سلام
ممنونم از لطفتون
حقیقتا بنده بخاطر بالا بودن ارزش دلار در ایران پایین ترین قیمتی که فکر می کردم باهاش موافقت میشه رو پیشنهاد دادم یعنی هر عکس 30$ و ادیت هر عکس بین 7 تا 14 دلار
بصورت آفیشی هم هر ساعت عکاسی بین 70$ تا 90$ ...
البته بستگی به جایی که در حال کار کردن باهاش هستید هم داره ... ممکنه جایی پایین تر از این رو قبول کنه ، ممکنه جایی هم باشه که هر عکس رو 100$ بخره
شما قبلش باید صحبت کنید و بررسی کنید ، بعد قیمت بدید
۱- به نظرم حدود ۱۰ برابر حق استفاده میتونه برای حق استفاده انحصاری مناسب باشه.
۲- با توجه به اینکه شرکت تازه تاسیس هست و همچین پولی رو پرداخت نمیکنه به نظرم بتونید تا دو برابر قیمت کنونی باهاشون به توافق برسید. حرفه ای نیست که قیمت خیلی در این زمینه کوتاه بیاین ولی اگر شد با همون ۳۰ تا ۴۰ دلار هم حق استفاده رو واگذار کنید و پروژه رو انجام بدین. به احتمال خیلی زیاد مشتری اول و آخر این عکس ها خودشون هستن و به همین راحتی نمیتونید مشتری دیگری برای عکس ها پیدا کنید.
۳- در هر حال شما اگر حق استفاده دائمی عکس رو واگذار کنید عکاس عکس شما هستید و بدون هیچ مشکلی میتونید عکس رو به عنوان نمونه کار خودتون در هر جایی ارائه بدین چون با واگذار کردن کپی رایت شما حق استفاده انحصاری رو به اونها دادین و فقط اجازه ندارید این عکس رو برای استفاده به شخص دیگری بدهید.
ممنون از راهنماییتون
طی تحقیقی که داشتم می کردم در محیط نت ، به این نکته برخوردم :
این قیمتی که در بالا اعلام شده مربوط به ثبت کپی رایت در یک دفتر کپی رایت در خارج از کشور هست ( در سال 2012 )All creative works in the US are automatically copyrighted when first physically made but if you want to protect your creative works, such as books and other texts, recorded music, pictures and photographs, and movies and other audiovisual recordings.There are fees to get it registered.
It costs $35 to register a copyright online with the copyright office, or $50 to register a copyright using a paper Form CO with printed barcode, or $65 for registering a copyright using a simple paper form.
آیا این قیمت بر روی خرید و فروش کپی رایت هم تاثیر میذاره یا قیمت فروش کپی رایت بستگی به موارد ذکر شده در چند پست بالاتر داره فقط ؟
اینها یک سری مسائل حقوقیست که درگیر شدنش کار رو پیچیده میکنه. شما یک قرارداد که با اونها ببندید و عکس ها ضمیمه قرارداد باشه و بیان بشه که اونها حق استفاده انحصاری و دائمی از این عکس ها رو دارند اصولا از نظر حقوقی برای شما و اونها کافیست.
اگر هم قرار باشه این کار انجام بشه احتمالا میشه بعد از قراداد توسط اونها انجام بشه و به نام خودشون ثبت کنند.
مبلغ ۳۵ دلار هم برای یک بار درخواست هست و میتونه شامل هر تعدادی عکس باشه. پس هزینه زیادی هم نداره که بر قیمت عکس تاثیری بذاره.
درود
شاید بخوام برای کسی از حدود 100 نمونه سنگ که تو 10 تا کارخونه مختلف هست عکس بگیرم.احتمالا" باید تجهیزات نورپردازی هم ببرم.
این طور که فهمیدم حداقل یک روز این کار طول میکشه.
به نظر شما قیمت رو چند بگم ؟ من تازه کار رو شروع کردم و میدونم از این سری کارا بهم میخوره باز.
