سلام
چند نکته به ذهنم رسید که صلاح دیدم بیان کنم:
ببینید اگر قرار باشه نحوه انتخاب عکسهای به روش جدید باشه یکی از کارهای خوب و اساسی که باید انجام بشه همانطور که دکتر روشن فرمودند بدون نام کردن فرستنده عکس هست در اینصورت فکر نمی کنم به هیچ عنوان باند بازی بوجود بیاد و از طرفی شما کاملا بی طرف قضاوت خواهی کرد.با اینکه اساسا با تایید عکس برای نمایش در فروم مخالف هستم ، با این حال ترجیح میدهم تا روند فعلی برقرار باشد تا اینکه باز شاهد جنجال بر سر انتخاب یا عدم انتخاب یک عکس توسط کاربران باشیم و شروع باندبازی و منم و تویی و در نهایت افت عکس های ورودی و عدم مشارکت اعضا .
با توجه به موردی که اشاره کردم فکر نمی کنم دیگه عکسی را داشته باشیم که محتویی نداشته باشه ولی thanks زیاد بگیره (کاری که در اثر باند بازی بوجود میاد)يك عكس خوب ممكنه Thanks زياد بگيره ولي يك عكس " Thanks زياد گرفته" لزوما يك عكس خوب نيست.
فرمایش شما تا حدی صحیح است ولی در نظر داشته باشید که نسبت کابران حرفه ای تر تا کابرانی که فقط به اصول عکاسی آشنا هستند بیشتر است برای حل این مشکل می توان تعداد thanks داده شده برای قبول یک عکس را بیشتر کرد در اینصورت عکسها دشوارتر قبول میشوند.گر قرار باشد هر کسی که ممکن است با اصول اولیه عکاسی آشنا باشد و یا نباشد برای انتخاب یا عدم انتخاب عکس نظر دهد دیگر نمی توان انتظار عکسهایی در سطحی بالاتر از حداقلها را برای نمایش در فروم داشت.
فکر می کنم نمی توان تعداد thanks برای قبول عکس را پیشنهاد داد بلکه باید طی یک روز یا یک هفته بالاخره تعداد بهینه برای قبولی عکس را به دست آورد.در مورد معیار انتخاب، تعداد مشخص Thanks را پیشنهاد دهید: مثلا ۱۰ عدد یا ۱۵ عدد یا بیشتر؟