10تشکر
-
1
Post By amir.komeily
-
1
Post By AliHamze
-
4
Post By farsad
-
2
Post By majid.sh
-
1
Post By majid.sh
-
1
Post By Rofougaran
-
Thursday 17 October 2013, 08:53
كاربر بسیار فعال
معرفی سرور هاست مطمئن برای ایجاد سایت
سلام به همه دوستان.
میدونم این سوال زیاد مرتبط با عکاسی نیست ولی چون نیاز به یک فضای خوب برای آپلود دارم و احتمال دادم دوستانی که در آینده بخوان سایت شخصی برای خودشون ( معرفی کارهای عکاسیشون ) درست کنند هم به همین مشکل بر میخورن این تاپیک ایجاد کردم.
دنبال یک هاست مطمئن، ارزون و به دور از مشکلات ف.ل.ت... هستم که بتونم یک سری آموزش ها و فایل های فتوشاپ رو روش آپلود کنم و با لینک مستقیم در اختیار بقیه بذارم. پولی هم باشه که آپلودهام تاریخ انقضا نداشته باشه ، مشکل نداره.
حداقل فضایی که نیاز دارم 10 گیگه.
هاست خارجی هم باشه ( ارزون تر ) خیلی بهتر. ( امکان خریدش هست )
( دامنه خریداری شده )
منتظر معرفی هاست هایی که شما تجربه خوبی باهاشون داشتین و میشناسین هستم.
سپاس از همگی
-
Thursday 17 October 2013, 13:11
كاربر همراه
دوست من ،من بهت ایران هاست وب رو پیشنهاد میکنم 2 ساله ازش استفاده میکنم.هم قیمتش مناسبه و هم پشتیبانیشون فوق العادس.
همه چیز عالیه.
ارادتمند-علی حمزه
-
Thursday 17 October 2013, 13:37
كاربر بسیار فعال
بیشتر دنبال هاست خارجی میگردم که هزینش کمتر بشه و فضای بیشتری بده. همچنان منتظر دوستانم
-
Thursday 17 October 2013, 13:57
كاربر ويژه
در صورت قرار دادن فایل در سرورهای خارجی جهت دانلود، در صورت کوچیکترین گزارشی مبنی بر زیر پا گذاشتن قوانین کپی رایت به خدمات دهنده سرور، معمولا بدون اطلاع قبلی تمام فایل ها رو از روی سرور حذف و دسترسیتون رو قطع میکنند. مگر اینکه سرور از شرکت های روسی یا کشورهایی که قوانین کپی رایت رعایت نمیشه گرفته شده باشد.
در صورتی که برای سایت شخصی به سرور خوب و مطمئن نیاز دارین از خدمات aivivid که تبلیغاتشون هم اکنون در سایت هست استفاده کنید.
-
Thursday 17 October 2013, 14:45
كاربر فعال
اول از همه سلام
برا کاری که میخوای انجام بدی باید وی پی اس یا سرور اختصاصی بخری
هاست برا ترافیک های بالا باصرقه نیست
اطلاعات بیشتر هم خواستی اینجا سری بزن
انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
هاست هم خواستی پیام بده برات بگم از کدوم شرکت بخر
-
Thursday 17 October 2013, 20:48
كاربر فعال
من اون 10 را 100 خونده بودم برا همون 10 یه هاست دانلود بگیری کارت راه میفته
-
Friday 18 October 2013, 01:19
سلام
اگر منظورتان فیلترینگ جمهوری اسلامی است که ربطی به هاست ندارد. بلکه به محتوایی که شما قرار میدهید مربوط است. اگر به مذاق آقایان خوش نیاید و یا مغایر با قوانین و جرایم رایانه ای باشد فیلتر گریبان شما را خواهد گرفت.
توصیه من اینست که جهانی بیندیشید. فیلتر هم شدید مهم نیست. مخاطبین شما را به راحتی خواهند یافت...