برای هر عکس حساب کنم و یا روزانه ؟ روزی 200 یا 300 خوبه یا کمه؟
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
به نظر من يا دونه اي حساب کن يا اگر کلی حساب ميکنی تعداد رو توی قراردار ذکر کن که ارزش کارت کم نشه
اينجوری طرف زورش مياد واسه 1 روز کار 300 بده ، کار نداره شما چی ميکنی ميگه 1 روز کار کردی چون مرحله پست پروسس رو هم داری که به چشم نمياد و اگر بگيد روزانه فکر ميکنن همون 1 روز بوده
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
بهشون توضیح دادم که ممکنه یک هفته فقط پست پروسس طول بکشه
جدا از این ممکنه من مجبور باشم از هر نمونه سنگی 2 تا 10 عکس بگیرم.هر کدوم از سنگ ها هم یک جور هست.نسبت به سایز/رنگ و .... با هم فرق داره.جدا از این کارخونه ها هم تو یک منطقه ی نزدیک نیست.ممکنه یکی شون 2 کیلومتر فاصله داشته باشه و یکی شون 30 کیلومتر.
حالا نظرتون چیه؟
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
حسین جان، احیانا اگه از سنگهای ساختمانی ( تراورتن، مرمریت و گرانیت ) قراره عکس بگیری با اجازت یک پیشنهاد میدم که در راستای سوالت نیست.
ببین هر سنگی که میخوای ازش عکس بگیری ( خصوصا تو تراورتن ) شامل درجات مختلفه. تو سنگ تراورتن که باز بی موج و موج دار همیشه وجود داره، حتما حتما یک عکس از سنگ بی موجش و یک عکس از موج دارش بگیر ( اگه میخوای واقعا کارتو پسند کنن )
به هیچ عنوان هم وقت خودت برای گرفتن عکس از همه دسته سنگها نگیر. یک عکس از کل سالن کارخونه که همه دسته سنگها رو چیدن بگیر. از دسته سنگها هم، بپرس کدوم دسته سنگ مدنظرشونه ( از درجات پایین معمولا پیشنهاد نمیدن و کارت کمتر میشه، ضمن اینکه از دسته سنگ ضعیف بگیری، کمتر میگن سنگ خودشون مشکل داره، پای عکاس بیشتر وسطه! ) هر دسته سنگی هم که گفتن، اگه فقط از خود سنگ خواستی عکس بگیری که هیچ، ولی اگه گفتن از کل دسته سنگ عکس بگیر حتما بگو اولین پلاک جلو دسته سنگ، قد پا ( ارتفاع ) زیادی داشته باشه ( هر چی ارتفاع بیشتری داشته باشه به چشم مشتری بهتر میاد )
در انتها تجهیزات نورپردازی رو با خودت حتما حتما ببر. اگه دسته سنگها زیاد باشه، چون طول هر دسته سنگ با هم برابر نیست میبینی یک دسته سنگ وسط دو دسته سنگ دیگه قرار گرفته که هیچ نوری بهش نمیرسه.
در انتها من با نظر جناب niceevil زیاد موافق نیستم ( در مورد حساب کردن بر حسب دونه ای ) اون طور که من از صاحبان این صنف شناخت دارم و 3 سالی تخصصی تو کار سنگ ساختمونی بودم و با کارخونه دارها زیاد سر و کله زدم همون اول یک رقم کلی طی کنی بهتره... حداقل نصفش هم همون اول بگیر.
آخرین پیشنهاد: به هیچ عنوان تجهیزاتت وسط کارخونه ول نکنی به هوای یک غذا خوردن یا هر چیز دیگه ای... کارگران اکثر کارخونه های سنگ ( خصوصا تو اصفهان ) از کشورهای همسایه مثل افغانستان هستند و اصلا درک قابل قبولی از تجهیزاتت ندارن. ( جسارت به همشون نیست، اکثرا این وضع دارن )
بازم سوالی داشتی درخدمتم... من تجربه این کار به واسطه کار خودم زیاد داشتم
اینا فقط پیشنهاد بود... ارادتمند
امیر کمیلی
پ.ن: عذرخواهی بابت آف تاپیک در خیلی از جاهای پستم