برای معرفی محصول 30 تومن و برای تبلیغ محصول هر فریم 50 تومن برای تبلیغ همراه با چیدمان و لوکیشن تصویر باشه فریمی 80 تا 100 تومن باز بستگی به نوع و اندازه محصول داره و تعداد محصول و مشتری تا چه حد لوکیشن پردازی بخواد نکاتی هم هست دوری و نزدیکی محل عکاسی - ضمناً ایاب ذهاب و اسکان عکاس به عهده مشتری می باشد. مثلاً : یکی از دوستان 50قطعه عکس جواهر گرفت 500 هزار دست مزد گرفت البته تو شهرستان بود. بازم پایین و بالا داره.
سلام صفحات تاپیکئ خوندم ولی منم نتونستم تصمیم قطعی بگیرم برای همین با توضیحات مینویسم لطفا بگید .و فردا قیمت میخان!!
عکاسی پانوراما از محل هایی که میخوان عکسها رو در سایت گردشگری بذارن
مثلا یک بنای تاریخی گردشگری که وجود داره از 4 محلش پانوراما بگیرم(اغلب پانورامای 360 درجه) و با نرم افزار ترکیب میکنن.
نمونه ای که به من نشون دادن یه عکس بود مثلا ورودی بنا و ته بنا دیده میشد که اونجا یه شکل واسه کلیک بود و کلیک میکرد عکس اونجا می اومد انگاز تله پورت شد اونجا و چپ و راست و میدید ( 3بعدی نه ها)
احتمالا از هر مجل جد.د 3.4 تا پانوراما بخوان. فاضله محل ها اغلب نزدیک و نهایتا 60 کیلومتره گه گفتن خودمونم میتونیم جمل نقلتونو انجام بدیم و هزینه فقط بابت عکس باشه
واسه هر شات قیمت میخان ادیت بسیار کم میخان (یعنی میشه گفت نمیخوان ولی لاقل واسه یکنواختی پانوراماها یا ترکیبشون که باید وقت بذارم) عکس خام راو خم کلا خیلی بعیده از اون حد ویرایش خبر داشته باشن و بخان
و در جمع گفتن حدود 200 شات میخان
یه سوال حاشیه ای در این مورد؟ پیش نمایشی که بمن نشون دادن یکی دو مورد با لنز اولترا واید گرفته شده بود/پانوراما با اولترا واید!!عکس دارای چندیدن نوع پرسپکتیو بود!و بد و خمش سطون ها و ... بچشمشون مهم نمی اومد/ و یکیشون علاقه شدید به اون حالت داره .نظرتون چیه؟باب میل ایشون با اولترا واید بگیرم؟!!جیف نیست؟
یه سوال دیگه هم واسه این سارمان گاها کار عکاسی خبری انجام میدم .هزینه حمل و نقل معمولا با خودم هست و بسیار سریع میخان و در میهمانی یا مراس و دیداری در مجل بسته و باز که چون خبریه با شات نمیگم و تقربیا شاتر همش کارمیکنه هر بار جدود 1000 شات و اگخ از صبح تا عصر باشه شاید 4000 شات بشه که بدون ادیت جی پی رو سریع بدون وچکترین ادیت میدم واسه استفاده سریع خیری.واسه این موارد قیمت معقول و معمول چند هست واسه یک روز یا نصف روز؟
پیشاپیش ممنون
قیمت رو اساتید فن باید راهنمایی کنند. من نظرم رو در مورد سوال حاشیه ای میگم.
گاهی مشتری هایی داریم که اطلاعاتشون کافی نیست. اگر بتونیم در حین انجام پروژه، سطح آگاهی مشتری رو بیاریم بالا، هم ما میتونیم کار بهتری نسبت به خواسته ی اولیه مشتری تحویل بدیم، هم مشتری در نهایت رضایت بیشتری خواهد داشت.
شاید بشه چند تا نمونه عکس از سایت های خارجی بهشون نشون بدید و روی عکس ها براشون در مورد تصحیح پرسپکتیو خیلی کم توضیح بدید و بگید که ستون ها نباید انحنا پیدا کنند و...
سلام
کاش قید می کردید که چقدر زمان بهتون دادن
اما سر قیمت، خدمتتان عارضم که میتونین براشون چنتا آپشن بذارین با قیمت های مختلف، که بنوعی در هر صورت پروژه رو شما عکاسی کنید، هم اینکه مشخص میشه تو آپشن های مختلفتون چه نوع عکسی رو میخوان و با چه کیفیتی و چقدر زمان
در مورد سوال دومتون هم بسته به ارگانی که عکسارو میخواد هزینه متفاوته
مثلا اینجا (کرمان) یک روز عکاسی خبری از 100، 150 تا 300 هم هست(البته بعضا عکاسانی هم هستن که اسم آوازه دارن، اما در برهه ای از زمان بدلیل مشکلات مالی زیر قیمت عکاسی میکنن)
موفق باشید.....
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام
به من عکاسی از ترمه پیشنهاد شده. خودم این قیمتها رو تو نظر دارم بهشون بدم:
تا ده فریم 400هزار
تا 20 فریم 700هزار
تا 30فریم 950هزار
از 30 به بالا به ازای هر فریم 20هزار
این قیمت مناسبه که بهشون بدم؟
خوبه
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
برای یک سوپرمارکت اینترنتی نیازمند عکس اجناس هستیم. کسی هست قبلا چنین عکس هایی تهیه کرده باشه آماده داشته باشه؟ از محصولات مصرفی حالا هربرندی هرقدر که شد. لطفا پیغام بده به من.
سلام، یک شرکت خدمات عمرانی برای هدر سایت خودش این عکس بنده رو سفارش داده و بنده هم در سایتشون قرار دادم، بنظر شما چه قیمتی برای این عکس مناسبه؟
سایت مشتری
header.jpg
اسماعیل کارگر
.::فَارَالتَّـنُّـور::.