی عوض شد البته کلی ما تغییر کنتراست و روشنایی و رنگها رو تست کردیم ولی به نتیجه نرسیدیم .
خلاصه دوستان دستتان درد نکند من امروز پول دادم از تهران یکی برایم خریداری کنندسفارش خرید ال جی رو دادم و انشالله چهارشنبه بدستم می رسه .انشالله .
پ ن
امروز دوربین D70S مغازه از کار افتاد.خدا آخرو عاقبت منو بخیر کنه نمی دونم در دو سه روز آینده چی می خواهد از کار بیافته :biggrin:
پایدار باشید
یا حق
سلام
دوستان کسی از مانیتور های AOC هم استفاده کرده ؟نظر دوستان در مورد مانیتور معرفی شده توسط دستمون آقای خورسیدی فر چیه ؟
ببخشید بابت اف تاپیک
بهنام خان راستش نگاه نکردم چند شات زده , باید برنامه اگزیف ویوور را نصب کنم و چک کنم .عکس ها هم در مغازه است متاسفانه به عکس ها دسترسی ندارم
پایدار باشید
یا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pArsi
سلام من در شرف خرید لپتاپ هستم و مسلما یکی از کارهایی که باهاش انجام می دم ادیت عکس هست. میخاستم بدونم نمایشگر لپتاپ جدای مسئله برند و مدل های لپتاپ باید په ویژگی داشته یا په موردی رو نداشته باشه تامناسب برای ویرایش عکس باشه؟ من توی مشخصات لپتاپ ها بعضا دیدم که اشاره می کنند نمایشگر LED هست. آیا این یک مزیته یا ایراد.
اما در مورد برند هم اگر بخام صحبتی کنم نظرم گزینه هایی مثل 1510 - 1520 و یا 1310 یا سری e دل هست هنوز نصمیم قطعی نگرفتم.
ممنون میشم از راهنماییتون
ممنون از راهنمایی های دوستان صاحب نظر... امیدوارم دیگران هم بتونن نکات جدید تری رو برام روشن کنن.
در واقع من این سه تا گزینه رو برای 1510 دل پیش رو دارم
15.4" Widescreen WXGA (1280 x 800) Anti-Glare LED Display
15.4" Premium WXGA+ (1440 x 900) Anti-Glare Display
15.4" Premium WXGA+ (1440 x 900) Display with TrueLifeTM
که نمیدونم هر کدون از کزینه ها چه ویژگی هایی داره...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
A_Maddah
سلام دوستان
ممنون بخاطر پاسخی که دادید .خیلی کمک کرد. راستش چند وقت پیش دوستم یک ال سی دی 19 اینچ سامسونگ خرید مدلش یادم نیست ولی یادم تستش کردم یک عکس بردم ودر مانیتورش نگاه کردم موهای سوژه در قسمت سیاه که جزئیات کمی داشت جزئیات رو از دست داد و کلا سیاه و یک تیکه نشان داد ولی قسمتهای نسبتا روشن تر مو ها رو نسبتا خوب نشان می داد این مسئله سبب شد که نظرم در مورد خرید ال سی دی عوض شد البته کلی ما تغییر کنتراست و روشنایی و رنگها رو تست کردیم ولی به نتیجه نرسیدیم .
خلاصه دوستان دستتان درد نکند من امروز پول دادم از تهران یکی برایم خریداری کنندسفارش خرید ال جی رو دادم و انشالله چهارشنبه بدستم می رسه .انشالله .
پ ن
امروز دوربین D70S مغازه از کار افتاد.خدا آخرو عاقبت منو بخیر کنه نمی دونم در دو سه روز آینده چی می خواهد از کار بیافته :biggrin:
پایدار باشید
یا حق
سلام جناب مداح
مانیتور به دستتون رسید؟!
میخواستم بدونم نظرتون در موردش چیه؟ آیا تو رنگهای تیره واقعا خوب عمل میکنه؟
ازش راضی هستید؟ و تو این چند روز در عمل خوب جواب داده؟
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farsad
سلام جناب مداح
مانیتور به دستتون رسید؟!
میخواستم بدونم نظرتون در موردش چیه؟ آیا تو رنگهای تیره واقعا خوب عمل میکنه؟
ازش راضی هستید؟ و تو این چند روز در عمل خوب جواب داده؟
ممنون
سلام دوست عزیز
بله این مانیتور فکر کنم از پنجشنبه گذشته بعداز ظهر ازش دارم استفاده میکنم .راستش خیلی ازش راضی هستم .هم رنگ وهم وضوح و هم کنتراست و از همه مهمتر نمایش سیاهی ها رو خیلی خوب نمایش می ده .باز هم جا داره از دوست عزیزم که این مانیتور را به من معرفی نمودند تشکر کنم .
پایدار باشید
یا حق